lusilla77 04.03.06, 21:23 Jakie jest wasze zdanie na temat obrączek z tej firmy? www.faso.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: Obrączki FASO Poznań 05.03.06, 06:22 Sa bardzo ładne. Bo proste. Prostota przede wszystkim. Szkoda, że tylko ze złota. Odpowiedz Link Zgłoś
lusilla77 Re: Obrączki FASO Poznań 05.03.06, 20:04 A mnei właśnie zaciekawiły te z łączonego złota tym bardziej ze moj narzeczony takowe sobie wymarzył ... i coraz czesciej na nie spoglądam choć staram się Go przekonać do tradycyjnych byłam na targach ślubnych i stoisko owej firmy zrobiło na mnie wrażenei bo te obrączki przykuwały uwagę ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agacciam Re: Obrączki FASO Poznań 05.03.06, 20:27 ja też właśnie po targach zafascynowałam się obrączkami z tej włąśnie firmy. najbardziej podobają mi się Z41. zadzwoniliśmy z narzeczonym do tej właśnie firmy i spytaliśmy się o cenę. potem poszukaliśmy jeszcze trochę w wkruk i tam znaleźliśmy też takie obrączki tylko, że tam wychodzi około 200zł taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
lusilla77 Re: Obrączki FASO Poznań 06.03.06, 11:44 A to jestem zaskoczona tą ceną ... szczerze mówiąc my jeszcze nie chodziliśmy po jubilerach i nie rozeznawaliśmy się w koszcie ... mamy jakąś tam planową kwotę i zobaczymy jak się sprawdzą założenia pozdrawiam i dziękuję za wszelkie uwagi Odpowiedz Link Zgłoś