tusia_minia 10.03.06, 15:32 A może by tak zamiast wklajania zdjęć z modelkami poszczególnych sukni i pytania się "jak wam się podoba moja suknia",można by wysłać swoje zdjęcia w tej sukni,wtedy można by było ocenić rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liste_k Re: suknie ślubne 10.03.06, 15:36 No tak, i potem dziewczyny się załamią odpowiedziami typu: sukienka fajna, ale ty w niej... Chyba że odpowiedzi będą samie cukierkowe. Ale odrobina krytki jeszcze nikogo nie zabiła Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tusia_minia Re: suknie ślubne 10.03.06, 15:48 właśnie o to chodzi,by ocenić kogoś jak się prezentuje w danym modelu,bo przecież nie każda wygląda dobrze w każdej sukni,wiadomo,że na modelkach zawsze wszystko raczej ładnie wygląda.Takie suknie sama chętnie pooceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia_minia Re: suknie ślubne 10.03.06, 15:57 wkleję jak tylko będę miała,na razie jest szyta w salonie na zamówienie,ale nie zamierzam wklejać linku sukni,który pojawił się już tysiąc razy,by znów ktoś oceniał skoro i tak nie jest na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariszka72 Re: suknie ślubne 10.03.06, 15:57 To ja będę pierwsza i wkleję swoje prowizoryczne zdjecia, bo nie przejmuję się ocenami i opiniami innych Najważniejsze, że ja się czuję w tej sukni BOSKO, a mój Narzeczony jest całkowicie zachwycony (szczególnie plecami) marishka.bloog.pl/foto,148097,gal,8444,. marishka.bloog.pl/foto,125924,gal,8444,. (przy wisywaniu adresu MUSI być na końcu przecinek i kropka, inaczej się nie otworzy) Miłego "obgadywania" Dziś jestem w przecudownym nastroju bo doszły wreszcie nasze obrączki i rozchmurzyły cały ten szaro-bury dzień Odpowiedz Link Zgłoś
tusia_minia Re: suknie ślubne 10.03.06, 16:01 Dlaczego mamy Cię krytykować?Moim zdnaiem jest ok ,ważne ,że na Tobie ,a nie kolejnej modelce i wcale nie prezentuje się źle mimo że nie jest biała,ladna sukienka ,a z czego jest szyta? Odpowiedz Link Zgłoś
mariszka72 Re: suknie ślubne 10.03.06, 16:08 Tusia, nie powiedziałam "krytykować" tylko "obgadywać (na dodatek na końcu umieściłam "uśmieszek"), a to moim zdaniem zmienia wszystko! Białej sukni nie chciałam nawet na moim pierwszym kościelnym ślubie 10 lat temu, ale pech chciał, że jednak była biała. Tym razem od początku marzyłam o krwisto-czerwonej (a Narzeczonemu szalenie się ten pomysł tez podobał), tym bardziej, że to ślub cywilny. Nie mam pojecia z czego jest szyta. Nie była z żadnego salonu ślubnego tylko z małego buciku z różnymi sukniami wieczorowymi w Krakowie. Chociaż teraz przed ślubem będę szukać krawcowej by mi ja lekko zwężyła w kilku miejscach. Schudłam już 6 kg wciągu 2 tygodni i na tym się chyba nie skończy Odpowiedz Link Zgłoś
tusia_minia Re: suknie ślubne 10.03.06, 16:28 a obgadywanie czlowiek nie musi sie przejmowackazdy zawsze ma cos do powiedzenia... Rozumie,ze to nie jest suknia na slub koscielny,to tym bardziej pasuje,mnie sie tam podoba ,aldnie sie prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mariszka72 Re: suknie ślubne 10.03.06, 16:45 A na dodatek nie bedzie to suknia na jeden dzień, bo będę mogła ją znów włożyć na jakiś bal, uroczystą okazję, czy chociażby do filharmonii, co mnie też cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: suknie ślubne 10.03.06, 21:15 ja tez swoją suknie pokazywałąm tutaj na sobie, i nawet nie zostałam zbytnio obgadana) gdyby ktoś chciał zobaczyć, podaje link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=37318612 Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: suknie ślubne 10.03.06, 23:13 bardzo ladna suknia,moje mu narzeczonemu sie podobala rowniez Odpowiedz Link Zgłoś