lena_lodz 14.03.06, 10:54 Moja suknia jest szyta na ten wzór...może Wam się nie podobać, możecie się krzywić na jej widok ale ja czuje sie w niej najlepiej i najpiękniej... www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=21 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: ta jedyna :) 14.03.06, 10:57 I to jest włąsciwe podejscie. TOBIE sie ma podobać, przedewszytkim. Choć szcerze mówiac nie bardzo jest sie czego doczepić. Tez mi sie podobaja takie eukienki, z zakryta góra. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_na_102 Re: ta jedyna :) 14.03.06, 10:59 Mi się bardzo podoba Szczególnie ten koronkowy gorset, bo mam obsesję na punkcie koronki Napewno bedziesz w niej ślicznie wygladała! A jaki kolor? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
wezyr17 Re: ta jedyna :) 14.03.06, 11:11 Bardzo dobry wybór. Nie będziesz miała problemu czy wypada iść z gołymi plecami i ramionami do ołtarza. Moim zdaniem nie wypada i fason wybranej przez Ciebie sukni jest idealny, stosowny do sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
liste_k Re: ta jedyna :) 14.03.06, 11:30 Co się siebie czepiasz Jest ładna i napewno ładnie w niej wyglądasz. Gratuluję wyboru. Mi również podobaja się te sukienki, chodzi mi o Demetrio i jeszcze ceny mają przystępne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: ta jedyna :) 14.03.06, 13:09 Bardzo mi się podoba.Jak patrzę na zdjęcia Waszych kiecek,to mam ochotę drugi raz wyjść za mąż...oczywiście za tego samego Odpowiedz Link Zgłoś
sokol7 Re: ta jedyna :) 14.03.06, 13:12 jest bardzo ładna w końcu coś bez brudzących się trenów. Śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: ta jedyna :) 14.03.06, 13:14 Ta jedyna i jaka śliczna! Zazdroszcze i chętnie bym wróciła 7,5 miesiąca wstecz i jeszcze raz założyła suknię ślubną, ah.... rozmarzyłam się Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: ta jedyna :) 14.03.06, 14:05 Bardzo cieplutko robi mi się na serduchu że Wam dziewczynki się równiez podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mgw_pl Re: ta jedyna :) 14.03.06, 18:26 Ladna sukienka: bardzo ladna linia dekoltu i rekawki Odpowiedz Link Zgłoś
alaska_26 Re: ta jedyna :) 14.03.06, 18:55 przyznam, ze gora jest rewelacyjna, dol nie w moim stylu, ale skoro ty czujesz sie w nie super, to ok. Odpowiedz Link Zgłoś