teresa104 ???? Dekoracje???? 14.04.06, 10:53 Czemu te samochody wyglądają jak obesrane przez pterodaktyla? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: ???? Dekoracje???? 14.04.06, 15:08 dokładnie to samo pomyślałam - wyglądają jakby wielki ptak nawalił na maskę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 "Dekoracja" z ptasiego guana... 18.04.06, 16:28 Myślę, że wobec tego, co tu zaprezentowano, przywołane gdzieś "kukardy" są przepiękne w swej banalności! Odpowiedz Link Zgłoś
sokol7 Re: Dekoracje samochodów 14.04.06, 11:15 paskudne te dekoracje wcale nie kojażą mi się ze ślubem sa okropne Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Dekoracje samochodów 14.04.06, 13:30 ale piekności )))))) ja generalnie jestem przeciwna dekorowaniu czegokolwiek (samochód, kosciół, sala) no ale te dekoracje to juz beznajdzieja kompletna. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: Dekoracje samochodów 14.04.06, 15:21 no task bo najładniejsze są te sztuczne....stylistyką przystające do pochówku i bardzo lubiane plastikowe "kukardy" Odpowiedz Link Zgłoś
mariszka72 Re: Dekoracje samochodów 14.04.06, 15:24 Szczególnie to zdjęcie z połówkami ... jabłek!!! Zauważył ktoś to "cudo"? Samochód-przynęta na muchy i osy? Oh yeah... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Dekoracje samochodów 18.04.06, 16:31 Gdy byłam studentką, ojciec mojego chłopaka miał budkę na giełdzie kwiatowej. Maiał tam takie krokodyle ze wstążki na samochód, a co najgorsze - stroiki. Słoniki, misie, papużki na sercu ze steropianu, do tego wielkie koła obrączek z plastikowej rury owiniętej złota wstążką. A jak to się sprzedawało świetnie! Wiadomo, przyjeżdżała po to specyficzna klientela,ale szło. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Re: Dekoracje samochodów 18.04.06, 16:34 Lepsze kawałki rury we wstążce, niż połówki jabłek druciana trawa i futerko Odpowiedz Link Zgłoś
passionati Re: rewelacja 25.07.06, 17:50 Rewelacja czas zawieszanych balonów przy klamkach minął. Nareszcie coś innego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek2707 Re: Dekoracje samochodów 21.05.06, 11:23 BRAWO!!!!!! Nareszcie przełamanie kuczu, tandenty i " elegancji odpustowej" Wstążek nigdy więcej . Berawo raz jeszcze za pomysłowość , wykonanie , ogólnie bardzo duży pozytyw a pozostałym komentującym -wyrazy głebokiego współczucia........................... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Dekoracje samochodów 21.05.06, 11:33 Ja wczoraj zamówiłam skromną wiązankę na maskę, żadnych wstążek, krokodyli, gadżetów, balonów! Odpowiedz Link Zgłoś
agatha111 Jak wszystko popsuć... bleeee 25.07.06, 17:55 ewentualnie jak obrzydzić samochód na wesele. Kto te dekoracje wybrał????????? Slepiec jakiś chyba, bo ja innego wytłumaczenia nie uznaję... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: Dekoracje samochodów 25.07.06, 18:59 Nie no nie przesadzajcie! Na tym pierwszym zdjeciu dekoracja niewatpliwie miala wspolgrac z nakryciem glowy panny mlodej Odpowiedz Link Zgłoś