croyance 12.10.11, 13:53 Juz kiedys byla o tym dyskusja, zdaje sie: www.dailymail.co.uk/femail/article-2048051/Black-ROOTS-Or-40-women-following-new-celebrity-trend-hide-grey-hairs.html :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znana.jako.ggigus ha! 12.10.11, 13:57 You’re not lazy. You’re just bang on trend!! b. mi sie to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Modne odrosty 12.10.11, 15:49 Nie podoba mi się równie niefajna moda jak swego czasu ohydne farbowanie na borsuka. Odpowiedz Link Zgłoś
messalina2.dwa Re: Modne odrosty 12.10.11, 21:06 Ohyda! Wyglądają niechlujnie dając efekt zaniedbanych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Modne odrosty 13.10.11, 16:36 Kwestia definicji, co to sa 'zadbane wlosy' :-P A dzisiaj czytalam w Metro, ze moden sa tez wlosy dwukolorowe, czyli dluzsze odrosty - w sensie, ze farbuje sie tylko koncowki, a zostawia np. 12 cm wlasnych. Super nowy styl podobno :-DDDDDDDDDD Skoro modne sa juz i odrosty, i obgryziony lakier, i podarte rajstopy, to mysle, ze kwestia czasu sa owlosione nogi, pomalowane np. na rozne kolory :-) Moze beda sprzedawac specjalne farby do wlosow na nogach? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaaaa-10 Re: Modne odrosty 19.10.11, 12:06 mnie kompletnie nie przekonuje taka moda, niestety takim "modnym odrostom" towarzyszy wrażenie pewnej niiechlujności/ czasem lepiej, bo nonszalancji, która fajna jest w kręgach artystycznych i celebryckich, ale w pracy w korporacji już niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Modne odrosty 22.10.11, 00:29 No jak widać, nie zawsze, i nie dla wszystkich :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaaaa-10 Re: Modne odrosty 24.10.11, 15:59 ja też jestem na nie, bo jakby nie patrzeć, efekt jest trochę niechlujny... Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Modne odrosty 24.10.11, 17:17 hm, a mi sie podoba, ale tylko u niektorych osob, np. Kate Perry fajnie wyglada z ciemnymi odrostami do rozowych wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś