Dodaj do ulubionych

no i rybki poszly w niepamiec:)

22.03.06, 22:02
Odwiedzilam pierwszy raz salon z sukniamismile i juz nie chce wymarzonej rybki!
bo najladniej mi takiej ksiezniczkowatej na kole... dobre...
tylko kurcze te co mi sie podobaja strasznie drogie bo ok. 2800 zlsad i mam
teraz dylemata...
a te ktore mi sie najbardziej podobaja to atelier diagonal - modele 319 i 320!
Obserwuj wątek
    • kasiababik Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 22.03.06, 22:11
      Wiesz Twitti podobna do 320 dziś widziałam w pracowni sukien w Tłuszczu wiem że
      to kawałek od Wawy ale tam są suknie niedrogie w porównaniu z Wawką. Jeżeli się
      ja zdecyduje na to co mi się spodobało to będzie mnie kosztować 1350 zł
      • dr_kaczusia Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 22.03.06, 22:20
        Kasiu a czy w Tluszczu jest cos ponad to co na ich stronce ???
        • kasiababik Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 22.03.06, 22:32
          oczywiście że tak... na stronie są przykładowe zresztą sama babeczka jest miła
          podopowie doradzi. Byłyśmy z mamą oczarowane obsługą (wcześniej byłyśmy w
          Ząbkach totalne rozczarowanie chociaż jeszcze tańsze modele)
          • bkn Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 22.03.06, 22:49
            Ja w Tłuszczu trafiłam na pana niestety. Czułam się dość skrępowana, kiedy w
            sukienkę ubierał mnie facet. Poza tym nie dał się zastanowić tylko od razu
            chciał brać miarę, zaliczkę i przyjmować zamówienie... Tak więc mam pewien
            niesmak - ale może po prostu źle trafiłam sad
            • kasiababik Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 22.03.06, 22:54
              Widać ja dobrze trafiłam, nie było nacisków że już trzeba zamawiać chociaż
              zostało mi trzy miesiące nie robiono problemów że jeszcze chce się zastanowić
    • dr_kaczusia Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 22.03.06, 22:19
      Hej Twitti smile
      a podaj jakas stronke gdzie modele sa ponumerowane bo nie moge znalezc... Ale
      widze, ze po raz kolejny sprawdza sie iz: "nie ladne to co sie nam podoba tylko
      to co dobrze lezy wink" nowe przyslowie na potrzeby forum slubnego wink

Ja tez bede ksieziczkowata ku rozpaczy... mojej fryzjerki wink oraz chyba mojej
      babci sad nie byla wniebowzieta widzac suknie na zdjeciu, a potem na mnie,
      chociaz na prawde ladnie w niej wygladam, wiem bo to byla kilkunasta, z tych co
      mierzylam po kilku salonach i mam porownanie... Najlepiej o tym swiadcza teksty
      w stylu, ze: "przjezdzalam kolo salonu slubnego na ul.... i pomyslalam, ze moze
      wstapie i poszukam czy tam nie ma cos ladnego..." ech... no trudno... ja na
      prawde nie wiem co ona sobie uwidziala, ale zdaje sie, ze nasze gusta sie
      rozjezdzaja... wink wszyscy mi mowia, ze to roznica pokolen... wink
    • bacha1979 Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 07:47
      Hej twitti. Mi tez marzyła sie rybka, martwiłam sie, że nie mam do niej
      idealnej figury. Po przymierzaniu okazałao się, że wyglkądam w niej całkiem
      nieźle, ale za to czułam się jakoś tak hmm nie bardzo. I choć marzyła mi sie
      rybka to wybieram całkiem inny krój sukienki. Pozdrawiam.
      Nie myślałs, żeby odkupić od kogos kiecke jesli nie chcesz tyle kasy wydać??
      • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:04
        No wlasnie jakos tak mnie nie ciagnie do odkupywania.. w rybce wygladalam tak
        nijako.. moze na jakies przyjecie, ale nie slubsmile suknie sa na stronie
        www.mlodaimoda.pl pod nazwa kolekcji.. co do Tluszcza to jednak dla mnie za
        daleko.. mieszkam na Pradzie pld. wiec szczerze mowiac tutaj mam kupe salonow z
        sukniami/! tylko wiecie co-najgorsze ze chyba najbardziej mi sie podoba ten
        model 320! powysylalam maile z pytaniami do innych salonow gdzie byly podobne
        modele ale do 319. Wiec sobie porownam cenysmile
        • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:09
          Pomylilam siesmile to model 319 mi sie najbardziej podoba (ten z rekawkami) a na
          drugim miejscu 320. A jak myslicie - lepsze rekawki czy zakladane bolerko?
          bolerko co prawda mozna zdjacsmile ale w tej 319 bylo mi najladniejsmile milosc od
          pierwszego wejrzenia..smile
          • bacha1979 Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:13
            319 sliczna, choć przejadły mi sie te marszczenia na brzuchu.
            • lumja Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:19
              jak ktos nie ma tali jak osa (jak na przyklad ja) to te marszczenia optycznie
              trochę ta talię "robią"
              • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:30
                tak czy inaczej nie sadzilam ze tak bedzie mi ladnie w sukni z kolem i jeszcze
                z rekawkami! wczesniej mi sie wydawala taka grzeczna, ale wyglada b.ladnie! a
                moja wymarzona suknia w rzeczywistosci kompletnie mi sie nie podobala... taka
                rzeczywistoscsmile tylko tak na prawde juz mi sie nie chce chodzic po innych
                salonachsmile
    • ewcia1980 Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:26
      ja po wizytach w salonie byłam zachwycona jak wygladam w sukience rybce.
      ten fason sukni wyjatkowo do mnie pasuje.
      jednak w rezultacie nie zdecydowałam sie na nia ale z zupełnie innych powodów smile
      wiedziałam, ze jeszcze przed slubem bedziemy starac sie o dziecko i liczyłam
      sie z tym, ze sie uda. a wtedy w rybce i juz małym brzuszkeim wygladałabym
      nieciekawie.
      zdecydowałam sie na bardziej strojna i szeroka i jestem ogromnie zadowolona z
      wyboru. takiej sukni juz nigdy wiecej nie ubiore bo nie bedzie do tego dobrej
      okazji, a na rybke jeszcze bede mogła sobie pozwolic.
      • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:37
        to prawda! takie suknie szerokie tylko raz w zyciu mozna tylko raz zalozyc a
        rybke na kazde wieksze wyjsciesmile dotego do tej pory wydam max. 2200 ale teraz
        mam dylemat... moze sie zrzucic z mama na polsmile bo sami placimy za wszystko i
        tylko moze rodzice nam troszke dorzuca (bo sami chca)smile
        • bacha1979 Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:40
          Przecież jak nie wyciagasz reki po wszytko do Rodziców, to pewnie Ci nie
          odmówią, zwłąszca, że chcą.
          • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:49
            wiem ze nie odmowiasmile chcielismy zeby rodzice dolozyli nam po 5000, dla
            nich "tylko" 5000 zl, a dla nas az 10 000! ale na sukienke bym chciala sie z
            mama zrzucicwink tylko nie wiem czy warto na szmatke ktora raz wrzyciu zalorze
            wydac tyle kasy!
            • bacha1979 Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:53
              No ale pomyśl, że te dzien jest RAZ w życiu.smile
              Ja staram sie myśleć w ten sposób.
              • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:56
                ja tez od wczoraj zaczelamsmilesmile tylko sie jeszcze zastanawiam nad bez rekawkow
                bo tez mi sie podoba.. zrobili bym bolerko z koronki i tez by bylo ladnie... w
                razie co mozna zdjac... ale sama nie wiem.. bo mimo to wygrywa chyba tamta
                pierwszasmile
                • lumja Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:58
                  ta z rekawkami ladniejsza, bardziej oryginalna i slodka, tamta druga tez ladna
                  ale taka bardziej oklepana.
                  • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 08:59
                    dziekismile zawsze latwiej sie zdecydowac po waszych wypowiedziachsmile no to teraz
                    to juz b.ciezko bedzie mi zmienic zdanie!buziaki
                    • lumja Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 09:02
                      jesli ta suknia to WŁAŚNIE TA JEDYNA to sie nie zastanawiaj i ja zamawiaj. To w
                      specjalna okazja, a co do ceny to możesz zaoszczędzić na czyms innym np. kupić
                      tańszy bukiet, bielizna, buty i już się parę stowek zbierze, a ona przeciez
                      tylko 600 zl drozsza od kwoty, ktorą zamierzałas wydać.
                      • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 09:05
                        buty mozna kupic tansze bo i tak niewidac spod sukni, mam 5% znizki za ulotke z
                        targo wiec welon bedzie gratissmile tylko taka opaskie do wesonu z diamencikami
                        kupie i halkesmile a ile halka kosztuje?
                        • lumja halki 23.03.06, 09:07
                          sklep.slubinfo.pl/pokaz_produkty.php?idpodkat=170
                          • twitti Re: halki 23.03.06, 09:12
                            dziekismile czyli ok. 100-150 zlsmile to spoko, to cala suknia z dodakami by wyniosla
                            ok. 3100-3200.. duzo..smile
                            • lumja Re: halki 23.03.06, 09:15
                              no niestety, moja tez do najtańszych nie należy, nawet dokladnie ceny nie
                              pamietam, bo mierzylam ja 2 miechy temu. Pierwotnie liczylam, że uda mi sie
                              kupić nieco taniej ale cóż, mówi sie trudno, slub z założenia jest raz w życiu.
                              ja raczej nie będę miec welonu, muszę więc dokupic tylko buty, pończochy i
                              majtki bo stanika też nie będę mieć.
                              • twitti Re: halki 23.03.06, 09:23
                                a no fakt, jeszcze bielizna i ponczochy! no to jeszcze ze 200 zl!
    • nie.migotka Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 09:27
      A ja wybrałam najpierw taką własnie księżniczkowata, z szerokim dołem,
      rękawkami, piękną koronką... ale jak ja ubrałam to poczułam się krowa ;] bez
      obrazy!
      Dla wybrałam rybkę smile Lekką, bez halek, bez kół.

Złudne to całe wybieranie sukienek!

Pozdr. viosennie

---
      I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
      • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 09:38
        bo to chyba jest tak ze idziesz do sklepu przymierzac suknie np. rybki a
        wybierasz ksiezniczkowatesmile i na odwrot! jaki z tego moral, zamiast tracic czas
        na przymierzanie tych "wymarzonych" to od razu trzeba przejsc do tych na ktore
        wczesniej nie zwracalismy uwagismile
        • nie.migotka Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 09:40
          (Mój) Morał z tego taki: że MARNUJEMY godziny oglądając sukienki w necie,
          zamiast iśc i mierzyć smile

Pozdr.
          ---
      • trusia29 Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 19:37
        ja tez wybrałam rybke, choc nawet nie chcialam jej mierzyc - bylam pewna że mam
        za szerokie biodra do takiej kiecki. Panie w salonie mnie namówily i jak
        załozylam to wiedzialam - ta i żadna inna!
    • mojave Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 09:38
      twitti - ta 319 jest śliczna.
      a jesli chodzi o rybki to oczywiście kwestia gustu - dla mnie rybki sa
      zwyczajne, sama mam w szafie kilka takich wieczorowych, koktajlowych, ale na
      slub bym sie na rybkę nie zdecydowala. Nawet przez myśl mi nie przeszla taka
      opcja.
      Rybki to sobie jeszcze w życiu nie raz założysz a taka jak. np 319 to juz
      raczej niesmile
      • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 09:45
        Wiem! jak wczoraj najpierw zalozylam kilka rybek a potem ta, to nawet Pan
        sprzedajacy powiedzial ze mi oczy rozblyslysmile rybka nie robila wrazenia takiego
        jak ta! a najlepsze jest to ze na zywo ladniej wyglada niz na zdjeciachwink
    • agnrek Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 09:53
      Witam w klubie smile Ja też chciałam rybkę, a kupiłam Atelier Diagonal 320 w Młoda
      i Moda.
      • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 10:01
        No wlasnie w tym salonie bylamsmile i te dwa modele co pisalam tylko mi sie
        podobaly! ide w poniedzialek jeszcze raz i musze sie zdecydowacsmilea jakies
        bolerko sobie szyjesz?
        • agnrek Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 10:11
          Nie, mam ślub w czerwcu. Jeśli będzie chłodno, to będę miała szal.
          Ja kupiłam w grudniu i zaproponowano mi w tym salonie, że istnieje możliwość
          odkupienia ode mnie tej sukienki za maks 50% ceny. Spytaj, może się zgodzą.
          • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 10:22
            Mi to samo powiedzielismiletylko ze ja zrozumialam, ze to chyba na zasadzie
            komisu - wezma w komis a pieniazki dostane jak ktos kupi.. tak mi sie wydawalo..
            • agnrek Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 10:24
              Ten model jest chodliwy smile Ja mam 34/36 na 160 cm wzrostu i na pewno pójdzie.
              • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 11:20
                ja podobnie 34/36 przy 164 cmsmile chyba przy takiej figurze ladnie sie wyglada w
                tych sukniachsmile ale na poczatku jak ja przymierzylam to kolo troche mnie wbilo
                w ziemiesmile nigdy nie mialam na sobie czegos takiego
                • agnrek Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 11:44
                  Ja mam taka wieczorową suknię, od lat jej nie noszę, wolę raczej wąskie. Jakoś
                  będzie smile Do tego będę miała długi 3-warstwowy welon.
                  • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 11:52
                    no wlasnie bo moze do rybek to musi byc dlugi bogaty welon! takiej wersji nie
                    przymierzalamsmile
        • maya28 Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 10:12
          Fajne.. ale do cywilnego, nawet w pałacu czy w ogrodzie to chyba nie pasują sad
          • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 10:23
            na cywilny to chyba lepsze sa rybki, sa rownie ladne ale wlasnie skromniejsze..
            • maya28 Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 11:18
              no właśnie.. mi się już w głowie miesza, bo wewnętrzny bunt mi mówi, ze dla
              mnie to równie ważny ślub jak dla innych katolicki, więc czemu mam być
              skromniejsza? Jeżeli byłby w pałacu ( nie wiadomo jak będzie z pogodą) to w
              sumie takie treny pasują. Rybki jak przymierzyłam... ładne, ale troche czasami
              wręcz za sexy. Sama już nie wiem..
              • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 11:22
                na mnie rybka wcale nie wygladala sexy tylko strasznie skromnie.. a tak na
                prawde przeciez slub jest najwazniejszy ze wzgledu na swoje duchowe przeslanie!
                co nie znaczy ze przy okazji nie mozemy zalozyc czego czego juz nigdy nie
                zalozymysmile
                • ewik_75 Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 14:57
                  Skąd pogląd, że rybki są skromne? To wszystko zależy od modelu. Przymierzałam
                  sporo rybek, większość bardzo ozdobnych, bogatych w koronkę, kryształki, hafty….
                  No, ale na pewno sexy są wink
              • adriannaaa Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 14:00
                maya, aj też mam jakwiesz cywilny, i wybrałam cymbeline petra - z długim pieknym
                ternem. Suknia jest skromna , za to z jedwabnej tafty... ale wpływ na decyzję
                miał jedynie fakt, ze strasznie eni podobają mi sie te księżniczkowate suknie,
                koronki, tiule, halki i koła... wiec jak chesz strojną wieka piekną suknie, ale
                obawiasz sie co powiezdą ludzie, bo to cywilny przecież - to kup taką i przestań
                sie zamartwiac! przeciez nie każdy moze i che miec kościelny śłub i dla tych,
                którzy maja tylko cywilny - jest on tak samo ważny, jak koscielny dla resztywink
                zamotałamwink
    • nadia_mloda Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 11:43
      Do "rybki" wcale nie trzeba miec wyjatkowej figury. No i jest to suknia z
      klasą. Beata Chmielowska z Yeleexpressu miała taka na swym slubie.Jest mała i
      pulchna a w sukni wygladała przepieknie. Widziałam zdjecia,chyba na stronie
      Darka Stawskiego,który ja fotografował.
      • agnrek Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 11:46
        Beataka Ch. to moja koleżanka ze studiów.... których chyba do dzisiaj nie udało
        się jej skończyć. Będę złośliwa i powiem - miała u nas ksywkę "bravo girl", bo
        akurat reklamowała to bzdetne pisemko i jakoś tak inteligencją dorównywała
        czytelniczkom tego pisma smile Jedni patrzą na zdjęcie i widzą, że wygląda
        pięknie, ja patrzę i widzę jej "bystrość" smile
        • twitti Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 11:51
          bystra nie bystra, wyglada na bardzo mila osobe i nawet jak nie blyszczy
          inteligencja to nadrabia zawsze usmiechemsmile
        • maya28 Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 14:40
          Ale jesteś sympatyczna... aż mnie zmroziło ja to przeczytałam.
          • twitti Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 14:44
            jesli to do mnie to nie wiem o czym mowisz - ja jej nie znam i tylko moge
            ocenic na podstawie wygladu i zachowania z telewizorasmile wiec mowie ze wyglada
            na mila osobesmile a o inteligencji nic nie powiem, bo jej nie znam! wiec chyba
            jestem jednak milasmile
            • maya28 Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 14:46
              To nie do Ciebie, no coś Ty, to do Agnerka. Po prostu tak zjechała koleżankę,
              że.. po prostu czasami mnie przeraża, jak kobiety potrafią dla siebie wzajemnie
              być okrutne.
              • twitti Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 14:51
                to dobrzewink bo kobiety to straszne zazdrosnicesmile dobrze sie zamiast obgadywac
                nie bijemy, bo wszystkie bylybysmy strasznie brzydkiesmile
              • agnrek Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 14:53
                E tam, zjechałam. Gorzej jechali, ale to już nieważne.
      • twitti Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 11:49
        bo rybki sa tez bardzo ladne! do tej pory tylko na takie zwracalam uwage! ale
        jak na probe zalozylam inna to juz rybki przestaly mi sie podobac! i podobno na
        odwrot jestsmile
        • agnrek Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 14:54
          Ona miała chyba nie taką zupełną rybkę, dół chyba mnien rybkowaty.
          I tak się składa, że też robię zdjęcia u tego samego fotografa smile Co za ironia,
          nie?
          • twitti Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 14:56
            pewnie popularny jest! i wyglada na bardzo drogiegosmile
            • agnrek Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 14:57
              No nie jest tani, ja za plener, studio i reportaż (300 zdjęć, 90 wydrukowanych)
              płacę 2 tysiące.
              • mala_kasia1 Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 23.03.06, 19:50
                Beata Ch. nie miał sukienki rybki, widziałam jej kasetę ze ślubu i przygotowań(
                kamerzysta z jej ślubu i wesela będzie też montował filmik z mojego. Na dodatek
                fotograf też ten sam)Jej sukienka miała prosty dół, zdecydowanie nie typu rybka.
                • agnrek Re: Beata Chmielowska z Teleexpressu miała rybke 24.03.06, 13:41
                  Też tak mi się wydawało,że miała prostą. Ona ma 152-153 cm wzrostu zaledwie.
    • sunflowerin Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 21:27
      twitti, ja też ślubuję w Atelier 319. Właśnie się zastanawiam nad wyborem
      welonu. Jaki welon kupujesz, ze zdobieniami, czy "czysty" tiul? Jakiej długości?
      Pozdrawiam
      • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 21:35
        mysle ze prosty ewentualnie tylko lekko zdobiony na dolesmile a mnie zastanawia
        jedna rzecz - czy rekawy nie beda podjerzdzac wyrzej - chodzi oto zeby ramiona
        pozostaly gole.. myslisz ze suknia zda egzamin pod tym wzgledem? a w jakim
        salonie kupujesz?
    • arieska Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 23.03.06, 22:32
      Model 320 jest super. W 319 przeszkadzaja mi rekawy-wolalabym na ramiaczkach i
      bez tej koronki na dekolcie (tylko na biuscie moglaby zostac tak jak jest). I
      juz bez welonu, bo i kiecka spora (w sensie,ze nie zalicza sie juz do leciutkich
      i zwiewnych)i zdobione rekawy...a zreszta ja minimalistka jestem wink Ale zla nie
      jest i na szczuplej figurze zapewne ladnie wyglada.Faktycznie ksiezniczkowata to
      dobre okreslenie, bo jest jakas taka dostojna smile
      • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 08:13
        a mi wlasnie bylo najladniej z tymi rekawamismile i do tego z krotkim prostym
        weloniekiemsmile wcale nie bylo ciezkosmile ciezka to byla suknia jak ja pierwszy raz
        przymierzylamsmile az mnie w ziemie wgniotlosmile szczupla jestem wiec bylo mi
        ladniesmile ja ksiezniczce! a ty moze w takim razie wybierz model 320 - jest
        skromniejszy i rownie ladnysmile
        • monias11 Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 13:37
          Tez przymierzalam te suknie nr 319 z Atelier bo b. spodobaly mi sie te rekawy z
          koronki. Po zalozeniu ... suknia byla ciezka, rekawy mi odstawaly i byly jakies
          sztywne. O niebo lepiej wygladalam w Atelier 310 i na te sie zdecydowalam!!!!
          Do tego bede miala koronkowe bolerko.
          • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 13:43
            a mi wlasnie mimo tego malego przyciazenai bardzo bylo wygodnie - tylko moze
            byc mini problem z podnoszeniem rak do gory, ale ogolnie bylo mi super
            wygodnie! tak na prawde waham sie miedzy modelami typu gorset i do tego bolerko
            a miedzy 319smile nie nie wiem co wybracsmile jak pojde jeszcze raz i przymierze to
            bede wiedziala
            • nie.migotka Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 14:13
              Mierzyłam 319 i... rąk do góry nie można podnieśc ponadto dowiedziałam się, że
              jest to najczęściej reklamowana suknia, ponieważ koronka na rękawkach pęka.
              Mierzyłam w Krakowie.
              Dlatego postawiłabym na 320.

---
              • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 14:20
                a myslisz ze rekawy podjezdzaja na ramiona? bo bardzo mi zalezy zeby cale
                ramiona byly odsloniete - jak przy dekolcie lodkowymsmile ps. troszke mnie
                przestraszylas..
                • nie.migotka Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 14:25
                  Z tą sliczna koronką nie jest tak idealnie bo dopasowują Ci ją idealnie do
                  ciała, tak, że ruchy masz mocno skrępowane. Dodają jeszcze paski silikonowe
                  takie cieniutkie pod koronke aby ci nie jechała do góry. Gereralnie nie jedzie.
                  Jak dla mnie tym wszystkim była bardzo niewygodna.

Pozdr.
                  ---
                  • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 14:32
                    jak dla ciebie od poczatku byla niewygodna to juz by nie bylasmile na mnie od
                    poczatku lezala idealnie i na prawde byla b. wygodna! decyzje podejme w
                    przyszlym tygodniusmile dzieki za wskazowkesmile
                • agnrek Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 14:33
                  takie rękawy na pewno podjeżdżają, też dlatego wybrałam 320. Co chwila będziesz
                  poprawiać, na pewno w tańcu. Kilka lat temu taki krótj, ale długie rękawy,
                  wybrała ,moja przyjaciółka. Zabawa z poprawianiem gwarantowana.
                  • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 14:47
                    jedyna rzecz w ktorej mi nie powinny przeszkadzac ramiona to w tancu, bo raczej
                    ich nie bedziesmile ale teraz to juz nie wiem
                    • agnrek Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 14:56
                      Idź jeszcze raz i poruszaj ramionami.
                      • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 15:01
                        pojdesmile i jeszcze raz je obie przetestujesmile pozdrawiam
                        • sunflowerin Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 17:39
                          Rzeczywiście rękawki krępują, ale mi nie podjeżdżają do góry, bo są dobrze
                          dopasowane. Też zastanawiałam się nad 320, ale czułam się w niej trochę nago.
                          Ja planuję kupić długi welon (mgiełkę), bez żadnych zdobień.
                          • twitti Re: no i rybki poszly w niepamiec:) 24.03.06, 17:57
                            mi tez nie podjerzdzalysmile i chyba jednak straszliwie sie napalilam na ta 319smile
                            juz mame namawiam zeby sie ze mna na pol zrzucilawink a welon chyba wybiore tez
                            jakis prosty ale nie b. dlugismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka