olag79 23.03.06, 19:05 witam, czy planujecie zasuszyc swoj bukiet slubny? Bo ja tak, i w zwiazku z tym zastanawiam sie na ile wazny jest wybor kwiatow do tego bukietu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: suszenie bukietu 24.03.06, 08:06 Nawet sie nad tym nie zastanawiałam. I najpierw bede brac pod uwagę czy pasujedo kiecki, jego wygląd a to czy sie go da zasuszyć?? jakie to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnanocka Re: suszenie bukietu 24.03.06, 08:19 Podobno tradycją jest, ze się go suszy, a w pierwszą rocznicę ślubu się go pali Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnanocka Re: suszenie bukietu 24.03.06, 08:36 jestem z 3miasta, moze to cos lokalnego Ale moja kolezanka poszla nad morze w 1 rocznice slubu palic bukiet, ja tez zamierzam) Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: suszenie bukietu 24.03.06, 13:05 Możesz się poradzić pani w kwiaciarni, jakie kwiaty ładnie się suszą, powinna wiedzieć. Na pewno nie tulipany i inne takie, którym zaraz opadają płatki. Chyba na ogół bukiety ślubne robi się z kwiatów dosyć wytrzymałych, powinno więc być ok. Na pewno różyczki ładnie się sprawią. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: suszenie bukietu 24.03.06, 12:57 Najłatwiej suszy się róże, ale trzeba to robić dom góry nogami. Ja nie mam takiego zamiaru, bo kolejny zbiornik kurzu mi w mieszkaniu niepotrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
efcik1 Re: suszenie bukietu 24.03.06, 15:06 Ja miałam kale, swój bukiet zaniosłam na cmentarz na grób mojego Taty... Odpowiedz Link Zgłoś