olag79 04.04.06, 21:29 Hej, widze ze wiekszosc dziewczyn pokazuje swoje wybrane suknie, wiec i ja sprobuje (pierwszy raz wklejam zdjecie) A was prosze o opinie, co sadzicie o tej sukni img90.imageshack.us/img90/2918/c2766tj.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plessok Re: moja sukienka 04.04.06, 21:32 taka klasyczna emanuje z niej prostota a zarazem powab delikatnosci-cudenko Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: moja sukienka 04.04.06, 21:54 Baaaardzo ładna! Faktycznie - klasyczna. A ślub latem? Planujesz do niej jakiś szal, bolerko lub inny "ocieplacz" Bo ja właśnie sie zastanawiam nad czyms takim. Ślub mam w sierpniu i "zaplanowałam" na ten dzień piękną pogodę, ale zawsze moje plany moga nie wypalić... Odpowiedz Link Zgłoś
olag79 Re: moja sukienka 04.04.06, 23:01 slub w lipcu, a do sukni bedzie jeszcze bolerko z dlugim poszerzanym rekawem z organdyny, ale to raczej nie ogrzeje a bolerko musi byc dlatego ze ksiadz prosil aby ramiona byly zakryte, a poza tym bardzo mi sie to razem podobalo ciesze sie ze suknia sie podoba pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wezyr17 Re: moja sukienka 04.04.06, 23:13 Jeśli będziesz miała bolerko to zrezygnuj z rękawiczek, bo wtedy to tragicznie wygląda. Panna młoda jak obandażowana! Odpowiedz Link Zgłoś
olag79 Re: moja sukienka 04.04.06, 23:26 wiem moim zdaniem rekawiczki sa ogolnie tragiczne Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_polarna Re: moja sukienka 05.04.06, 13:15 Zrezygnowałabym z bolerka (choćby z uwagi na porę roku), zdecydowanie lepiej - delikatniej wygladałby szal z organdyny. Którego lipca bierzesz ślub i w jakim mieście ? Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: moja sukienka 05.04.06, 13:21 Suknia ładna, skromna, elegancka i zaprezentowana na "normalnej" dziewczynie a nie anorektyczce... Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: moja sukienka 05.04.06, 13:24 gwiazda_polarna napisała: > Zrezygnowałabym z bolerka (choćby z uwagi na porę roku), zdecydowanie lepiej - > delikatniej wygladałby szal z organdyny. > > Którego lipca bierzesz ślub i w jakim mieście ? Zdecydowanie bez bolerka. Nie podobają mi sie, zwłąszca wtedy kiedy "występują" razem z welonem. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.s Re: moja sukienka 05.04.06, 19:19 ...myśle, że sukienek dlatego jest tyle żeby każda z nas mogła wybrać coś własnie dla siebie...suknia ładna ale pytanie brzmi...jak ty w niej wyglądasz? czy pasuje do twojej urody? czy leży lepiej niż inne, czy pasuje do twojego charakteru? do wnętrza w którym będzie wesele? dla mnie to wszystko ważne....ja szukałam sukni dla siebie własnie rozważając te warunki...no i jeszcze patrzyłam na gatunek materiału i wykończenia...ale to kwestia tego co dla nas jest ważne pozdrawiam a.k.s Odpowiedz Link Zgłoś