Dodaj do ulubionych

5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:)

05.04.06, 08:15
Witajciesmile
Dotarłamsmile Udało mi się też nie spóźnić na autobussmile (Brawa zasłużonewink)
Zuziu i Marlenko - oddalam się uszykować Wam fotkismile
DObrej środy wszystkimsmile
Obserwuj wątek
    • filar_zf Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 08:20
      Witaj Inguś, witajcie Wszyscy,

gratulacje smile ja za to dzisija wyglądam jak zombi, zaczerwienione oczy,
      spuchnięte, nie do końca otwarte - nic się nie stało tylko taka się
      obudziałam, a zgodnie z prawdą jeszcze nie do końca sad
      Czekam na fotki, sobie pooglądam smile

Dzisiaj będę z Wami do 10, bo od tej godziny do 17 mam szkolenie z niemcami
      DUŻO KAWY musze przygotować!!

Miłego dnia smile
      • inga34 Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 08:34
        Ojsmile ja juz z kawąsmile Czeka Cie ciężki dzień!
        Zdjęcie zaraz pozbieram, a na razie zerknij sobie Zuziu w prototyp moich zaproszeńsmile
        • filar_zf Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 08:42
          Inguś,
          bardzo mi się podobają, takie delikatne, subtelne!! Skąd Ty bierzesz takie
          pomysły i materiały ?! Chyba pod koniec tego roku zamówię u Ciebie swoje.

Wczoraj zabrałam się za druty, nie jest źle, ale palce mnie bolą smile i nie
          wychodzi mi jeden ścieg. Dzisiaj nie będe robiła, bo to kino, ale jutro
          pokombinuję szydełkiem smile masakra wink

A mam prośbę do wszystkich, podajcie dokładnie daty swoich ślubów i gdzie, bo
          już się pogubiłam. Zapisałam sobie tylko Ingę, a przecież wszystko muszę mieć w
          kalendarzu smile

Zuza
          • bogui Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 08:55
            Hej Kobitki!
            Zuz, wczoraj dokładnie to samo chciałam sobie ułożyć: daty ślubu wzystkich
            dziewczyn! No to ja podaję: 23 września 2006 (g. 16.00)

Inga, podziel się i ze mną zdjęciami, please.

Jak Wasze nastroje? Zuziu, czy ty czasem nie miałaś jakiejś scysji z Olem i
            stąd te czerwone oczka? Wspominałaś, że ostatnio odbyła się jakaś ostrzejsza
            dyskusja.
            Miłego dnia Wam życzę, a sobie żeby wreszcie coś ruszyło w tej pracy. Dzisiaj
            jeszcze kontynuuję odgruzowywanie pokoju (znowu będe karmić niszczarkę do
            papieru). Mam nadzieję, że za parę dni już będę bardziej określona jako
            pracownik. Są tylko takie głupie sytuacje, bo prawdopodobnie nie wszystkich
            pracowników wykorzystają w nowej firmie, młodzi mają większe szanse. I tu czuję
            się czasem głupio, bo jest u mnie kilka osób koło 50tki, którzy mają większe
            doświadczenie niż ja a są bardziej zagrożeni utratą pracy. Głupio, jak
            pomyśleć, że ja kiedyś też będę w ich wieku i być może sytuacji...
            Buziaczki!
            • inga34 Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 08:59
              Foty juz poszły - z onetu, bo w gazecie załączyć więcej niż jeden załącznik to
              dla mnie zbyt wiele robotywink
              Bogui - dobrze że zapisałam w "wysłanych" - już Ci wysyłamsmile
              • bogui Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:01
                Dzięki, a kiedy twój Ślub? I gdzie?
              • bogui Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:07
                Inga! Ja cię, ty bierześ ślub w Chmielnie? I może jeszcze wesele robisz w tym
                samym ośrodku, w którym dwa razy byłam na wakacjach! Ale jaja, świat jest mały.
                Wydaje mi się że po stołówce rozpozanję ten ośrodek. Podaj więcej szczegółów,
                to ustalimy czy faktycznie znam to miejsce. W każdym razie miejsce super!
                • inga34 Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:19
                  Chmielno, 3 czerwca 2006smile
                  Niebawem!!!
                  Szczegóły masz w @smile
                • inga34 Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:53
                  to chyba nazwiskosmileAle tam jest pełno podbnych ośrodkówsmile
            • filar_zf Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:08
              Cześć Bogusiu,

mój nastrój w porządku tylko nie mogę się obudzić, scysja z Olkiem była w
              niedzielę, od tego czasu jest jak aniołek, więc to nie jego wina, może pogoda,
              albo coś we mnie, moze uczulenie ?! Gadki z Olkiem Wam nie opisywałam, ale
              jakoś nie mogę się do tego zabrać.
              Ciesze się że z pracą wszystko dobrze, ale nie dręcz się, przecież nie możesz
              nic zrobić. Uszy do góry smile
              • bogui Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:20
                Wiesz, ja też dzisiaj nie mogę się obudzić. Chociaż Daruś nie chrapał jak
                poprzedniej nocy, kiedy myślałam że go wyniosę na balkon i wytłumię kołdrą.

A z tymi kłotniami... Ja mam teraz lekkiego moralniaka, bo przed weekendem
                strasznie dałam Darkowi popalić - hormony. Teraz mi przeszło jak ręką odjął i
                dzisiaj nie umiem powiedzieć czemu sięgo czepiałam. Dziwna jest ta konstrukcja
                kobiety.
                • filar_zf Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:25
                  Ale to on powinien mieć moralniaka, jak opiszę to zobaczycie. Ja byłam spokojna
                  jak skała, on sam się zdziwił, nie było pochlipywania, tylko rzeczowy monolog z
                  mojej strony. A co do hormonów to nie sądzę, zeby mu buzowały smile

A ja spałam całą noc jak suseł i nie wiem co sie dzieje.
                  • bogui Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:31
                    Zuziu, ja to chyba zupełnie przeoczyłam pewien moment: wybacz jeśli coś mylę,
                    ale bez skojarzenia osoby z jej wyglądem trudno mi zapamiętać fakty. Czy to Ty
                    jakiś czas temu zastanawiałaś się jak po oświadczynach popchnąć sprawy ślubu do
                    przodu, bo Olek nic na ten temat nie wspominał? Tak mi się coś kojarzy, a teraz
                    widzę że przechodzisz do konkretów - kościół (św Augustyna smile), wybór sali itd.
                    Czyli coś się dzieje - supersmile))
                    • filar_zf Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:37
                      Bogusiu,
                      tak, to ja smile moje Kochanie ruszyło się bodajże w weekend 26 marca, lub weekend
                      wcześniej, poczuł wewnętrzną potrzebę i ułożył liste gości i porozmawialiśmy z
                      jego i moim rodzicami osobno. A że mniej więcej już myślałam co i jak to tak
                      szybko poszło smile
                      • bogui Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:46
                        No to super!! Cieszę się. I jaką datę ustaliliście?
                        • filar_zf Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:54
                          28.04.07 - mam nadzieję, ze już będzie w miarę ciepło
                          • askiem Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 10:03
                            Hej dziewuszki!
                            Więc dziś "datujemy".
                            Mój ślub 19 sierpnia 2006r. w Głogowie (dolnośląskie).
                            • askiem Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 10:13
                              Co do charakterów - to ja i Robuś jesteśmy nerwusy i furiaty...
                              No, może on trochę mniejszy i przez to zwykle on idzie na ustępstwa.
                              Z kolei Robert jest mniej wylewny i bardziej wszystko dusi w sobie, ale to
                              chyba cecha większości facetów... Kwiaty? Jesteśmy razem siódmy rok i chyba z 7
                              razy je dostałam... bo mój chłopek uważa, że "to takie banalne" i zawsze
                              wymyśla coś innego np.: płyty (których mam już chyba 500), słodycze (a po nich
                              dupa rośnie), albo biżuterię smile...
                              Ech, faceci... big_grin
                • inga34 Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:32
                  Dziwna dziwna, wiem po sobiesmile trochę sie muszą namęczyć z nami ci nasi
                  meżczyźnismile
                  U nas ostanio miłosmile Nie wiem jak to się dzieje, ale w ciągu ostatnich 5 dni 3x
                  dostałam kwiaty!!! SpontaniczniesmileChoć wczoraj na kursie tańca
                  były "nieporozumienia" - on jest bardzo powściągliwy w zachowaniu, a ja...no
                  nie bardzo (najglóśniej się smieję, krzyczę, mówię... jego rodzina taka nie
                  jestwink dziwnie mu z tym wciążwink hahaha)
                  • filar_zf Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:44
                    Ja często mam moralniaka , bo często ja mam humorki, ale nie tym razem.
                    Zazdroszczę tych kwiatków, mój nie myśli o takich "przyziemnych " gestach wobec
                    mnie. Dostaje tylko wtedy gdy odbieram go z imprezy męskiej wz rynku
                    wrocławskiego, tam jest plac otwarty 24 h na dobę i stragany z kwiatami. Wtedy
                    czeka na mnie z bukietem, ale wie, ze jak by nie kupił to tydzień bym mu
                    brzęczała nad uszami smile) że był i nie kupił smile
                    Inguś, u nas jest tak samo, ja ekstrawertyk, on introwertyk, ja sie śmieję,
                    żąrtuję, rozmawiam, ufam po sekundzie, on niestety nie, dopiero po czasie się
                    rozkręca.
                    • bogui Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:49
                      O kwiatki to i ja muszę się troche przymawiać, chociaż są postępy. U nas natury
                      chyba odwrotne: ja do wewnątrz, Darek bardziej otwarty. Ale zkolei on jest
                      trochę "zimniejszy wychów", moja rodzina jest bardziej emocjonalna, troche we
                      włoskim stylu. Jego mama (ojciec nie żyje a i tak nie były z nim najlepsze
                      stosunki m. in. przez alkohol) jest raczej niewylewną osobą.
          • bogui Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 08:59
            A, no ja biore ślub w Warszawie
            • filar_zf Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:12
              w którym kościele ? smile
              • bogui Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:15
                Parafia św Augustyna. To moja parafia z dzieciństwa, więc mam sentyment do tego
                kościoła. A w dodatku to nie jest współczesny kościół (takie to na ogół
                architektoniczne potworki), ale XIXwieczny neogotycki, stylowy.
                P.S. Zbierasz aż tak detaliczne dane?
                • filar_zf Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:19
                  A jestem taka ciekawska wink i co nas łączy to to, ze ja też będe brała ślub w
                  kościele pod takim wezwaniem smile) tylko Wrocław i tez jest to parafia moich
                  dziadków i tam głównie się wychowywałam, byłam chrzczona i jest to dobre
                  położenie pod względem logistycznym.

Inguś,
                  a gdzie jest to Chmielno ?
                  • inga34 Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:21
                    Zuziu, Chmielno jest niedaleko Gdańskasmile jak staniesz przed mapą patrz na
                    gdańsk potem w swoje lewo - powinny byc Kartuzy, i jeszcze kawałeczek w lewo.
          • ann_jazon Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:06
            Cześć Dziewczyny!
            Ledwo żywa dziś jestem - chyba się naprawde rozłożę w końcu sad
            Moje daty ślubów:
            cywilny - 13 maja, godz. 13.00 - USC Gdańsk
            kościelny - 29 lipca, godz. 14.00 - Kościół O.O. Cystersów Gdańsk-Oliwa
            Wczoraj byłam w kinie na Epoce Lodowcowej 2 - Krzyśkowi strasznie się podobał
            (on lubi animowanki), ja - jak już mówiłam - za bajkami nie przepadam - ale
            obejrzeć można, poza tym źle sie czułam, to i "odbiór" filmu miałam taki sobie.
            Właśnie szef przypełzł do biura, więc poudaję, że pracuję wink Miłego dzionka smile
          • inga34 Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 09:17
            Druty i szydełko - ja chba za bardzo spęta przy tym jestem - mama zawsze
            mówiła, ze jakbym kolczuge robiła dla rycerza - tak gęsto, sztywno i twardo -
            żadna strzała nie przejdziewink
            Co do zaproszeń - sama jestem juz zadowolona, nawet nie wiesz ile trwały
            poszukiwania i testywinkjeszcze tylko Adaś ma opracowac wkładke i dać do druku.
            Musimy też zrobić mapke dojazdowąsmile
    • inga34 Re: 5 kwietnia 2006 - Porozmawiajmy:) 05.04.06, 11:36
      Zrobiłam sobie kiedyś odlicznik...Zobczcie jak mało czasu zostałao!!!
    • kiara80 Re: Mówię wszystkim pa pa... 05.04.06, 12:19
      Hej dziewczyny! Jeszcze czasami do Was zaglądam, chociaż nie piszę bo nie mam
      kiedy, a wiadomo, że jak raz się odezwę to ciągnie dalej. Ja narazie się z Wami
      żegnam na dobre ponieważ nie mam kiedy pisać i nie jestem na razie na żadnym
      etapie przygotowywań ślubnych więc to forum sobie poprostu odpuszczamwinkTrochę tu
      z Wami popisałam i było naprawdę fajnie i widzę, że Wasze weselicha coraz
      bliżejsmile)) Życzę Wam, żeby się wszystko odbyło po Waszej myśli i żebyście żyli z
      Waszymi połówkami długo i szczęśliwie!!! Pozdrawiam!!!

PS. Ja prawdopodobnie będę dzieliła Wasze emocje w przyszłym roku, kto wie może
      tu zawitam i pogadam chociaż z filarkiemsmile)) Tymczasem Papapapapapapapa
      • bogui Re: Mówię wszystkim pa pa... 05.04.06, 13:19
        No to trzymaj się ciepło i życzę Ci żeby wasz ślub nastąpił... nie jak
        najszybciej, ale po prostu w odpowiednim momencie. Wszystkiego dobrego!
        P.S. Zawsze mnie frapowało; nick kiara to od prawdziwego imienia? Jeszcze raz
        buziaczki!
        Bogusia
        • kiara80 Re: Mówię wszystkim pa pa... 05.04.06, 13:25
          Dzięki! A ten nick to nie jest moje imię, choć znam osobę która tak właśnie się
          nazywasmile

Kasiasmile
    • inga34 Marlena!:) 05.04.06, 14:36
      Jak już wspomniałam namieszałam z nazwą tematusmile
      Co do tej sali, to jest ok. Mieści swobodnie 120 osób, a nas bedzie ok 60 więc
      i ustawic bedzie mozna jak sie chce ( nie chce ani "U" ani "L" smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka