Dodaj do ulubionych

lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecacie

19.04.06, 10:09
Witajcie, proponuję wątek gdzie każdy kto ma dobtą opinię o lokalu na terenie
Śląska czy Zagłębia może dać namiar na niego innym - właśnie poszukującym
tegoż. Proszę bierzcie pod uwagę zarówno wesela swoje własne jak i te na
których byłyście gośćmi. Każdy namiar dobry, bo przecież po nitce do kłębka.
Wystarczy miasto, miejscowość i nazwa choć linki czy uwagi i komentarze mile
widziane!
Obserwuj wątek
    • manti75 Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 19.04.06, 11:40
      ja moge tylko powklejac linki z lokalami ktore znalazlam w trakcie poszukiwan ,
      niestety nie mialam okazji byc tam na slubie czy innych uroczystosciach
      komplekszamkowy.pl/html/?page_id=26
      www.orle-gniazdo.pl/wesela.html
      www.bartek.bielsko.pl/oferta.html
      www.dzierzno.pl/
      www.hoteljano.pl/oferta.htm
      www.hotel-kmicic.pl/kmicic.html
      www.cechowa.pl/domw.html
      www.kubalonka.arg.pl/imprezy.html
      www.podswierkami.gsi.pl/- tu bylam na weselu , bylo baardzo
      sympatycznie , sale rozbudowali , kuchnia bardzo dobra,fajna obsluga, ceny
      atrakcyjne
      www.ubiesa.pl/wesela.php - a tu bedzie moje wesele i wrazeniami podziele
      sie po 16 czerwca smile)))
      • celina.j Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 19.04.06, 14:59
        moje wesele tez będzie U Biesasmile) 13 maja
        • manti75 Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 19.04.06, 15:47
          celina / no prosze.. smile)) jak milo , to ja cie pewnie zamecze pytaniami po
          13 smile))) mam nadzieje ze sie pochwalisz jak bylo itd ....
          jula / jesli chcesz to ja mam jeszcez cala mase pie..k odnosnie wesela bo
          wszystko wrzucalam w ulubione . podaj meila jeslo chcesz to ci wysle
          • celina.j Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 19.04.06, 15:54
            możesz zamęczaćsmile) napewno cos tam skrobne jak było, a jesteś gdzieś z okolic
            Żor??
            • manti75 Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 20.04.06, 10:36
              jestem z gliwic ale cala rodzinke mam rozsiana po polsce wiec taka odleglosc
              juz nikomu nie sprawila roznicy tym bardziej ze tam jest spania na 80 osob, no
              i termin..obudzilam sie w lutym wiec wiekszosc pozajmowane a ta restauracja i
              otoczenie mnie po prostu urzeklo
          • jula.b Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 20.04.06, 09:53
            manti, wielkie dzięki za odpowiedź. Będę wdzięczna jeśli faktycznie cosik
            prześlesz mi na priva. Oto on:jula.b@gazeta.pl. Pozdrawiam prawie weekendowo!
        • paracetamol5 Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 24.04.06, 12:21
          Mozecie zdradzic jaki jest koszt Wesela w tm miejscu od osoby?
          • celina.j Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 24.04.06, 12:30
            podstawowa cena to 120 zl/os. za jednodniowe wesele, ale my będziemy zmieniać
            menu i zapłacimy troche więcej
    • aniamd79 Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 19.04.06, 13:44
      Ja miałam w Parkhotelu "Papuga" w Bielsku-Białej
      (www.papuga.pl/pl/inside.php) , a siostra w VILLa Barbara
      (www.villabarbara.pl/). Oba polecam. Barbara jest trochę tańsza, a też
      super.
    • majowa-panna Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 21.04.06, 00:07
      polecam lokal w kórym my mieliśmy wesele w maju 2005 - restauracja wega w
      orzeszu-gardawicach przy drodze k-ce - wisła.
      dostaliśmy namiar z czyjegoś polecenia - jedzenie, wystrój i obsługa na wysokim
      poziomie

www.restauracja-wega.pl/
    • kaatkaa Rybnik i okolice 21.04.06, 11:52
      Restauracje Biały Dom" - Rybnik Ochojec, Rybnik Kamień, Czerwionk-Leszczyny
      www.restauracja-bialydom.pl/
    • jula.b Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 24.04.06, 11:46
      majowa panno i kaatko, bardzo Wam dziękuję za te namiary.Bo niestety Bielsko
      jest dla nas za daleko. Tak więc wraz z innymi adresami sprawdzę je w trakcie
      zbliżającego się majowego weekendu.
    • gruszka79 Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 01.06.06, 12:55
      Restauracja - Valdi Plus w Paniówkach (na trasie Gliwice - Mikołów). Osobiście
      polecam, ponieważ już dwie duże imprezy rodzinne tam organizowaliśmy, no a
      teraz nasze wesele!!
      • sbernadka Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 01.06.06, 13:51
        do Gruszka79: kiedy macie wesele???? Bo my 29 lipca, jeśli macie wcześniej to
        proszę podziel się wrażeniami.
    • wanielka Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 01.06.06, 12:58
      my będziemy mieć przyjęcie weselne w zameczku w Promnicach, wszyscy bardzo
      polecają to miejsce. jak będzie po, to napiszę jak było:
      www.promnice.com.pl
    • chmurcia4 Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 01.06.06, 13:10
      A moje weselich będzie w Kroczycach (koło Zawiercia). Zajazd-hotel "MAGDA" -
      świetne miejsce, zielona i spokojna okolica, sprawdzone imprezy i jedzenie.
      Tylko jest jedno ale - w tych okolicach wszystkie daty już prawie zaklepane na
      2 lata do przodu. W ubiegłe lato najwcześniejszą datę, którą udało nam się
      zdobyć, była 15.09.2007 - i przy niej pozostaliśmy smile))
    • branja Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 02.06.06, 08:42
      Witam,
      nie wiem na kiedy planujesz wesele, ale w Sosnowcu jest fanatastyczna sala
      "Akademia sztuki kulinarnej" gdzie jedzenie jest pyszne, niedrogie i na dodatek
      pieknie podane, ale.. jak to bywa gdy sala jest fajna : zamawiac sale trzeba ok
      1,5 roku - 2lat do przodu, teraz juz tylko 2007 rok. Proponuje tez Morsko (
      www.morsko.com.pl ), moze nie jest tam tanio, ale jest hotel i domki "brdy"
      ktore mozna wynając dla gosci z daleka, poza tym plener masz na miejscu,
      przygotowuja konie, quady , otwieraja ruiny zamku czy co sobie zazyczysz do
      zdjec... ja w ubieglym roku w lipcu zamawialam tam sale i pierwszy wolny termin
      byl we wrzesniu nastepnego roku... W sosnowcu jest tez Alicja , jest to piekny
      budynek, otoczony pieknym ogrodem, jest tam drogo i właściciele maja muchy w
      nosie, ale moze dadza ci szanse... bylam tez na weselu w remizie w Łośniu i bylo
      bardzo fajnie, co prawda tam jedzenie trzeba sobie organizowac samemu, ale sa
      osoby ktore tak wolą, a sala jest odnowiona i bardzo przyjemna... zycze
      powodzenia smile
    • ola553 Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 02.06.06, 09:29
      A my wybralismy restauracje Dworek w Jaworznie, bardzo fajna sala, ok 150 zl od
      osoby
      • vzorka Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 02.06.06, 09:35
        Była z was może któraś na weselu w Białym Domie w Rybnik-Ochojec?
        • kaatkaa Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 02.06.06, 10:00
          byłam ale tylko "przelotem", nie na impezie tylko wstapilam tam jak otwarli
          poogladac. bardzo ladnie tam jest, zobacz sobie na www (podalam wyżej) Okolica
          tez fajna. Moge Ci jedynie nieco wiecej powiedziec o lokalu w Kamieniu on
          troszeczke odbiega od pozostalych dowch bo jest starszy ale bylam tam na 2
          weselach i bylo bardzo fajnie, jedzenie obsluga i wlasciciele. bylam tez w tym
          w czerwionce (sylwester) jest najnowszy, ma dopiero rok i tam jest
          rewelacyjnie, wystroj SUPER! Jedynym mankamentem tego lokalu jest, przynajmnie
          dla mnie w przypadku wesela, że jest tam kilka sal i czesto sa tam 2 lub 3
          wesela.
    • mayen Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 02.06.06, 11:51
      www.gat.pl/60.php
      ZAjazd Pod Dębem w Rudach,
      Mielismy tam wesele w grudniu 2002, sa miejsca noclegowe, równiez w drugim
      hotelu tej firmy w tej samej miejscowości
      Obok jest b. ładny gotycki kosciółek
    • kaprylda81 Re: lokale weselne ŚLĄSK-wpisujcie które polecaci 02.06.06, 13:33
      www.podkowa.pl/
      Byłam tam na pięknym super weselu. Obsługa bez zarzutów, bardzo ładna sala,
      wszystko na plus. Nie wiem czemu mają tak mało zdjęć na stronie, sama stronka w
      stosunku do rzeczywistości bardzo słaba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka