azanna 20.04.06, 15:09 właśnie mi się złamał paznokieć(( Teraz mam jeden całkiem krótki. A tak bardzo chciałam mieć swoje długie paznokcie(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azanna Re: o kurcze:( 20.04.06, 15:16 Kumpela z pracy nieźle się teraz ze mnie śmieje)) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 20.04.06, 15:28 Zabiłaś mnie tym postem normalnie <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) 20.04.06, 15:33 On był dla rozluźlenia nastroju przecież Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_1 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))) 20.04.06, 15:35 w takiej sytuacji nalezaloby chyba ten slub przelozyc )))))))))) az paznokiec odrosnie! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))) 20.04.06, 15:38 totez tarzam się właśnie po podłodze ;PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
caysee Re: o kurcze:( 20.04.06, 15:36 A slub kiedy? Bo ja mam pojutrze i tez bardzo chce miec naturalne.. niestety dzisiaj mi sie jeden troche tez ulamal, ale nie jakos tragicznie. Skroce wszystkie i jakos to bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: o kurcze:( 20.04.06, 15:43 Ślub za tydzień i chyba faktycznie muszę przełożyć. Tylko obawiam się, że narzeczony się nie zgodzi Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: o kurcze:( 20.04.06, 15:44 No coś ty - ja mysle że wykaże się pełnym zrozumieniem... w końcu kto by chciał miec pannę młodą z jednym paznokciem krótszym??? No kto??? ;PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: o kurcze:( 20.04.06, 15:46 Gdyby nie fakt, że jest akurat w pracy to od razu bym zadzwoniła i zapytała. Zrobię to więc wieczorem. Jestem ciekawa czy się bardzo rozbawi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: o kurcze:( 20.04.06, 15:51 ty sie przejmujesz?? to co powiesz na to: mi własnie wyskoczyło zimno (o ile kojarzysz również slubuje za tydzien ((( na szczescie jest małe a ja byłam na to przygotowana wiec nie ma tragedii. czasu jeszcze troche jest wiec licze, ze zejdzie i nie pojawi sie zadne nastepne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: o kurcze:( 20.04.06, 15:54 To współczuję Ewcia. Ja się paznokciem nie przejmuję - tak jak napisałam to było dla rozluźnienia atmosfery. A tak naprawdę to boję się czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: o kurcze:( 20.04.06, 15:58 Mam nawracające się problemy z kolanem i dziś rano myślałam, że znowu mnie to spotkało. Naprawdę mocno się przestraszyłam. Po wczorajszej przymiarce zastanawiam się czy jest to technicznie możliwe w razie czego iść do ślubu w tej sukni o kulach. Obawiam się, że nie i musiałabym zrezygnować z sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: o kurcze:( 20.04.06, 16:05 Oj - to na prawde niefajnie (( Trzymam kciuki zeby kolano jednak staneło na wysokości zadania i nie zawiodło w najwazniejszym dniu !!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: o kurcze:( 20.04.06, 15:58 azanna napisała: > To współczuję Ewcia. Ja się paznokciem nie przejmuję - tak jak napisałam to > było dla rozluźnienia atmosfery. A tak naprawdę to boję się czegoś innego. spoko wiem ja natomiast napisałam zeby sie troszke pożalic )) to zimno to nie tragednia ale również nie szczyt moim marzen. dobrze, ze to dzis a nie dzien przed ślubem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tuskazet Re: o kurcze:( 20.04.06, 15:58 Mi na opryszczkę pomagają granulki homeopatyczne, chyba nr 26 + oczywiście jakaś maść - po mojej ogromnej opryszczce po 3 dniach nie ma śladu. Odpowiedz Link Zgłoś