Dodaj do ulubionych

Bandy juz mało co na forumie ...

21.04.06, 21:33
Bandziorki tez odpuszczają sobie powoli forum...
Obserwuj wątek
    • malenkaa5 Re: Bandy juz mało co na forumie ... 21.04.06, 21:42
      Hmm..dlaczego?? NIe jestem tu czestym gosciem, tak samo jak od niedawna.Czy cos
      z forum jest nie tak??A moze schodzi ze tak powiem "na psy" ?? Dlaczego
      odpuszczamy sobie powoli forum??
      • sprycia1979 Re: Bandy juz mało co na forumie ... 21.04.06, 22:19
        mozna tak powiedziec ....

głupoty, głupoty, głupoty...........

wszyscy co mieli cos ciekawego do powiedzenia znikli .............
        • miaau Re: Bandy juz mało co na forumie ... 21.04.06, 22:31
          oj, spryciara, nie doceniasz nas wink
          a ta malenka to od kiedy w bandzie??
          • sprycia1979 Re: Bandy juz mało co na forumie ... 22.04.06, 08:56
            no miaau ciebie tez mało co na forumie... i z kim tu gadać smile))

Ja nic nie wiem, naboru nie było ......
            • cafet Re: Bandy juz mało co na forumie ... 22.04.06, 10:47
              Witam i zmykam;PPP
            • malenkaa5 Re: Bandy juz mało co na forumie ... 22.04.06, 20:14
              NIgdzie sie nie zapisywalam, do BANDY jakiejs. SMieszne rzeczy...A forum to
              chyba dla ogółu jest by sobie pogadac. TYm bardziej ze to Ty Sprycia zadalas
              pytanie...
              Pozdrawiam !!!
              • miaau Re: Bandy juz mało co na forumie ... 22.04.06, 20:58
                tak, ale to pytanie bylo skierowane (jak w tytule NAPISANE) do BANDY czyli 7
                konkretnych dziewczyn, wiec sie slonko nie unos jak ktos pyta cos ty za jedna
        • mariszka72 Re: Bandy juz mało co na forumie ... 22.04.06, 00:01
          sprycia1979 napisała:

> wszyscy co mieli cos ciekawego do powiedzenia znikli .............

a jeszcze innych, co mieli cos ciekawego do powiedzenia, skutecznie
          zniechęcono...
          • plessok Re: Bandy juz mało co na forumie ... 22.04.06, 11:50
            ja tu mardrze nie mowilem ale przyznaje bez bicia ze przeszedlem na forum
            dotyczacym gieldy bo tam zawsze cos ciekawego i tematy nie sa nudne a tutaj z
            czasem powielaja sie, szkoda ze za kilka dni znikne i tamtego forum do odwolania
            • sprycia1979 i tu sie zgadzam 22.04.06, 12:53
              smile)))
              • marti_ka82 ano ja też się zgadzam... 22.04.06, 13:46
                poprostu zaczyna tu wiać nuda smile a poza tym wiosna,słoneczko szkoda takie dni
                spedzac na necie smile
                • melani2 Do Bandziorek;-) 22.04.06, 17:02
                  hmmm. ..od niedawna czytam forum, czasem coś napiszę (heheh nieśniało) ale
                  faktycznie nuda (to co chciałam wiedzieć już się dowiedziałam). Może
                  temat "Ślub" to nie temat rzeka hehheeh. Pozdrawiam Wsa Bandziorki, kimkolwiek
                  jesteście, bo nie znamwink)
                  • sprycia1979 Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 17:38
                    a takie fajne z nas babeczki smile))))

• cafet Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 18:14
                      I to jaksmile fajne;PPP
                      • miaau Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 20:06
                        a ja wiem czemu cafet na forum nie siedzi ;-PPP
                        usprawiedliwiona (nie mylic z napalona wink )

ja tez usprawiedliwiona - zostalo 5 tygodni i milon spraw do zalatwienia a ja
                        ciagle w rozjazdach - masakra!

ale.. czas na bieganie musi byc, dzisiaj polecialo 15 km, zaraz brzuszki i
                        pompki.. smile
                        • sprycia1979 Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 21:14
                          ufffff....padam na ryjek....cały dzien robota i robta...ale teraz jasne z pianką
                          i leniuchowanie smile)))))
                          • miaau Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 21:22
                            hehe - pijaczka!

a ja hantelki i sok pomidorowy wink
                            • sprycia1979 Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 21:35
                              Pi ...co heheheheheheh jasne z pianką to samo zdrowie smile))))
                              ja dzis jechałam na mopie, odkurzaczu, sciereczce, zmywaku -wiec lepiej niz dwie
                              godziny siłowni smile))ale domek błyszczy smile
                              • marti_ka82 Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 21:39
                                nie uwierzycie wink dziś udalo się dziewczynom mnie namowić na piwko tongue_out
                                • sprycia1979 Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 21:51
                                  a co to pierwszy raz był? smile)))))
                                  • plessok Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 22:59
                                    sensacja moze film nakrecimysmilewow
                                    • marti_ka82 Re: Do Bandziorek;-) 23.04.06, 06:57
                                      plessok wink ale ty na serio bierzesz wszystko yhh faceci... sprycia przeciez
                                      ostatnio mowilam, ze ja nie cierpie piwa fee blee i wogole... wiec tak pierwszy
                                      raz im sie udalo... sila perswazji grupowej yhh
                                      • marti_ka82 a nakrecaj plessok :P 23.04.06, 06:59
                                        tylko wiesz możesz się potem mi za prawa autorskie nie wypłacić smile cenie sie tongue_out
                                        nazwisko znane mam wiec wiesz jak jest wink
                                        • cafet Re: a nakrecaj plessok :P 23.04.06, 08:29
                                          Martika tych piwek chyba nie wlały ci zbyt duzo skoro o 7 na forumie
                                          siedzisz;PPP no chyba że dopiero wróciłas,ale wtedy cięzko by ci chyba
                                          było "cylnąć se" w odpowiednie literkiwink
                                          • marti_ka82 cafet wiesz ja sie edukuje ;) 23.04.06, 20:28
                                            w weekendy dodatkowo wink dlatego o tej proze na forum zajrzalam tongue_out
                                            • miaau cafet opowiadaj! 23.04.06, 21:03
                                              wrocil ten twoj ukochany juz zza wielkiej wody?? szczegoly, szczegoliki, nie
                                              omijac pikanterii!!! ;-PPPPP
                                              • cafet Re: cafet opowiadaj! 24.04.06, 09:15
                                                Jakbym ominęła pikanterii nic by nie zostało;PPPPP
                                                Teraz skupiam sie na sobiesmile złapałam powera do wszystkiegowink))
    • sprycia1979 :) 23.04.06, 10:28
      cześć laski
      • cafet Re: :) 24.04.06, 09:17
        No widzę że wszystkie milczą,żadnej laski nie ma<szok>??wink))
        Wiec sie zgłaszamsmile)))
        P.S. Nic juz lamusi nie pozdrawiacie:[[[
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka