sprycia1979 21.04.06, 21:33 Bandziorki tez odpuszczają sobie powoli forum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkaa5 Re: Bandy juz mało co na forumie ... 21.04.06, 21:42 Hmm..dlaczego?? NIe jestem tu czestym gosciem, tak samo jak od niedawna.Czy cos z forum jest nie tak??A moze schodzi ze tak powiem "na psy" ?? Dlaczego odpuszczamy sobie powoli forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Re: Bandy juz mało co na forumie ... 21.04.06, 22:19 mozna tak powiedziec .... głupoty, głupoty, głupoty........... wszyscy co mieli cos ciekawego do powiedzenia znikli ............. Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Bandy juz mało co na forumie ... 21.04.06, 22:31 oj, spryciara, nie doceniasz nas a ta malenka to od kiedy w bandzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Re: Bandy juz mało co na forumie ... 22.04.06, 08:56 no miaau ciebie tez mało co na forumie... i z kim tu gadać )) Ja nic nie wiem, naboru nie było ...... Odpowiedz Link Zgłoś
malenkaa5 Re: Bandy juz mało co na forumie ... 22.04.06, 20:14 NIgdzie sie nie zapisywalam, do BANDY jakiejs. SMieszne rzeczy...A forum to chyba dla ogółu jest by sobie pogadac. TYm bardziej ze to Ty Sprycia zadalas pytanie... Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Bandy juz mało co na forumie ... 22.04.06, 20:58 tak, ale to pytanie bylo skierowane (jak w tytule NAPISANE) do BANDY czyli 7 konkretnych dziewczyn, wiec sie slonko nie unos jak ktos pyta cos ty za jedna Odpowiedz Link Zgłoś
mariszka72 Re: Bandy juz mało co na forumie ... 22.04.06, 00:01 sprycia1979 napisała: > wszyscy co mieli cos ciekawego do powiedzenia znikli ............. a jeszcze innych, co mieli cos ciekawego do powiedzenia, skutecznie zniechęcono... Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: Bandy juz mało co na forumie ... 22.04.06, 11:50 ja tu mardrze nie mowilem ale przyznaje bez bicia ze przeszedlem na forum dotyczacym gieldy bo tam zawsze cos ciekawego i tematy nie sa nudne a tutaj z czasem powielaja sie, szkoda ze za kilka dni znikne i tamtego forum do odwolania Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 ano ja też się zgadzam... 22.04.06, 13:46 poprostu zaczyna tu wiać nuda a poza tym wiosna,słoneczko szkoda takie dni spedzac na necie Odpowiedz Link Zgłoś
melani2 Do Bandziorek;-) 22.04.06, 17:02 hmmm. ..od niedawna czytam forum, czasem coś napiszę (heheh nieśniało) ale faktycznie nuda (to co chciałam wiedzieć już się dowiedziałam). Może temat "Ślub" to nie temat rzeka hehheeh. Pozdrawiam Wsa Bandziorki, kimkolwiek jesteście, bo nie znam) Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 17:38 a takie fajne z nas babeczki )))) Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 20:06 a ja wiem czemu cafet na forum nie siedzi ;-PPP usprawiedliwiona (nie mylic z napalona ) ja tez usprawiedliwiona - zostalo 5 tygodni i milon spraw do zalatwienia a ja ciagle w rozjazdach - masakra! ale.. czas na bieganie musi byc, dzisiaj polecialo 15 km, zaraz brzuszki i pompki.. Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 21:14 ufffff....padam na ryjek....cały dzien robota i robta...ale teraz jasne z pianką i leniuchowanie ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 21:22 hehe - pijaczka! a ja hantelki i sok pomidorowy Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 21:35 Pi ...co heheheheheheh jasne z pianką to samo zdrowie )))) ja dzis jechałam na mopie, odkurzaczu, sciereczce, zmywaku -wiec lepiej niz dwie godziny siłowni ))ale domek błyszczy Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 21:39 nie uwierzycie dziś udalo się dziewczynom mnie namowić na piwko Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Re: Do Bandziorek;-) 22.04.06, 21:51 a co to pierwszy raz był? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Do Bandziorek;-) 23.04.06, 06:57 plessok ale ty na serio bierzesz wszystko yhh faceci... sprycia przeciez ostatnio mowilam, ze ja nie cierpie piwa fee blee i wogole... wiec tak pierwszy raz im sie udalo... sila perswazji grupowej yhh Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 a nakrecaj plessok :P 23.04.06, 06:59 tylko wiesz możesz się potem mi za prawa autorskie nie wypłacić cenie sie nazwisko znane mam wiec wiesz jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: a nakrecaj plessok :P 23.04.06, 08:29 Martika tych piwek chyba nie wlały ci zbyt duzo skoro o 7 na forumie siedzisz;PPP no chyba że dopiero wróciłas,ale wtedy cięzko by ci chyba było "cylnąć se" w odpowiednie literki Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 cafet wiesz ja sie edukuje ;) 23.04.06, 20:28 w weekendy dodatkowo dlatego o tej proze na forum zajrzalam Odpowiedz Link Zgłoś
miaau cafet opowiadaj! 23.04.06, 21:03 wrocil ten twoj ukochany juz zza wielkiej wody?? szczegoly, szczegoliki, nie omijac pikanterii!!! ;-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: cafet opowiadaj! 24.04.06, 09:15 Jakbym ominęła pikanterii nic by nie zostało;PPPPP Teraz skupiam sie na sobie złapałam powera do wszystkiego)) Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: :) 24.04.06, 09:17 No widzę że wszystkie milczą,żadnej laski nie ma<szok>??)) Wiec sie zgłaszam))) P.S. Nic juz lamusi nie pozdrawiacie:[[[ Odpowiedz Link Zgłoś