27.04.06, 11:20
Do niedawna byłam całkiem spokojna, a od wczoraj zaczęłam się nieźle
stresować i sama nie wiem dlaczego. Na szczęście za trzy dni będzie po
wszystkim. Te dni już bezpośrednio przed są bardzo męczącesad
Obserwuj wątek
    • karolata nie stresuj się 27.04.06, 11:26
      Będzie OK. Idźcie na spacer, spróbujcie się trochę zdystansować - relaks na
      pewno się przyda.
      Wiesz ja mam ślub dopiero za 3 tyg ale dla mnie to "już".
      Wczoraj odbieraliśmy obrączki i doszedł mi nowy stresik - obrączka wydaje
      się..... za ciasna! I jasna cholera jak on ma mi ją włożyć na palec bez "użycia
      siły" a na pewno rece spuchna od gorąca i nerwów.?
      A może przestanę pić itp. takie różne głupoty mi się tłuką po głowie - a za
      chwilę przychodzi opamiętanie.
      Tak że Cię rozumiem.
      Ciesz się TYM DNIEM zanim się skończy smile)
      pozdro
      • azanna Re: nie stresuj się 27.04.06, 11:30
        Próbuję się cieszyć, ale jakoś mi nie wychodzi. Było dobrze do wczoraj. A
        obrączka po odebraniu też mi się wydawała za ciasna. Mierzyłam ją ponownie
        kilka dni temu i teraz mi się wydała całkiem luźna, więc się nie przejmuj -
        może u Ciebie tez tak będzie.
        • karolata Re: nie stresuj się 27.04.06, 11:34
          No mam nadzieję, tym bardziej że jak będzie "na siłę wciskał" to nasze
          przesądne rodzinki zaraz do tego wymyślą przesąd smile i jak jeszcze zaczniemy się
          przy tym chichrać? smile))
        • svidy Re: nie stresuj się 27.04.06, 11:38
          LUUUZIK...Na pewno wszystko pójdzie wspaniale, a Ty będziesz najszczęśliwszą na
          świecie panną młodą! Będzie przy Tobie ukochana osoba, a wokół rodzina,
          przyjaciele, znajomi...
          Ja mam ślub w sierpniu i stres równiez, ale (niestety) związany z czymś zupełnie
          innym...
          W każdym razie: WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE żYCIA!!!
    • azanna Re: pojutrze 27.04.06, 11:40
      Dzięki za ciepłe słowa. Właśnie wpadłam na to czemu mam kiepski humor - powód
      jest banalny - ja jestem po prostu bardzo niewyspana. Na szczęście jutro już
      nie idę do pracy, to sobie pośpię dłużej.
      • svidy Re: pojutrze 27.04.06, 11:59
        A ja z innej beczki: jak wkleić suwaczek? Męczę się i nic mi nie wychodzi... sad
      • bacha1979 Re: pojutrze 27.04.06, 12:02
        azanna napisała:

> Dzięki za ciepłe słowa. Właśnie wpadłam na to czemu mam kiepski humor - powód
        > jest banalny - ja jestem po prostu bardzo niewyspana. Na szczęście jutro już
        > nie idę do pracy, to sobie pośpię dłużej.
        To Ty jeszcze dziś w pracy???
        Ja bym chyba na niczym sie skupić nie mogła. smile
        A jak narzeczony- kupił koszulę, bo kiedys fajnie pisałaś jak Ci odpowiedział,
        że na pytanie kiedy kupi koszul, odpowiedział "niedługo ". smile Pamiętasz??
        pozdrófki i 3maj sie ciepło.
        • azanna Re: pojutrze 27.04.06, 12:09
          Tak siedzę w pracy - i w dodatku rano miałam naprawdę ciężką sytuację.
          Koszulę i kamizelkę kupiliśmy w zeszłą sobotę - zaciągnęłam go do sklepusmile

Svidy - nie pamiętam jak wklejałam suwaczek, bo to było dawno temu. Próbowałam
          to teraz znaleźć, ale nie umiem, więc nie mogę Ci pomóć.
          • ninusia4 Re: pojutrze 27.04.06, 12:15
            Jejku, ja też biorę ślub w tą sobotę i tez baaardzo się już stresuję. A
            najbardziej tym, że ma być taka kiepska pogoda, a ja mam tego dnia zaplanowane
            zdjęcia w plenerze=(
            • slinshine Re: pojutrze 27.04.06, 12:28

• svidy Re: pojutrze 28.04.06, 09:33
                slinshine ---> dzięki! Może mi się uda... UWAGA!
                • svidy Re: pojutrze 28.04.06, 09:34
                  No i gdzie ten suwak???!!! sad Nie mam juz siły...
                  • bacha1979 Re: pojutrze 28.04.06, 09:42
                    Gdzie suwak?? musisz sobie wstawić w ustawieniach forum. Wejdz w moje forum i
                    dodaj sygnaturke.
            • azanna Re: pojutrze 27.04.06, 13:27
              Moja fotografka powiedziała, że w deszczu tez wychodzą świetne zdjęcia. Jak
              będzie trzeba to będziemy mieć deszczowe.
              • pawan Re: pojutrze 27.04.06, 13:36
                Witam serdecznie,
                Ja również pojutrze biorę ślub i muszę przyznać, że stres sią pojawił....
                niestety. Od wczoraj nerwowo przegladam prognozy pogody (ciągle się zmieniają:
                raz na lepsze, raz na gorsze) i naprawdę zaczynam się martwić, że będzie lało crying
                A tak w ogole to chyba jesteśmy z tego samego regionu kraju ...(pytałaś kiedyś
                o cukiernię w Gliwicach, prawda?).
                Pozdrawiam.
                Ania
                • azanna Re: pojutrze 27.04.06, 14:00
                  Witaj Aniu, moja koleżanka z pracy zabroniła mi już wchodzić na strony www
                  dotyczące pogody. Przed godziną rzuciła we mnie spinaczem gdy zobaczyła, że
                  jednak nie mogę się powstrzymać. Jedno jest pewne - jeśli jestes z Gliwic to
                  pogodę będziemy miały identycznąsmile
                  • pawan Re: pojutrze 27.04.06, 14:21
                    Jestem z Zabrza, ale wesele mam w Gliwicach winkNajgorsze jest to, że cały
                    tydzień jest tak ładnie i cieplutko, a na sobotę takie prognozy
                    prezygnębiające.... może jednak jeszcze coś się zmieni, albo prognoza się nie
                    sprawdzi!
                    • paola_j Re: pojutrze 28.04.06, 13:45
                      Dziewczyny - trzymam kciuki za pogodę. Coś mi się wydaje, że będzie jednak
                      ładna....POWODZENIA WAM ŻYCZĘ!!!
                      • dr_kaczusia Re: pojutrze 28.04.06, 15:50
                        Dziewczyny!
                        Pal szesc pogode najwazniejsze zebyscie same byly rozpromienione smile
                        A jak pada deszcz to na szczescie smile i mozna miec takie fajne zdjecia jak sie
                        przed nim ucieka do samochodu wink

w kazdym razie zycze Wam Wszystkim wszystkiego naj naj najlepszego na Nowej
                        Drodze Zycia oraz pieknego slubu i wystrzalowego wesela smile
                        • epox123 to już dzisiaj 29.04.06, 00:24
                          Wszystkim panną młodym życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEWGO,DUŻO MIŁOŚCI I
                          SZCZĘŚCIA smile
                          udanego przyjęcia weselnego,ja tez bede świętować tyle,że na swoich
                          urodzinach wink

Pozdrawiam i trzymam za Was wszystkie kciuki
                          • azanna Re: to już dzisiaj 29.04.06, 00:35
                            To wszystkiego najlepszego z okazji urodzinsmile
                            I dzięki za Twoje życzenia.
                            • epox123 Re: to już dzisiaj 29.04.06, 00:37
                              dziękuje smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka