azanna 27.04.06, 11:20 Do niedawna byłam całkiem spokojna, a od wczoraj zaczęłam się nieźle stresować i sama nie wiem dlaczego. Na szczęście za trzy dni będzie po wszystkim. Te dni już bezpośrednio przed są bardzo męczące Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolata nie stresuj się 27.04.06, 11:26 Będzie OK. Idźcie na spacer, spróbujcie się trochę zdystansować - relaks na pewno się przyda. Wiesz ja mam ślub dopiero za 3 tyg ale dla mnie to "już". Wczoraj odbieraliśmy obrączki i doszedł mi nowy stresik - obrączka wydaje się..... za ciasna! I jasna cholera jak on ma mi ją włożyć na palec bez "użycia siły" a na pewno rece spuchna od gorąca i nerwów.? A może przestanę pić itp. takie różne głupoty mi się tłuką po głowie - a za chwilę przychodzi opamiętanie. Tak że Cię rozumiem. Ciesz się TYM DNIEM zanim się skończy ) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: nie stresuj się 27.04.06, 11:30 Próbuję się cieszyć, ale jakoś mi nie wychodzi. Było dobrze do wczoraj. A obrączka po odebraniu też mi się wydawała za ciasna. Mierzyłam ją ponownie kilka dni temu i teraz mi się wydała całkiem luźna, więc się nie przejmuj - może u Ciebie tez tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolata Re: nie stresuj się 27.04.06, 11:34 No mam nadzieję, tym bardziej że jak będzie "na siłę wciskał" to nasze przesądne rodzinki zaraz do tego wymyślą przesąd i jak jeszcze zaczniemy się przy tym chichrać? )) Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: nie stresuj się 27.04.06, 11:38 LUUUZIK...Na pewno wszystko pójdzie wspaniale, a Ty będziesz najszczęśliwszą na świecie panną młodą! Będzie przy Tobie ukochana osoba, a wokół rodzina, przyjaciele, znajomi... Ja mam ślub w sierpniu i stres równiez, ale (niestety) związany z czymś zupełnie innym... W każdym razie: WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE żYCIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: pojutrze 27.04.06, 11:40 Dzięki za ciepłe słowa. Właśnie wpadłam na to czemu mam kiepski humor - powód jest banalny - ja jestem po prostu bardzo niewyspana. Na szczęście jutro już nie idę do pracy, to sobie pośpię dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: pojutrze 27.04.06, 11:59 A ja z innej beczki: jak wkleić suwaczek? Męczę się i nic mi nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: pojutrze 27.04.06, 12:02 azanna napisała: > Dzięki za ciepłe słowa. Właśnie wpadłam na to czemu mam kiepski humor - powód > jest banalny - ja jestem po prostu bardzo niewyspana. Na szczęście jutro już > nie idę do pracy, to sobie pośpię dłużej. To Ty jeszcze dziś w pracy??? Ja bym chyba na niczym sie skupić nie mogła. A jak narzeczony- kupił koszulę, bo kiedys fajnie pisałaś jak Ci odpowiedział, że na pytanie kiedy kupi koszul, odpowiedział "niedługo ". Pamiętasz?? pozdrófki i 3maj sie ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: pojutrze 27.04.06, 12:09 Tak siedzę w pracy - i w dodatku rano miałam naprawdę ciężką sytuację. Koszulę i kamizelkę kupiliśmy w zeszłą sobotę - zaciągnęłam go do sklepu Svidy - nie pamiętam jak wklejałam suwaczek, bo to było dawno temu. Próbowałam to teraz znaleźć, ale nie umiem, więc nie mogę Ci pomóć. Odpowiedz Link Zgłoś
ninusia4 Re: pojutrze 27.04.06, 12:15 Jejku, ja też biorę ślub w tą sobotę i tez baaardzo się już stresuję. A najbardziej tym, że ma być taka kiepska pogoda, a ja mam tego dnia zaplanowane zdjęcia w plenerze=( Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: pojutrze 28.04.06, 09:33 slinshine ---> dzięki! Może mi się uda... UWAGA! Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: pojutrze 28.04.06, 09:34 No i gdzie ten suwak???!!! Nie mam juz siły... Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: pojutrze 28.04.06, 09:42 Gdzie suwak?? musisz sobie wstawić w ustawieniach forum. Wejdz w moje forum i dodaj sygnaturke. Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: pojutrze 27.04.06, 13:27 Moja fotografka powiedziała, że w deszczu tez wychodzą świetne zdjęcia. Jak będzie trzeba to będziemy mieć deszczowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pawan Re: pojutrze 27.04.06, 13:36 Witam serdecznie, Ja również pojutrze biorę ślub i muszę przyznać, że stres sią pojawił.... niestety. Od wczoraj nerwowo przegladam prognozy pogody (ciągle się zmieniają: raz na lepsze, raz na gorsze) i naprawdę zaczynam się martwić, że będzie lało A tak w ogole to chyba jesteśmy z tego samego regionu kraju ...(pytałaś kiedyś o cukiernię w Gliwicach, prawda?). Pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: pojutrze 27.04.06, 14:00 Witaj Aniu, moja koleżanka z pracy zabroniła mi już wchodzić na strony www dotyczące pogody. Przed godziną rzuciła we mnie spinaczem gdy zobaczyła, że jednak nie mogę się powstrzymać. Jedno jest pewne - jeśli jestes z Gliwic to pogodę będziemy miały identyczną Odpowiedz Link Zgłoś
pawan Re: pojutrze 27.04.06, 14:21 Jestem z Zabrza, ale wesele mam w Gliwicach Najgorsze jest to, że cały tydzień jest tak ładnie i cieplutko, a na sobotę takie prognozy prezygnębiające.... może jednak jeszcze coś się zmieni, albo prognoza się nie sprawdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
paola_j Re: pojutrze 28.04.06, 13:45 Dziewczyny - trzymam kciuki za pogodę. Coś mi się wydaje, że będzie jednak ładna....POWODZENIA WAM ŻYCZĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: pojutrze 28.04.06, 15:50 Dziewczyny! Pal szesc pogode najwazniejsze zebyscie same byly rozpromienione A jak pada deszcz to na szczescie i mozna miec takie fajne zdjecia jak sie przed nim ucieka do samochodu w kazdym razie zycze Wam Wszystkim wszystkiego naj naj najlepszego na Nowej Drodze Zycia oraz pieknego slubu i wystrzalowego wesela Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 to już dzisiaj 29.04.06, 00:24 Wszystkim panną młodym życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEWGO,DUŻO MIŁOŚCI I SZCZĘŚCIA udanego przyjęcia weselnego,ja tez bede świętować tyle,że na swoich urodzinach Pozdrawiam i trzymam za Was wszystkie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: to już dzisiaj 29.04.06, 00:35 To wszystkiego najlepszego z okazji urodzin I dzięki za Twoje życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś