Dodaj do ulubionych

PiATA MuZA

11.05.06, 12:18
Witam
chiałabym uzyskać informacje o zespole z legionowa. Czy ktoś słyszał jak
grają na weselach i jak prowadzą tego typu imprezy??? Bo całą resztę juz
wiem, czyli cena (3600) itp., slyszalam tez ich na stronie, ale nie znam
nikogo, kto slyszalby ich na żywo. Proszę o pomoc i opinie!!!
Obserwuj wątek
    • vejica Re: PiATA MuZA 11.05.06, 20:16
      WItam! Niestety nie słyszałam ich na żadnej imprezie, ale mogę potwierdzić, że
      wokalistka kończyła szkołę muzyczną, bo z nią tam chodziłam. wink Przez przypadek
      znalazłam ich w internecie i sama zastanawiałam się nad tym zespołem, ale cena
      jest wysoka - koszt, który podałaś to prowadzenie wesela do 5, potem się
      dopłaca, oprócz tego za transport instrumentów - 200 zł. CHociaż z drugiej
      strony to wykszatłceni muzycy i w skład zespołu wchodzi kilka osób.
      • ewelusia81 Re: PiATA MuZA 11.05.06, 22:35
        Witam. 5 muza grała u mnie na weselu w tym roku. Z czystym symieniem mogę
        polecic ten zespół. Bardzo fajnie grają-muzyka powiedziałabym uniwersalna.
        Wszyscy goście zwrócili uwagę na zespół. Dużo grają, krótkie przerwy robią, no
        i we wszystkim można się z nimi dogadac. Co do ceny, no cóż... skoro tyle sobie
        licza to widocznie są tacy co tyle chcą zapłacic. Gdyby nie mieli brania to by
        zeszli z ceny. Ja przyznam się, że podpisywałam umowę rok temu i było to trochę
        mniej niż wspomniane 3600zł, ale teraz myślę sobie, że ten zespół jest tyle
        wart. Poza tym zawsze można spróbowac negocjowac. Z czystym sumieniem polecam i
        od razu informuję, że nie jestem osobą podstawioną przez zespół, tylko
        zadowoloną klientką, czego również wam życze.
    • miracle_girl Zespół 5 muza 04.06.06, 19:40
      Podnoszę wątek bo również jestem zainteresowana zespołem 5muza . Może ktoś
      słyszał/widział ich na żywo?
    • paulinkas2 Re: PiATA MuZA 06.06.06, 22:07
      Dobra my juz dzisiaj podpisalismy umowe i zespol mamy z glowy. Zdecydowalismy
      sie na 5 muze, podoba mi sie jak graja i to jak spiewaja. Widzialam tez juz w
      jaki sposob prowadza wesela i to tez jest cos co nam odpowiada, czyli nic na
      sile i z klasa. Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku.
      • mariolkka Re: PiATA MuZA 03.08.06, 07:43
        A kiedy macie wesele??
        Ja bylam w zeszlym roku na weselu na kotrym graja i byli super smile)
        Tez wllasnie sie zastanawiam czy ich nie wziasc smile) tymbardziej, ze mieszkam
        kolo Legionowa smile)
        • paulinkas24 Re: PiATA MuZA 19.10.06, 17:12
          My 30.06.2007.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka