enixx 11.05.06, 20:18 Witam wszystkie panny mlode U mnie przygotowania do slubu dopiero raczkuja, zareczylismy sie tydzien temu W zwiazku z tym mam pytanie: czy znacie jakas mila sale w Krakowie lub okolicach na ok 100 osob? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezar8 Re: sala w krakowie? 12.05.06, 00:55 Hej, w okolicach np. Rynku z sala na 100 osob bedzie ciezko. Ja zastanawialam sie nad restauracja Wentzel, Pod Roza, Palac Pugetow. I tak: Pierwsza jest piekna ale propozycja menu jest cholernie droga, druga restauracja w hotelu zaproponowala zejscie do piwnic po obiedzie. Nie spodobalo mi sie to, bo kto chcialby siedziec w lecie w piwnicach? Palac Pugetow trzeba rezerwowac z duzym wyprzedzeniem i niestety musisz znalezc sobie catering. Nasza data byla juz zarezerwowana, zrezygnowalismy wiec. Kolejne miejsca, ktore przychodza mi na mysl to Willa Decjusza, Folwark Zalesie ( poza centrum )lub pole golfowe w Paczółtowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_to_w_nosie Re: sala w krakowie? 12.05.06, 12:50 Restauracja Śląska, hotel Kazimierz, hotel Pegaz - tam się nawet 200 osób spokojnie zmieści, jedna z sal w hotelu Witek, Klub Plastyków na Łobzowskiej, Zajazd Cygański Teresita, zajazd Krystyna w Bęble, hotel Leopolis na Lea, hotel Kontrast na Fortecznej, Dom Kolejarza na Filipa. Tyle przychodzi mi do głowy w pierwszej chwili, wszystko co wymieniłam to są duże sale, mieszczące 100 osób, jedzenie i tańce w tej samej sali. Odpowiedz Link Zgłoś
kikato Re: sala w krakowie? 12.05.06, 14:45 Dwór Tomaszowice-pod krakowem skreca sie z drogi na olkusz- maja swoja stronke internetowa- sa trzy opsobne budynki w parku w fajnej odległosci od siebie ze sie goscie wzajemnie nie musza ogladac sliczny park-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Re: sala w krakowie? 12.05.06, 15:50 hotel Sympozjum, ul. Kobierzynska, duza sala Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: sala w krakowie? 15.05.06, 13:49 mogę polecić tą w której sama mam wesele Restauracja Błękitna Laguna na ul. Makuszyńskiego 2(sala ma 2 poziomy, do tańca i do siedzenia, oraz klimatyzację)cena przystępna. Podobaało mi się też w restauracji Santorini, ul Bulwarowa 35b link do stronki:www.santorini.krakow.pl/ albo w zajeździe szlacheckim, link: www.zajazd-szlachecki.pl/ wszystko w okolicach Nowej Huty, ale np santorini jest blisko zalewu i mozna tam zrobić plener, wszystkie lokale w zacisznych miejscachale zależy co kto woli. Mogę przesłać nr. telefonów jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
motylek2127 Re: sala w krakowie? 15.05.06, 15:55 Ja polecam hotel "Kontrast" piękny hotel i wokoło dużo zieleni , łatwy dojazd tu wklejam linka www.hotel-kontrast.pl/ oraz Hotel "Witek" szczególnie fajna i urokliwa sala to "witkowa chata" ja akurat mam w tej największej bo u mnie będzie 100 osób zjedź sobie na sam dół tam masz sale ta czwarta to własnie "witkowa chata" www.hotelwitek.com.pl/pl/wesela.php Odpowiedz Link Zgłoś
motylek2127 Re: sala w krakowie? 15.05.06, 15:55 kurcze nie 100 osób a 200 pomyliło mi się Odpowiedz Link Zgłoś