esmeralda_pl 12.05.06, 08:39 właśnie zostałam zaproszona na wesele mojego przyjaciela do Rzeszowa... W życiu tam nie byłam i poszukuje dobrego salonu fryzjerskiego, bo muszę tego dnia wyglądać bosko Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madi1 Re: Rzeszowianki!!! Na pomoc 12.05.06, 11:27 Bardzo ładnie czeszą w Hotelu Rzeszów, naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Rzeszowianki!!! Na pomoc 12.05.06, 14:22 dzięki... być może tam własnie będe spała... a może jeszcze jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
paolla2 Re: Rzeszowianki!!! Na pomoc 12.05.06, 16:02 Polecam salon "The Stylist" Agnieszki Bereś, ul. Baldachówka 8/8, tel. (017) 8628081 !Tylko trzeba sie wczesniej umówic bo w miesiace slubne w soboty jest tam naprawde tłocznoJa sie tam czesałam wielokrotnie i naprawde extra!Jeszcze raz polecam!! Szczegolnie p. Kasia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Rzeszowianki!!! Na pomoc 12.05.06, 16:03 a jak to cenowo wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
paolla2 Re: Rzeszowianki!!! Na pomoc 12.05.06, 16:17 Jest dość drogo, ale przynajmniej masz pewnosc ze nie wyjdziesz z płaczem Jesli chodzi o szczególy to najlepiej zadzwon sama i zapytaj - bo przy czesaniu bierze sie pod uwage długosc wlosow i jeszcze jakies szczegoly. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Rzeszowianki!!! Na pomoc 13.05.06, 17:47 Dzięki... ja akurat mam włosy długie... Ale może tak chociaż orientacjnie? Drogo jak na Rzeszów czy drogo jak na Warszawę? Bo ja akurat z Wawy jestem i fryzura na wesele u mojego fryzjera to wydatek od 150 zl Odpowiedz Link Zgłoś