Dodaj do ulubionych

Dekoracje ślubne

12.05.06, 22:55
Największą ozdobą dla Panny Młodej jest jej uśmiech. O, na przykład taki:

Uśmiech Żony

Obserwuj wątek
    • asia785 Re: Dekoracje ślubne 13.05.06, 08:02
      Oczywiscie ze wiemy ze można wykonać takie ozdoby z kwiatów, te które widzimy
      to żywe i ich cena jeast zarąbista wiem bo pytałam.
    • magda-23 Dekoracje ślubne 10.08.08, 10:22
      Witam jestem Magda, mam kościół dekorowany przez specjalistkę, stroiła już
      kościół mojej koleżance mogę polecić.
      Dziewczyny doradźcie czy usadzacie gości wg. wizytówek na sali. proszę o wypowiedż.
    • misself Dekoracje ślubne 16.12.09, 00:45
      Te dekoracje kojarzą mi się z wodorostami z akwarium. Moczarka kanadyjska,
      chyba tak to wygląda.
      • zia86 Re: Dekoracje ślubne 16.12.09, 02:24
        Większość wygląda strasznie, masz racje, jak wodorosty. wink
    • groszek-5 Dekoracje ślubne 16.12.09, 09:44
      Te dekoracje sa potworne.Np.porowce na tych krzeslach.Odnioslam wrazenie,ze to
      sa worki po kartoflach z przypietym kwiatkiem.O tych wodorostach nie chce sie
      myslec.A na tym samochodzie te wiechcie? Wiocha za czasow komunoskich.
      • lili-2008 Re: Dekoracje ślubne 16.12.09, 09:56
        Ale to artykuł z 2006 rokubig_grin
        • zia86 Re: Dekoracje ślubne 16.12.09, 11:12
          No ale żeby tak(oczywiście na lepsze) się trendy zmieniły? Nie wierze,
          że jak na zagranicznych serwisach znajdę wesela z 2006 roku, to tam
          wodorosty będą. tongue_out To tylko pokazuje, jak dynamiczne są niektóre branże
          w Polsce i jak na szczęście równamy w górę, choć i tak czasem nam dużo
          brakuje.
          • lili-2008 Re: Dekoracje ślubne 16.12.09, 11:16
            Pamiętaj, że do PL wszystko dociera z opóźnieniem, więc lepiej patrzeć na śluby
            z 2004-2005tongue_out
            • sanvitalia Re: Dekoracje ślubne 16.12.09, 17:11
              ale przecież nikt tam nie napisał, że to jest hit 2006 roku. Zdjęcia
              przedstawiają raczej nietypowe dekoracje, chyba właśnie po to żeby była jakaś
              alternatywa.

Poza tym floryści w Polsce wcale nie są opóźnieni i wcale nie muszą kopiować
              pomysłów sprzed kilku lat, co lili sugerujesz.

Pamiętajcie, że z dekoracjami jest tak, że jednym się podobają, innym nie.
              Najbardziej popularne jest to, co podoba się większości, więc to klienci, czyli
              Wy - panny młode decydujecie co znajdzie się na liście najbardziej popularnych,
              modnych dekoracji.

Pewnie byłybyście zaskoczone gdybyście dowiedziały się dla ilu kobiet
              najważniejsze są gołąbki, wielkie złote obrączki, tony tiuly. Ile z nich chce
              aby bukiet owinięty był kilometrami organzy, żeby na każdym kwiatku była
              perełka, motylek, brokat, piórko i kokardka. Ile koniecznie chce żeby dekoracja
              samochodu była wielka, żeby coś było na masce, na szybach, klamkach, dachu,
              bagażniku i lusterkach.
              Dlatego nie dziwcie się, że takich zdjęć znajdziecie dużo, bo w końcu to KLIENT
              NASZ PAN i pod niego robi się ofertę!

A to co tak krytykujecie to szarłatsmile
              • misself Re: Dekoracje ślubne 16.12.09, 19:23
                sanvitalia napisała:
                >
                > A to co tak krytykujecie to szarłatsmile

Jest podpisane tongue_out Jak by się nie nazywało, i tak wygląda jak moczarka kanadyjska tongue_out
              • lili-2008 Re: Dekoracje ślubne 16.12.09, 20:18
                To była ironiatongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka