matheus.baere 12.05.06, 22:55 Największą ozdobą dla Panny Młodej jest jej uśmiech. O, na przykład taki: Uśmiech Żony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia785 Re: Dekoracje ślubne 13.05.06, 08:02 Oczywiscie ze wiemy ze można wykonać takie ozdoby z kwiatów, te które widzimy to żywe i ich cena jeast zarąbista wiem bo pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-23 Dekoracje ślubne 10.08.08, 10:22 Witam jestem Magda, mam kościół dekorowany przez specjalistkę, stroiła już kościół mojej koleżance mogę polecić. Dziewczyny doradźcie czy usadzacie gości wg. wizytówek na sali. proszę o wypowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Dekoracje ślubne 16.12.09, 00:45 Te dekoracje kojarzą mi się z wodorostami z akwarium. Moczarka kanadyjska, chyba tak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Dekoracje ślubne 16.12.09, 02:24 Większość wygląda strasznie, masz racje, jak wodorosty. Odpowiedz Link Zgłoś
groszek-5 Dekoracje ślubne 16.12.09, 09:44 Te dekoracje sa potworne.Np.porowce na tych krzeslach.Odnioslam wrazenie,ze to sa worki po kartoflach z przypietym kwiatkiem.O tych wodorostach nie chce sie myslec.A na tym samochodzie te wiechcie? Wiocha za czasow komunoskich. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Dekoracje ślubne 16.12.09, 11:12 No ale żeby tak(oczywiście na lepsze) się trendy zmieniły? Nie wierze, że jak na zagranicznych serwisach znajdę wesela z 2006 roku, to tam wodorosty będą. To tylko pokazuje, jak dynamiczne są niektóre branże w Polsce i jak na szczęście równamy w górę, choć i tak czasem nam dużo brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: Dekoracje ślubne 16.12.09, 11:16 Pamiętaj, że do PL wszystko dociera z opóźnieniem, więc lepiej patrzeć na śluby z 2004-2005 Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Dekoracje ślubne 16.12.09, 17:11 ale przecież nikt tam nie napisał, że to jest hit 2006 roku. Zdjęcia przedstawiają raczej nietypowe dekoracje, chyba właśnie po to żeby była jakaś alternatywa. Poza tym floryści w Polsce wcale nie są opóźnieni i wcale nie muszą kopiować pomysłów sprzed kilku lat, co lili sugerujesz. Pamiętajcie, że z dekoracjami jest tak, że jednym się podobają, innym nie. Najbardziej popularne jest to, co podoba się większości, więc to klienci, czyli Wy - panny młode decydujecie co znajdzie się na liście najbardziej popularnych, modnych dekoracji. Pewnie byłybyście zaskoczone gdybyście dowiedziały się dla ilu kobiet najważniejsze są gołąbki, wielkie złote obrączki, tony tiuly. Ile z nich chce aby bukiet owinięty był kilometrami organzy, żeby na każdym kwiatku była perełka, motylek, brokat, piórko i kokardka. Ile koniecznie chce żeby dekoracja samochodu była wielka, żeby coś było na masce, na szybach, klamkach, dachu, bagażniku i lusterkach. Dlatego nie dziwcie się, że takich zdjęć znajdziecie dużo, bo w końcu to KLIENT NASZ PAN i pod niego robi się ofertę! A to co tak krytykujecie to szarłat Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Dekoracje ślubne 16.12.09, 19:23 sanvitalia napisała: > > A to co tak krytykujecie to szarłat Jest podpisane Jak by się nie nazywało, i tak wygląda jak moczarka kanadyjska Odpowiedz Link Zgłoś