gruba_lola 21.05.06, 19:58 Która z Was miała okres w dniu ślubu?Jak sobie radziłyście i jakie macie rady dla tych dziewczyn,które bedą miały "szczęście" mieć okres w ten dzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
labia Re: Krępujący problem:( 21.05.06, 20:04 Tez sie zastanawiam, tym bardziej, ze wg moich obliczen to szczescie przypadnie mi w udziale kilka dni po slubie. Zawsze z nerwow moze to przypasc wczesniej, no nie wiem. Byloby glupio stac przed oltarzem z ciemna plama z tylu. Chyba, mimo, ze nie bede miala jeszcze okresu, zastosuje jakis tampon, ot tak na wszelki wypadek. Na pewno nie podpaske, bo to sie zawsze czuje i bedzie mnie rozpraszac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myszka217 Re: Krępujący problem:( 21.05.06, 20:51 Ja pewnie też będę miała to szczęście.Wtedy to chyba tampon i podpaska dla większej pewności.Sama już nie wiem zastanawiam się co by wykombinować,żeby okresu wtedy nie było.Lekarz proponuje mi tabletki ale nie wiem czy jest sens brania ich 4 miesiące.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś