Dodaj do ulubionych

Tragedią jest tylko śmierć.....

• paolka25 Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 09:20
      Bardzo bardzo Wam współczuję...Nie potrafię nawet wyobrazić sobie gdyby coś
      takiego przytrafiło sie mojej przyjaciółce...ostatnio miała tylko niegroźną
      operację a ja szalałam z niepokoju...Trzymajcie się ciepło Dziewczyny!
      • agnieszka5661 Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 09:34
        Natka81 wyrazy współczucia dla Twojej przyjaciółki i Ciebie. Trzymajcie się ciepło
        • pysia_83 Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 09:39
          juz wszystko jasne.....suwaczek nieaktualny sad
          zycze szczescia a przede wszytkim zdrowia wszystkim na forum.
          • margola22 Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 09:41
            co sie stało?
            • golinda Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 09:51
              pewnie zaraz zostanę zjechana i na stosie spalona, ale:
              naciągana wydaje mi się ta historia
              moja wczorajsza reakcja była taka a nie inna, bo strasznie zdołowałam się po
              przeczytaniu tego
              ale:
              ona biedna bez rodziców, jej narzeczony młodo zmarł na zawał, ona poroniła...
              co jeszcze będzie? jej niedoszli teściowie zginą w wypadku, czy jej może coś
              złego się stanie?

przepraszam, jeśli ta historia jest prawdziwa. jeśli Karina istnieje i spotkały
              ja te wszystkie nieszczęścia, to chyba już trzeba się za nią tylko modlić, ale
              dlaczego Natka pisze o tym tutaj? No chyba nie po to, zeby nam było lepiej
              (Schadensfreude byloby tu przegieciem), więc po co? Nikt tu nie pomoze tej
              dziewczynie, a jedynie może się smucić nad jej losem...ale co to da?
              Niech nikt kto mnie nie zna mi nie mówi, że nie widzę nic poza czubkiem swojego
              nosa...czasem bardzo żałuję, że mam aż takie zdolności do empatii-z tym nie
              żyje się łatwo...
              • agacciam Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 10:11
                całkowicie się z tobą zgadzam. rozumiem, że dziewczyna przeżywa piekło, ale
                każdy przeżywa takie problemy jakie akurat ma. Może one są błahe w porównaniu z
                tą tragedią, ale przecież trzeba cieszyć się życiem a nie smucić każdą
                tragedią.
              • marvel_maid Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 11:54
                Boże, myślałam, że chociaż tu będzie bezstresowo. W telewizji wiecznie
                tragedie, rozboje, oszustwa, to samo w gazetach i radiu. Sama też przeszłam nie
                najłatwiejsze chwile i jeszcze na forum wtargnęły nieszczęścia.
              • gixera Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 24.05.06, 08:52
                niektorzy karmia sie cudza tragedia, lubia czytac takie rzeczy, dlatego watek ma
                powodzenie.
          • svidy Do Pysi!!! 23.05.06, 09:50
            Pysiu ---> znacie już wynik? Napisz coś więcej!
            • annajustyna Droga Pysiu "jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze 23.05.06, 18:05
              bedzie zabawnie". Trzymam kciuki z calych sil!!!
          • margola22 Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 09:52
            Pysia powiedz co jest?! jeśli nie chcesz na forum to mój nr gg 4966622.
            porozmawiamy, pomogę!
            • pysia_83 Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 09:55
              margola szkoda gadac nie jestem w stanie, jest zle dzien slubu to dzien po operacji
              • marti_ka82 pysia słoneczko... co się odwlecze... 23.05.06, 11:48
                to nie uciecze, najważniejsze, żeby usuneli mu tego guza i żeb był zdrowy...
                wiem, że będziesz przy nim blisko i będziesz go wpsierała... i jestem pewna, że
                i tak staniecie na slubnym kobiercu razem- zdrowi... 3mam kciuki...
              • maya28 Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 16:33
                tak mi przykro. Nie trać wiary, że wszystko sie dla Was jeszcze dobrze ułoży.
              • czarna_waw do pysi_83 23.05.06, 19:07
                pysia,
                to ze slub bedziecie przekaldac zadna strata, najwazniejsze ze sie kochacie i
                zeby twoj ukochany wyzdrowial. Na pewno wam sie uda, we dwojke o wiele latwiej
                walczyc z choroba niz samemu - on ma wielkie szczescie, ze cie ma przy sobie.
                Pozdrawiam i trzymam kciuki
    • lena_lodz Zastanów się jakie głupoty wypisujesz !? 23.05.06, 09:45

• agacciam Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 09:45
      jest to wielka tragednia. bardzo współczuję tej dziewczynie i tobie Natka, bo
      to twoja przyjaciółka. nie rozumiem tylko jednego, dlaczego inne dziewczyny nie
      mogą się cieszyć i przeżywać swoje problemy, tylko dlatego że stała się
      tragedia. Bardzo współczuję tej dziewczynie. Niemniej jednak, pozwólcie innym
      cieszyć się ich czasem, czasem przygotowań do ślubu, do nowego życia. Tragedie
      dzieją się każdego dnia.
      • natka81 Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 18:13
        Nie zabraniam nikomu prawa do szczęścia, sama pomimo tragedii cieszę się ze
        swojego ślubu, ale zapominamy czasem, że ważniejsze od tego jednego dnia jest
        życie spędzone razem, które niektóryn nie jest dane...a jeśli nie można się
        wyżalić już nawet na forum to mnie do jasnej cholery ocenzurujcie bo nie chce
        mi sie tłumoczyc po co to napisałam i wku****mnie golinda która pisze, że
        karina nie istnieje to już szczyt.....
    • roymiro1 Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 10:17
      Natka81 wyrazy współczucia....wczoraj był pogrzeb taty naszego przyjaciela,
      który miał być świadkiem. Ciężko jest w takich miłych chwilach zrozumieć takie
      sytaucje dlaczego właśnie teraz...być może jest to ostrzeżenie, że
      najważniejszy jest człowiek a nie wartości materialne...
    • marti_ka82 tom-ix nie wypowiadaj się prosze... 23.05.06, 11:45
      tam dzie cie nie potrzebuja, nie masz za grosz serca i wrażliwości... wiesz
      jestem pewna, że karina i rodzina tego chłopaka wcale szcześliwi z poronienia
      nie są... bo dla matki strata dziecka nawet wczasie ciązy jest największa
      ragedia... tym bardziej, że to była także cząstka tego zmarłego młodego
      człowieka... jestem pewna, że dałaby sobie śweitnie rade sama... jesteś żałosny
      tyle ci powiem...
      • tom-ix Re: tom-ix nie wypowiadaj się prosze... 23.05.06, 13:07
        >jestem pewna, że dałaby sobie śweitnie rade sama... <

Skąd ta pewność? Że dałaby sobie ŚWIETNIE radę jako panna z dzieckiem?
        Zbyt emocjonalnie podchodzisz do sprawy.
        • marti_ka82 Re: tom-ix nie wypowiadaj się prosze... 23.05.06, 13:40
          bo niejedna matka daje rade, poza tym ty za to nie masz ani szczypty
          wrażliwości i zero emocji... wole mieć serce i podchodzic do sprawy
          emocjonalnie, niż być tak obojętną na ból drugiej osoby jak ty... jakoś nie
          zauważyłam, żebyś odp na pytanie do slubu będziesz, jesteś, byłeś prawiczkiem?
          że oceniasz ludzi po cnocie...?
    • lena_lodz Re: tom-ix nie wypowiadaj się prosze... 23.05.06, 14:21
      Dajcie już spokój ! to nie jest odpowiedni post wypisywanie takich żali. Załuż
      oddzielny wątek i tam się wyżal
    • marvel_maid Re: tom-ix nie wypowiadaj się prosze... 23.05.06, 14:24
      Ale może nie zwalaj całej winy na kobietę. W ten sposób dajesz do zrozumienia,
      że mężczyźni nie kierują się rozumem, ale wyłącznie popędem, a ciążą jest
      wyłącznie "winą" kobiety, bo facet nie potrafi nad sobą zapanować jak ma
      okazję. Wygodne wytłumaczenie, ale za ciążę odpowiedzialnych jest dwoje ludzi
      (pomijam oczywiście skrajne wypadki: gwałt itp)
    • marzenka1000 Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 15:11
      mój kolega zginął w drodze po garnitur ślubny tydzień przed ślubem
    • agacciam Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 15:34
      golindy w to nie mieszaj bo ona nic złego nie powiedziała. miała swoje zdanie i
      nikogo nie obraziłą. tragedie dzieją się każdego dnia, więc dlaczego mamy się
      smucić i przeżywać każdą? Z życia trzeba czerpać jak najwięcej i cieszyć się
      nim a nie każdą tragedią żyć.
    • annajustyna Re: Tragedią jest tylko śmierć..... 23.05.06, 18:41
      Natko, trzymam kciuki za ciebie i Karine, tak mi przykro...
    • natka81 PYT do golindy... 23.05.06, 18:49
      Po co miałabym kłamać????? Nie rozumiem po co jeszcze bardziej mnie dołujesz
      serca nie masz, nie kłamałabym w tak poważnej sprawie, a życie pisze okropne
      scenariusze...
    • maya28 Re: PYT do golindy... 23.05.06, 20:38
      Natka, nie przejmuj sie takimi tekstami. Po prostu niektorzy uważają, ze
      tragedię nalezy ukrywać, aby innym nie popsuc samopoczucia w trakcie
      przygotowań i rozważań o przewadze tipsów nad akrylem i odwrotnie. Na szczęście
      nie wszyscy.
    • golinda Re: PYT do golindy... 24.05.06, 11:09
      natka:
      przykro mi, że stalam sie powodem twojego wku..enia! ale ludzie maja czasem
      taka fantazje i szukaja wlasnie poklasku w necie...piszą niestworzone historie
      i maja radoche, ze inni w setkach postow im odpisuja...
      popatrz sobie na inne fora...
      po prostu dziwna wydala mi sie ta historia...i nie rozumialam, po co o tym
      piszesz...
      ja wiem, ze niektorzy lubia czytac takie rzeczy, ja niekoniecznie, na mnie one
      działają dołująco i długo potem o nich myślę
      więc skoro wchodze na forum ślubne, to spodziewam się czegoś innego
      napisałam zreszta również, ze przepraszam, jesli ona rzeczywiscie istnieje i
      przytrafily jej sie te wszystkie nieszczescia-niestety na tym forum nie
      jestesmy w stanie jej pomóc.

a tom:
      po co mu odpisujecie na te brednie, ktore wypisuje?
      • amkocie Re: natka 24.05.06, 12:38
        Przykro mi serdecznie Ci wspólczuje. Mojej koleżanki nażeczony zginął dzień
        przed ślubem. Od tamtego zdarzenia mineło już kilka lat a ona nadal nie moze
        zapomnieć. Naprawde serdecznie współczuje sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka