carol.p 23.05.06, 15:17 Dziewczyny, możecie mi polecić jakieś salony mody ślubnej w Katowicach, Bytomiu lub okolicach?? Szukam białej sukni w cenie do 2000zł. slub dopiero w przyszłym roku ale się rozglądam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmela77 Re: suknie ślubne ŚLĄSK 23.05.06, 16:03 Polecałabym classę na ul. Mielęckiego w Katowicach i sarah na kościuszki - bardzo miła i pomocna obsługa, ładne sukienki w przystępnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
slinshine Re: suknie ślubne ŚLĄSK 23.05.06, 19:09 Ja moge polecic Karine salon mody slubnej jesli chcesz wiedziec duzo wiecej to wysylam Ci na @ moje gg Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: suknie ślubne ŚLĄSK 24.05.06, 10:16 Ze wszystkich salonów, które odwiedziłam polecić mogę trzy. W reszcie albo suknie mi w ogóle się nie podobały - brudne, drogie i nijakie, albo obsługa pozostawiała wiele do życzenia. Albo jedno i drugie. 1) Sarah w Katowicach przy Kościuszki, 2) Agnes w Chorzowie na deptaku, 3) Classa w Zabrzu przy Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
katrin77 Re: suknie ślubne ŚLĄSK 26.05.06, 09:58 Również mogę polecić salon Agnes w Chorzowie. Bardzo sympatyczna obsługa!! Co prawda sukni tam nie kupiłam, ale kupiłam buty Suknię natomiast kupiłam w salonie Lisa Ferrera w Bytomiu na Powstańców Śl. 28 i jestem jak na razie bardzo zadowolona z obsługi a suknie odbieram w czerwcu. Mierzyłam też suknie w Cymbeline w Katowicacach i do końca się wahałam między suknią z Cymbelina a tą którą wybrałam w Lisa Ferrera. Ale wybrałam dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
anka786 Re: suknie ślubne ŚLĄSK 26.05.06, 11:15 tez polecam salon Sarah w katowicach,kupilam u nich suknie za 2000 a wyglada na o wiele drozsza,dobry gatunek,wykonczenia.Obsluga fachowa. Odpowiedz Link Zgłoś
carol.p Re: suknie ślubne ŚLĄSK 02.06.06, 12:42 Dzięki za wszystkie odpowiedzi, na pewno odwiedzę polecane przez was miejsca pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś