Dodaj do ulubionych

Harpoon czekam na kontakt

IP: *.marketingserwis.pl 18.11.02, 13:21
Szanowny Panie Harpoon!
Jeszcze raz przeczytałem Pana mail. I po głębszym namyśle, uważam że sprawa
wymaga jednak poważniejszego wyjaśnienia. Pana groźby nie są bowiem jedyne. W
sobotę ostrzegał mnie sąsiad, że słysza jak ktoś mówił, że chętnie zobaczyłby
mnie zakopanego w dole.
Na podstawie Pana groźby karalnej oraz zeznania sąsiada mógłbym otrzymać
pozwolenie na posiadanie broni. To kusząca szansa.

Chciałbym Pana poznać. Przekonąć się, że rzeczywiście jest Pan nieletni.
Proszę skontaktować się ze mną na mail jerzy-krajewski@wp.pl i podać swój
telefon.
Pozdrawiam
Jerzy Krajewski

Obserwuj wątek
    • Gość: Krajewski Re: Harpoon czekam na kontakt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 15:05
      Całkiem niezły patent na załetwienie sobie pozwolenia na broń - napisać pare
      gróźb pod własnym adresem na forum internetowym, poszarpać się z samym sobą i
      do przodu. Wnioskuję, że Harpoon i Jerzy Krajewski to ta sama osoba.
      Seweryn Krajewski
      • Gość: LoLa Re: Harpoon czekam na kontakt IP: *.ggr.co.uk 25.11.02, 12:42
        Wiesz Sewerynie ja tez mam dziwne wrażenie że to jest ta sama osoba. Cóż,
        jestem nawet przekonana.
        • Gość: Jerzy Krajewski Re: Harpoon czekam na kontakt IP: *.marketingserwis.pl 25.11.02, 12:59
          Widzę, że musze oddać sprawę do prokuratora, by stwierdził, że Harpoon i Jerzy
          Krajewski to dwie różne osoby. Adres mailowy do harpoona to: harpoon1@op.pl.
          Proszę go zapytać, czy on to Jerzy Krajewski.
          Pozdrawiam
          Jerzy Krajewski
          Gość portalu: LoLa napisał:

> Wiesz Sewerynie ja tez mam dziwne wrażenie że to jest ta sama osoba. Cóż,
          > jestem nawet przekonana.
          • Gość: Harpoon Re: Harpoon czekam na kontakt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 15:00
            Dlaczego ,niby Pan Krajewski miałby być tą samą osobą co ja? Przecież
            zjeździłem go niemiłośiernie, ale ta sprawa jest już wyjaśniona. Czemu miałaby
            służyć taka intryga. Nawet po stylu pisania widać ,że Krajewski to nie ja.A ci
            co tak myślą gonią za senbsacją w równym stopniu co wyżej wymieniony Pan K
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka