Dodaj do ulubionych

kto 8 lipca?!!

24.05.06, 21:10
i w jakim miescie? czego wam jeszcze brakuje?
Obserwuj wątek
    • adzi25 Re: kto 8 lipca?!! 24.05.06, 21:22
      jasmileKielce.Suknia zamówiona-odbiór tydzień przed, dodatki-brak, formalności w
      toku..
      • hania792 Re: kto 8 lipca?!! 25.05.06, 03:44
        Ja też! W Gorzowie. jeszcze zostalo nam kilka drobiazgow, poradnia, schola
        wizytowki itp
    • tadaam Re: kto 8 lipca?!! 25.05.06, 09:32
      ja tez, Opole smile
      nie mam pończoch, dodatków, winietek i całego mnóstwa rzeczy waznych weselnie -
      wodki, menu itd...
      • ladybird4 Re: kto 8 lipca?!! 25.05.06, 10:03
        a kiedy rozdajecie zawiadomienia?
        • tadaam Re: kto 8 lipca?!! 25.05.06, 10:24
          Zawiadomień nie dajemy wcale, zaproszenia zostąły wysłane jakiś miesiąc temu.
          Dodam, że sami musielismy dzwonić po potwierdzenia, wszyscy mówili że się
          zastanawiają i koniec końców nie przyjedzie 40 osób ze 100 zaproszonych.
          Zamierzam sie odwdzieczyc przy najblizszej okazji smile
          • ladybird4 Re: kto 8 lipca?!! 25.05.06, 10:57
            u mnie jak na ten moment na 80 zaproszonych potwierdzilo 45 osob, a odmowilo
            dopiero 9, ale maja usprawiedliwione te nieobecnosci, bo jedni maja termin
            porodu ,innym wiek i choroba juz nie pozawala, a ktos tam znowu w rejsie ma
            morzu bo marynarz
            nie przejmujemy sie tymi odmowami, bo w to miejsce zapraszamy znajomych ktorzy
            byli na liscie rezerwowych i sie cieszymy
            moze tez domowisz inne osoby - czasu jeszzce do wesela wystarczajaco!
    • adzik27 Re: kto 8 lipca?!! 25.05.06, 11:18
      ja też!!! Jestem z warszawy ślub w Zielonce. Nie mamy jeszcze wielu rzeczy ale
      myslę że już do połowy czerwca wszystko załatwimy.
      • beatrice12 Re: kto 8 lipca?!! 25.05.06, 13:17
        Co was tak mało???? Pewnie nie ma "r" to co bardziej przesadni unikają tego
        terminu... hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka