Dodaj do ulubionych

Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :))))

30.05.06, 21:49
ach wy moje stare panny- no już niedługo smile)) bo co ja tu czytam, co za
młodziez - szok smile))) w tym wieku i takie pomysły ehehhehehehehe
Pozdr Martika, Cafet, Sara, Miaau smile)) i te inne smile)))
aha i pozdrowienia dla Panów smile)))
Obserwuj wątek
    • olkao Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 30.05.06, 23:38
      Melduję się! 35 lat i miesiąc będę miała w dniu ślubusmile
      A ślub już w sierpniu!
      Jak miałam 30 lat to szalałam, imprezowałam i nawet w głowie mi nie "postało"
      małżeństwo i stabilizacjawink
      Jak to się ludzie jednak zmieniają... (na stare latawink))
      • puella001 do olkao 02.06.06, 07:50
        Ola, a skad jestes? którego sierpnia dokładnie masz ślub? chyba tylko my dwie
        mamy te "magiczne" 35wink
    • joasia.sadowska Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 05:57
      nie wiem czy mi lumbago pozwoli dojsc do oltarza smile
      dzieki bogu, ze mi pomysl wyjscia za maz nie zaswital kolo 20 smile
      • puella001 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 07:21
        a ja 35 i jeszcze niecałe 2 lata temu nawet nie myślałam o tym, że mi odbije i
        będę wychodzić za mążwink pozdrawiam Was moje drogie trzydziestki, bo też już sie
        przeraziłam że jakaś jedyna zapóźniona jestemwink
    • agaban12 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 07:45
      To ja też dołączam do szacownego grona stetryczałych trzydziestek. 34,5 w dniu
      ślubu ... a jeszce dwa lata temy nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby się ze
      staropanieństwem żegnać wink A ślub już za .... 24 dni ... szok!
      Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia smile
      Agnieszka
    • mrowka05052007 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 08:05
      cześć!
      Czy 29 lat w dniu ślubu to tez już wiek "emerytalny'?
      Czasem mi się zdaje, że tak.
      • dark8 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 08:25
        Witam, mam nadzieję że nie wink Ja na razie nie czuję się jak emerytka smile
        Chociaż niektórzy na takie jak my stawiają już krzyżyk, że do końca życia będą
        starymi pannami wink
    • klementynka_1 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 08:10
      Witam,
      w dniu ślub czyli za 24 dni bede miala 30,5 wiosenbig_grin
      pozdrawiam

suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?d=2006062400500530
      • andrzejkowo Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 08:16
        No to pozdrawiam cieplutko wszystkie "staruszki".

• keksi Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 08:47
          bynajmniej staruszkiwink a mnie uda sie nawet wyjsc za mz przed trzydzistka, 29
          lat slub 2 wrzesnia.
          • miaau Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 08:52
            wiadomo - kobiety sa jak wino... tongue_outPPP
    • sierpniowe_popoludnie Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 08:59
      31 i jeden tydzień w dniu ślubu, już się łapię do "emerytek" wink Pozdrawiam Was
      drogie "staruszki" i wszystkiego cudownego na "nowej drodze" smile))))))))
    • iw.75 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 09:02
      No to i ja dopisuję się do "starych - młodych panien". W dniu ślubu 31 i 8 m-cy
      a mój przyszły mąż 31,1. Jak miałam 20 lat to nawet nie wiedziałam, ze gdzieś na
      drugim końcu Polski spaceruje sobie taka sztuka wink a i mnie nie było w głowie
      wychodzenie za mąż. Pozdrowienia dla młodych duchem "staruszek" i "staruszków".
      • estellla Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 09:28
        Melduje sie 29 ;-]
        suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?%20%20d=2006073000300330
    • sprycia1979 obyśmy 31.05.06, 09:29
      nie trzeszczały przy ołtarzu smile))))))))))))))
      • cafet Re: obyśmy 31.05.06, 09:30
        Sprycia ty to sie martw o tą twoja sztuczna szczęka bo wspominałas że cie
        uwierasmile i wypada podczas smiechu<nono>
        • sprycia1979 Re: obyśmy 31.05.06, 09:32
          Cafet jak zawsze wie o co chodzi smile)) nie zdradzaj wszystkich moich sekretów ;/

ale na ślub zawiasy poprawione moja droga!!!!
          • sprycia1979 aha 31.05.06, 09:35
            i przesmarowana jestem smile))))
            • cafet Re: aha 31.05.06, 09:47
              No najwyzsza pora moja drogasmilebo skrzypiałaś niemiłosierniewink
              • sprycia1979 hym???? 31.05.06, 09:49
                a co za materac nam robiłaś smile))) że tak wszystko wiesz ???
                • cafet Re: hym???? 31.05.06, 09:59
                  smile tajemnicawinkpracuje w W-11wink
                  • sprycia1979 Re: hym???? 31.05.06, 10:15
                    a ja myślałam że oddział zamkniety smile))))))))
    • svidy Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 09:30
      Dołączam się do szanownego grona Kobitek w wieku jak najbardziej słusznym do
      zamążpójścia.
      30-tka stuknęła mi w styczniu, a ślub 5 sierpnia.
      • daisy5 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 09:44
        Widzę, że mamy ze sobą wiele wspólnego smile Mnie 30-tka stuknęła w marcu, a ślub
        również 5 sierpnia. Pozdrowienia dla wszystkich szacownych emerytek smile)
        • svidy daisy5 :) 31.05.06, 09:55
          A jeszcze mi zdradź, skąd jesteś... Ja z Łodzi.
          • daisy5 Re: daisy5 :) 31.05.06, 10:42
            Ja jestem spod Warszawy, a konkretnie z Konstancina smile Będziemy ślubować o
            16.30, nie wiem jak Ty, ale ja już jestem cała w nerwach smile
            • svidy Re: daisy5 :) 31.05.06, 10:46
              Nasza godzina wybije o 18.00. A obecnie martwię się wszystkim sad na zapas, ale
              się martwię...
              • daisy5 Re: daisy5 :) 31.05.06, 10:53
                A jak Wasze przygotowania, macie już wszystko załatwione? Ja nie mam jeszcze
                butów (wszystkie które do tej pory mierzyłam, były straaaasznie niewygodne),
                cały czas się waham odnośnie makijażu i fryzury (rozpuszczone czy spięte). Ehhh
                niezdecydowana jestem okrutnie ... smile)) Garnituru i obrączek też jeszcze brak.
                Oj ja też martwię się wszystkim na zapas ...
                • svidy Re: daisy5 :) 31.05.06, 11:12
                  U nas łatwiej byłoby wymienić co mamy:
                  - zamówioną kieckę (1-sza przymiarka 30 VI)
                  - kościół, restaurację, kamerę, grajka
                  - 3/4 gości zaproszonych
                  - połowę dokumentów dla księdza
                  - rajtki...
                  A nie mamy całej reszty! Łoj, stresik coraz większy, jak sobie to uświadamiam...
    • maya28 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 09:31
      no ja w dniu ślubu będe jeszcze miała 28 lat, więc chyba z siusiumajtkami
      powinnam trzymać wink - ślub na tydzień przed 29 urodzinami hahaha
      • sprycia1979 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 09:34
        w tym wieku..... to za skarby siusiumajtki nie przyjma cie smile))))
        o czym ty marzysz kobieto smile))
        • maya28 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 09:59
          jakos to przezyje wink
    • librea Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 09:43
      no to ja też dołączę, mam akurat koło 30-tki, czyli 27, a moje kochanie 29,
      choć upiera się że 28. ale ok. ślub bierzemy w sierpniu, bo mój najdrższy
      stwierdził, że dobrze by było gdyby go dzieci widziały z włosamismile.pozdrawiam
      emerytkismile
    • zara.m Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 09:53
      Ja też jeszcze, choć niewiele przed 30tka - lat 28 skończone. Za to moja druga
      połowa będzie po 30tce w dniu ślubu - 23.09.2006r. Jeszcze parę latek temu
      nawet nie myślałam o ślubie, zresztą wciąż nie czuję się staruszką. Choć czasem
      (szczególnie jak czytam niektóre posty wink ) uświadamiam sobie "upływ czasu".
      Ale przynajmniej wiemy dobrze co robimy!! Tylko mój młodszy brat czasem sie
      śmieje, że to najwyższa pora wink
      Pozdrowienia - "staruszki" Panny Młode!!!
      • sprycia1979 sprycia tez 23/09/2006 31.05.06, 09:54
        smile))
        to bedziemy razem szalały smile))
        • zara.m Re: sprycia tez 23/09/2006 31.05.06, 10:47
          Mnie sie na początku zdawało, że to dużo jeszcze czasu zostało. Ale teraz to
          troszkę nie mogę sie doczekać smile
          A co do szleństw - może i się starzejemy, ale obydwoje z moją drugą połówką
          wciąż jeszcze uwielbiamy poszaleństw. Od imprez i koncertów po wesela - zawsze
          najtrudniej nas usadzić przy stoliku!
          A więc - wszyscy zapomnijmy o naszych "starczych dolegliwościach" i szalejmy
          calutkie "nasze" noce!!
      • maruszka1980 ciekawa jestem czy czujecie sie spelnione.. 05.06.06, 12:26
        zawodowo oczywisciesmile) ja np.jestem na takim etapie zycia zawodowego, ze wiem
        ze nie przeszkodzi ono rodzinie (a jak najszynbciej chcemy miec dzidziusiawink,
        ani nie bede obarczac dziecka wina za to, ze czegos ta,m nie udalo mi sie
        zrobic. Tak wiec wg mnie wiek ok 30 jest najlepszy na zakladanie rodzinkismile
        • puella001 Re: ciekawa jestem czy czujecie sie spelnione.. 05.06.06, 12:41
          ja tezsmile podpisuje sie obiema rączkami pod Twoja wypowiedziasmile
          • maya28 Re: ciekawa jestem czy czujecie sie spelnione.. 05.06.06, 13:50
            ja też smile
    • ann_jazon Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 31.05.06, 10:13
      Dołączam do szacownego grona, ślub w lipcu, 3 miesiące przed moimi 31
      urodzinami smile i 4 miesiące przed 31 urodzinami mojego męża smile
    • semena1 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 01.06.06, 21:10
      30 ! a wydawało mi się ze nie jest tak żle.
    • mariszka72 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 01.06.06, 21:20
      Ja w dniu ślubu będę miała 34 lata + 5 miesięcy + 6 dni smile A Ukochany 32 lata +
      7 miesięcy + 5 dni smile A czujemy się jakbyśmy mieli po 18 lat i ciągle w
      urzędach zapominamy ile mamy, jak nas się pytają smile Po 30 to człowiek dopiero
      rozkwita pięknie smile
      • martajablonowska Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 01.06.06, 21:36
        Ja w dniu ślubu(29.07) będę miała 30 lat i 4 miesiące! Mój przyszły 37lat i 6
        miesięcy! Więc chociaż dla niego zawsze jestem siusiumajtką!
    • bacha1979 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 01.06.06, 21:44
      Melduje się (jeszcze) panna, która dziś obchodzi 27 urodziny. smile)
      • gosiksz1 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 01.06.06, 21:47
        a ja to przy was przedszkolak- 26, 5 roku za mną! smile
        • marti_ka82 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 01.06.06, 21:51
          ooo sprycia dobrze, że mnie tu wpisalas bo tam to jestem na granicy i nie
          wiem wink czy ja juz tu czy jeszcze tam ale wole tutaj rzecz jasna smile
      • marti_ka82 wszystkiego naj bacha :) 01.06.06, 21:55

• bacha1979 Re: wszystkiego naj bacha :) 02.06.06, 05:42
          Dziękuję marti_ka82. smile
      • mrowka05052007 Spóźnione ale szczere 02.06.06, 08:29
        Bacha - wszystkiego najlepszego!
        • iw.75 Re: Spóźnione ale szczere 02.06.06, 08:42
          i ode mnie spóźnione ale za to podwójne - jedno za urodzinki a drugie na Dzien
          Dziecka smile. Pierwsze dla Bachy i innych szanownych jubilatek i solenizantek a
          te ostatnie dla wszystkich, w których drzemie odrobinka dziecka. Wszyskiego naj...
          • bacha1979 Re: Spóźnione ale szczere 02.06.06, 13:53
            A dziękuje, dziękuję. Niezwykle mi miło drogie Panny emerytki. smile
    • marvel_maid Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 02.06.06, 09:10
      Jaki fajny wąteksmile U mnie ślub w przyszłym roku tuż przed 27 urodzinami albo
      tuż po. Jak miło porozmawiać z osobami, które nie usiłują na każdym kroku
      podkreślać jak bardzo są dorosłesmile
      • marpessa niezamężna 30-tka to stara panna.taka jest prawda! 02.06.06, 11:59
        Witam
        mam 23 lata i równo za 3 m-ce wychodzę za mąż. Nie uważam,jakoby miałabym tym
        udowodnić jak to ładnie określiłaś " jaka to jestem dorosła". Dezycja o ślubie
        zapadła rok temu,studiujemy ,pracujemy ,utrzymujemy się sami a nie jak
        niektórzy żyją na garnuszku u rodziców i czekąją ze ślubem do 30- tki. wydaje
        mi się to dziecinne.
        Nie mierz wszystkich tą samą miarką,gdyż jest to zwyczajnie pójście na łatwiznę.
        uważam również że czekanie ze ślubem do 35 r.ż,bo
        praca,mieszkanie,samochód ,kariera... to żenada #)
        • marvel_maid Re: niezamężna 30-tka to stara panna.taka jest pr 02.06.06, 12:19
          A po co odpowiadasz na mój post? Ja nie dopisuję się do wątku "poniżej 24", bo
          nie ma to dla mnie sensu. Może lepiej zastanów się dlaczego zdenerwowało Cię to
          co napisałam. Dlaczego wzięłaś to do siebie skoro to nie jest prawdą?

Nie wiem czy uwaga o "życiu na garnuszku" była do mnie, ale nie wydaje mi się,
          żeby wiele 30-latek tak robiło. Ja od dawna mam własne mieszkanie i pracę, tak
          jak większość "starszych" dziewczyn na tym forum. Niektórzy wolą skończyć
          studia, zająć się przez jakiś czas wyłącznie swoimi zainteresowaniami, a
          dopiero potem wiedząc juz trochę o sobie i mając coś do zaoferowania drugiej
          osobie(chodzi mi o pewną dojrzałość, nie o pieniądze) decydują się na poważny
          związek. To jest moje zdanie, nie zamierzam już nikogo przekonywać ani radzić,
          bo przyjmowane to jest wyłacznie jako "atak" i krytyka, a nie o to mi chodziło.
        • marti_ka82 nie rozumiem co ma post marpessy do tematu...:P 02.06.06, 16:41
          tutaj droga kolezanko nikt nie krytykuje mlodszych osob, nie prawi moralow,
          tylko jak juz dzieli sie doswiadczeniami... i nikt nie kaze ci sie tlumaczyc z
          czegokolwiek smile the end nie bede sie rozpisywac bo nie chce kontynuowac
          dyskusji smile
        • maya28 niezamężna 30-tka to stara panna?? 02.06.06, 16:51
          A wiecie co, ciocia mojego M, jeszcze jakos przed zaręczynami właśnie mi coś
          takiego powiedziała, ze stara panna jestem! No ale ona sama wiekowa jest, z
          drużyny małomiasteczkowych mocherowych beretów - pomyślałam spoko.. hehehehe,
          no teraz to sie uśmiałam. Jakoś wcześniej ten tytuł mi umknął. A więc gratuluje
          Ci Marpesso, ze masz 23 lata i za równo 3 miesiące wychodzisz za mąż, unikając
          takiego przykrego stanu jak staropanieństwo. Bo dla Ciebie to by byla prawdziwa
          tragedia życiowa smile)))
          • marpessa Re: niezamężna 30-tka to stara panna?? 02.06.06, 20:36
            hahahaaa...dobre,ale się uśmiałam smile zadziwiłaś mnie swoję elokwencją.
            jeżeli każda 30-tka ma taki mały móżdźek jak Ty to gratuluję !
            pozostaje Wam tylko serial Magda M., kot, robienie na drutach i zazdrość
            MŁODSZYM,KTÓRYM SIĘ W ŻYCIU UŁOŻYŁO #)
            • marti_ka82 ha ha ha ale sie usmialam :) 02.06.06, 20:44
              jestes niewiele mlodsza, ale jadowita strasznie smile odmawiam komentarza wink
              • marpessa #) 02.06.06, 20:52
                i bardzo dobrze ,że odmawiasz, gdyż takich pospolitych komentarzy jak Twoje są
                tysiące a mnie to zupełnie nie rusza-wręcz przeciwnie-bawi mnie to niesamowicie
                #)
                • marti_ka82 Re: #) 02.06.06, 20:57
                  no własnie widze jaka dorosła jesteś smile obrażając innych, którzy się nie
                  zgadzają z twoimi poglądami i maja inny punkt widzenia niektórych spraw, który
                  wbrew pozorom nie wynika z zazdrości, tylko z troski... bo maja takie a nie
                  inne doświadczenia... a wyzywanie i pisanie iż "30 są sflustrowane, maja
                  celulit i takie tam" uważam, że są nie na miejscu i tym jedynie udawadniasz, że
                  metryka to nie wszystko... można być na papierku dorosłym a w życiu zachowywać
                  się jak rozkapryszone dziecko, które wyzwie każdego kto się z nim nie zgadza...
            • maya28 Re: niezamężna 30-tka to stara panna?? 05.06.06, 13:42
              marpessa napisała:

> hahahaaa...dobre,ale się uśmiałam smile zadziwiłaś mnie swoję elokwencją.
              > jeżeli każda 30-tka ma taki mały móżdźek jak Ty to gratuluję !
              > pozostaje Wam tylko serial Magda M., kot, robienie na drutach i zazdrość
              > MŁODSZYM,KTÓRYM SIĘ W ŻYCIU UŁOŻYŁO #)

O co Ci chodzi?? Nie wiem, czy zauważyłaś, ale to forum dot organizowania
              ślubu, więc raczej nam starym pannom jakoś sie ułożyło. Dziewczyno, czesc osób
              napisała szczerze, ze wczesne wychodzenie za mąż, niesie spore ryzyko i
              podzielilo sie doswiadczeniami. Tylko tyle, mozesz to posluchac, nie musisz, a
              ty tu sie rzucasz normalnie, jakby ktoś Cie wrzątkiem oblał i przy okazji
              obrażasz. Faktycznie pokazałaś swoją dojrzałość, emocjonalną zwłaszcza,
              gratuluję.
            • arieska Re: niezamężna 30-tka to stara panna?? 13.06.06, 22:30
              marpessa napisała:

> hahahaaa...dobre,ale się uśmiałam smile zadziwiłaś mnie swoję elokwencją.
              > jeżeli każda 30-tka ma taki mały móżdźek jak Ty to gratuluję !
              > pozostaje Wam tylko serial Magda M., kot, robienie na drutach i zazdrość
              > MŁODSZYM,KTÓRYM SIĘ W ŻYCIU UŁOŻYŁO #)

Oczywiscie Ty bedziesz innego zdania,ale Twoje wypowiedzi potwierdzaja tylko
              poglad,ze do pewnych spraw trzeba dojrzec. Tobie sie to jeszcze nie udalo,
              zachowujesz sie jak niedojrzala dziewczynka tupiaca nozka,bo ktos sie z nia nie
              zgadza. Elokwencji naprawde czesci bywalczyn forum mozesz pozazdroscic. Wg
              siebie jestes naj, dorosla,ze hoho i bardzo dojrzala - tylko dlaczego nie
              potrafisz tego pokazac,a zachowujesz sie jak smarkula? I naprawde uwazasz,ze
              tylko zamazpojscie swiadczy o tym,ze sie komus ulozylo? Najwyrazniej dla Ciebie
              bylo to celem w samym w sobie ("hurra, mam meza w wieku 23 lat,niech mi wszyscy
              zazdroszcza!"-jakby nie mieli ciekawszych zajec...) skoro jest to dla Ciebie az
              tak wazny wyznacznik udanego zycia. Forumowe "emerytki" to w wiekszosci
              spelnione, zadowolone z zycia kobiety, ktorym jak najbardziej sie ulozylo,ale
              udany zwiazek jest tylko jednym z elementow tego zycia. I to Ty mozesz im
              zadroscic plujaca jadem, na wskros niedojrzala panienko.
      • miszawa_24 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 02.06.06, 12:02
        Heja! ja też w roku przyszłym, tylko latek troszke więcej, bo emerytka po 30, a
        dokladniej 30,5. Mój Misiek będzie miał 28 latek - młodziak! Pozdrawiam
        wszystkie "emerytki"
    • kalamandra Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 02.06.06, 11:07
      Ja - 28 , T- 10 wiecej. Matko, jak to dobrze wiedziec, ze nie jestem sama w tm
      wieku emerytalnym!
    • agacik10 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 02.06.06, 11:18
      pozwólcie, że się dołączę do Was, Staruszki wink W dniu ślubu będę miała 29
      wiosen i niecałe 3m-ce, a mój M. 33 wiosny bez kilku dni smile), a ślub 16
      września smile
      • margola22 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 02.06.06, 14:03
        mój przyszły mąż chyba w takim razie już do emerytów się zalicza, bowiem
        skończył 33 lata. ja mam jeszcze 3 latka do trzydziestki wink pozdrawiam
        wszystkie szczęśliwe emerytki!
        • sylvi77 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 02.06.06, 15:07
          to i ja sie dopisze - w dniu slubu dokladnie 28 lat i 7 miesiecy bede miala smile
    • sprycia1979 tylko dla dorosłych :)))) 02.06.06, 18:55
      Idzie Czerwony Kapturek przez las.
      Nagle z krzaków wyskakuje wilk -stary zboczeniec i się drze:
      - Ha, ha! Kapturku! Nareszcie pocałuję cię tam, gdzie jeszcze nikt cię nie
      całował!
      Kapturek patrzy na niego zdziwiony i mówi:
      - Chyba, k... , w koszyk...

• mrowka05052007 Re: tylko dla dorosłych :)))) 02.06.06, 18:56
        widzę, że koszyczek czerwonego kapturka znany jest już w całej Polsce
        • marti_ka82 Re: tylko dla dorosłych :)))) 02.06.06, 20:47
          ja to wole się z wami trzymac smile bo jak czytam posty w tym oto wątku
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=42860798 to mi się aż zle robi smile
          • sprycia1979 Re: tylko dla dorosłych :)))) 02.06.06, 21:07
            Martika ty zawsze doczytasz sie smile)))

niedługo beda wypowiadały sie na na forum MM, a tam tylko o jednym ;/
            • marti_ka82 Re: tylko dla dorosłych :)))) 02.06.06, 21:12
              wiesz wychodzi na to, że one nigdy nie beda mialy 30 lat smile bo 30 chca wyslac w
              pewne miejsce nie bede przytaczac jakie smile
              • sprycia1979 Re: tylko dla dorosłych :)))) 02.06.06, 21:15
                wybacz im smile))) młode to jeszcze, wyszalec sie musza... a wczesnie zabawe w dom
                zaczeły, wiec nie miały kiedy smile))

• marti_ka82 Re: tylko dla dorosłych :)))) 02.06.06, 21:17
                  no a ja starsza jestem od nich o pare misiecy lub max 3 lata od niektórych ale
                  chyba az taka straszna nie jestem wink
                  • sprycia1979 :)))))) 02.06.06, 21:18
                    ty to swój człowiek jestes smile)))) sprawdzone smile))
                    • marti_ka82 Re: :)))))) 02.06.06, 21:25
                      no tak przeszlam becipkowe, kaczki i inne takie wink
                      • sprycia1979 oj duzo duzo 02.06.06, 21:31
                        juz chyba wszystko przerabiałysmy... nie zapominaj o czekoladowej fontannie
                        smile))))))))))))))
                        • marti_ka82 Re: oj duzo duzo 02.06.06, 21:32
                          aaa no tak i tortach i jajkach z maroko wink
                          • sprycia1979 hahahahhahahahahahahhaha 02.06.06, 21:32
                            dokładnie
                            hahahahahaahahahhaha
    • agnrek Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 02.06.06, 21:26
      Tak sobie czytam ten post i chyba czas go podsumować mądrze, nie?
      Może mi się uda.
      Każdy wiek ma swoje prawa, zalety i wady.

20-LATKI: niewątpliwie wszystko jest na "tak", ale najczęściej są
      niesamodzielne, studiujące albo na utrzymaniu rodziców czy dopiero szukające
      pracy. Nie każdą stać na zapłacenie na wesele, nie stać na samodzielność
      materialną. Poza tym dopiero szukają mieszkania - słowem - wszystko przed nimi.

30-LATKI: najczęściej same wszystko finansujemy, jesteśmy już wykształcone i
      zawodowo ustawione, możemy pomyśleć o dzieciach, o zamianie mieszkania na
      większe, o większych inwestycjach z przyszłym mężem.
      Żyjemy spokojniej, bo taka specyfika naszego wieku smileWyszalałyśmy się,
      ziwedziłyśmy świat, skończyłyśmy naukę, teraz czas na rodzinę.

Każdy wiek ma swoje prawa, nie uważacie? Każda 30-latka była kiedyś 20-latką,
      tak samo każda 20-latka będzie kiedyś miała 30 lat.
      I albo będzie 10 lat po ślubie albo będzie się do niego przygotowywała, bo to
      bedzie dla niej odpowiedni wiek na zakładanie rodziny.
    • sprycia1979 Miaauuuuuuuuu 02.06.06, 21:32
      jak dobrze pamietam jutro slubuje smile))
      • marti_ka82 Re: Miaauuuuuuuuu 02.06.06, 21:33
        tak tak jutro.. wczoraj tanca się uczyla i piosenki nowej szukala smile i pisalo
        co tam u niej smile
        • sprycia1979 wiesz co... 02.06.06, 21:36
          nie wiem jak ty ale ja jeszcze nie dostałam zaproszenia od Cafet smile))) nie wiem
          dlaczego....
          pewnie bedzie to czytała- wiec niech streszcza sie smile)))
          • marti_ka82 Re: wiesz co... 02.06.06, 21:37
            no a obiecala nam loze w ogrodzie... smile
            • sprycia1979 Re: wiesz co... 02.06.06, 21:42
              juz sama nie wiem co myślec, przeciez wujo Stefan- miałam obok niego
              siedziec...te kaczki i balony, nic nie zobaczymy...
              • marti_ka82 Re: wiesz co... 02.06.06, 21:45
                kujcze no sad taka atrkacja wujo stefan z wypadajaca szczeka... kaczki w
                czekoladowej fonntannie, lamy jedzace tor z maroko...yhh
                • wirtualna_marta Emerytka :-)??? 05.06.06, 16:35
                  W dniu kiedy stanę przed ołtarzem to będę miała 31 lat i 1,5 miesiąca, ale na
                  emerytkę to się ja nie czuję smile
    • aldialdi Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 05.06.06, 19:32
      O to i ja się do Was dołączam, w dniu ślubu miałam 29 lat, teraz ma prawie
      30....chyba już trzeba pomysleć o jakimś liftingu hihihihih
      • sprycia1979 Re: Witam emerytki :)))))))))) tak koło 30 ki :)) 05.06.06, 19:36
        poprostu chce być piękna smile))
    • sprycia1979 Miaau i jak zyjesz :) 05.06.06, 19:35
      nic nie opowiedziałas smile)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka