obrotowka 06.06.06, 12:40 Witam, Mam pytanie, czy ktoras z Was korzystala w Sunset z mozliwosci uszycia garnituru dla faceta "na miare"?? Interesuje mnie, czy warto skorzystac z tej uslugi, czy dobrze biora miare, itp. Bede wdzieczna za kazda informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_kasia1 Re: Sunset Suits szyte "na miare" 06.06.06, 13:44 Wiem od osoby która współpracowała z krojczymi tej firmy, że w Sunset Suits nie szyją na miarę( choć tak twierdzą), ale przeszywają gotowe, uszyte garnitury na dany rozmiar, wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
carolaa_1 Re: Sunset Suits szyte "na miare" 06.06.06, 14:58 tak szyja na miare ale mają 2 prbki materiałów i to wszystko - myslelismy ze idziemy do sklepu pokazujemy model i szyją naki sam na miare a tu niespodzianka - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Sunset Suits szyte "na miare" 06.06.06, 15:17 Mój mąż szył u nich 2 lata temu garnitur ślubny, model wybrał z wieszaka. Jest jednak nietypowej budowy (kulturysta) i zle zdjęto z niego miarę. Musieliśmy robić poprawki ale już nie u nich bo nie byliśmy zadowoleni. Zdecydowanie bardziej polecam ci uszyć garnitur od razu u wyspecjalizowanego krawca- masz pewność, ze nie będziesz ofiarą "taśmy". Jeśłi chcesz polecę ci młodego fachowca z Piaseczna k. warszawy, który poprawiał mojemu małżowi garnitur, szył mu kamizelkę i w tym roku prawdopodobnie znów będzie szył dla nas nowy gajerek. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowka Re: Sunset Suits szyte "na miare" 07.06.06, 08:30 Dziewczyny, bardzo Wam dziekuje. Pozdrawiam, Obrotowka Odpowiedz Link Zgłoś
antea7 Re: Sunset Suits szyte "na miare" 07.06.06, 12:41 mysmy korzystali - polecam Odpowiedz Link Zgłoś