Dodaj do ulubionych

dziwne to wszystko-

13.06.06, 14:35
całe to forum, czasem mam wrażenie że moje wesele będzie bardzo malutkie, bez
bajerów, ksiąg gości, prezentów dla gości, prezentów dla Pana Młodego, bez
sukni za 4000, garnituru za 1500.nie atakujcie mnie, po proetu mam ostatnio
dziwny nastrój, no i wczoraj pokłóciłam się z ukochanym i w ogóle
beznadzieja...
Obserwuj wątek
    • kami315 Re: dziwne to wszystko- 13.06.06, 14:42
      E tam, Librea - rozchmurz się smile)) Wczoraj się pokłóciłaś to się dziś pogódź! A
      jeśli chodzi o księgi gości i prezenty - ja też nie mam. Ale niech sobie inni mają!
      Każdy sobie robi po swojemu, bo to w końcu nie nasz ślub wspólny tylko każdego
      indywidualny. Niczym się nie martw i biegnij się godzić - od razu polepszy ci
      się nastrój smile))
    • librea Re: dziwne to wszystko- 13.06.06, 14:43
      dzięki, faktycznie czasem te wieści z forum mnie przytłaczają. idę się godzić
      • kami315 Słusznie 13.06.06, 14:47
        Pozdrawiam i życzę powodzenia!
      • twitti Re: dziwne to wszystko- 13.06.06, 16:58
        tez tak na poczatku mialamsmile ale potem dalam sie poniesc falismile wybieram to co
        mi sie podoba, to co nie odrzucamsmile ale fajnie ze jest miejsce ktore daje
        pomysly, na ktore sama bym nie wpadlasmile

co do cen - kazdy mierzy na tyle ile go stacsmile
    • mrowka05052007 Re: dziwne to wszystko- 13.06.06, 14:50
      Głowa do góry!
      z tą kłótnia - to podpisuję sie pod przedmówczynią.
      Co do reszty: nie matrtw się - Twój ślub i wesele będą najpiększniejsze!
      Jak myslę o naszych (a właściwie myslałam) - to tez miałam pełno kwiatów,
      ślicznie udekorowaną salę, księgi pamiatkowe i wiele jeszzce innych rzeczy -
      tak, aby mój ślub i wesele były jak z bajki.
      Ale życie (a konkretnie ceny) zweryfikowały moje marzenie i co chwilę z czegos
      rezygnuję: a to z pamiatek dla gości, a to z księgi, a to z ... - bo to są
      dodatkowe, ale niestety dość znaczne koszty - ale dalej wiem ,że dla mnie
      będzie to najpiękniejsze dzień! U Ciebie tez tak będzie!
      A teraz.. raz, dwa, trzy... głowa do góry i uśmiech na twarzy!!!
    • arieska Re: dziwne to wszystko- 13.06.06, 14:51
      librea napisała:

> całe to forum, czasem mam wrażenie że moje wesele będzie bardzo malutkie, bez
      > bajerów, ksiąg gości, prezentów dla gości, prezentów dla Pana Młodego, bez
      > sukni za 4000, garnituru za 1500.nie atakujcie mnie, po proetu mam ostatnio
      > dziwny nastrój, no i wczoraj pokłóciłam się z ukochanym i w ogóle
      > beznadzieja...

O masz, doła zlapala wink Z perspektywy bywalca na ilus tam slubach i weselach
      spiesze doniesc,ze na ksiege gosci trafilam raptem jeden raz, na upominki dla
      gosci nigdy-zadnych lukrowanych migdalkow, orzeszkow czy Bog wie czego. O takim
      "obyczaju" dowiedzialam sie z tego forum,wiec jak widac nie jest to cos
      strasznie rozpowszechnionego.Prezenty malzonkow dla siebie nawzajem kojarza mi
      sie wylacznie z amerykanskimi filmami, gdzie i obwiazany wstazeczka samochod
      moza dostac smile U nas to rzadka praktyka,a jesli juz to drobny upominek od
      serca. Zdecydowana wiekszosc sukni nie zbliza sie nawet do ceny 4000 zl i nie
      wszyscy robia duze wesela. Nie brak osob o bardziej kameralnych planach, ktore
      zreszta bardziej mi sie podobaja niz huczne wesela. Glowa do gory smile
    • mrowka05052007 Re: dziwne to wszystko- 13.06.06, 14:51
      I dodam jeszcze, że wymarzona suknia ślubna tez uległa weryfikacji cenowej.
      • adriannaaa Re: dziwne to wszystko- 13.06.06, 14:54
        sic!!!! i "wesele" na 35 osób z grilem i ognichem, a nie kawiorem i wędzonym
        łososiem wink
        a teraz sio - sie godzićsmile
    • librea Re: dziwne to wszystko- 13.06.06, 14:54
      czyli jednak nie wszystkie z nas szaleją z bajerami na weselu. w zasadzie to
      mnie pociesza. chyba ten mój dół wiąże się z przemyśleniami czy to wszystko
      zagra, czy się uda i w ogóle jak będzie, a czas się normalnie zatrzymał i mimo
      że to już za 2 miesiące to jednak jeszcze daleko
      • iw.75 Re: dziwne to wszystko- 13.06.06, 16:11
        o i ja dokładam swoje dwa zdania do przedmówczyń. Zapewniam cię, że nie jesteś
        sama. Wiele z nas nie będzie miało tego wszystkiego o czym pisałaś bo albo nie
        chcemy, albo nie chcemy wydawac akurat na to fortuny.

Moja suknia kosztowała 900 zł obrączki kupujemy w małym sklepie jubilerskim a
        mój pierścionek zaręczynowy ma cyrkonię a nie ogromny brylant. Jest za to dla
        mnie najpiękniejszy bo dostałam go od mężczyzny, którego kocham. Tak samo
        najpiękniejszy będzie dla nas wszystkich dzień naszego ślubu.

My też ślubujemy za 2 m-ce i nie ogarnia nas szaleństwo terminów - na wszystko
        przyjdzie pora.

Pamiętaj nie chodzi o to by forma przerosła treść...

Teraz szybciutko na długaśny, wiosenny spacer z przeprosinami w tle. A po
        spacerku napisz do nas, ze wszystko już się poukładało i znowu świeci słonko.

pozdrawiam
      • dzieszczynka Do Librea 13.06.06, 18:04
        Librea, niczym się nie martw, ja mam wręcz identycznie. W weekend okropnie się
        pokłóciliśmy i też zaczęłam się zastanawiać, czy wszystko wyjdzie, czy On chce
        ślubu tak samo jak chciał przed kłótnią i tak dalej, ale okazało się, że to
        moje schizy i lęki przedślubne. Teraz wszystko znowu między nami pięknie . Co
        do informacji na tym forum, to się nie kieruj kto i jak przygotowuje swoje
        wesele, rób tak, by podobało się Tobie. Ja też nie mam sukienki za 4 tys,
        a 'jedynie' za 1800zł, chociaz mieszkam w Warszawie, nie mam prezentów dla
        gości ani żadnej księgi. Powiem Ci szczerze, że ogólnie to jestem nieźle
        przerażona, bo mam sesję do końca czerwca, a ślub 16 lipca i dopiero przez te 2
        tygodnie planuję znaleźć fryzjera, kwiaciarnię, welon, buty, nanieść poprawki
        na suknię i pozapinać wszystko na ostatni guzik. Nie mam czasu na planowaniem
        każdego szczegółu, niestety...a może stety, bo bym zwariowała od tych
        drobiazgów!!! W każdym razie głowa do góry. Jeśli będziesz miała ochotę
        pogadać, to pisz na gazetowego. Buziaki!
      • maya28 Re: dziwne to wszystko- 13.06.06, 18:05
        szukasz sobie problemów? a nawet jakby wszystkie miały coś, czy to znaczy, ze
        Twoje wesele np bez księgi gości będzie jakie, gorsze? niepełne? serio nie
        rozumiem. a moze to jakis dołek niewiadomego pochodzenia z którego trzeba
        szybko wyjść? Jakbyśmy wszysyc mieli tak samo to by było NUDNO smile
        • szara82 Re: dziwne to wszystko- 13.06.06, 19:17
          Eee tam, nie wszystkie mają bajery. Po prostu to jest specyficzne forum, pewne rzeczy przez jeden wątek są bardziej widoczne, wyolbrzymione, jak na przykład moja ukochana czekoladowa fontannawink
          Uszy do góry, każdy ma załamki, ale to minie!
    • lilly78 Re: dziwne to wszystko- 13.06.06, 16:00
      nie przejmuj się kochana, moje wesele też nie będzie z wielką pompą jak na amerykańskich filmach, jedna sprawa, że nie stać nas, a druga, że tego nie chcemy. małe przyjęcie na 40 osób i tyle. a teraz biegusiem, godzić się smile)
    • athandavan Pogodziliscie sie juz? Minely jakies 13.06.06, 16:59
      2 godziny od Twojego ostatniego postu. Mam nadal trzymac kciuki? smile
      • iw.75 Re: Pogodziliscie sie juz? 13.06.06, 17:53
        pewnie liberka godzi się i dlatego jej nie ma wink
        • librea już:) 14.06.06, 11:20
          wczoraj już mnie nie było w pracy, godzenie było na telefon, ale też miło,
          jutro będzie poprawionesmile dzięki kochane za wsparcie, pewnie macie rację, że
          nie ma się czym przejmować. nasz ślub tez będzie piękny, choć bez jakichś
          szczególnych bajerów i może lepiej.. złapałam doła, bo tak na prawdę chyba się
          nie mogę doczekać tego dnia.pozdrawiam
          • diabladko Re: już:) 14.06.06, 11:54
            Librea takich jak Ty jest wiecej smile moj slub bedzie bardzo skromny ale bedzie
            to najpiekniejszy slub na swiecie.Nie bedzie wesela a obiad na 30 osob,sukienka
            wymarzona i tania 600 zl,obraczki ze zwyklego sklepu,klasyczne bo takie nam sie
            podobaja.I czasami dopada mnie zwatpienie ze to moze nie tak ,ze moze
            powinnismy zrobic huczne wesele ale po co??Przeciez to ma byc tylko nasz
            dzien,robimy to dla siebie nie dla gosci.Duzo radosci smile
          • dark8 Re: już:) 14.06.06, 12:19
            Fajnie, że już wszystko w porządku między wami. Ja dzisiaj jadę do domu i mam
            nadzieję, że w końcu wyjaśnimy sobie z lubym pewne sprawy. Cały weekend
            przeszedł "burzowo", telefoniczne kłótnie. Do tego prześladuje mnie jakiś pech,
            najpierw 2 tygodnie antybiotyki, potem zatrucie a wczoraj zleciałam ze schodów.
            Całe szczęście nie połamałam nóg ani rąk. Zastanawiam się, co jeszcze może mi
            się zdażyć przed ślubem.A na weekend czeka nas romantyczny wyjazd smile
            • librea Re: już:) 14.06.06, 12:24
              Rany, ale masz przejścia. Uważaj na siebie i szybciutko się pogódźcie, bo nie
              ma sensu. pozdrawiam
              • dark8 Re: już:) 14.06.06, 12:32
                Wiem, cały dzień sobie powtarzam, że wieczorem mam być miła dla niego. Najpierw
                muszę jednak z tym poobijanym tyłkiem dojechać do domu wink
                • librea Re: już:) 14.06.06, 12:38
                  fajnie, a wieczorkiem masaż poobijanego tyłkasmile dobre
                  • dark8 Re: już:) 14.06.06, 12:51
                    Masaż dziś odpada, chyba że na ławce koło bloku winkMama czuwa, jak przyjeżdżam,
                    nie daję mi spokoju, chodzi za mną i dopytuje co już załatwiłam. Ale jutro to co
                    innego winkJedziemy odpocząć razem wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka