marjef 14.06.06, 15:30 dziewczyny my tu gadu gadu o ślubach, przygotowaniach, fryzjerach, datach, butach, itp, itd a dzisiaj nasi mężczyżni pewnie będą włosy z głowy rwać przy meczu z Niemcami))))Żeby nam tylko nasze chłopaki nie po popadały od tego kibicowania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svidy Re: z innej beczki 14.06.06, 15:37 Mój, na szczęście, nie! Bo i czym tu, swoją drogą, się podniecać? Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: z innej beczki 14.06.06, 15:42 on wie co go czeka jak będzie za bardzo się denerwować (browarek w lodówce mu się już chłodzi,a ja na czas meczu mam do wyboru komputer,albo robienie pierogow) Odpowiedz Link Zgłoś
marjef Re: z innej beczki 14.06.06, 15:46 ja chyba jednak będę trzymać mu nerwen drażen Odpowiedz Link Zgłoś
airlie Re: z innej beczki 14.06.06, 15:47 hihi, nie tylko mężowie będą włosy z głowy rwać )) ja pewnie też... już cała zestresowana jestem a dopiero 16... pzdr i trzymajcie kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
marjef Re: z innej beczki 14.06.06, 15:53 meczu z Ekwadorem to ja mogłam nie przeżyć tak mnie denerwowali - ja bym lepiej zagrała))))))Przyjaciele stwierdzili ,że mój doping był najlepszy - oczywiście moze nie najlepszy ale nagłośniejszy - ale i tak nie pomógł - więć dzisiaj siedze cicho jak myszka Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: z innej beczki 14.06.06, 16:21 a mój luby zaprosił moich kuzynów na piffko i grilla ale pierwszą połowę sami obejrzą bo ja dopiero o 22ej wracam z pracy ale sądząc po piątkowych wyczynach - nie powinnam wiele stracić Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: z innej beczki 14.06.06, 18:22 no, na pewno :0 w piątek była u nas część naszej paczki i paru kolegów z pracy mojego mężczyzny i było głośno, trochę nerwowo i zdecydowoanie monotematycznie - przynajmniej jak dla mnie tak, że mam zamiar podelektować sie spacerem z przystanku autobusowego, a później zamiast z piffkeiem - uściąść z wielką michą truskawek (chociaż chyba nie wypada nie poczęstować rezty ) miłego wieczoru, dziewczyny- byle do 9 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: z innej beczki 14.06.06, 16:26 ostatnio znalazłam na jakimś forum czyjąś wypowiedz: "Nie wiem jak wy, ale w zyciu nie odważę się obejrzeć relacji Polska-Niemcy. Nie jestem masochistką. Niech sobie to oglądają miłośnicy "Teksańskiej masakry piłą łańcuchową". życzę im jak najlepiej, ale obawiam się, że Niemcy nas rozniosą tam i zrównają z murawą Odpowiedz Link Zgłoś
marjef Re: z innej beczki 14.06.06, 16:28 trafne porównanieboszzzzzzze może ja mam coś z masochistki? chyba muszę się nad sobą głęboko zastanowić))) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna A co tu rwac? Patalachy przegraja i wroca do domu 14.06.06, 16:46 Niestety. Polska druzyna gra na poziomie zenujacym... Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n zmiana planów :) 14.06.06, 18:39 (za wcześnie mi się wcisnęło) właśnie moje kochanie napisało, że jesteśmy dzisiaj sami na meczyku, bo moi kuzyni nagle nie mogą. wcale mi to jakoś nie przeszkadza - nie, żebym ich nie lubiła, ale mój koszyk truskawek będzie miał tylko 2 pożeraczy a nie 6 a do domciu i tak się nie spieszę, bo i tak wrócę chyba akurat na drugą połowę Odpowiedz Link Zgłoś