Dodaj do ulubionych

kto 26.08.2006

17.06.06, 07:47
myslalm ze nikt bo nikogo nie widze z ta data
a wiec kochane dziewczeta czy juz nerwy was zjdaja
jak przygotowania
gdzie robicie na ile osob gdzie podroz poslubna czy robicie poprawinyu
bo my narazie jestesmy w lesie hen hen daleko dajemy sobie ten tydzien na
zalatwienie spraw koscielnych i urzedowych i garniturowaych
potem muza fotograf i takie tam
a kaska sie kurczy hihi
pozdr
Obserwuj wątek
    • malenkaa5 Re: kto 26.08.2006 17.06.06, 08:39
      Hejka, niee no sami nie bedziecie tego dnia.My też 26.08.2006, o godz. 16 w
      Poznaniu smile)
      Wesele na ok 70 osobów.W sumie wszystko załatwione już. Kościól, restauracja,
      suknia, auto, kamerzysta,nauki...
      Pozostało kupić garnitur dla mojego narzeczonego, odbyc poradnię.
      Zaproszenia tez juz rozdane.
      Teraz pewnie Cię zdenerwowalam, ze my juz mamy tyle, a wy nie. Nie przejmuj się-
      my mieszkamy za granica i to z przymusu juz wszystko musielismy zalatwic....bo
      do Polski przyjezdzamy dopiero chwile przed slubem i wtedy nie zdazylibysmy z
      niczym!!!
      Pozdrawiam przyszłe pary z 26.08.06.
      • agnsoc5 Re: kto 26.08.2006 17.06.06, 11:15
        hej, my tez!! I tez w Poznaniu. Malenka, my u Karmelitów a Wy??
        Mamy juz wiele spraw załatwionych, suknia wybrana, czekaja tylko poprawki
        krawieckie, garnitur tez wybrany i kupiony, obrączki kupione, czekamy tylko na
        poprawke grawerki. Fotograf, sala, zaklepane. nauki zrobione, teraz pozostały
        nam jeszcze dwa spotkania w poradni bo na jednym juz bylismy. Aha, makijazystka
        zaklepana. mam tylko ogromny problem z fryzjerem, mam krótkie włosy, takie za
        uszy. Byłam na próbnej fryzurze w Le grand salon i wyszło tragicznie, nie wiem
        za co oni tyle kasują. Jakby co to ostrzegam, nie warto tam wydawac pieniedzy,
        zwłasza na panią Martynę. Malenka, moze Ty mi cos doradzisz w kwestii fryzjera
        w Poznaniu?? Pozdrawiam wszystkich co czekaja na 26 sierpnia!!!!!
        • malenkaa5 Re: kto 26.08.2006 17.06.06, 22:47
          Witam agnsoc5 smile
          My slubujemy na Grobla. Moja kiecka tez juz wybrana, pierwsza przymiarka za
          mna.Pozostala jeszcze jedna w sierpniu juz smile
          Obraczki tez zamowilismy, juz czekaja na odbior.
          Gdzie robisz makijaz?? Ja u A. Kubickiej. A fryzjerke polecila mi kolezanka,
          pani Mirela.Ale nie podaje na nia namiarow, bo i tak juz cale dopoludnie ma
          zarezerwowane dla mnie i rodziny smile Na probna ide dopiero w sierpniu.Ale wiem
          ze spisuje sie dobrze!!! A tak, to nie mam kogo Tobie polecic, bo nie jestem z
          Poznania i nie znam fryzjerow. Sama mialam swego czasu z tym problem. Ale
          napewno kogos znajdziesz!!! A tak poza tym, to tez mam dosc krotkie wlosy,
          takie do ramion.Masz moze jakies fotki przykladdowych fryzur??
          jak masz jakies pytania,to podaje maila : malenkaa5@gazeta.pl
          pozdrawiam
          P.S. gdzie kupowalas kiecke?? masz jakies fotki, pochwal sie :smile
          Ja w Julia Rosa, nr 58
          • ritta76 Re: kto 26.08.2006 17.06.06, 23:20
            Ja też w Poznaniu. Ale w USC. Prawie wszystko mamy. Z wyjatkiem sukienki.....I
            najgorsze jest to,że nic mi się nie podoba i stresuje się upływającym czasem.
            Pozdrawiam.
    • maya28 Re: kto 26.08.2006 17.06.06, 15:56
      My tez 26.08.2006 smile Sporo juz zalatwilismy, ale chyba jeszcze wiecej przed
      nami smile Na szczescie im blizej, tym sie mniej przejmuje i bardziej ciesze z
      samego faktu slubu niz przejmuje trafnoscia wyboru menu wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka