Dodaj do ulubionych

Buty Growikar

23.06.06, 20:45
Kupowała któraś z forumek buty firmy Growikar a konkretnie te
www.bialebuty.com.pl/index.php?m=Main&f=Assortment&id_ass=80&vp2yyjn4ijyk2v1enzixte0tklmuontf
zależy mi na opinii dotyczącej ich rozmiaru czy rzeczywisty rozmiar waszych
stópek odpowiadał numerowi obuwia smile)
Obserwuj wątek
    • zaba772 Re: Buty Growikar 23.06.06, 20:58
      Ja jestem z Grudziadza, skad tez jest ta firma i musze powiedziec ze w
      rzeczywistosci ich buciki sa naprawde sliczne! Sama zamowilam i czekam obecnie
      na dostawe. Fakt wypadaja troszeczke mniejsze, ale ja przymierzalam kilka par i
      zdecydowalam sie na nr 36, tak jak nosze normalnie! Najlepiej trzymac sie tego,
      co pisza na stronie. Tam sa podane wymiary w cm.smile Na pewno bedziesz
      zadowolona! Pozdrawiam.
      • magdachomska Re: Buty Growikar 23.06.06, 21:19
        a jakie butki zamowilas?? ja chce kupic przez internet wie cnie mam mozliwosci
        przymiarki sad(
        • zaba772 Re: Buty Growikar 23.06.06, 21:32
          ja zamowilam te www.bialebuty.com.pl/index.php?
          m=Main&f=Assortment&id_ass=16&s=yb0n3ys9ehefx18ee2az3ddwbjxrgttu
          Ale widzisz, one w rzeczywistosci nie sa takie "zlote" tylko normalne ecru. Z
          nimi jest dobry kontakt mailowy, wiec mysle ze naprawde mozesz spokojnie sie
          dogadac i wszystko wiedziec z pierwszej rekismile A rozmiar spokojnie podawaj
          taki, jak Ci wychodzi w tych centymetrach.
          • zaba772 Re: Buty Growikar 23.06.06, 21:35
            kurczaki! Cos mi sie ta stronka nie chce wkleicsad W kazdym razie, ja zamowilam
            Growikar - Koronka ecru 3 ( ZŁOTE LIŚCIE ).Moze tak latwiej zobaczyszsmile
    • pszczolinka Re: Buty Growikar 24.06.06, 10:39
      Hej, kupilam od nich buty :Growikar W181/9 i jestem zadowolona. Szybka i mila obsluga, buty dostalam w ciagu 1 tygodnia. Najlepiej zamowic ten rozmiar co sie zawsze nosi, mozna tez zmierzyc cm stope tak jak polecaja i sprawdzic rozmiar. Buty nie sa wprawdzie ze skóry, ja zamowilam z koralikami ecru, sa bardzo ladne i w zwyklym sklepie takich dostac nie mozna, a jak poszlam do salonu slubnego, to oni sprowadzaja buty (byc moze z tej samej firmy bo widzialam te same modele) ale sa srednio 30% drozsze niz te ktore proponują biale buty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka