ali3 26.06.06, 19:04 czy ktoras z Was miala tam wesela? a moze byla jako gosc? prosze o info, szczegolnie wpadki i niedociagniecia. pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotobern Re: Pałac: Szczepowice- Kobylniki- Wąsowo 28.06.06, 21:24 Byłem w Wąsowie dwa lata temu wszystko było w najlepszym porządku. Odwiedzilem także Szczepowice dwukrotnie (w tym roku tez tam bedę), również wszystko ok. Pałac w Kobylnikach będzie gościł Młoda Parę w sierpniu. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania służę pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
marta_k Re: Pałac: Szczepowice- Kobylniki- Wąsowo 30.06.06, 16:13 Miałam wesele w Szczepowicach i byłam bardzo zadowolona - właściciele, którzy zarzadzają pałacykiem podchodza do sprawy naprawde profesjonalnie. Wszytsko było przygotowane na tip - top i to bez użerania sie i wykłócania, tylko jako oczywistość przy pewnej cenie. Przy tym - naprawde pyszne jedzenie Jedyny minus - sale nie sa klimatyzowane (nie były w zeszłym roku i nie sądzę, aby cos sie zmieniło), a ponieważ mielismy wesele w bardzo upalny dzień - w sali do tańczenia było naprawde gorąco. jeżeli komus to przeszkadza - proponuje sie zastanowić. Poza tym - super Odpowiedz Link Zgłoś
niunia25105 Re: Pałac: Szczepowice- Kobylniki- Wąsowo 30.06.06, 22:19 w Kobylnikach miałam wesele - co prawda 4 lata temu ale do dziś wspominam to bardzo bardzo dobrze - często polecam parom i zwsze są zadowoleni. w Wąsowie byłam jako "obsługa" bo grałam u pary na slubie - bardzo mi się podobało to że ślub był w kapliczce przy pałacu - wszystko razem jakoś tak pasowało... jesli macie pytania o Kobylniki - chętnie odpowiem na mejla Odpowiedz Link Zgłoś
ali3 Re: Pałac: Szczepowice- Kobylniki- Wąsowo 05.07.06, 09:53 Marto, pozwolę sobie napisać do Ciebie na @ gdyz mam pare pytań odnosnie Szczepowic. Odpowiedz Link Zgłoś
ali3 Re: Pałac: Szczepowice- Kobylniki- Wąsowo 06.07.06, 22:21 Marto, zajrzyj prosze do @ Odpowiedz Link Zgłoś
foto_styl Re: Pałac: Szczepowice- Kobylniki- Wąsowo 07.07.06, 11:43 Witam, robiłam zdjęcia w Pałacu w Kobylnikach. Napisz do mnie na e-mail. studio@fotostyl.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ali3 marta_k poszukiwana!!!!! 12.07.06, 00:02 dziekuje fotos_styl - bylam obejrzec Kobylniki i nie przypadly do gustu takze dziekuje za chec odp na pytania. marta_k sprawdz prosze maila! Odpowiedz Link Zgłoś
novenka Re: Pałac: Szczepowice- Kobylniki- Wąsowo 12.07.06, 09:48 witaj ali3, niecaly miesiac temu mielismy wesele w wasowie - zarowno my jak i nasi goscie do dzisiaj wspominaja uroczystosc i to piekne miejsce. bylo naprawde wspaniale i to pod kazdym wzgledem - poniewaz mieszkamy w stolicy, cala impreze "przygotowywalismy" i omawialismy mailowo, kierowniczka obiektu sluzyla nam wszelka pomoca i swoim doswiadczeniem, co oszczedzilo nam sporo kosztow i czasu. piekne pokoje, bardzo zadbane wnetrze palacu, pyszne jedzenie i cudowna okolica. na pewno bedziemy tam wracali, nie tylko wspomnieniami jezeli masz jeszcze troche czasu, proponuje wybrac sie na gale slubna do wasowa - kolejna chyba bedzie jesienia. sluze tez zdjeciami palacu z naszego slubu na gazetowego, jesli bedziesz zainteresowana. a kosciol polecam w michorzewie - kilka wiosek za wasowem jadac na buk. pozdrawiam novenka Odpowiedz Link Zgłoś
ali3 Re: Pałac: Szczepowice- Kobylniki- Wąsowo 15.07.06, 12:03 Novenko, dziękuję. Wąsowo niestety okazało się za drogie. 180 zł od osoby menu Odpowiedz Link Zgłoś