Dodaj do ulubionych

Sala w Lublinie poszukiwana

29.06.06, 13:16
Poszukuje sali na wesele w Lublinie na około 110 osób. Wesele na za rok
wrzesień/ październik. Nie mieszkam w Lublinie i nie bardzo się orientuje
gdzie są fajne lokale. Mam nadzieje, że mi pomożecie.
Obserwuj wątek
    • agacik10 Re: Sala w Lublinie poszukiwana 29.06.06, 15:34
      witaj hogatka33 smile tutaj masz link do postów dziewczyn, które tez szukały sali
      w Lublinie, wprawdzie na ok. 80 osób, ale może są w stanie przyjąć więcej
      gości smile
      nasze wesele będzie niedaleko Lublina: w Niedrzwicy Kościelnej (ok.20km od
      Lublina) w Marzannie - tam spokojnie zmieści się 110 osób - my mniej więcej na
      tyle liczymy.
      pozdrawiam
    • gabrysia_lbn Re: Sala w Lublinie poszukiwana 29.06.06, 20:42
      W ubiegłym roku byłam na weselu w restauracji Fiesta. Fajny klimat,piękna sala, dobre jedzonko. Myślę że na ok 110 osób ta sala będzie idealna-chodzi mi o tą na górze. Tutaj link, zobacz sobie galerie:
      www.fiesta.lublin.pl/
      My organizujemy przyjęcie weselne w Zajeździe pod Gwiazdami, ponieważ mamy więcej gości. Pozdrawiam serdecznie
      • indygo191 Re: Sala w Lublinie poszukiwana 29.06.06, 20:53
        sale: fiesta, viking, vanette, zajazd pod gwiazdami, hotel polonia, apex, graf-
        marina. namiarów szukaj w internecie przez wyszukiwarkęsmile
        • vika-fika Re: Sala w Lublinie poszukiwana 30.06.06, 07:17
          My zamówiliśmy sale 18km od Lublina - w Bogucinie, dworek nad Stawem
          www.bogucin.glt.pl/. Jeśli chodzi o w/w lokale to Vikinga nie polecam-
          zero klimatu jakiegokolwiek, Vanette - 15 lipca ide tam na wesele więc napisze
          jak było, Fiesta - dla mnie tak sobie najgorsze jest to ze tam organizowane sa
          dwa wesele jednoczesnie - na mniejszej sali jedno i drugie na wiekszej...ale
          jak kto woli.
          Słyszałam jeszcze, że fajnie jest w Focusie.

mój suwaczek
          • niemamloginu2 Re: Sala w Lublinie poszukiwana 30.06.06, 09:28
            w Wikingu dają dobre jedzonko, ale mało miejsca jest, fajnie jest z klimatem i
            jedzonkiem w Koncertowej - sami załatwiają wszystko z wyjątkiem alkoholu.
            Ostatnio jadłam tam przepysznego torta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka