delicja11 30.06.06, 08:06 w tym dniu czy nie? Ja juz nie wiem czy wybrać koszulę i ładny krawat , czy dodatkowo kamizelke i zamiast krawatu musznik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiksz1 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:10 zdecydowanie bez kamizelki z ladnym krawatem! Odpowiedz Link Zgłoś
ciaraciara Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:13 nieee żadnych kamizelek, ładny krawat i już Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:25 kamizelka i musznik Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:25 mi to jest obojetne, ale moj narzeczony chce ja zalozyc, zeby przez cale wesele wygladac jak pan mlody. Odpowiedz Link Zgłoś
agab28 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:33 Zadnej kamizelki.Zdecydowanie elegancki jedwabny krawat, zawiazany grubym węzłem. Nie podobaja nam sie błyszczace kamizelki a jak jej nie bedzie miała wcale nie oznacza ze nie bedzie wygladał jak pan młody. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha95 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:35 zdecydowanie kamizelka i musznik - ma wyglądać jak Pan Młody a nie jak gość ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mela781 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:37 żadna kamizelka, ładna koszula i musznik! Odpowiedz Link Zgłoś
paolka25 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:49 Elegancka koszula ze spinkami przy mankietach, kamizelka i musznik - musi sie odrózniać od reszty gości i wyglądac inaczej niż zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
horacioo Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:58 Odróżniać się można też czerwoną baseballówką. Zdobione kamizelki i muszniki są jakieś takie... wsiurskie Ja ubieram klasyczny czarny smoking (lantier'a)z pasem, białą koszulę smokingową i wiązaną czarną muchę - to jest elegancki strój wieczorowy, i uwierzcie - na pewno odróżni mnie od reszty gości. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 09:08 smoking to strój typowo wieczorowy, nie nadaje się na slub, zwłaszcza przed godziną 18.... Odpowiedz Link Zgłoś
danka-i Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:51 bez kamizelki, biały krawat uszyty z takiego materiału jak moja sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:51 dzięki dziewczynki za wypowiedzi , może ktos jeszcze sie wypowie- tak jak myślalam zdania sa podzielone... Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 09:02 na poczatku bardzo mi sie nie podobaly garnitury z kamizelkami (tymi kolorowymi), ale jak poszliszmy przymierzac garnitur do sklepu, to w koncu wybralismy wlasnie taki i to w kolorze ktorego nei bralismy kompletnie pod wuwage ecri z brazowa kamizelka i krawatem (tym innym) Odpowiedz Link Zgłoś
pati_m Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 09:34 Mój będzie miał kamizelkę i fular. Ech, wygląda w tym wszystkim cudnie )) Ale wydaje mi się, że to zależy też od całego charakteru ślubu/wesela i od Waszych charakterów - my się śmiejemy, że sztywniacy z nas (nawet ze wszystkich tańców najbardziej lubimy sztywniackiego walca angielskiego) - więc "siłą konsekwencji" mój luby będzie miał garnitur podobny do surdutu angielskiego, no i koniecznie z kamizelką i fularem )) Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird4 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 09:49 stanowczo kamizelka i do tego krawat angielski kamizelke szylismy na zamowienie z wybranego przez nas materialu,a nie z zakardu ktory nam sie osobiscie nie podoba koszula+zwykly krawat mam opatrzone i wydaja mi sie raczej strojem codziennym, takim roboczym, wiec ciesze sie ze sam chcial ja zalozyc bo bedzie wygladal szczegolnie w ten dzien Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 10:00 mój maż miał musznik i kamizelke, do tego koszule z spinkami, to jest jeden jedynie dzien i on ma się wyrozniac, tak jak i my, a zwykly krawat, koszula, garnitur, może założyć każdy gość, lub on będąc gościem... Odpowiedz Link Zgłoś
mania805 również kamizelka i musznik 30.06.06, 10:24 Mój narzeczony w dniu slubu również będzie miał kamizelkę i musznik specjalnie dobrany do mojej sukienki i bukietu. Ma wyglądać inaczej niż pozostali goście. I wcale nie uważam to za wsiurskie jak napisala jedna forumowiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: biała koszula i biała mucha 30.06.06, 10:29 a moj bedzie mial grafitowy garnitur z przedluzona marynarka , białą koszulę na spinki i białą muchę Odpowiedz Link Zgłoś
stokrottka2 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 10:49 Ja bym wolała żeby miał kamizelkę, ale on nie chce więc chyba nie będzie miał... Odpowiedz Link Zgłoś