Dodaj do ulubionych

Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelki ...

30.06.06, 08:06
w tym dniu czy nie? Ja juz nie wiem czy wybrać koszulę i ładny krawat , czy
dodatkowo kamizelke i zamiast krawatu musznik sad
Obserwuj wątek
    • gosiksz1 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:10
      zdecydowanie bez kamizelki z ladnym krawatem!
    • ciaraciara Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:13
      nieee żadnych kamizelek, ładny krawat i już
      • justm Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:25
        kamizelka i musznik smile
      • pantarejka Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:25
        mi to jest obojetne, ale moj narzeczony chce ja zalozyc, zeby przez cale wesele
        wygladac jak pan mlody.
    • agab28 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:33
      Zadnej kamizelki.Zdecydowanie elegancki jedwabny krawat, zawiazany grubym
      węzłem.
      Nie podobaja nam sie błyszczace kamizelki a jak jej nie bedzie miała wcale nie
      oznacza ze nie bedzie wygladał jak pan młody.
    • kacha95 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:35
      zdecydowanie kamizelka i musznik - ma wyglądać jak Pan Młody a nie jak gość ;]
      • mela781 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:37
        żadna kamizelka, ładna koszula i musznik!
    • paolka25 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:49
      Elegancka koszula ze spinkami przy mankietach, kamizelka i musznik - musi sie
      odrózniać od reszty gości i wyglądac inaczej niż zwykle.
      • horacioo Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:58
        Odróżniać się można też czerwoną baseballówką. Zdobione kamizelki i muszniki są
        jakieś takie... wsiurskiesmile

Ja ubieram klasyczny czarny smoking (lantier'a)z pasem, białą koszulę smokingową
        i wiązaną czarną muchę - to jest elegancki strój wieczorowy, i uwierzcie - na
        pewno odróżni mnie od reszty gości.
        • justm Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 09:08
          smoking to strój typowo wieczorowy, nie nadaje się na slub, zwłaszcza przed
          godziną 18....
    • danka-i Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:51
      bez kamizelki, biały krawat uszyty z takiego materiału jak moja sukienka
    • delicja11 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 08:51
      dzięki dziewczynki za wypowiedzi , może ktos jeszcze sie wypowie- tak jak
      myślalam zdania sa podzielone...
    • twitti Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 09:02
      na poczatku bardzo mi sie nie podobaly garnitury z kamizelkami (tymi
      kolorowymi), ale jak poszliszmy przymierzac garnitur do sklepu, to w koncu
      wybralismy wlasnie takismile i to w kolorze ktorego nei bralismy kompletnie pod
      wuwagesmile ecri z brazowa kamizelka i krawatem (tym innym)smile
    • pati_m Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 09:34
      Mój będzie miał kamizelkę i fular. Ech, wygląda w tym wszystkim cudnie smile)) Ale
      wydaje mi się, że to zależy też od całego charakteru ślubu/wesela i od Waszych
      charakterów - my się śmiejemy, że sztywniacy z nas (nawet ze wszystkich tańców
      najbardziej lubimy sztywniackiego walca angielskiego) - więc "siłą
      konsekwencji" mój luby będzie miał garnitur podobny do surdutu angielskiego, no
      i koniecznie z kamizelką i fularem wink))
    • ladybird4 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 09:49
      stanowczo kamizelka i do tego krawat angielski
      kamizelke szylismy na zamowienie z wybranego przez nas materialu,a nie z
      zakardu ktory nam sie osobiscie nie podoba

koszula+zwykly krawat mam opatrzone i wydaja mi sie raczej strojem codziennym,
      takim roboczym, wiec ciesze sie ze sam chcial ja zalozyc bo bedzie wygladal
      szczegolnie w ten dzien
      • marti_ka82 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 10:00
        mój maż miał musznik i kamizelke, do tego koszule z spinkami, to jest jeden
        jedynie dzien i on ma się wyrozniac, tak jak i my, a zwykly krawat, koszula,
        garnitur, może założyć każdy gość, lub on będąc gościem...
        • mania805 również kamizelka i musznik 30.06.06, 10:24
          Mój narzeczony w dniu slubu również będzie miał kamizelkę i musznik specjalnie
          dobrany do mojej sukienki i bukietu. Ma wyglądać inaczej niż pozostali goście.
          I wcale nie uważam to za wsiurskie jak napisala jedna forumowiczka.
          • anetgmu Re: biała koszula i biała mucha 30.06.06, 10:29
            a moj bedzie mial grafitowy garnitur z przedluzona marynarka , białą koszulę na
            spinki i białą muchę smile
    • tadaam łomatko nie!!! 30.06.06, 10:34
    • stokrottka2 Re: Czy wasi przyszli mężowie będą mieli kamizelk 30.06.06, 10:49
      Ja bym wolała żeby miał kamizelkę, ale on nie chce więc chyba nie będzie miał...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka