sandraa3 03.07.06, 18:49 poszukuję fariarni w Warszawie. BTW czy da się zafarbować suknię atłasowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwigirl Re: farbiarnia 04.07.06, 11:36 podbijam, mnie chodzi po głowei przefarbowanie mojej ślubnej z satyny na jakies stylowe bordo czy ciemny granat Odpowiedz Link Zgłoś
dodkax Re: farbiarnia 04.07.06, 13:57 na gimli dziewczyny podały namiary, ale póki co, "zapraszają póżniej" . Na razie możesz popytać się w tychże punktach : sic.teleadreson.com.pl/produkcja_tekstylna/szeroko_tkane_materia%C5%82y_we%C5%82niane_produkcja_(2231).htm Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: farbiarnia 04.07.06, 16:25 jest na Grochowskiej, nr nie pamietam, ale po prawej stronie jak sie jedzie od centrum, na wysokosci mniej wiecej akademikow UW satyny ci raczej nie przefarbuja, ale sprobuj Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: farbiarnia 05.07.06, 14:27 a to dziwne, skąd wiesz ze satyny nie? panie w salonie zapewniały ze satyna pienie sie farbuje, chyba najlepiej ze wsyzstkich "sukienkowych" materiałów Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: farbiarnia 05.07.06, 14:36 bo w tych farbiarniach mają trochę inne farby...i najchętniej farbują czystą bawełnę, na innych materiałach mogą zostać smugi, tak mi mowila kobita z farbiarni Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: farbiarnia 05.07.06, 14:40 i stad pytanie gdzie dobra farbiarnai która farbuje rzeczy lepsze niż tylko t-shirty i stare jeansy Odpowiedz Link Zgłoś