sisi242 04.07.06, 11:13 Jeszcze tylko 2,5 tygodnia Jak samopoczucie lipcowe panny młode? Często czytam to forum i mam wrażenie, że bardzo mało nas z tego dnia! Jest 15, 29 lipiec, a 22... malutkoDajcie znać co u was, jak przygotowania?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gzn Re: 22 lipca:) 04.07.06, 12:04 Hej, niniejszym zgłasza się 22 lipca)) data wybrana celowo, bo poznaliśmy się w Moskwie. Nie wiem, jak Ty, ale ja już się BARDZO stresuje( Odpowiedz Link Zgłoś
gmonika Re: 22 lipca:) 04.07.06, 12:15 My też wybraliśmy datę z rozmysłem bo łatwa do zapamiętania ) ja się nie denerwuję i wlaściwie wszystko już prawie załatwione Doczekać się nie mogę )) Odpowiedz Link Zgłoś
sisi242 Re: 22 lipca:) 04.07.06, 12:14 Cieszę się, że jest jeszcze ktośJa też już sie trochę denerwuję, boje sie, że o czymś zapomnimy. Teraz ciągle biegamy, załatwiamy...! Stresik jest, musi być, ale pomyśl sobie, ze ten cudowny dzień lada chwilaBaaardzo się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
agab28 Re: 22 lipca:) 04.07.06, 12:39 Ja równiez 22 lipca i zapewniam cie ze jest jeszcze kilka forumowiczek. No cóż w zasadzie wszystko gotowe. Teraz juz tylko potrzebne sa pieniążki na zapłacenie wszystkiego. w pracy kupa roboty a po pracy zalatwianie, jezdzenie, chodzenie, sprzatanie i takie tam. Powiem Wam ze juz jestem zmeczona tym wszystkim i nie moge sie doczekac jak odetchnę. Odpowiedz Link Zgłoś