Dodaj do ulubionych

Porozmawiajmy-10.07.06

10.07.06, 08:19
Witam Dziewczynki w ten następny upalny dzień smile

mam nadzieję, że weekend każdej z Was minął przyjemnie. Moje Kochanie po moim
ostrzegawczym @, który jednak napisałama, zaczął się starać smile więc byliśmy w
kinie i pogadaliśmy.

Miłego dnia
Zuza
Obserwuj wątek
    • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 08:49
      hej Kobietki

Ja właśnie szykuję się do pracysmile) kurczę spać nie mogłam, źle śpi się bez
      Kochaniasad( Właśnie dzieciaki mnie "atakują" by im pomóc malowaćsmile)

Zuzia widać trafiło do niego i dobrze smile) co jakiś czas chyba trzeba im
      przypominać o ich obowiązkachsmile)

Miłego dnia Kobietysmile)
      Odezwę się ponownie po 10 z pracysmile)
      • ann_jazon Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 09:24
        Cześć Kobitki smile
        U mnie wariactwo w pracy (jutro szef wyjeżdża do Rusków) i jeszcze fuche
        dostałam coby mi sie nie nudziło smile
        Dopiero co się dorwałam do fotek naszej Kasi smile Kasiu - sa przepiękne.
        Wyglądałaś powalająco. Śliczna sukienka w całej okazałości i bardzo ładny i
        elegancki makijaż. Najbardziej rzuciła mi się w oczy Twoja fryzura i bukiet -
        po prostu suuuuper! No i wszystkiego najlepszego, bo taka świnia ze mnie, że
        nawet jeszcze nie złożyłam Ci życzeń
        Inga, w końcu obejrzałam też Twoje fotki - ehhh...zazdroszczę takiej fajnej
        zabawy smile
        No tak, właśnie przyszedł śmierdziel do biura, musze kończyć, bo już zaczyna
        latać i wprowadzać niezdrową atmosferę. Niech on se już jedzie smile
        Miłego dnia Paniom życzę smile
    • inga34 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 09:34
      Super Zuziu!!!smile
      Witajcie - ja jeszcze u rodziców, zaraz pakowanie i jedziemy do lasusmile
      Weekend aktywnie - w 3miescie i na wizytachsmile Męcząco ale miłosmile
      • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 09:47
        Jak sympatycznie, że jesteście. Zapomniałam się wygadać, ze udało się nam
        trochę nawet pomiętosić w ten weekend wink ale jeszcze ten tydzień, w sobotę
        inwentaryzacja i kościól u Marlenki i lece na tygodniowy urlopik bez mojego
        Kochania, bo oczywiście bez niego firma się zawali, ta praca go już całkiem
        pochłoneła. Jadę na tydzien do nas w górki z mamusią, tato będzie
        dojeżdzający. Zabawa w ogródku, opalanko na leżaczku, tylko po zeszłorocznym
        najbardziej się boję kleszczy, bryyy...
        Co do ślubu to niepewna jest sytuacja z jego rodzicami, a dokładnie z ich
        finansami, nie określili się,a to nas dobija. Moi są w stanie za wszystko
        zapłacić, ale muszą wiedzieć, a po drugie jego ojciec pewnie uniesie się
        honorem. Chyba musi z nimi poważnie pogadać. Nie gadaliśmy jeszcze na temat
        fotografa i kamezrtysty, a jeśli ichg chcemy to chyba najwyższy czas ?! NIe
        wiem z ktróej strony się do tego zabrać smile
        Aniu, wygoń gada i siadaj do klawiaturki smile
        • inga34 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 09:53
          Zuza!! Rodziców na rozmowę przymuście, jak sami nie daja rady zacząc. Musicie
          wiedziec na czym stoicie!!!
          • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 09:56
            Niech najpierw sam z nimi pogada, a później niech rodzice rozmawiają między
            sobą. Jesteśmy dorośli i jakoś powinniśmy dojść do porozumienia.
        • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:14
          Cześć dziewczynki!
          Ale się usmazyłąm w ten weekend. W Łodzi było po prostu strasznie gorąco! w
          sobotę po pracce skoczylismy na działeczke do koleżanki - i zaliczyliśmy kąpiel
          w gliniance. Brrrr - aż mnie trzęsie na samo wspomnienie. Nie przepadam za
          takimi "akwenami" ale było tak makabrycznie gorąco, że dałam się skusić.

Zuziu - doskonale Cie rozumiem. u nas co prawda rozmowa z rodzicami juz była -
          i niby coś ustalone a jednak nie do końca. Jakies mam takie mieszane uczucia.
          Chociaz u nas w obu rodzinach tradycja jest taka, ze to rodzice wyprawiaja
          wesele dzieciom - to jednak ustaliliśmy, że my również ponosimy częśc kosztów.
          Ustaliliśmy za co płacimy my, a pozostałe koszty na pół rodzice.
          • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:37
            Mróweczko,
            w ten weekend faktycznie była masakra, całą sobotę siedziałam w domu, bo Oluś
            oczywiście w pracy, ale nic nie dało się zrobić, chciałam myć okna, ale nie
            robiłam tego i dobrze, bo później lało i była burza, ale niewiele pomogła.
            Co do kosztów to moi rodzice chcą wszystko pokryć, nie przyjmują do wiadomości,
            ze my możemy coś płącić, niby żyć nie umierać, ale mam kaca moralnego i coś tam
            odkładamy, może chociaż na jakieś usługi starczy i Olka ubranie.
            • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:48
              My załozyliśmy od razu, że jakieś koszty poniesiemy sami. Najfajniej oczywiście
              byłoby, gdybyśmy mogli za wszystko zapłacic sami - ale wówczas czekalibysmy
              jeszcze jakieś 10 lat wink)
              Te nasze to wcale nie będą jakieś olbrzymie koszty: - nasze stroje, fotograf,
              obrączki, zaproszenia byc może jeszcze filmik.
              • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:57
                Tak tez sobie myślę, że my Olka gajerek, sukienkę raczej rodzice, fotograf i
                kamera, jeśli w ogóle będzie, obrączki, zaproszenia, karteczki na stój, itp.
    • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:14
      hej Kobietki!

Weekend minal szybko. W sobote zaczelismy rozdawac zaproszenia znajomym i
      rodzinie tu w UK. Rany jak nam sie przykro zrobilo jak niektorzy mowili: a po
      co nam zaproszenie, i tak nie przyjedziemy! No ok, ale mogli sobie darowac
      takich tekstow i po prostu podziekowac za zaproszenie, nie?
      Wczoraj wreszcie zamowilismy Lukaszowi gajerek i wszytskie dodatki oprocz
      butow! Jaki z siebie byl zadowolony bo wszystko dobral idealnie! Poza tym
      zauwazylam ze teraz on sie zaczal strasznie przejmowac tym weselem, sieknelo go
      w koncu!!!
      Wlosi wygrali mundial a ja z nimi wygralam £65 w pracy!!! Hurraaa!
      • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:31
        Gratuluje wygranej!!!
        tez juz bym chciała rozdawać zaproszenia - nie mogę się juz doczekać. a tu musz
        eczekać do listopada - wiem, wiem i tak to będzie bardzo wczesnie, ale... to
        będą tylko dwie rodzinki - po prostu póxniej, aż do wesela już tak nie
        pojedziemy, a chcemy wręczyc zaproszenia osobiście. pozostali goście będa
        musieli jeszcze troszkę poczekać.
        A uwagi po co nam zaproszenie - faktycznie są niesmaczne. Ale hmmm - musicie
        zacisnąc zęby!
      • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:39
        Cześć Kasiu,
        zgadazam się z mrówcią, ze te teksty to poniżej krytyki, ale trzeba się
        uśmiechnąć i nadal robić swoje!
        Byłam za Włochami, też się cieszę, chociaż żadnych korzyści majątkowych nie
        wyciągam smile
        • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:50
          Ja stawiałam na Francję! Niestety - nie udało sie ;-((
          Za cztery lata będzie lepiejwink
          • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:54
            No ale musisz przyznać, ze Zidane się nie popisał ?!
            • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:10
              Niestety - dał plamę!
              z drugiej strony - każdy facet ma swój honor - nie wiadomo co ten włoch mu tam
              nagadał.
              ale fakt - nie powinien był i bronic go nie zamierzam.
    • golinda Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:25
      witajcie!
      wlasnie dotarlam przed 30 min. do pracy....
      o 3 w nocy wrocilismy znad morza, padam na twarz.........
      • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:32
        Wiem coś o tym. W ubiegłym tygodniu o podobnej godzinie wróciliśmy z gór. Rano
        juz nawet zastanawiałam się czy nie zadzwonic do pracy, że nie dam rady!
        Ale byłam twarda!
      • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:40
        współczuję smile
        • golinda Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:50
          extra było! nie ma czego współczuć, jakoś zniosę ten dzień w klimatyzowanym
          biurze...smile
          opowiem wam "fajna" akcje: napisalam esa do kolegi, czy ma ochote wpaść do
          trójmiasta na mecz, odpisuje, czy z zona, na co ja ze jak najbardziej...po
          jakims czasie pyta, czy chcę zeby wpadł sam (wiedzac, ze jestem z narzeczonym,
          znajomymi), odpisuję, że też będzie super...
          po godzinie telefon...kto zadzwonił? jego żona...powiedziała, że życzy mi, żeby
          mój facet przyprawiał mi rogi tak jak on jej ze mna...
          myślałam, że padnę trupem!
          niektóre kobiety są nienormalne!!!
          • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 10:55
            Fanatyczka, powinna mieć pretensje do męża, ze nie chce jej zabrać !
            • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:10
              hej Kobiety melduję się z pracy uff od rana pełne ręce roboty jestem sama na
              obsłudze klienta ehh... mam nadzieję że niedługo tu popracuję...

Aniu dziękuję za życzenia i komplementasmile) normalnie się zarumienię...

hihi czasami trafiają się takie fanatyczki...
              • golinda Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:21
                mam podejrzenia, ze to ona pisała te sms-y...
                pięknie ma narąbane w głowie, co?
                w życiu bym się tak nie skompromitowała...
                • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:31
                  "Jak ktoś jest ułomny to już się tego nie wyleczy"
                  Takie podpuszczanie na poziomie szkoły podstawowej. Nie przejmuj się, sama z
                  siebie zrobiła idiotkę.
                  • golinda Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:36
                    ona z siebie zrobiła idiotkę, ale zepsuła też jemu urlop...
                    na poziomie podstawówki,a ona jest po 40-tce!!!

P.S. zdarza wam się grzebać w komórce waszych mężczyzn? ja nigdy tego nie
                    robię! przecież to czysty masochizm!
                    • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:39
                      Zdarzało mi się, ale było to przy nim, on w mojej też grzebie smile ale nie mam
                      się o co obaiwać. Był tutaj okres, ze znalazłam sms-y które mi się nie
                      podobały, dziewczyny zaświadczą że był to ciężki okres. Jakaś starsza baba się
                      do niego przyczepiła, ale już jest spokój, Ale na wszelki wypadek już nie
                      zaglądam chociaż mnie korci smile
                    • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:39
                      hmm... jak przy mnie dostanie sms'a to pytam od kogosmile) jak dostawał reklamy to
                      zazwyczaj ze mną się drażnił że od wyskiej rudejsmile)
                      • askiem Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:43
                        Hej dziewuszki!
                        Znowu upały. Wczoraj przeszła burza, ale po niej ani śladu...

Golindo, ty to masz ostatnio... jak nie kumpel z pracy, to zazdrosna żonka wink
                        hehe. Aj, niektórzy sami sobie problemy stwarzają... Szkoda słów.

A 15-tego faktycznie, wielki dzień Marlenki. Już jest na pewno w Polsce i
                        dopina wszystko na ostatni guzik.
                        • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:46
                          Marlenka już od 01,07 w Polsce jestsmile)
                        • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:48
                          Cześć Asiu,

Marlenka już w Polsce od prawie dwóch tygodni, miała dać znać ale pewnie nie ma
                          czasu. CZekam tylko, zeby mi podała kościól, bo jak tego nie zrobi zostaje po
                          dzwonienie po parafiach smile
                    • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:13
                      Nie zaglądam do jego telefonu. Po co? I tak zawsze wiem kto dzwoni albo kto
                      jakiego przysłał sms-ka. a przynajmniej tak mi się wydajewink
                      • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:22
                        Ja już też wolę, zeby mi się wydawało smile ale korci mnie czasmi strasznie,
                        szczególnie do archiwum GG, ćwiczę silną wolę smile
                      • askiem Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:23
                        Pinedka, duże to Wasze wesele. Z moich obliczeń wink wychodzi 120 osób. smile
                        Właśnie - dziewuszki, na ile osób robicie weselicho?
                        U nas powinno być ok. 60 osób.
                        • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:24
                          U nas około 100
                          • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:51
                            My zapraszaliśmy ok 150 osób było około 100 żałuję, że niektóre osoby nie
                            potwierdzały przybycia byłoby inaczej chociaż była prośba o potwierdzeniesad(
                        • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:28
                          U nas na liscie gości figuruje 85 osób -ale lista jest dość mocno naciagana, bo
                          wiemy ,ze kilka osób na pewno nie przyjdzie (ale mój tata upiera się ,że tą
                          ciotkę koniecznie trzeba zaprosić - na szczęście to tylko diwe osoby), albo że
                          nniektórzy przyjdą sami - ale zapraszamy z osobami towarzyszącymi.
                          Tak więc troszkę ludków nam sie wykruszy - myslę, że ostatecznie bedzie
                          niecałe 80 osób.
                          • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:42
                            To ja chyba mam rekordowa liczbe tu na forum. Zaproszonych 238 dokladnie. na
                            pewno czesc sie wykruszy, liczymy na 180.
                            Prawdziwe Mazurskie weselicho smile))
                            • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:44
                              WOW - to dopiero się szykuje weselicho! Ciekawe czy uda Ci sie
                              wszystkich "obtańcować" wink)
                              Koleżanka z pracy miała na ok 250 osób.
                              • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:46
                                Musi sie udac! mam na to dwa dni!
                                smile
                              • askiem Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:47
                                Hehe - to moje będzie tu najmniejsze smile
                                250 osób! Obtańcować może i się da, ale zapewnić noclegi, ewentualny
                                transport... i ładna musi być cena za jedzonko i alkohol.
                                • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:53
                                  Wiekszosc osob to miejscowi albo beda nocowac u rodziny, byli na tyle mili ze
                                  nawet nie chcieli slyszec o hotelu!
                                  Rodzina Lukasza, jada z Przemysla ale transport nie jest az tak drogi.
                                  Alkohol, no coz, licze na zniszke przy takiej ilosci ale na Mazurach i tak jest
                                  tanio, taniej niz w wiekszym miescie na pewno.
                                  Od osoby placimy 98zl w to wliczone wszystko oprocz alkoholu. Torty i napoje i
                                  reszta wliczona. my mamy apartament a dla gosci pokoje w cenie 40zl za osobe.
                                  To bardzo nieduzo, normalnie placi sie tam 180-360zl za pokoj
                                  • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:54
                                    Kasiu to naprawdę konkurencyjne cenysmile
                                    • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:58
                                      No wlasnie doceniam teraz te moje mazury smile))
                                      fakt, ze teraz pewnie jest drozej bo juz rok temu rezerwowalismy sale ale nie
                                      sadze zeby bylo tragicznie.
                                      Popatrzcie sobie na hotelik:
                                      www.hotelnadpisa.pl
                                      • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:02
                                        Fajny ten hotelik, miłe otoczenie, spory obiekt i ceny konkurencyjne smile
                                        • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:04
                                          Właśnie miałam pisać że urocze miejsce..
                                        • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:06
                                          A co najwazniejsze, sprawdzony! Rodzice bawili sie tam na weselach i
                                          Sylwestrach. pani znajoma, mam nadzieje ze bedzie ok
                                          • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:09
                                            Na pewno jak sprawdzony smile) ja miałam sprawdzony zespół i ludzie bardzo dobrze
                                            się bawilismile) a to najważniejszesmile)
                                            • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:11
                                              Mnie sie tam tez podoba i co rownie wazne, hotel na gorze, na dole zabawa,
                                              wszystko na miejscu. nie trzeba nigdzie chodzic itp. Moze nie jest to jakis
                                              super wypasiony hotel ale przyzwoity calkiem. no i cena swietna.
                                          • askiem Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:10
                                            Kasiu - piękny hotel! I pięknie położony. I na zdjęcia plenerowe nie musicie
                                            daleko jechać smile
                                            • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:13
                                              No wlasnie czesc zdjec bedziemy robic w dniu slubu w okolicach hotelu, maja
                                              nawet bardzo ladny ogrod ale chyba nie widac na stronie. potem przez mostek do
                                              parku i tez troche zdjec. Ale moja wlasciwa sesje zrobimy po slubie, nad
                                              jeziorkiem u mnie na dzialce, pomostek, lodeczki i te sprawy.
                                              • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:15
                                                Plener tez zapowiada się bardzo ciekawie.
                                                juz sie nie moge doczekac zdjęć. Bo pokarzesz oczywiście, prawda??
                                                • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:16
                                                  Pewnie ze pokaze! ale to jeszcze 2 miesiace sad(
                                                  • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:17
                                                    Z tego co piszesz to warto czekać
                                                  • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:17
                                                    hmm.. Kasia dwa miesiące.. to akurat wrzesień... zobaczymy zobaczymy (hihi)
                                      • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:13
                                        Fajowy hotelik! Superowa lokalizacja.
                                        Az zachciało mi się tam pojechać! Poniwaz wakacji raczej w tym roku nie mam -
                                        to może na jakis weekendzik skoczymy sobie wink)
                                        • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:14
                                          Mrówka dobrze mówisz... hmm.. może we wrześniu by uczcić wszystkie nasze
                                          uroczystości wypadzik weekendowy... pomyśleć muszę... smile)
                                        • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:15
                                          Zapraszam! a jak macie przyczepe kempingowa albo lubicie namiot to zapraszam na
                                          dzialeczke do mnie, niedaleko Pisza!
                                          • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:18
                                            tam jest pole namiotowe, jest woda i toalety ale poza tym to dzicz zupelna,
                                            rybki, grzybki i raczki w jeziorze. Kto lubi takie wakacje goraco polecam
                                            • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:20
                                              za grzybkami jest bardzo nawet za smile) i cisza...
                                              • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:26
                                                Jedyne czego nienawidzę w głuszy to robactwa... smile
                                              • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:26
                                                nie wiem czy lubię - raczej lubię gdzies wyskoczyć, żeby cos się działo.
                                                całego urlopu chyba bym nie wytrzymała (zbieranie grzybków - ale mój teśc:
                                                uwielbia) ale jakiś weekend - czemu nie.
                                                • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:30
                                                  hihi ja nie mówię o całym urlopie ale jakiś mały wypad weekendowy tak jak my
                                                  jeździmy do rodziny na weekend sobota to zbieranie grzybków a wieczorem
                                                  czyszczeniesmile) gotowaniesmile)
                                  • askiem Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:56
                                    Kasiu, no to faktycznie ceny konkurencyjne.

Mam znajomą kosmetyczkę i będzie mnie malowała na wesele. Tez chcę, żeby
                                    przyjechała do mnie do domku i przy okazji pomaziała moje dziewczynki - mamę i
                                    siostrę. Nie wiem czy będzie żądała zapłaty a na razie głupio mi się spytać...
                            • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:44
                              Naprawdę wielkie!! smile Fajnie, jeśli tylko macie środki.
                              My mamy na liście 120,a le dużo znajomych, pewnie z rodziny ktoś nie przyjdzie,
                              liczymy na 100
                              • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:47
                                No wlasnie od roku oszczedzamy ale uzbieralo sie.
                                • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:49
                                  Podziwiam za umiejętnosc oszczędzania.
                                  o moja zmora! Niby nie szastam pieniążkami na prawo i lewo, ale jakoś to
                                  oszczędzanie mi nie wychodzi.
                                  a teraz sobie pluję w brodę - po pewnie łatwiej byłoby z kredytem hipotecznym.
                                  • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:56
                                    ja tez taka jestem, dlatego postanowilismy otworzyc rok temu konta
                                    oszczedznosciowe i juz nie bylo wyjscia, pobierali sami co miesiac
                                    • mrowka05052007 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:57
                                      O tym nie pomyślałam.
                                      • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:59
                                        bardzo dobry sposob, od razy po wyplacie sciagaj sobie sami i nie ma mozliwosci
                                        zebym wydala wink
                                    • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:58
                                      My właśnie o tym ostatnio rozmawialiśmy, ze tzreba założyć stałe zlecenie np.
                                      na te 200 zł, i zawsze co miesiąc będzie szło i się odkładało, my nie będziemy
                                      myśleli a będzie szło
                                      • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:00
                                        dokladnie.
                                        a dzieki roznicy funta w stosunku do zlotowki to rok oszczedzania wystarczyl.
                                        Gdybym mieszkala i pracowala w Polsce to watpie zeby mi sie udalo az tyle
                                        uzbierac w rok
                                        • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:04
                                          pewnie nie udało by się!! Ja widze jak to ciężko idzie, miesięcznie możemy
                                          oszczęćić góra 200 zł na osobę, w miesiące premii w pracy więcej, czyli u mnie
                                          co kwartał.
                                        • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:05
                                          Takie konta oszczędzam są dobrym rozwiązaniem zamrożenie gotówki na wszelki
                                          wypadek mój Tomcio na swoim koncie coś takiego ma może z czasem jak zamieszkamy
                                          wkońcu razem to wspólne konto założymy i razem zaczniemy oszczędzaćsmile)
              • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:28
                czesc Kasiu!moglabys mi wyslac swoje zdjecia ze slubu?wyczytalam tutaj same
                achy i ochy,wiec umieram juz z ciekawosciwinkja jestem tuz przed tym Wspanialym
                Dniemwinkzostal mi dokladnie miesiac do daty zero
                goraco pozdrawiam i zycze cierpliwosci w pracywink
                • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:31
                  Cześć Pinedka smile)

Nie ma sprawy już wysyłamsmile)

Również pozdrawiam i życzę powodzenia w tym dniu smile)
                  • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:34
                    dziekuje bardzo!jestem strasznie zestresowana,bo organizuje wszytsko na
                    odleglosc.Mieszkam na stale za granica i zaczynam przezywac koszmary
                    organizacyjne...przyjezdzam na tydzien przed weselem i musze wszytsko dopiac na
                    ostatni guzik...i jeszcze nie mam wizazystkisad(((ktos zna dobra z Poznania?
                    mam nadzieje,ze dam rade z tym wszystkim...smile
                    • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:35
                      Dasz radęsmile) Na pewno wszystko się uda tak jak będziesz chciała, co do
                      wizażystki popytaj na forum są tu również osoby z poznania podadzą namiarysmile)
                      • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:39
                        dzieki Kasiu za cieple slowa otuchysmilepewnie,ze dam rade,bo przeciez to
                        najwspanialszy dzien w zyciuwinkszkoda tylko,ze jego przygotowanie jest tak
                        pracochlonne,czasochlonne i stresujacewinkale bedzie dobrzesmilemusi bycwink
                        a propos wizazystki juz zapytalam na forum,ale jeszcze nikt nie odpowiadasad((
                        lece do skrzynki zobaczyc,czy Twoje zdjecia doszlywink
                        • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:43
                          Niestety musisz uzbroić się w cierpliwość właśnie siada mi pocztasad ale
                          walczęsmile)
                    • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:36
                      Pinedka,
                      jest wsród nas parę mieszkających za granicą, myśl, że Ci doradzą a my
                      wszystkie zmniejszymy stres smile

Zuza
                      • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:38
                        Zuzia mam prośbę złożysz życzenia Marlence w moim imieniu smile) Wiem że w tym
                        tygodniu jej wielki dzień jestsmile)
                        • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:40
                          Kasiu,
                          piszę na @, żeby Marlenka nie odczytała
                        • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:52
                          Kasiu!zdjecia sliczne!wygladalas olsniewajacowinksuknia cudo-prosta i skromna,ale
                          takie sa najladniejsze!moja tez jest w podobnym stylu,bez zadnych wydziwienwink
                          • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:55
                            dziekuję bardzo taką chciałam nie innąsmile) podkreśla talię i biuściksmile) moje
                            atuty a kryje szerokie bioderkasmile)
                      • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:41
                        dzieki Filarwinkmam nadzieje,ze zdolam sie uspokoic,bo dotychczas bylo ok,ale im
                        blizej tym gorzej...i ta odlegloscsadi swiadomosc,ze bede miala tylko tydzien na
                        organizacje wszystkiego...ufff.Fajnie,ze jest takie forum;9dodaje mi otuchywink
                        mozna sie wyzalicwinki poczytac o doswiadczeniach inych!pozdrawiam goraco
                        • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:44
                          będzie dobrze, zobaczysz, tylko trzeba się zprężyć smile wizażystki poszukaj
                          jeszcze na jakimś forum poznańskim w necie, coś poszukam
                          • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:46
                            Pinedka, ja tu tez z zagranicy pisze wiec jak cos to pytaj.
                            Co prawda slub mam na Mazurach ale cos tam o organizowaniu wiem. I dziewczynki
                            z tego Forum sa bardzo pomocne!
                            • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:50
                              dziekuje Kasiu!jestes zdumiona faktem iz jest tyle wspanialych i przemilych
                              kobietekwinkwszytscy zympatyczni i pomocni!dziekuje dziewczyny,za wszystko!do
                              mojego dnia zero zostal miesiacwinkmagiczna data to 11.08.2006!smile))
                              skad piszesz Kasiu,jesli mozna wiedziec?ja z Hiszpaniiwink
                              pozdrawiam
                              • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:51
                                Pinedko,

to w dzień moich urodzin smile) a gdzie będziecie brać ślub ?
                                • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 13:50
                                  slub bierzemy w Poznaniuwinkoczywisciewink
                                  z wyprzedzeniem zycze wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek,bo obawiam sie
                                  ze tego dnia nie bede miala glowywink
                                  • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 14:10
                                    dziękuję smile
                          • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:48
                            z gory bardzo dziekuje za pomocwinki czekam na wiadomosciwink
                            z ciekawosci Zuza-Ty tez mieszkasz za granica?gdzie jesli mozna spytac?ja
                            klikam z Malagi-Hiszpaniawink
                            • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:50
                              Pinedko, ja niestety w Polsce, niedaleko Wrocławia, chociaż bardzo bym chciała
                              za granicą smile ale popołudniu już będziesz wiedziała kto skąd smile

mój suwaczek
                              • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:53
                                Ja z UK, niestety nie tak pieknej jak Malaga, choc przyznam ze nigdy tam nie
                                bylam.
                                Za 1.5 tygodnia lecimy do Polski zalatwiac dokumenty a potem juz tylko na 5 dni
                                przed weselem dograc ostatnie szczegoly.
                                • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:54
                                  uff,to tez macie wesolowinkze tez nas tak musialo daleko wyniescwinkw takim razie
                                  bede trzymac kciuki za organizacje!jak bedzie pod gorke to pomysl o mniewink
                                  bedzie nam razniejwink))
                            • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:51
                              odbierz pocztęsmile poszło

Z zagranicy nadaje tutaj Kasia Banach i ta której w tym tygodniu wielki dzień
                              Marlenka smile) jest jeszcze kilka dziewczyn ale ostatnio coś cicho siedząsmile)
                              • katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:54
                                No wlasnie, Marlenka juz w tym tygodniu!
                                jak ten czas szybko leci!
                              • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:57
                                cicho siedza,bo nie wiedza pewnie za co sie zabracwink))tyle tego!hotel dla gosci
                                z Malagi-50 osob do nas przylatuje!!!!!co to sie bedzie dzialo,oprocz tego 70
                                osob z Polski,dwujezyczny ksiadz,etc....szalenstwoooooooooowink))
                                poczte odebralam,zdjecia przecudnewinkmam nadzieje,ze tez bede miala taka piekna
                                pogodewink
                                • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 11:59
                                  Pinedko,

to wielkopolski informator ślubny, może tutaj coś jest:
                                  narzeczeni.net
                                  • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:01
                                    www.wirtualnypoznan.pl/szukaj/?qt=wiazanki%20slubne&oqt=&st=60&nm=10&sr=&zet=wm00&zw=1&ff=0
                                    • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:03
                                      www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=53940
                                      • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:04
                                        www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=53644
                                      • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:05
                                        www.netwesele.pl/wizaz-stylizacja/index.php
                                        • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:22
                                          Zuzka,jestes najlepsza!wielkie dziekiwinkzaczynam dzwonic i sie umawiacwink
                                          • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:26
                                            Nie ma za co smile cała przyjemność po mojej stronie. Nie doczytałam czy nbyły tam
                                            opinie, tylko, zeby później nie było na mnie jak coś nie wyjdzie smile))
                                            Próbujesz dwie czy wybierasz jedną babkę ?
                                            • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:28
                                              sprobuje dwie,na wszelki wypadek!spoko,na pewno nie bedzie na Ciebiesmilenarazie
                                              dzieki Tobiewink)))
                                              • olaimikolaj do ponedka79 10.07.06, 19:27
                                                tak wlasnie sobie czutam wasza rozmowe i jestem w podobnej sytuacji do Twojej,
                                                slub w Poznaniu, tydzien po Twoim (19.08), ja niestety na stale nie mieszkam
                                                obecnie w Poznaniu i mam problem z wizazystka i fryzjerka, chcialbym kogos z
                                                polecenia a nie z ogloszenia, kogos kto sie na pewno pojawi w dniu slubu, bo
                                                czytalam juz na tym forum rozne opowiesci o nieslownych wizazystkach.
                                                Kochana jak cos znajdziesz to daj mi znac, bo spedza mi to sen z powiek!
                                                Dziekuje z gory za kazde info najlepiej na olcia_cz@yahoo.com
                                                pozdrowienia
                                                • olaimikolaj Re: do pinedka, przepraszam za literowke! 10.07.06, 19:29

• mada.d.n Re: do pinedka, przepraszam za literowke! 10.07.06, 19:31
                                                    jeśli chcesz to wyślę Ci namairy na "moją" wizażystkę z Poznania, która mnie
                                                    malowała - nie makijaż ślubny tylko codzienny, byłam po radę u niej i jestem
                                                    zadowolona, ale nie wiem czy będzie jeszcze miała wolny termin

zabrałam sie za pisanie, ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) big_grin
                                                    jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
                                                    <Pyrda i Kajtek
                                                  • mada.d.n do olaimikołaj 10.07.06, 19:34
                                                    szczerze mówiąc hcyba juz wysyłałam Ci kiedyś namiary na gazetowego, tak mi się
                                                    przypomniało smile
                                                    pozdrowionka

<Pyrda i Kajtek
                                                  • olaimikolaj Re: do olaimikołaj 10.07.06, 19:46
                                                    tak dostalam od Ciebie namiary ale 19 sierpnia ta pani jest nieosiagalna sad
                                                  • olaimikolaj do mada.d.n 10.07.06, 19:49
                                                    jestes z poznania, prawda? moze orientujesz sie jak wyglada remont Fary? Czy
                                                    skonczyli juz oltarz? Podobno maja skonczyc do konca lipca, a nasz slub 19
                                                    sierpnia, boje sie czy sie wyrobia.
                                  • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:11
                                    dzieki Zuza!juz buszuje w neciewink
                                    • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:39
                                      Znalazłam coś jeszcze:
                                      www.kubickastudio.pl/index.php?parent=4&dzial=katalog
                                      • pinedka79 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 12:59
                                        tez juz tam dotarlamwinkczekam na odpowiedz od nichwink
    • mrowka05052007 sposoby na upał 10.07.06, 12:21
      Zaraz chyba padnę tutaj - od trzech lat nie możemy sie doprosić klimatyzacji -
      jakoś nikt nie widzi takiej potrzeby.
      Marzy mi się zimne piwko z soczkiem wink
      • filar_zf Re: sposoby na upał 10.07.06, 12:31
        My mamy klimę,a le chyba coś jej się stało, bo jest banstwaiona na 16 stopni
        ale jest jakieś 20 parę.
        Piwko i udawaj, ze to sok jabłkowy smile)
        • mrowka05052007 Re: sposoby na upał 10.07.06, 12:36
          Wole nie ryzykować
          Ale po pracy - skocze sobie pewnie gdzieś. A co! Nalezy się coś od życia.

W Łodzi ze wzgledu na upały na najbardziej popularnej ulicy - Piotrkowskiej -
          zostały sutawione takie kurtyny wodne dla ochłody.
          dzieciaki maja frajdę!
          • filar_zf Re: sposoby na upał 10.07.06, 12:42
            U nas na rynku we Wrocławiu też coś takiego usatwili, dorośli tez wczoraj się
            moczyli smile
            ja zaszalałam w piątek, miałam chandrą, a najlepsze na dołek są zakupy,
            dostałam premię w pracy to trochę popłynełam smile w końcu czasami trzeba o siebie
            zadbać, a dzisiaj idę na pazurki smile
            • mrowka05052007 Re: sposoby na upał 10.07.06, 12:44
              U mnie premia dopiero za 1,5 m-ca, ale pewnie i tak nie zaszaleję - odłoże na
              kieckę.
        • askiem Re: pogadajmy :) 10.07.06, 12:39
          U nas zaczynają się pierwsze potwierdzenia. Zaproszonych jest ponad 70, ale
          kilka przyjdzie bez osób towarzyszących, Roberta rodzinka z drugiego krańca
          Polski pewnie nie przyjedzie(zwłaszcza osoby starsze)... Także na jakieś 60
          liczymy. No i jeszcze "dopraszamy" kilku znajomych, którzy dopiero za kila dni
          przyjadą. Lista do końca chyba będzie ruchoma.
          • askiem Re: pogadajmy :) 10.07.06, 12:42
            Ile kosztuje taki profesjonalny makijaż?
            • mrowka05052007 Re: pogadajmy :) 10.07.06, 12:46
              w październiku ubiegłego roku płaciłam 40-45 zł (nie pamietam dokładnie) za
              wieczorowy. Na co dzień się nie maluję - więc sobie zaszalałam przed weselem
              kuzyna
              Ale pewnei hasło "slubny" podniesie cenę
            • kasiababik Re: pogadajmy :) 10.07.06, 12:48
              Asiu mi powiedzianko że bedzie kosztował koło 90 zł zapłaciłam 75 zł nie tylko
              buzia ale i dekolt i gołeramionka machnięte były takim błyszczącym pudrem
            • filar_zf Re: pogadajmy :) 10.07.06, 12:48
              Ja mam dziewczyny w studiu kosmetycznym , siostry, ale jedna mnie malowała na
              sylwestra za 40 zł, ale teraz będę chciała żeby przyszła do mnie do domu i
              pomalowała mnie przy świetle, bo tam nie mają zbyt wiele naturalnego światła,
              niech pomaluję tez mamę i świadkową, więc myślę że po 50 zł i będzie dobrze.
          • mrowka05052007 Re: pogadajmy :) 10.07.06, 12:43
            podobnie jak u nas
            Chcielibysmy żeby byo sporo młodych osób - ale wiadomo: koszty.
            Natomiast w miejse tych co sie wykruszą zaprosimy dodatkowo kilkoro znajomych -
            mam tylko nadzieję,że się nie obraza, ze to bedzie tak w ostatniej chwili (bo
            pewnie tak to wyjdzie).
      • kasiababik Re: sposoby na upał 10.07.06, 12:53
        też bym chętnie się napiła zimnego piweczka ale to po pracy spotykam się
        kumpelami ze studiów (heh mam nadzieję nie mam jeszcze potwierdzenia) a i mam
        nadzieję że dziś będzie kasa...
        • mada.d.n witam 10.07.06, 13:17
          Cześć Dziewczyny!

witam po wolnym weekendzie spędzonym, na wsi u szwagierki na grilliku i
          opalanku w basenie smile aż żale wracać do pracy i do miasta po tym wolnym. ale
          jeszcze ten tydzień i 3 tygodnie urlopu! będzie las, jeziorko i... setka
          dzieciaków hehe w sam raz na wypoczynek. ale to już ostatni raz, za rok podróż
          poślubna w ramach urlopu smile
          w mieście tak gorąco, że po prostu można pływać we własnym pocie, u nas w
          domciu także, zwłaszcza w pokojach na górze, w środku nocy wiatrak włączałam bo
          myślałam, ze zwariuję. jednak chyba musi byc duża działka i miejsce na basen,
          chociaż taki dmuchany smile
          miłego popołudnia smile

ps. chciałam powiedzieć, że pobijam w tym tygodniu wszystkich pod względem
          siedzenia w pracy - także Kasię - pracuję do 21ej ;P

<Pyrda i Kajtek
          • kasiababik Re: witam 10.07.06, 13:19
            cześć Mada

ja chyba dzisiaj do siebie zaciagnę wiatrak do pokoju bo spać wogólę nie
            mogłam, chociaż z drugiej strony to pewnie też dlatego że dziś sama spałam
            (buuu ja chce do mojego Męża!!)
            • filar_zf Re: witam 10.07.06, 13:29
              Cześć Mada,
              to ja jakaś nienormalna jestem, bo gzdieś koło 1 zrobiło mi się zimno i pod
              kołdrę weszłam smile) a zaasypiałam na
              • mada.d.n Re: witam 10.07.06, 13:46
                u nas na górze od dachu tak grzeje, jak sie poi schodach wchodzi to czuć
                różnicę temeratur między parterem a piętrem. a wieczorkiem o 20 okropnie lało -
                Tomek zamiast meczyk od początku oglądać (Włosi wygrali z czego bardzo się
                cieszę, bo Francuzi wykopali moich ukochanych Portugalców sad ) to na dole szmat
                szukał bo nam wejście do piwnicy prawie zalało - odpływ nie nadążał wody
                zbierać. zrobiło sie przyjemnie chłodno, az pod kocyk wskoczyłam, a później,
                jak słonko wstało to od razu nieźle zaczęło grzać (o 8 rano było 25st!)

<Pyrda i Kajtek
                • mrowka05052007 Re: witam 10.07.06, 13:56
                  Ach jak fajnie masz z tym domkiem.
                  Nam własnie w ubiegłym tygodniu wpadł szatański pomysł - budowania.
                  Wstępne rozmowy co do miejsca już poczyniliśmy. Teraz przed nami bieganie po
                  urzedach, zdobywanie planów zagospodarowania czy w ogóle mozna tam sie
                  wybudować. Jeśli tak - to do pokonania jeszcze tylko babcia - w końcu to jej
                  ziemia.
                  • kasiababik Re: witam 10.07.06, 13:58
                    Mróweczko ale babcie kochają swoje wnuki więc chyba to nie wielki problemsmile)
                    • mada.d.n domek 10.07.06, 14:02

• mada.d.n Re: domek 10.07.06, 14:05
                        enter mie się wcisnął nie potrzebnie
                        ja już nic nie wiem, tydzień temu Tomek zrezygnował z naszej upatrzonej
                        działeczki, bo za daleko, a teraz, po weekendzie na wsi zaczął znowu myśleć.
                        dowiedział się, że sąsiad jego siostry chce sprzadać i kombinuje - 2 km od
                        tamtej, więc już nic nie wiem. szukamy czegoś bliżej Poznania, a jak się
                        skończy - zobaczymy

ps. Inga - dziękują za fotki - śliczne smile
                        • filar_zf Re: domek 10.07.06, 14:13
                          jak ja bym chciała, zeby mój wpadł na ten pomysł !!
                    • mrowka05052007 Re: witam 10.07.06, 14:19
                      Niby kochają, ale... w tym przypadku może być ciężko.
                      Niestety.
                      Całe szczęście, że babcia słucha się taty - a ten nic przeciwko nie miał.
                      Mogłoby się udać bo my już projekty oglądamy wink) Taki nieduży nam się marzy -
                      bo na duży nas na pewno nie bedzie stać.
                      Chociaz na nieduży tez bedzie trzeba pokombinowac z kredytem. Wierz, że się uda!
                      • kasiababik Re: witam 10.07.06, 14:27
                        Pewnie że się udasmile) my też marzymy o małym domku dla nas i w przyszłości dla
                        naszych dzieci. Niby mam działeczkę ale nie jest unormowana prawnie więc
                        jeszcze poczekamy..
                      • filar_zf Re: witam 10.07.06, 14:27
                        Jak się czegoś chce to musi się udać smile
                        • mrowka05052007 Re: witam 10.07.06, 14:29
                          Mam nadzieję!
                          W tym tygodniu zaczynamy "walkę" z urzędnikami i z papierkologią.
                          • mada.d.n domek 10.07.06, 14:32
                            no to Mróweczko trzymam kciuki za Waszą walkę, bo warto powalczyć w imię
                            marzeń smile

<Pyrda i Kajtek
                            • mrowka05052007 Re: domek 10.07.06, 14:42
                              dzięki bardzo za wsparcie
    • golinda Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 15:28
      właśnie weszłam na swoją skrzynkę pocztową i jakie było moje zdziwienie, kiedy
      zobaczyłam wasze fotki smile
      Kasia: tak właśnie sobie ciebie wyobrażałam
      Inga: ciebie za to wyobrażałam sobie zupełnie inaczej smile

Tak czy owak: fotki super! wyglądałyście kwitnąco, jak na panny młode
      przystało smile
      wszystkiego najlepszego!!!
      ja wam moje fotki też wyślę na pewno!
      • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 15:30
        Golinda trzymamy za słowo co do zdjęćsmile)
        • filar_zf Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 15:53
          Na razie dziewczynki, do jutra smile
          • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 15:57
            papa Zuziusmile)
            Miłego popołudnia
        • golinda Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 15:56
          mogę wam wysłać za kilka dni moje zdjęcia próbne
          nasz fotograf (i przyjaciel) oswajał się ze mną jako modelką (na plaży)
          z M. też się oswajał, ale krócej
          M. trzymał blendę smile
          • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 15:58
            Pewnie że chcemysmile) jesteśmy łase na zdjęcia smile)
            • golinda Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 15:58
              wyślę od razu, jak tylko dostanę smile
              • mada.d.n Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 16:05
                niektórz to maja fajnie, juz do domciu idą - a ja? jeszcze tyle godzin, na
                dodatek moje kochanie ma dziś klienta i nawet nie ogadał ze mną na gg sad buuuu
                no ale niech Wam będzie, miłego popołudnia życzę smile

<Pyrda i Kajtek
                • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 16:22
                  Mada a co ja mam powiedzieć?? trzy słodkie tygodnie w między czasie stałam się
                  żoną a dziś już sama bo mój mąż w Krakowie siedzi sad(
                  • kotka81 Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 17:31
                    Hej dziewczynki ,
                    czy jescze ktoras z was jest obecna?
                    • kasiababik Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 17:46
                      hej Kotka
                      Jeszcze jakieś 10 min, ja jestem smile)
                      • mada.d.n Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 19:10
                        trochę popracowałam i teraz znowu jestem. czy oprócz mnie ktoś jeszcze żyje? wink

<Pyrda i Kajtek
                        • golinda Re: Porozmawiajmy-10.07.06 10.07.06, 19:42
                          ja żyję, choć już ledwo dycham w tym upale...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka