Dodaj do ulubionych

jak ubrać stół młodej pary??

12.07.06, 16:48
macie może jakieś ciekawe zdjęcia z przybraniem stołu Pary Młodej?? może wasze
zdjęcia. Bardzo bym prosiła
Obserwuj wątek
    • babelek13 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 12.07.06, 17:06
      nasz stol bedzie wygladac tak pozostale kwiaty i swiece jedynie krzesla beda
      przybrane, jakos nie mam pomyslu na stolsmile
      • a.bc Re: jak ubrać stół młodej pary?? 12.07.06, 17:54
        Hmm w gazecie moje mieszkanie jest 1 artystyczna propozycvja- stól pięknie
        przystrojony nakryty przezroczystą ceratą....
        może cos w tym jestsmile
    • athandavan Jedna z forumowiczek, ktora miala wesele 12.07.06, 18:04
      w namiocie miala swietnie ustrojony stol. minimalistycznie i wiosennie - tylko
      szklane wazony i kwiaty i duzo zielonego. do tego pokrowce na siedzenia, ktore
      uszyla jej mama. Watek chyba nazywal sie 'moje wielkie wiejskie wesele'. tam
      jeszcze powinny byc zdjecia - poszukaj. moze ci sie spodoba.
      • athandavan o tutaj masz link 12.07.06, 18:07
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=44311316&a=44311850
    • yoga22 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 12.07.06, 21:39
      nie wiem czemu , ale jakoś kod nie chce mi wejść....... chyba coś źle robię.
      podpowiedzcie
      • paola_23 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 20.07.06, 14:14
        kod 0803
    • eedytkaa Re: jak ubrać stół młodej pary?? 13.07.06, 20:47
      macie jakieś pomysły bo mi się tamto nie otworzy
    • mam6lat Re: jak ubrać stół młodej pary?? 13.07.06, 22:02
      www.flor-niska.pl/gal_nasze_stol.html
      • eedytkaa Re: jak ubrać stół młodej pary?? 20.07.06, 13:09
        a może macie swoje zdjęcia?? waszych stołów??i wogóle jaki kolor mieliście/
        bedziecie mieli???
        • bacha1979 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 20.07.06, 13:45
          Jak chcesz, podeśle. Odradzam tylko wysoki wazon, bo zasłania młodych. My co
          prawda przy tym stole siedzieliśmy nie więcej jak godzinę, ale to inna
          sprawa. smile
        • paola_23 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 20.07.06, 14:22
          wpisz kod 0803 to się otworzy.
          ja wykorzystam pomysł połączenia obrusów ecru z serwetkami zielonymi bo bukiet i
          reszta kwiatów (w kościele też) jest mieszanką róż ecru i bluszczu...
          Już się doczekać nie mogę...
          Na stole będą duże świece kremowe ozdobione kwiatkami i bluszczem który będzie
          się ciągnął przez środek stołów. będzie to super wyglądało.
          jeszcze balony musze kupić i coś może jeszcze wymyśle.
          może macie jakiś pomysł?
          • cooletka Re: jak ubrać stół młodej pary?? 20.07.06, 14:39
            nam Pani która pomaga z dekoracja wymysliła zeby na tasiemkach nad para młoda
            zwiesic mnostwo takich małych kokardek białych (z tasiemki)
            Nie potrafie tego dokładnie wytlumaczyc
            • paola_23 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 20.07.06, 14:49
              zbytnio ciężko mi jest to sobie wyobrazić...
              my nie możemy za nami mieć nic bo za nami jest okno.
              zreszta to co widziałam typu jakieś serca z balonów to nie w moim stylu...
              • dekoria Re: jak ubrać stół młodej pary?? 21.07.06, 09:42
                Okno nie przeszkadza w podkreśleniu Waszego miejsca.
                Tydzień temu robiłam dekorację między oknami, ale na oknie też da się ją zrobić.
                Kupiłam roletę bambusową, wyrzuciłam cały system zwijania, do tego zieloną
                flizelinę, bluszcz i motylki. Powiesiłam roletę (między oknami), na niej
                równolegle 2 pasy flizeliny na nich przypięłam gałązki bluszczu i motylki.
                Na górze rolety (żeby zakryć mocowania) z szyfonu w kolorze morelowym ułożyłam
                falę, opadająca do dołu po bokach rolety.
                Stół Młodych udekorowałam dookoła białą długą falbaną. Na stole Pary Młodej na
                obrusie udrapowałam tkaninę w kolorze złotym, postawiłam kompozycję z żywych
                kwiatów z "zieleniną" opadającą ze stołu w dół.
                Wyszło super Para Młoda była zachwycona.
                Pozdrawiam
                Agnieszka
                www.DEKORIA.info
                • paola_23 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 21.07.06, 11:58
                  Dzięki za rady.
                  Ja jednak wolałabym zająć się stołem niż tym co będzie za nami.
                  Dlatego też mam wielką prośbę czy nie miałabyś może jakiś fotek z przykładowym
                  wystrojem sal? byłabym bardzo wdzięczna!
                  • dekoria Re: jak ubrać stół młodej pary?? 21.07.06, 21:49
                    OKI, moze coś cie zainteresuje i spodoba ci się- wejdź na nasza stronkę
                    www.dekoria.info
                    Jeśli znajdę trochę czasu to podeślę ci coś nowszego.
                    Pozdrawiam
                    Agnieszka

• eedytkaa Re: jak ubrać stół młodej pary?? 25.07.06, 09:32
                      a mnie interesuje kolor pomarańczowy tzn tak zwana jesień nie wiem czy
                      słyszałyście i co o tym sądzicie??

decoria a możesz mi podesłać na meila jakieś dekoracje z tym kolorem bo na
                      stronce ich nie ma.
                      • dekoria Re: jak ubrać stół młodej pary?? 26.07.06, 07:55
                        Ostatnio hitem zrobiły się kolory jesieni (przynajmniej wśród "Moich" Par
                        Młodych), wykorzystujemy tkaniny ecrue, pomarańcz i złotawe brązy, do tego
                        wykończenia z balonów, kwiatów lub motyli.
                        Na stół możesz położyć pomarańczową flizelinę na to długi bluszcz wzdłóż
                        stołów, albo udrapować złotą tkaninę przez środek stołów, albo połóżyć serwety
                        ok. 80 x 80 cm co 2-3 metry. Postaram się wysłać jesienne wersje.
                        Pozdrawiam
                        Agnieszka
                        www.DEKORIA.info
                      • dekoria Re: jak ubrać stół młodej pary?? 26.07.06, 08:00
                        Edytkaa poszły zdjęcia.
                        Pozdrówka
                        Agnieszka
                        www.DEKORIA.info
                        • paola_23 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 26.07.06, 08:28
                          A czy ja mogę Ciebie prosić o jakąś pomoc przy ubraniu stołów?! Chciałabym żeby
                          przykryć je czymś co nie kosztowałoby za dużo, bo po co w sumie mam inwestować w
                          obrusy. Chciałabym kupić coś co je ubierze i ozdobi.Restauracja z tego co się
                          orientuje to dysponuje jedynie białymi obrusami i myślałam by może nakryć je
                          czymś w kolorze ecru. Już mam w planach ozdobienie stołów świecami, kwiatami i
                          bluszczem (taki motyw kwiatowy będzie w kościele i na samochodzie)
                          Jeżeli masz możliwość przesłania jakiś fotek, to byłabym bardzo wdzięczna!!!
                          Pozdrawiam!
                          • dekoria Re: jak ubrać stół młodej pary?? 27.07.06, 08:08
                            Fajnie wyglądają rozrzucone na stołach na udrapowanej tkaninie płatki róż
                            (impregnowane), perełki lub koraliki dopasowane kolorystycznie do reszty
                            dekoracji. Do tego świece (są w różnych kształtach, kolorach, zapachach -
                            prześliczne).
                            Łączenie bieli i ecrue jest dość niebezpieczne. Trzeba uważać na ich odcienie,
                            bo erue może wydawać się przy śnieżnej bieli obrusów brudnym kolorem bieli i
                            dekoracja zamiast zyskać traci wyjątkowość. Może warto byłoby pomyśleć nad
                            jeszcze jednym kolorem, który użyłabyś na stołach i pasowałby do koloru sali, a
                            do tego np. dodatki w kolorze ecrue.
                            Pozdrawiam
                            Agnieszka
                            www.dekoria.info
                    • paola_23 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 25.07.06, 11:57
                      czekam z niecierpliwością!!!
                      dzięki wielkie za pomoc!
                      a może byś mi coś zasugerowała bo np chce kupić balony i jakoś je przywiesić.
                      nie chce serc czy innych form ułozonych z balonów ale tak luzem. sukienkę mam
                      ecru a balony ecru są i zastanawiam się czy jak na stołach mam motyw ecru
                      kwiatów i bluszczu to do tych ecru balonów pasowałyby złote balony (tak je
                      wymieszać)?!
                      A może poprostu coś innego?!
                      Nie wiem gdzie tanio mogłabym znaleźć coś na stoły...obrusy czy serwety bo
                      restauracja dysponuje jedynie białymi obrusami...które ewidentnie mi się nie
                      podobają, a nie stać mnie by kupować nowe, bo co później z nimi zrobie?!?!
                      Pomóżcie! Doradźcie!
    • madziks81 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 21.07.06, 14:59
      www.kujawska.chojnice.pl/galeria.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka