eedytkaa 12.07.06, 16:48 macie może jakieś ciekawe zdjęcia z przybraniem stołu Pary Młodej?? może wasze zdjęcia. Bardzo bym prosiła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babelek13 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 12.07.06, 17:06 nasz stol bedzie wygladac tak pozostale kwiaty i swiece jedynie krzesla beda przybrane, jakos nie mam pomyslu na stol Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: jak ubrać stół młodej pary?? 12.07.06, 17:54 Hmm w gazecie moje mieszkanie jest 1 artystyczna propozycvja- stól pięknie przystrojony nakryty przezroczystą ceratą.... może cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan Jedna z forumowiczek, ktora miala wesele 12.07.06, 18:04 w namiocie miala swietnie ustrojony stol. minimalistycznie i wiosennie - tylko szklane wazony i kwiaty i duzo zielonego. do tego pokrowce na siedzenia, ktore uszyla jej mama. Watek chyba nazywal sie 'moje wielkie wiejskie wesele'. tam jeszcze powinny byc zdjecia - poszukaj. moze ci sie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan o tutaj masz link 12.07.06, 18:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=44311316&a=44311850 Odpowiedz Link Zgłoś
yoga22 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 12.07.06, 21:39 nie wiem czemu , ale jakoś kod nie chce mi wejść....... chyba coś źle robię. podpowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: jak ubrać stół młodej pary?? 13.07.06, 20:47 macie jakieś pomysły bo mi się tamto nie otworzy Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: jak ubrać stół młodej pary?? 13.07.06, 22:02 www.flor-niska.pl/gal_nasze_stol.html Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: jak ubrać stół młodej pary?? 20.07.06, 13:09 a może macie swoje zdjęcia?? waszych stołów??i wogóle jaki kolor mieliście/ bedziecie mieli??? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 20.07.06, 13:45 Jak chcesz, podeśle. Odradzam tylko wysoki wazon, bo zasłania młodych. My co prawda przy tym stole siedzieliśmy nie więcej jak godzinę, ale to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 20.07.06, 14:22 wpisz kod 0803 to się otworzy. ja wykorzystam pomysł połączenia obrusów ecru z serwetkami zielonymi bo bukiet i reszta kwiatów (w kościele też) jest mieszanką róż ecru i bluszczu... Już się doczekać nie mogę... Na stole będą duże świece kremowe ozdobione kwiatkami i bluszczem który będzie się ciągnął przez środek stołów. będzie to super wyglądało. jeszcze balony musze kupić i coś może jeszcze wymyśle. może macie jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
cooletka Re: jak ubrać stół młodej pary?? 20.07.06, 14:39 nam Pani która pomaga z dekoracja wymysliła zeby na tasiemkach nad para młoda zwiesic mnostwo takich małych kokardek białych (z tasiemki) Nie potrafie tego dokładnie wytlumaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 20.07.06, 14:49 zbytnio ciężko mi jest to sobie wyobrazić... my nie możemy za nami mieć nic bo za nami jest okno. zreszta to co widziałam typu jakieś serca z balonów to nie w moim stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
dekoria Re: jak ubrać stół młodej pary?? 21.07.06, 09:42 Okno nie przeszkadza w podkreśleniu Waszego miejsca. Tydzień temu robiłam dekorację między oknami, ale na oknie też da się ją zrobić. Kupiłam roletę bambusową, wyrzuciłam cały system zwijania, do tego zieloną flizelinę, bluszcz i motylki. Powiesiłam roletę (między oknami), na niej równolegle 2 pasy flizeliny na nich przypięłam gałązki bluszczu i motylki. Na górze rolety (żeby zakryć mocowania) z szyfonu w kolorze morelowym ułożyłam falę, opadająca do dołu po bokach rolety. Stół Młodych udekorowałam dookoła białą długą falbaną. Na stole Pary Młodej na obrusie udrapowałam tkaninę w kolorze złotym, postawiłam kompozycję z żywych kwiatów z "zieleniną" opadającą ze stołu w dół. Wyszło super Para Młoda była zachwycona. Pozdrawiam Agnieszka www.DEKORIA.info Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 21.07.06, 11:58 Dzięki za rady. Ja jednak wolałabym zająć się stołem niż tym co będzie za nami. Dlatego też mam wielką prośbę czy nie miałabyś może jakiś fotek z przykładowym wystrojem sal? byłabym bardzo wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
dekoria Re: jak ubrać stół młodej pary?? 21.07.06, 21:49 OKI, moze coś cie zainteresuje i spodoba ci się- wejdź na nasza stronkę www.dekoria.info Jeśli znajdę trochę czasu to podeślę ci coś nowszego. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: jak ubrać stół młodej pary?? 25.07.06, 09:32 a mnie interesuje kolor pomarańczowy tzn tak zwana jesień nie wiem czy słyszałyście i co o tym sądzicie?? decoria a możesz mi podesłać na meila jakieś dekoracje z tym kolorem bo na stronce ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dekoria Re: jak ubrać stół młodej pary?? 26.07.06, 07:55 Ostatnio hitem zrobiły się kolory jesieni (przynajmniej wśród "Moich" Par Młodych), wykorzystujemy tkaniny ecrue, pomarańcz i złotawe brązy, do tego wykończenia z balonów, kwiatów lub motyli. Na stół możesz położyć pomarańczową flizelinę na to długi bluszcz wzdłóż stołów, albo udrapować złotą tkaninę przez środek stołów, albo połóżyć serwety ok. 80 x 80 cm co 2-3 metry. Postaram się wysłać jesienne wersje. Pozdrawiam Agnieszka www.DEKORIA.info Odpowiedz Link Zgłoś
dekoria Re: jak ubrać stół młodej pary?? 26.07.06, 08:00 Edytkaa poszły zdjęcia. Pozdrówka Agnieszka www.DEKORIA.info Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 26.07.06, 08:28 A czy ja mogę Ciebie prosić o jakąś pomoc przy ubraniu stołów?! Chciałabym żeby przykryć je czymś co nie kosztowałoby za dużo, bo po co w sumie mam inwestować w obrusy. Chciałabym kupić coś co je ubierze i ozdobi.Restauracja z tego co się orientuje to dysponuje jedynie białymi obrusami i myślałam by może nakryć je czymś w kolorze ecru. Już mam w planach ozdobienie stołów świecami, kwiatami i bluszczem (taki motyw kwiatowy będzie w kościele i na samochodzie) Jeżeli masz możliwość przesłania jakiś fotek, to byłabym bardzo wdzięczna!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dekoria Re: jak ubrać stół młodej pary?? 27.07.06, 08:08 Fajnie wyglądają rozrzucone na stołach na udrapowanej tkaninie płatki róż (impregnowane), perełki lub koraliki dopasowane kolorystycznie do reszty dekoracji. Do tego świece (są w różnych kształtach, kolorach, zapachach - prześliczne). Łączenie bieli i ecrue jest dość niebezpieczne. Trzeba uważać na ich odcienie, bo erue może wydawać się przy śnieżnej bieli obrusów brudnym kolorem bieli i dekoracja zamiast zyskać traci wyjątkowość. Może warto byłoby pomyśleć nad jeszcze jednym kolorem, który użyłabyś na stołach i pasowałby do koloru sali, a do tego np. dodatki w kolorze ecrue. Pozdrawiam Agnieszka www.dekoria.info Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 25.07.06, 11:57 czekam z niecierpliwością!!! dzięki wielkie za pomoc! a może byś mi coś zasugerowała bo np chce kupić balony i jakoś je przywiesić. nie chce serc czy innych form ułozonych z balonów ale tak luzem. sukienkę mam ecru a balony ecru są i zastanawiam się czy jak na stołach mam motyw ecru kwiatów i bluszczu to do tych ecru balonów pasowałyby złote balony (tak je wymieszać)?! A może poprostu coś innego?! Nie wiem gdzie tanio mogłabym znaleźć coś na stoły...obrusy czy serwety bo restauracja dysponuje jedynie białymi obrusami...które ewidentnie mi się nie podobają, a nie stać mnie by kupować nowe, bo co później z nimi zrobie?!?! Pomóżcie! Doradźcie! Odpowiedz Link Zgłoś
madziks81 Re: jak ubrać stół młodej pary?? 21.07.06, 14:59 www.kujawska.chojnice.pl/galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś