Gość: piotr IP: 10.98.1.* 18.01.02, 15:34 Witam.. interesuje mnie kwestia klatki..meskiej klatki tzn chcialbym zapytac jaka najlepiej preferuja kobiety? Gladka czy tez owlosiona? Drabinke chyba kazda z Pan chwali... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 tu chodzi o ta drabinke na stryszek. 18.01.02, 15:46 a na stryszku jest takie mael pudeleczko i cztyery kartoniki, a wtych kartonikach sa takie male kolrowe kuleczki... a w pudeleczku nie ma kuleczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madalena Na stryszek albo i pod dach stodółki? IP: 194.196.235.* 18.01.02, 15:57 Aha, jeszcze takie cos: Chodzi Kominiarz po drabinie, fiku miku i już w kominie? To jak nie o to, to ja nie wiem co. Chyba Bukowski ma rację. Kartoniki. Plus stryszek. Jestem trzeźwa, trzeźwa. Upiję się po pracy. Bukowski? Calvados? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 eeeeeeeee... madalena... 18.01.02, 16:13 nie wiem kto jestes ale juz cie lubie... a ile butelek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madalena Re: eeeeeeeee... bukowski IP: *.hor.net.pl 19.01.02, 21:40 Cześć! Ja teraz spod innego Aj Pi ale to ja. Ile butelek? Nooooo, tego to ja już nie pamiętam.. Jakoś tak.. A co z tą drabiną? Wyjaśnia się? He he he he, co mi tam facet z mięsniami w żeberka czy drabinkę, mnie nie o to, mnie o serce idzie. Amen.. Oj, gdzieś tu miałam jeszcze flaszeczke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Jaka klata? IP: *.pekao.com.pl 18.01.02, 15:49 Chyba chodzi o mięśnie rysujące się pod skórą, ale to raczej na brzuchu występuje, nie na klacie? A jeśli chodzi o mnie - zdecydowanie nieowłosiona. Kłaki są obrzydliwe. I z tymi mięśniami - bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Jaka klata? 18.01.02, 15:54 Moze ta drabinka to zebra?:) Takich chudzielcow to ja nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarusia Re: Jaka klata? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.01.02, 16:00 Preferuje nagusienka. Depilujcie , plizzz. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Jaka klata? 18.01.02, 16:05 Depilowac? Moze jacys chlopcy moga to robic, albo inni mezczyzni ktorzy nie posiadaja za wiele zarostu. Tak, mozliwe sa teraz laserowe metody i tak dalej, ale jezeli chcialabym sie przytulic do nagiej klaty, to raczej wybralabym kobieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: Jaka klata? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 17:27 Zdecydowanie owlosiona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Jaka klata?- do muzaaa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.01.02, 17:51 jestes bi ? czemu do kobiecej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: Jaka klata?- do muzaaa IP: *.chello.pl 18.01.02, 19:10 Ta drabinka to raczej kaloryfer sie nazywa. Chodzi o takie bardzo wyrobione miesnie brzucha. I nie wystarczy byc chudym, zeby to sie pod skora rysowalo ;) A klata moze byc gladka, moze owlosiona. Byle bez przesady. Takie sobole na szyje wylazace, moze jeszcze spod kolnierzyka od koszuli? Blee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Jaka klata? IP: 10.98.1.* 19.01.02, 10:53 Gość portalu: fanny napisał(a): > Ta drabinka to raczej kaloryfer sie nazywa. Chodzi o takie bardzo wyrobione > miesnie brzucha. I nie wystarczy byc chudym, zeby to sie pod skora rysowalo ;) > A klata moze byc gladka, moze owlosiona. Byle bez przesady. Takie sobole na > szyje wylazace, moze jeszcze spod kolnierzyka od koszuli? Blee... Drabinka czy tez kaloryfer a moze jeszcze cos innego? niewazne..wazne ze wiadomo o co chodzi. (hmm..) Czy nie? Jak jestes chudym to raczej nic tam sie nie bedzie rysowalo..Ciekawe co powiecie na takich, ktorym jeszcze na plecach sie dostalo?;-) Ugh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Re: Jaka klata? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 12:30 a fleta to wolicie długiego i grubego czy chudego i krótkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Owlosione plecy???????? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 17:33 rany boskie!!! Wazystko tylko nie malpiaste owlosione plecy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: :) 20.01.02, 04:50 "Fuj i rany boskie" to juz lekka przesada:). Dla mnie to nie jest obrzydliwe ani troche. Co prawda nie mam doswiadczen z tak bardzo owlosionym mezczyzna, ale wlosy jako takie nie wzbudzaja we mnie odrazajacych odczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: :) IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 20.01.02, 04:59 muzaaa napisa?(a): > "Fuj i rany boskie" to juz lekka przesada:). Dla mnie to nie jest obrzydliwe > ani troche. Co prawda nie mam doswiadczen z tak bardzo owlosionym mezczyzna, > ale wlosy jako takie nie wzbudzaja we mnie odrazajacych odczuc. a co powiecie o wlosach na ramionach, przderamionach i dloniach..... hmmmm w paru przypadkach ..pychaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: :) IP: 217.11.141.* 20.01.02, 13:42 zgadzam się znam takiego jednego pana i gdy patrzę na jego ręce, to... :-) Odpowiedz Link Zgłoś