irus1976 12.07.06, 18:09 Jakie utwory powinny znalesc sie na weselu?prosze o propozycje tytuly ktore najczesniej grane sa na weselach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.lamer > najczesniej grane sa na weselach 12.07.06, 21:54 "windą do nieba" i "siadła pszczółka na jabłoni" to jazda obowiazkowa Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: > najczesniej grane sa na weselach 12.07.06, 23:50 zlote obraczki piosenka dla rodzicow-cudownych rodzicow mam,walc dla rodzicow,rodzice wszystkie praktycznie nadaja sie na piosenki grane na weselu......przeszukaj forum a napewno ci wszystko sie wyjasni Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: > najczesniej grane sa na weselach 12.07.06, 23:54 A wszystko to bo Ciebie kocham - Ich Troje Abba - mix Akropolis Ale to już było - Maryla Rodowicz Alibaba - Andrzej Zaucha All for love - Rod Steward, Sting, Bryan Adams Amor amor - Julio Iglesias An angel - Kelly Family Anton aus Tirol Arrivederci moja dziewczyno - Krzysztof Krawczyk Asereje - Las Ketchup Autobana Baila - Zucchero Bailamos - Enrique Iglesias Bailando - Loona Bal wszystkich świętych - Budka Suflera Basia, Basia - Zbigniew Wodecki Baw się z nami Bed Of Roses - Bon Jovi Belive - Cher Bilitis Blue bayou - Roy Orbison Blue café - Chris Rea Blue Suede Shoes - Elvis Presley Bo jesteś Ty - Krzysztof Krawczyk Bo tutaj jest jak jest - Kukiz i Borysewicz Boney M - mix Boom boom - Vengaboys Busi busi Cała sala śpiewa z nami - Jerzy Połomski Cambio Dolor - Natalia Oreiro Can't Get You Out Of My Head - Kylie Minogue Chałupy - Zbigniew Wodecki Cheri Cheri Lady - Modern Talking Chihuahua - DJ Bobo Chłopaki nie płaczą - T.Love Chłopiec z gitarą - Karin Stanek Chryzantemy złociste Cicha przystań - Eleni Ciut, ciut Co ty na to - Mietek Szcześniak Co ty tutaj robisz - Elektryczne Gitary Coco jambo - Mr. President Comment ca va Crazy - Julio Iglesias Crazy is my life - Golec uOrkiestra Cudownych rodziców mam - Urszula Sipińska Cyganeczka Cykady na Cykladach - Maanam Czasami - Renata Dąbkowska Czerwone korale - Brathanki Czuję i wiem - Stachursky D.I.S.C.O. Daj mi szansę - Leszcze Daj mi tę noc - Bolter Didn't We Almost Have It All - Whitney Houston Dla młodej pary sto lat Dmuchawce, latawce - Urszula Do nieba - Blue Cafe Don't beker - sax Dove l'amore - Cher Dowidzenia mój kochany - Eleni Dragostea Din Tei - O-Zone Dumka na dwa serca - Edyta Górniak, Mietek Szcześniak Dzieci Pireusu - Sława Przybylska El kondor - Simon and Garfunkel Eleni Engel Eo, Ea! - Mojito Falling into you - Celine Dion Fiest de la noche Fiesta Americana Flames of love - Fancy Fontenblau Gdy mi Ciebie zabraknie Gdy zapłaczesz - Stachursky Gdzie ci mężczyźni - Danuta Rinn Gdzie ten który - Brathanki Gloria Greckie wino - Eleni Green, greek Grass of home - Tom Jones & Elvis Happy people - Mr. President Have you ever really loved a woman - Bryan Adams Heal the world - Michael Jackson Heidi - Gitti & Erica Hej szalała - Krywań Hello - Lionel Richie Hello Mary Loo Here I go again - Mandaryna Hooray, hooray, it`s a holi-holiday - Boney M I believe in you - Kylie Minogue I do - Abba I feel lonely - Sasha I'm folle de toi - In Grid Ibiza - Vengaboys Im więcej Ciebie tym mniej - Natalia Kukulska Intymnie - Ryszard Rynkowski Jak się masz kochanie - Happy End Jaki tu spokój - Stauros Jambolaya (Baju baj) - Anna Jantar Jedzie pociąg - Ryszard Rynkowski Jej czarne oczy - Ivan & Delfin Jesteś szalona - Boys Jeszcze bliżej - Piasek Jeśli tylko chcesz - Kukiz & Borysewicz Jojo Action - Mr. President Joana Jonel monelu - węgierska mel. ludowa Ka ching - Shania Twain Kacaraba Kaczuszki Kankan Kasablanka Kawiarenki - Irena Jarocka Kazaczok Klown Kocham Cię kochanie moje - Maanam Kołysanka - Patrycja Markowska & Perfect Kołysanka - Sumptuastic Konik - Urszula L'ete indien La bamba - Los lobos La isla bonita - Madonna La makarena Lambada - Kaoma Latino lover - Loona Lato - FNS Lawa - Seexteen Let it be - The Beatles Let it swing Let's get loud - Jennifer Lopez Letni wiatr - Amadeo Livin' la vida loca - Ricky Martin Lornetka - Golec uOrkiestra Lot nr 205 Love me tender - Elvis Presley Malinowy król - Urszula Mała królewna - Natalka Kukulska Małe szczęścia - Robert Janson Małgośka - Maryla Rodowicz Mały książę Mały Książę - Kasia Sobczyk Mambo maniac Mamboleo Mamo Margarita - Majka Jeżowska Mexicana Mijamy - Krzysztof Krawczyk Milord - In Grid Miłość - Boys Miłość jak wino - Eleni Miłość od pierwszego - Maanam Mix Dureckiej Mix Krawczyka Modlitwa o złoty deszcz - Bajm Mogę wszystko - LO 27 Moja muzyka - Bayer Full Moonlight shadow Mówili na nią Słońce - Rozi Rozmus My Bonny My Cyganie Myśli i słowa - Bajm Na dłoni - Anna Maria Jopek Na drogę życia Nadzieja - Skaner Najtrudniejszy pierwszy krok - Anna Jantar Nie płacz kiedy odjadę - Marino Marini Nie, nie, nie - T. Love Niecierpliwi - Robert Chojnacki Nogi - Czarno Czarni Now and forever - Richard Marx O marianno Objection - Shakira Obla-di, obla-da - The Beatles Oczy szeroko zamknięte - Łzy Okaryna One way ticket - Eruption Ostatnie tango - Abracadabra Paloma blanka Pędzą konie - Golec uOrkiestra Po słonecznej stronie życia - Eleni Porgue Power of love - Jennifer Rush Powiedz - Ich Troje Pozwól mi się pocałować Prawy do lewego - Kayah Przebój - Łzy Przeżyłam z Tobą tyle lat - Krystyna Giżowska Przyjaciel potrzebny od zaraz - Kaja Paschalska Pump it up - Danzel Ramaya - Africk Simon Rezerwa Right here waiting - Richard Marx Ringo Rock&roll - sax Rock'n'roll music - Halina Frąckowiak Rosamunde Róże dla Ciebie Rudy rydz - Helena Majdaniec Rudy się żeni - Big Cyc Rychtik fajne tango Rzeka marzeń - Beata Kozidrak Sacrifice - Elton John Saling - Rod Steward Sax - medle Serenada d'amore Shalala la la - V Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg ´Muza 13.07.06, 00:01 A wszystko to bo Ciebie kocham z rep. Ich troje Agnieszka z rep. Łzy Akropolis z rep. Mireille Mathieu Ale to już było z rep. Maryla Rodowicz Anna maria z rep. Czerwone Gitary Anno wracaj z rep. Czerwone Gitary Autobiografia z rep. Perfect B Babyloon z rep. Boney M. Bal wszystkich świętych z rep. Budka Suflera Balla italia z rep. Francesco Napoli Bando,bando z rep. biesiadne Bara bara z rep. Milano Baśka z rep. Wilki Bez ciebie umieram z rep. Maanam Białe łabędzie z rep. Irys Biały miś z rep. biesiadne Bielszy odcien bieli z rep. Procol Harum Biznesmen z rep. Łona Bliska moim myślom z rep. Krzysztof Krawczyk Bo jesteś Ty z rep. Krzysztof Krawczyk Bo lato rozpala z rep. Golec uOrkiestra Bo tutaj z rep. Kukiz i Borysewicz Bohema z rep. Wilki Byle bylo tak z rep. Kszysztof Krawczyk C Cała sala z rep. Jerzy Połomski Chiuahuah z rep. Dj Bobo Ciało do ciała z rep. Toples Cudownych rodziców mam z rep. Urszula Sipińska Cyganeczka zosia z rep. biesiada Cyganka z rep. Jacek Lech Cykady na cykady z rep. Maanam Czarny Ali Baba z rep. Andrzej Zaucha Czerwone korale z rep. Brathanki D Daj mi tę noc z rep. Bolter Długa droga z rep. biesiadne Do zakochania jeden krok z rep. Jerzy Połomski Droga do piekła (The road to hell) z rep. Chris Ria Dwadziescia lat z rep. Jacek Lech Dzieci pireusu z rep. Zorba Dzika plaża z rep. Czerwone Gitary F Filmowa milość z rep. Domino G Gdy zapłaczesz z rep. Stachursky Gdzie się podziały tamte prywatki z rep. Wojciech Gąsowski Głęboka studzienka z rep. biesiadne H Hasta maniana z rep. Anna Jantar Heca heca z rep. biesiada Hej szalała, szalała z rep. Krywań Historia pierwszej znajomości z rep. Czerwone Gitary Hotel california z rep. The Eagels I I just call z rep. Steve Wonder I to i owo z rep. biesiada Ibiza z rep. Vengaboys Italiano z rep. Tutto J Jak się masz kochanie z rep. Happy End Jambalaja z rep. Emmylou Harris Jedna na milion z rep. Szymon Wydra Jedzą rybę z rep. Czarno - Czarni Jedzie pociąg z rep. Ryszard Rynkowski Jedziemy autostopem z rep. Karin Stanek Jej czarne oczy z rep. Iwan i Delfin Jesteś szalona z rep. Boys Jeszcze dzień z rep. Andrzej Rybiński Jeśli tylko chcesz z rep. Kukiz i Borysewicz Jezioreczko z rep. Boys Jolka jolka z rep. Budka Suflera Już taki jestem zimny drań z rep. Zbigniew Kurtycz K Kamasawa z rep. wesele Kapitanskie tango z rep. Alibabki Kawiarenki z rep. Irena Jarocka Kiebyś ty z rep. Zakopower Kocha się raz z rep. Irena Jarocka Kolorowe jarmarki z rep. Janusz Laskowski Konik na biegunach z rep. Urszula L La Bamba z rep. Los Lobos La paloma z rep. Sebastian de Yradier Lambada z rep. Kaoma Lornetka z rep. Golec uOrkiestra Love my tender z rep. Elvis Presley Ł Ładne oczy z rep. Czerwone Gitary M Majteczki w kropeczki z rep. Bayer Full Makumba z rep. Big Cyc Małgośka z rep. Maryla Rodowicz Mamma mia z rep. In-Grid Manaku z rep. wesele Marina z rep. Dalida Mniej niż zero z rep. Lady Pank Moja cyganka z rep. Alians Moja mała blondyneczko z rep. Bayer Full Moja muzyka z rep. Bayer Full Mój przyjacielu z rep. Krzysztof Krawczyk Mydełko Fa z rep. wesele N Na opolskim runku z rep. Janusz Laskowski Naiwne pytania z rep. Dżem Nasze randez vous z rep. Kombi Nie płacz Ewka z rep. Perfect Nie zadzieraj nosa z rep. Czerwone Gitary Nie zostało nam już nic z rep. Krzysztof Krawczyk Nikt na świecie nie wie z rep. Czerwone Gitary Nogi z rep. Czarno - Czarni O O ela z rep. Chłopcy z Placu Broni Obladi oblada z rep. wesele Od nocy do nocy z rep. Halina Kunicka Oh carol z rep. Neil Sedaka Oh jude z rep. Shakin' Stevens Oj mamo z rep. Akcent P Pędzą konie po betonie z rep. Golec uOrkiestra Piąty bieg z rep. Budka Suflera Podaj dłoń z rep. Elvis Presley Polka bavaryjska z rep. wesele Polka beny hill z rep. wesele Polka sza z rep. wesele Powiedz stary gdzieś ty był z rep. Czerwone Gitary Pożar w godzinie serc z rep. Eleni Prywatki z rep. Wojciech Gąsowski Przepijemy naszej babci z rep. wesele Przetańczyc z tobą chcę całą noc z rep. Anna Jantar Przeżyj to sam z rep. Lombard Puste koperty z rep. Piotr Szczepaniak R Rock is king z rep. The Beatles S Sacrifice z rep. Elton John Sen się spełni z rep. Kombi Shalala la z rep. Vengaboys Słodkiego miłego życia z rep. Kombi Słodycze z rep. Golec uOrkiestra Stacja warszawa z rep. Lady Pank Stumblin z rep. Suzi Quatro & Chris Norman Szalona z rep. Boys Szparka sekretarka z rep. Maryla Rodowicz Ś Ściernisko z rep. Golec uOrkiestra Śpiaca jola z rep. Czarno - Czarni T Tak bardzo z rep. Czerwone Gitary Takie tango z rep. Budka Suflera To co dobre z rep. Kasia Kowalska Trudno tak z rep. Krzysztof Krawczyk i Edyta Bar U Urke z rep. Wilki W W taka ciszę z rep. Universe Whisky z rep. Dżem Wielka miłość z rep. Seweryn Krajewski Windą do nieba z rep. 2+1 Wolność z rep. Boys Wróć do mnie z rep. Krzysztof Krawczyk Wytrąciłaś mnie z równowagi z rep. Elektryczne Gitary Y You can win z rep. Modern Talking Z Za starzy na grzech z rep. Ryszard Rynkowski Zatańczysz ze mną z rep. Krzysztof Krawczyk Zawsze tam gdzie ty z rep. Lady Pank Zawsze z tobą chciałbym być z rep. Ich Troje Zielone wzgórza nad soliną z rep. Janusz Laskowski Złamane serca (Kawy łyk) z rep. Gang Marcela Złote obrączki z rep. Krystyna Giżowska Ż Żiwago z rep. wesele Żółte kalendarze z rep. Piotr Szczepaniak Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg chyba starczy 13.07.06, 00:02 A wszystko to :: Ich troje Agnieszka :: Łzy Aicha :: Magma Asereje :: Las Ketchup Baby by by :: mel.tradycyjna Bal wszystkich świętych :: Budka suflera Bananowy song :: Vox Bando bando :: mel.tradycyjna Baśka :: Wilki Baw mnie :: Krajewski Seweryn Bohema :: Wilki Bo jesteś tu :: Krawczyk Krzysztof Bo z dziewczynami :: Połomski Jerzy Bolek i Lolek :: Z.Kaczmarczyk Brown girl :: Boney M Budzikom śmierć :: Chojnacki Robert Całuj mnie :: Piersi Celina :: Kazik Chałupy :: Wodecki Zbigniew Chcę oglądać twoje nogi :: Czarno-Czarni Chcę zostać tu :: Farba Chłopaki nie płaczą :: T-Love Ciao ciao Italia :: Top one Ciągle pada :: Czerwone Gitary Cicha woda brzegi rwie :: Co ja robię tu :: Elektryczne Gitary Corleone :: Rozmus Robert Córko Rybaka :: Wały Jagiellońskie Cudownych rodziców mam :: Sipińska Urszula Czarne oczy :: Ivan&Delfin Czarny Alibaba :: Zaucha Andrzej Człowiek z liściem :: Elektryczne Gitary Daj mi tę noc :: Bolter Dmuchawce :: Urszula Do nieba do piekła :: Blue Cafe Do zakochania jeden krok :: Dąbrowski Andrzej Does your mother know :: Abba Dozwolone od 18 lat :: Czerwone Gitary Dwudziestolatki :: rock%roll Dziesięć w skali Bauforta :: Klenczon Krzysztof Dziewczyny które kochaliśmy :: Dzikie usta :: Gąsowski Piotr Dzić prawdziwych cyganów juz nie ma :: Rodowiecz Maryla Gdzie ci mężczy?ni :: Danuta Rinn Gdzie się podziały tamte prywatki :: Gąsowski Wojciech Hej sokoły :: mel.tradycyjna Horray horray :: Boney M I love you do bólu :: Chojnacki Robert Im więcej ciebie tym mniej :: Kukulska Natalia Iść w stronę słońca :: Dwa plus jeden Ja nie kocham ciebie ty nie kochasz mnie :: Formacja nieżywych schabuff Jadą wozy kolorowe :: Rodowicz Maryla Jak się masz kochanie :: Happy end Jedzą rybę :: Czarno-Czarni Jedzie pociąg z daleka :: Rynkowski Ryszard Jestem z miasta :: Elektryczne Gitary Kaczuszki :: Kamień i aksamit :: De Mono Kiler :: Elektryczne gitary Killing me softly :: Roberta Flack Klub wesołego szampana :: Formacja nieżywych schabuff Kocha się raz :: Jarocka Irena Kochać inaczej :: De Mono Kocham cię jak Irlandię :: Chłopcy z placu broni Kolorowe Jarmarki :: Rodowicz Maryla Kołysanka :: Sumptuastic Kołysanka dla nieznajomej :: Perfekt Kombinuj dziewczyno :: Leszcze Konik na biegunach :: Urszula Kwiat jednej nocy :: Alibabki La cucharacha; wiązanka hiszpańska :: Mix La island Bonita :: Madonna Labamba :: Los lobos Lambada :: Kaoma Lato :: Formacja nieżywych schabuff Lepszy model :: Kasia Klich Livin la vida loca :: Martin Ricky Love song :: Blue cafe Lornetka :: Golec&Golec Ładne oczy masz :: Czerwone Gitary Makarena :: Locos in a room Makumba :: Big cyc Malcziki :: Yugoton Małgośka :: Rodowicz Maryla Many many :: Abba Marianna :: Mexicana :: Moja droga ja cię kocham :: Monika :: Wały Jagiellońskie Mój przyjacielu :: Krawczyk-Bregovic Naj story :: Papa Dance Nasze rendez-vous :: Kombi Nie liczę godzin i dat :: Rybicki Andrzej Nie stało się nic :: Wilki Nie zadzieraj nosa :: Czerwone Gitary Niech zyje bal :: Rodowicz Maryla Niecierpliwi :: Chojnacki Robert Nikt na świecie nie wie :: mel.tradycyjna O mnie się nie martw :: Sobczyk Kasia Oczy szeroko zamknięte :: Łzy Ore ore :: mel.tradycyjna Ostatni raz zatańczysz ze mną :: Krawczyk Krzysztof Parostatek :: Krawczyk Krzysztof Piechotą do lata :: Bajm Pod papugami :: Niemen Czesław Powiedz stary gdzieś ty był :: Czerwone Gitary Prawie do nieba :: Chojnacki Robert Prawy do lewego :: Kayah Private emotions :: Martin Ricky Przetańczyć z tobą chcę całą noc :: Jantar Anna Przeżyj to sam :: Lombard Przyjaciel od zaraz :: Kaja Paschalska Que sera sera :: J.Reyes Radarowcy :: Rosiewicz Andrzej Ragazzo da napolli :: biesiada Rudy rydz :: Majdaniec Helena Rycz mała rycz :: Vox Serce, to najpiękniejsze słowo świata :: mel.tradycyjna Serduszko puka w rytmie cza-cza :: Koterbska Maria Shalala la la :: Vengaboys Sing sing :: Rodowicz Maryla Słodkiego miłego życia :: Kombi Sun of Jamaika :: Goombay Dance Band Szarpany :: Golec&Golec Szczęśliwej drogi już czas :: Rynkowski Ryszard Tak bardzo się starałem :: Czerwone gitary Takie tango :: Budka suflera Tańcz głupia tańcz :: Lady Punk The cup of life :: Martin Ricky Titanic :: Celine Dion Trudno tak :: Krawczyk/Bartosiewicz Tyle słońca w całym mieście :: Jantar Anna Typ niepokorny :: Stachurski U cioci na imieninach :: Szwagier kolaska Urke :: Wilki V bieg :: Budka suflera Vollare; wiązanka włoska :: Mix W Kinie w Lublinie :: Brathanki W moim magicznym domu :: Banaszak Hanna W moim ogrodzie :: Daab Wakacje z blondynką :: Zaucha Andrzej Waterloo :: Abba We are the champions :: Queen Wiązanka latynoska :: Wielka miłość :: Krajewski Seweryn Windą do nieba :: Dwa plus jeden Włosy :: Elektryczne Gitary Wstań powiedz nie jestem sam :: Ich troje Wszystkie chwile :: Magma Wszystko mi mówi :: Skaldowie Wymyśliłam Cię :: Jarocka Irena Wytrąciłaś mnie z równowagi :: Elektryczne gitary Wyżyny Katarzyny :: Schubert Rudi You may be in love :: Blue Cafe Your my heart :: Modern Talking Za młodzi za starzy :: Rynkowski Ryszard Zawsze pójdę w twoją stronę :: Ich troje Zawsze tam gdzie ty :: Lady Punk Zawsze z tobą chciałbym być :: Ich troje Złoty krążek :: mel.tradycyjna Zostańmy razem :: Stachurski Zośka :: Piersi Żałuję :: Flinta Ewelina Żyj chwilą :: mel.tradycyjna Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: chyba starczy 13.07.06, 00:03 moze sie powtarzaly tytuly ale wystarczy wpisac w wyszukiwarce repertuar muzyczny i wszystko wyskoczy ale mam nadzieje ze choc troche pomoglam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: chyba starczy 13.07.06, 00:05 Ale listy! To jeszcze tu - bo, już był podobny wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=42553412 Miłej lektury! Odpowiedz Link Zgłoś