mb800 13.07.06, 11:06 Witam, czy mogłabym Cię prosić o wysłanie mi na meila gazetowego piosenki - jestem obok ciebie-univers? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dark8 Re: do Stolberg 14.07.06, 07:39 Witam, mam prośbę do Ciebie, mogłabyś mi przesłać na maila piosenkę: damiana holeckiego-weselne dzwony? Z góry serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mb800 Re: dark8-juz wysylam 14.07.06, 10:00 stolberg bardzo Ci dziękuje, doszła , tak sobie pomyślałam że kiedyś słyszałam taką nawet fajną piosenkę Univers "Tacy byliśmy" - czy jakoś tak , zastanawiam się czy ta by pasowała na pierwszy taniec, bo nie pamietam słów. Masz może taką pisenkę? Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Universe - Tacy byliśmy-tekst piosenki 14.07.06, 10:10 Znowu noc Przez palce leci czas Zimny koc Papieros dawno zgasł I wiem, że los nie wart nawet grosza Więc czekam po blady świt Na tych kilka słów Weź się w garść, wytrzyj łzy Dobrze wiem Od wczoraj ze mnie drwi Ten twój men Jest tak głupi jak ty Mówiłaś co dzień, że kochasz, słowa Rzucane jak pył na wiatr Po co wściekłe łzy Lepiej wrócić na start Ref. Tacy byliśmy jeszcze wczoraj Wystarczał mały gest, wystarczał gest (Tacy sami jeszcze wczoraj) I wszystko miało sens Tacy byliśmy jeszcze wczoraj A dzisiaj tak jak sen skończyło się (Tacy sami jeszcze wczoraj) I gdzie to wszystko jest Ostry klin Nie może wprawić w trans Kilka win Nie powiększy mych szans Już wiem, że mogę dziś tylko czekać Aż zniknie mi z oczu cień Może jeszcze dziś Przyjdzie ten dobry dzień Znowu noc Przez palce leci czas I wiem, że los nie wart nawet grosza Więc czekam po blady świt Na tych kilka słów Weź się w garść, wytrzyj łzy Odpowiedz Link Zgłoś
mb800 Re: Universe - Tacy byliśmy-tekst piosenki 14.07.06, 10:17 Stolberg jesteś kochana bardzo Ci dziękuję , właśnie przypomniałam sobie że jednak bardzo nie nadaje się na pierwszy taniec. Pewnie przystanę prz piosence Farby:Chcę tu zostać , tylko tak się zastanawiam bo ja nie mam żadnej babki w zespole, no i ta piosenka taka bardzo wolna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dark8 do stolberg 14.07.06, 10:16 Serdeczne dzięki, dostałam, przesłuchałam, ciarki mnie przeszły. Jeśli nie wykorzystam tej piosenki na pierwszy taniec, to na pewno jako podkład na płytkę. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
missmary jeszcze ja:) 14.07.06, 11:27 czy mogłabym prosić o przesłanie na gazetowego maila piosenki damiana holeckiego-weselne dzwony? z góry bardzo bardzo dziękuję) Odpowiedz Link Zgłoś