basialek 13.07.06, 22:28 jeśli ktoś ma to poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
librea Re: poszukuje piosenki Z. Wodeckiego "Basia" 14.07.06, 08:50 no tego nie słyszałam,ale też jestem Basia, to jak ktoś znajdzie to ja też poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
pipi_bipika Re: poszukuje piosenki Z. Wodeckiego "Basia" 14.07.06, 10:27 Też jestem Basia i też ślicznie prosze o tę piosenkę. Jest w ogóle taka? Odpowiedz Link Zgłoś
librea Re: poszukuje piosenki Z. Wodeckiego "Basia" 14.07.06, 10:57 no to zaraz założymy klub Basiek skąd jesteści drogie Barbary kiedy zmieniacie stan cywilny? Odpowiedz Link Zgłoś
basialek Re: poszukuje piosenki Z. Wodeckiego "Basia" 14.07.06, 10:59 ja jestem z okolic Lublina a ślub za 22 dni Odpowiedz Link Zgłoś
india222 Re: poszukuje piosenki Z. Wodeckiego "Basia" 14.07.06, 11:00 witam wszystkie baski!ja tez poprosze te piosenke jak ktos znajdzie.a moj dzien juz za tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
basialek jest a to jej tekst 14.07.06, 10:58 Basia (Jesteś tak czuła, jak nikt) Basia, Basia, Basia, Basia, Basia, Basia, Baś... Basia, Basia, Basia, Basia, Basia, Basia, Baś... Siaba, Siaba, Siaba, Siaba, Siaba, Siaba, Sia... Basia, Basia, Basia, popatrz, co dla ciebie mam. Słodkie ananasy, ani mgła najcieńszych tkanin, wachlarz strusich piór, ani kwiat lotosu, wielki deszcz kokosów, złotych jabłek wór, Paryż, ani Praha Zlata, żadne skarby świata i wszechświata też nie śnią mi się w nocy. Kto mnie zauroczył - wiesz... Basia, Basia, Basia. . . itd. Ciepły wiatr i łąki w kwiatach, nić babiego lata, świerszczy wielki chór, rosa też być może, zmierzch i pierwsze zorze, kalejdoskop chmur... Dam ci sady pełne wiśni, wszystkie swoje myśli, słońce, śnieg i deszcz zawsze będzie dla nas, dla syna, kochana, też. Basia, Basia, Basia, Basia, Basia, Basia, Baś... Basia, Basia, Basia, Basia, Basia, Basia, Baś... Siaba, Siaba, Siaba, Siaba, Siaba, Siaba, Sia... Basia, Basia, Basia, popatrz, co dla ciebie mam. Basia, Basia, Basia. . . itd. Odpowiedz Link Zgłoś
librea Re: jest a to jej tekst 14.07.06, 11:00 niezły ten tekst. ja jestem ze świętokrzyskiego i ślub 26.08.2006. jak tam nastroje i przygotowania? Odpowiedz Link Zgłoś
basialek Re: jest a to jej tekst 14.07.06, 11:05 my chcieliśmy 26.08 ale zespół był zajęty więc zmieniliśmy na 5. A nerwy? Obecnie mam zakaz robienia czegokolwiek w kuchni, bo mi noże z rąk lecą Odpowiedz Link Zgłoś
librea no to ładnie:) 14.07.06, 11:08 mi już po nocach śni się sukienka, bo za tydzień mam 1 przymiarkę Odpowiedz Link Zgłoś
basialek Re: no to ładnie:) 14.07.06, 11:11 ja właśnie jadę na kolejną przymiarkę - jak się nie mylę to 4 ale ja szyje suknie u krawcowej. Dziś ma być gotowy mój welon, zaszalałam i wziełam 3metrowy Odpowiedz Link Zgłoś
librea Re: no to ładnie:) 14.07.06, 11:18 no ja też szyję u krawcowej z salonu MSModa i u nich zwykle pierwsza przymiarka jest miesiąc przed ślubem, a kolejne to już w miarę potrzeb. już się nie mogę doczekać, bo już nie pamiętam jak wygląda no i trochę nie byłam przekonana co do fasonu.chciałam skromną rybkę,ale krawcowa stwierdziła, że przy moim Miśku to w tej rybce zginę i mam całkiem coś innego w szyciu Odpowiedz Link Zgłoś
basialek Re: no to ładnie:) 14.07.06, 11:24 ja pierwsza przymiarkę miałam w czerwcu i zmieniłam całą koncepcję sukni. Najpierw miała być jednoczęściowa i skromna ale z długim trenem a teraz jest dwuczęściową i z koronki ale bez trenu. Odpowiedz Link Zgłoś
librea na pewno piękna 14.07.06, 11:27 a jak masz zdjęcie to możesz wrzucić, uwielbiam oglądać. ja swoje nie mam zdjęcia, bo ten salon nie ma bo nie wolno ich kopiować Odpowiedz Link Zgłoś
basialek nie mam zdjęć 14.07.06, 11:30 Bo suknia jest tak jakby mojego projektu tzn. połączyłam sobie dół od innej, gorset od innej. Ps. ja mam faceta bardzo wysokiego i przy skromnej sukni wygladałabym przy nim jak sierotka Odpowiedz Link Zgłoś
pipi_bipika Basia :-) 14.07.06, 11:33 Ja mam ślub 9 września, więc zostało mi troszkę czasu. Suknia do przymiarki będzie dopiero w połowie sierpnia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basialek :) 14.07.06, 12:00 to ja jadę na przymiarkę. Miłego dnia życzę Wam. Wieczorkiem tu będę. Odpowiedz Link Zgłoś
basialek po przymiarce 14.07.06, 19:33 Po przymiarce ... Przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale pojechaliśmy wybierać garnitur mojemu facetowi. Myślałam, że suknie jest trudniej wybrać niż garnitur Jestem szczęśliwa po przymiarce. Suknia jest dokładnie taka jaką chciałam. Pani zrobiłam dokładnie to co chciałam. Teraz mam przymiarkę dopiero 28 lipca bo pani będzie malować koronkę ręcznie i to trochę musi potrwać. Dziś na przymiarce był ze mną mój tata i aż mu się łezka w oku zakręciła jak mnie zobaczył. Dziewczyny jeśli możecie to bierzcie długie welony są prześliczne i super się w nich wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś