Dodaj do ulubionych

chwilę przed

14.07.06, 01:23
kochane kobitki
naprawdę nie wiem kiedy te miesiące minęły. jutro już ślubuję.
dzięki agnrek stres mnie jeszcze nie dopada - dopinguje mnie, wspiera, pomaga
jak może - złota kobieta.
nie śpię, ale też nie myślę, nie denerwuję się.
suknia jest - właściciel abiu spisał się na medal, ściągnął drugą suknię,
dostałam rabat, jest dobrze.
byliśmy dziś u spowiedzi - 3 sek i po wszystkim.
mam zamówiony bukiet, nie wiem co z samochodem do ślubu - zupełnie mnie to
nie stresuje.
mam fantastycznego dja, świetnego fotografa, panią od restauracji.
alkohol zawieziony, winietki rozstawione, maseczka na buzi, pedikiur zrobiony.
żal, że to już smile)))
nie do końca potrafimy tańczyć walca, nie było kiedy ćwiczyć.
dziś była świadkowa, wino, sałatka z tuńczyka, malowanie paznokci, paplanie o
niczym.
jestem wyjątkowo spokojna i szczęśliwa.
jutro - jednak - prezent dla młodego - pakowanie, może jakaś krótka trasa na
rowerze, ostatnie porządki, manikiur, kolacja ze świadkami.
a w sobotę ślubowanie.
a stres nie dopada, ale trzymajcie za mnie kciuki, ślubuję o 1630.
Obserwuj wątek
    • lanka_cathar Re: chwilę przed 14.07.06, 06:36
      My ślubujemy już dziś. smile Zero stresu, kończymy właśnie dogrywanie muzyki,
      alkohol i inne napoje zawiezione, winietki też. Wczoraj załatwiliśmy organistę,
      bukiety będą o 12, na 9 do kosmetyczki, na 11 do fryzjera. Jedziemy taksówką,
      ponieważ żadne z aut typu limuzyna nam się nie podoba, a tu mamy Chryslera
      Grand Voyager. smile A jutro zakopię się na działce w porzeczkach i będę dochodzić
      do siebie.
      • chmurcia4 Re: chwilę przed 14.07.06, 07:32
        Cześć dziewczyny,
        trzymam kciuki, żeby wszystko poszło gładko i po waszej myśli. Niech ten dzień
        będzie waszym najszczęśliwszym życiu i na długo utkwi w pamięci. Słońca i
        uśmiechu na buziach, żeby zdjęcia były ładne ;P
    • bacha1979 jutsm 14.07.06, 07:49
      napewno będę z Toba myślami. I cieszę się, że nie stresujesz się, nie ma czym-
      mówię to JA mężatka z tygodnioweym stażem.hihi.
      PS. Tylko Pana młodego, ani Broń Boże Ciebie nie podrzucajcie do góry!!!smile
    • twitti Re: chwilę przed 14.07.06, 08:05
      jejsmile to juz jutro!bede trzymac kciuki zeby wszsytko sie udalo!i z
      niecierpliwoscia czekamy na dlugi i wzruszajacy opissmile i moze kilka foteczeksmile

ps. ja jutro ide na slub kolezanki na 17smile bede myslec rowniez o Tobiewink
      pozdrawiam i powodzeniasmile
    • azanna Re: chwilę przed 14.07.06, 08:49
      Bardzo się cieszę, że suknia dotarła. Nie stresuj się, wszystko pójdzie
      świetnie. To nic, że nie umiecie tańczyć - przecież tam będą sami życzliwi Wam
      ludzie, więc nie ma się czym stresować. Nam pierwszy taniec wyszedł fatalnie,
      ale teraz przynajmniej jest się z czego pośmiać i pożartować w miłym gronie.
      Trzymam kciuki za Was dziewczyny. Cieszcie się swoimi chwilami - wszystko
      będzie supersmile
      • agnieszka5661 Re: chwilę przed 14.07.06, 08:55
        justm - super, że sukienka dotarła, jednak forumki 3mające kciuki to jest moc wink
        justm i lanka_cathar - nadal 3mamy kciuki i czekamy na wyczerpujące opisy i foty wink
        połamania obcasów dziewczyny wink oczywiście nie dosłownie wink
    • basialek Re: chwilę przed 14.07.06, 08:54
      Niech slonce roztacza swoj blask nad Wami w tym niezwyklym dniu i przez
      wszystkie dni Waszego zycia. Niech weselne dzwony bija donosnie i radosnym
      echem brzmia w Waszych sercach na zawsze.

Wszystkiego Naj Naj na nową drogę
    • anulka_1 Re: chwilę przed 14.07.06, 13:04
      justm - powodzenia! U nas już prawie 2 tygodnie "po" a ja ciągle czuję tę
      atmosferę ostatnich przygotowan, podekscytowanie, zadziwienie że to "już" się
      dzieje wink, bajkowosc i niesamowitosc tych wydarzen . Wszystkiego najlepszego!
    • umber82 Re: chwilę przed 14.07.06, 13:10
      po tym co przeżyłaś - podziwiam Cię smile

Justm- wszystkiego najlepszego, wszystko się uda światnie a my tu czekamy na
      zdjęcia i relacje.

POWODZENIA!!!
      • ewa741 Re: chwilę przed 14.07.06, 14:23
        > po tym co przeżyłaś - podziwiam Cię smile
        Po tym, że na własne zyczenie histeryzowała bez powodu? Rzeczywiście, tylko
        podziwiać...
        • agnrek Re: chwilę przed 14.07.06, 14:32
          Ewa,
          nie masz dosyć? Że też Ci się, kurde, chce cały czas dokuczać, docinać.
          Upatrzyłaś sobie ofiarę i chlapiesz ozorem az do znudzenia.
          • ewa741 Re: chwilę przed 14.07.06, 14:58
            No bardzo przepraszam, że smieszy mnie niepotrzebna, bezpodstawna histeria.
            Ciekawe, do jakiego stopnia justm odbije, kiedy będzie w ciązy, skoro przy
            sukni slubnej takie szopki wyczynia;p.

> Upatrzyłaś sobie ofiarę i chlapiesz ozorem az do znudzenia.
            Ty za to jestes szalenie oryginalna...
            • agnrek Re: chwilę przed 14.07.06, 15:02
              Ewo,
              każdy ma inny prób wrażliwości, prawda? Proponuję to uszanować, a nie sprawiać
              jej przykrość dzień przed slubem. Daj jej spokój.
              • ewa741 Re: chwilę przed 14.07.06, 15:02
                Między wrażliwością a histerią bez powodu jest kolosalna różnica.
                • agnrek Re: chwilę przed 14.07.06, 15:22
                  Nie nam o tym dyskutować. Każdy ma prawo być taki, jaki chce i jaki się sobie
                  najbardziej podoba. Nudno by było, gdybyśmy byli identyczni.
        • umber82 Re: chwilę przed 14.07.06, 16:03
          zakładam się że ty Ewuniu w sytuacji 3 dni do ślubu i brak sukni, czujesz się
          wręcz euforycznie upita jakże komfortową dla Ciebie wręcz sielanka i bajka smile

Po twojej wypowiedzi jedyne co mogę powiedzieć to brak zrównoważenia emocjonalo-
          psychiczego - stąd widocznie tak spaczony pogląd na całą sytuację.

• ewa741 Re: chwilę przed 14.07.06, 16:26
            > zakładam się że ty Ewuniu w sytuacji 3 dni do ślubu i brak sukni, czujesz się
            > wręcz euforycznie upita jakże komfortową dla Ciebie wręcz sielanka i bajka smile
            Justm "bez sukni" została tydzień przed slubem. Suknia miała być w
            poniedziałek, a ona już w piatek hiseryzowała, że na pewno jej nie będzie.

> Po twojej wypowiedzi jedyne co mogę powiedzieć to brak zrównoważenia
            emocjonalo
            > -
            > psychiczego - stąd widocznie tak spaczony pogląd na całą sytuację.
            Po twojej wypowiedzi jedyne, co mogę powiedzieć to to, że albo nie umiesz czyać
            ze zrozumieniem, albo liczenie ci nie bardzo wychodzi, albo po prostu
            wypowiadasz się na temat wątku, o którym nie masz bladego pojęcia. Więc może
            nie osmieszaj się publicznie.

Akurat zrównoważenie emocjonalnego i psychicznego mi nie brakuje.
            • kati_t Re: chwilę przed 14.07.06, 16:48
              Ewunia, dziecko drogie kto Ci aż tak psychikę spaczył? Bo widzę że żółć ulewa
              Ci się wszystkimi możliwymi drogami smile

A teraz posłuchaj mała suko! Mam cię dość i z tego co widzę nie tylko Ja!

Jedyne na co Cię stać to durny śmiech swojej zawiści i głupoty, jesteś pusta
              jak pudełko na sper.. a swoimi wypowiedziami reprezentujesz DNO! od którego
              mizernie próbujesz nie możesz się odbić!

Jedyne na co Cię stać to tych kilka durnych zdań w których tylko się
              ośmieszasz ? – dobrze Ci teraz poradzę, miej litość nad samą sobą bo inni jej
              dla Ciebie mieć nie będą!
              • umber82 Re: chwilę przed 14.07.06, 17:25
                kati a co ty się tak emocjonujesz, następna smile staropanięstwo jej dokucza smile i
                to są efekty smile

• ewa741 Re: chwilę przed 14.07.06, 18:27
                  Następna gowniara, która nie umie pisać po polsku. "Staropanięstwo"?! big_grin Może
                  zamiast wychodzić za mąż, wróć do szkoły podstawowej, zanim własne dzieci zabiją
                  cię śmiechem za głupotę...
              • ewa741 Re: chwilę przed 14.07.06, 18:26
                > A teraz posłuchaj mała suko!
                I tylko na tyle cię stać?

> Jedyne na co Cię stać to durny śmiech swojej zawiści i głupoty, jesteś pusta
                > jak pudełko na sper.. a swoimi wypowiedziami reprezentujesz DNO! od którego
                > mizernie próbujesz nie możesz się odbić!
                Mamuniu, nie ma jak twoje wyżyny kultury i intelektu. Doprawdy, chylę czoło.

> Jedyne na co Cię stać to tych kilka durnych zdań w których tylko się
                > ośmieszasz ?
                No tak, ty wyrabiasz sobie klasę... Przepraszam, pokazujesz swoją "klasę".

– dobrze Ci teraz poradzę, miej litość nad samą sobą bo inni
                > jej
                > dla Ciebie mieć nie będą!
                Aj, waj, ależ się boję.
    • kasiababik Re: chwilę przed 14.07.06, 14:35
      Justm trzymam kciuki bardzo mocno i cieszę się, że wszystko udało się załatwić,
      że się nie stresujeszsmile) tak trzymać uśmiech na buzi i jest ok.

p.s. ja tak miałam a to już dwa tygodniesmile)
      • roberto1355 Re: chwilę przed 14.07.06, 14:38
        ja i ziemia3 też jutro o 14.00 ślubujemy.
        • kasiababik Re: chwilę przed 14.07.06, 14:38
          to za Was też trzymamy kciuki i czekamy na realcje z tego dniasmile)
        • anetgmu Re: chwilę przed 14.07.06, 14:40
          justm trzymam mocno kciuki!bedzie dobrze, zobaczysz. Bede jutro o Tobie
          myslecsmile wszystkiego naj naj naj....smile))))))))
    • bacha1979 agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 14:39

• agnrek Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 14:39
        Pewnie.
        • bacha1979 Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 14:42
          Wybierasz sie na ślub do justm??
          • agnieszka5661 Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 14:44
            jeśli tak to złóź jej od nas też życzenia najlepsze wink
          • agnrek Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 14:45
            Rety, strasznie bym chciała, ale pech chciał, że jutro ammy wesele u
            ciotecznego brata męża 150 km od Warszawy, rano wyjeżdżamy. Nie możemy odmówić.
            Nawet msza o tej samej godzinie.
            Bardzo żałuję sad
            • bacha1979 Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 14:46
              Uhm, aja własnie miałam Cię prosić o przekazanie forumowych życzeń. smile
              Bo o tym, że justm była u Ciebie, dowiedziałam sie po fakcie, nić sie nie
              pochwaliłas!!!Niedobra kobieto!!!
              • agnrek Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 14:47
                Ha ha ha smile
                Kochane, nie dość, że była i zrobiła masę zdjęć, to jeszcze welon złapała!
                • bacha1979 Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 14:49
                  No, no, no!! A Wyscie sie tu na forum skumały???
                  PS. Z tym welonem to prawda- justm wychodzi za mąż już jutro!
                  • agnrek Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 14:53
                    Tak, poznałysmy się chyba wiosną. Znam jeszcze monia76, jeździmy rano do pracy
                    jednym tramwajem smile Monia miała ślub 1 lipca i paskudna - nie pokazała zdjęć.
                    Jak wróci z podróży, to ja jej dam!
                    • agnieszka5661 Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:00
                      agnrek a jakim tramwajem jeździsz?? wink heheh jeśli w W-wie wink
                      to bawcie się dobrze na weselu wink
                      • agnrek Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:04
                        dziesiątką smile
                        • anetgmu Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:08
                          10? mmmmmmmmm 10 jeździ koło mojej pracysmile
                          • agnrek Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:10
                            No proszę, ja wsiadam mniej więcej w centrum, a wysiadam przy Domaniewskiej.
                            • anetgmu Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:12
                              gdzie? o rany a ja na rzymowskiegosmile))))przystanek dalej hehee tylko ja jeżdżę
                              18, ale jeszcze chwila i będę jeżdzić 10, przeprowadzimy się na bemowo i
                              stamtąd będę jeżdzićsmile
                              • agnrek Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:14
                                No proszę smile
                                To będę się dosiadać do Ciebie i Moni, bo ja wsiadam później.
                          • agnieszka5661 Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:17
                            nie żartuj
                            ja też z Bemowa na Mokotów 10 jeźdzę <hahahahahahahahahahahahahahaha>
                            • agnrek Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:18
                              Szkoda, że justm z innej dzielnicy!
                              • anetgmu Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:20
                                ale świat mały co?
                                ja jak na razie śmigam 18 , a rano to w ogóle mam super, kolega mnie zabiera
                                samochodemsmile godrzej z powrotemsmile
                                ale jeszcze troszkę i będę jeżdzic z wami drogie koleżaneczkismile
                            • agnieszka5661 Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:18
                              ja też wysiadam na Domaniewskiej... wink
                              • agnieszka5661 Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:20
                                agnrek to kurcze może my się codziennie mijamy... ja kursuję tamtędy ok. 8.30 i
                                16.30, ale ten świat mały... wink
                                • agnrek Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:22
                                  To ja ciutek później, wysiadam przy Curtis Plaza około 9.15-9.20.
                                  • agnieszka5661 Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:24
                                    to ja też tam tylko, że prawie godzinkę wcześniej
                                    • agnrek Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:25
                                      Ja powinnam być o 9.00, ale mi się nie chce.
                                      • bacha1979 Swiat jest mały. 14.07.06, 15:27
                                        Mnie po opisie wesela(trzeba przyznać oryginalnegosmile rozpoznały 2 osoby).
                                        • kasiababik Re: Swiat jest mały. 14.07.06, 15:28
                                          Basiu świat jest mały a przez internet jeszcze mniejszysmile)
                    • kasiababik Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 15:02
                      no właśnie Monia miała ze mną i jestem ciekawa jej relacji i jej zdjęćsmile)
            • anetgmu Re: agnrek, mogę Ci zadać niedyskretne pytanie??? 14.07.06, 14:47
              powiem wam ze ja bym chciala pojsc na slub ktorejs z was, tak mi sie z wami
              fajnie pisze!!!!!! Jutro akurat my tez idziemy na wesele do rodziny, slub o 17,
              130km od Warszawy.
              z chcecia psozlabym na slub ktorejs z was, to takie milesmile
              justm jeszcze raz wszystkiego naj!
          • roberto1355 Re: na chwile 14.07.06, 14:46
            DZIĘKUJEMY
    • svidy justm!!! 14.07.06, 15:27
      Zobaczysz, wszystko się uda! smile Chwytaj każdą chwilę jutrzejszego dnia, bo
      zleci, nie wiadomo kiedy!
      A my będziemy telepatycznie z Tobą, 3mamy kciukasy, rzecz jasna, i czekamy na
      gorącą relację!!!
      P.S. Połamania obcasów!!!
      P.S.2 roberto1355 i ziemia3 ---> będziemy z Wami!!!
    • maya28 Justm, trzymam kciuki za Ciebie :)) 14.07.06, 20:37
      Ciesze sie, ze wszystko dobrze sie skończylo z suknią ( a mówiłam??!!??)
      Olśnisz wszystkich smile
      • marlena.k1 Re: Justm, trzymam kciuki za Ciebie :)) 14.07.06, 20:46
        Witajcie!
        Ja tez jutro slubuje i jakos tak zero stresu,w ogole do mnie nie dociera ,ze to
        juz lada chwila,zobaczymy jutrowink
        • mada.d.n najlepszego... :) 14.07.06, 20:50
          wszystkim jutrzejszym pannom młodym wszystkiego dobrego życzę, oby Wasz dzień
          był pamiętany przez całe zycie jako udany, wymarzony i żeby wszystko poszło
          zgodnie z planem smile
          dużo radości, miłości i wszystkiego naj... big_grin

zabrałam sie za pisanie, ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) big_grin
          jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
          <Pyrda i Kajtek
          • ziemia3 teraz już tylko relaks i odpoczynek :) 14.07.06, 21:19
            • olaimikolaj Re: teraz już tylko relaks i odpoczynek :) 14.07.06, 21:44
              milego relaksiku i powodzenia jutro, na pewno wszystko sie uda.
              my bedziemy to przezywac za 5 tygodni
              • ziemia3 dzięki, mamy taką nadzieję :) 14.07.06, 21:50
        • bacha1979 Marlena, dawno Cię nie widziałam na forum. 14.07.06, 21:58
          Ale pamiętam i bardzo Cię lubię. Telepatycznie będę z Tobą. O której ślubujesz,
          przypomnij!Chyba gdzieś w okolicach Wrocka masz ślub i wesele??
          Samych pięknych wrażeń.
          • marlena.k1 Re: Marlena, dawno Cię nie widziałam na forum. 14.07.06, 22:09
            Witaj Basiu!
            Dlugo mnie nie bylo,bo przez jakis czas nie mialam dostepu do internetu przez
            zepsuty komputer.
            Dziekuje za zyczenia,ja tez o Tobie pamietam.Pamietam,ze mialas miec slub tez
            jutro,a jak to sie stalo,ze juz jestes mezatka?Tak czy inaczej i dla Ciebie i
            Twojego meza najlepsze zyczenia i tak skromnie prosze o jakies fotki ktore
            utrwalily te piekne chwilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka