anetgmu 14.07.06, 09:20 czy któraś z was zastosowała własnie pryskanie? ja jestem umówiona na dziś. Podobno jest OK, nie brudzi i to najważniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krewetka Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:21 brudzi!! przynajmniej w moim przypadku, ja nie bylam zadowolona, straszny smród samoopalacza, opalenizna nie schodzila rownomiernia, juz niegdy wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:25 wprawdzie nie robiłam tego nigdy, ale też słyszałam że brudzi wczoraj widziałam w tramwaju dziewczynę z przerażliwie pomarańczowymi nogami, aż miałam ochotę ją zapytać czym się tak urządziła... Odpowiedz Link Zgłoś
mrec1 Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:23 potwierdzam lepiej zrezygnuj brudzi i potem nierównomiernie schodzi Odpowiedz Link Zgłoś
diabladko Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:24 Brudzi i to bardzo.Zrobilam to dwa tygodnie przed slubem a potem siedzialam w wannie szorujac sie zeby reszta plam zeszla.Nie wiem,mnie sie ten sposob niie spodobal.Naprawde nie polecam.Efekt jest naprawde ladny moze przez dwa dni- pewnie utrzymal by sie dluzej gdybym sie nie myla a tak powaznie zacznij biegac na solarium i kup sobie zwykly balsam brazujacy,napewno bedziesz bardziej zadowolona.Po moim "opalaniu" moje biale spodnie juz nie sa biale,ale twoj wybor Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:26 diabladko!! było się nie myć to by się do ślubu trzmało Odpowiedz Link Zgłoś
diabladko Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:28 Cholercia Agnieszka teraz mi to mowisz? ech dobrze ze zrobilam to dwa tygodnie przed slubem,mialam czas na wyszorowani sie Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:31 brudzi i brzydko schodzi Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:38 ja myślałam, że się w ten weekend opalę, a tu ma lać ja używam czasami johnson & johnson holiday skin (czy coś w tym stylu) nie brudzi i nie robi żadnych ciapek Odpowiedz Link Zgłoś
diabladko Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:40 Tez uzywam tego balsamu,calkiem ladny kolor nadaje,chociaz ostatnio kupilam balsam z wyciagiem z orzecha-daje naprawde ladny efekt.I podobno wyszedl jakis nowy balsam brazujacy Soraya-szybko nadaje kolor opalenizny Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:44 to ja na razie męczę ten johnson - muszę go skończyć, a narazie mam naturalną opaleniznę z poprzedniego weekendu, a w ten to raczej się nie poopalam mega bu Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:35 Od wielu osób słyszałam, że brudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:45 ja bym sie nie zdecydowala- teledysk Pink mnie przekonal Odpowiedz Link Zgłoś
mb800 Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:51 Oj ja stanowaczo odradzam!!! Moję mamę na sylwestra tak urządziłam. Tragedia. Kolor wstrętny i nierówna opalenizna!! na dłoniach jakieś żółte zamazy fuuj Odpowiedz Link Zgłoś
smiled2 Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 09:56 moja koleżanka raz sie tym spryskała.. tuz przed ważną impreza!! wyglądało to strasnzie nienaturalnie.. strasznie..strasznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 10:37 Nie dosc ze brudzi to jeszcze te rece takie zolte... Dlonie tez pryskaja i nawet od wewnatrz sa zolte. Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 10:40 dziewczyny załamałam się co ja mam zrobić? wszystkie piszecie że odradzacie: ( buuu..... ślub mam 5 sierpnia, pójdę dziś, i zobacze jak to będzie z tymi plamami. Jeśli brzydko będzie schodzić to musowo solarium. Kurcze a jak dzis sie popryskam i plamy zostana do 05.08? boje się ratunku!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 10:42 Polecam solarium, teraz sa przeciez fajne kosmetyki wspomagajace, ladnie opalenizna wychodzi i bardziej naturalnie niz pryskanie. Dodatkowo ja uzywam balsamow z odrobina samoopalacza, np. Johnsona czy garnier. To nie sa samoopalacze ale daja efekty po kilku "smarowaniach" Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 CO TO JEST pryskanie ciała? 14.07.06, 10:46 Co to jest to pryskanie? jak to sie nazywa w salonach kosmetycznych? czy to Spray bronzing? kk Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: CO TO JEST pryskanie ciała? 14.07.06, 10:59 air brush czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: CO TO JEST pryskanie ciała? 14.07.06, 11:03 Ja sie spotkalam z nazwa spray tanning Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: CO TO JEST pryskanie ciała? 14.07.06, 11:13 a ja dzwonilam do dermiki i doradzili mi Spray bronzing, ale nikt nie chce dac gwarancji, ze mi to nie pobrudzi sukni, a 170zl na probe nie chce placic, kk Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 12:14 nie martw sie, az tak dlugo to "to" sie nie utrzymauje na skorze Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 12:26 anetgmu nie wiem czy na Twoim miejscu bym na to szła, bo skoro tyle osób pisze, że to fatalnie wygląda, nawet jednej pozytywnej opinii chyba nie było, to po co masz później mieć tylko problemy?? może rzeczywiście lepiej pójść na solarium, albo tych balsamów wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 14:19 kurcze moja znajoma tam chodzi gdzie wlasnie dzis ide i jest zadowolona, ona wyglada fajnie,nie ma plam, wszystko OK, ale wiadomo kazda z nas ma inne ciało, kurde no....aaaaaaaaaaaaa trudno zaryzykuje...do ślubu jeszcze 3 tyg. najwyżej szybkie opalanie w solarium. Pani powiedziała mi ze opalenizna po pryskaniu trzyma sie od 7 do 12 dni. Ryzykuje ale boje się ... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_magdalena Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 15:00 Jak już wypróbujesz to podziel się wrażeniami, ja też sie wybieram na takie opalanie bo solarium w moim przypadku odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 15:22 mam nadzieję, że same dobre rzeczy nam o tym napiszesz i nie będziesz musiała tego szorować jak diabladko Odpowiedz Link Zgłoś
jula.b Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 15:32 dziewczyny, nie zapominajcie, że nie każdy może opalać się w solarium lub naturalnie, są ludzie z alergią na słońce oraz bioracy np. leki fotouczulające, lub po prostu niskociśnieniowcy po słońcu żle się czujący. Nie wspominam, że np. pajączki i branie tabletek anty także jest poważnym przeciwskazaniem dla korzystania z promieni UV. Tak więc dla takich dziewczyn ( w tym dla mnie) metody typu dobry samoopalacz czy air brush są wybawieniem. Robiłam ten zabieg w gabinecie w Katowicach w czerwcu jadąc na wesele przyjaciół i byłam bardzo zadowolona! Po spryskaniu ciała ( w tym twarzy ), kilkakrotnie przez aplikującą preparat kosmetyczkę po odczekaniu bodajże 6 godzin należy pod prysznicem dokładnie spłukać skórę i ew. umyc się żelem ( nie szorując się gąbką ). Wtedy preparat schodzi z włosków z zostaje ten właściwy kolor na skórze. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 15:39 no wreszcie jedna optymistyczna wypowiedz dziewczyny ja dzis ide i zdam wam relacje w poniedzialek jutro idziemy na wesele i mam andzieje ze nie bede w ciapki i ze nie pobrudze sukienki! aaaaaaaa.... na pewno zdam wam relacje, a tymczasem trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: pryskanie ciała zamiast solarium 14.07.06, 15:45 no niestety ale ja równiez odradzam opalanie natryskowe. niezbyt naturalny kolor opalenizny, brudzi, smierdzi, schodzi nierównomiernie. jednym słowem - lipa. przynajmniej w moim wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś