Dodaj do ulubionych

ja już po! dzielę się moją radością!

• golinda Re: ja już po! dzielę się moją radością! 18.07.06, 14:00
      piękne te wasze zdjęcia!!! najlepsze, jakie tutaj widziałam!!!
      gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego!
      • agnieszka5661 Re: prosimy o więcej zdjęć ;) 18.07.06, 16:00
        up
      • agnieszka5661 Re: ja już po! dzielę się moją radością! 18.07.06, 16:01
        wszystkie zdjęcia na tym forum są piękne, bo widać na nich szczęśliwe buzie
        kochających się ludzi, ale w tych jest coś wyjątkowego
        • barbara.verde Re: ja już po! dzielę się moją radością! 18.07.06, 17:19
          Jest nam tak miło, że nie macie pojęcia!

Życzę spokoju wszystkim przygotowującym się parom - to najważniejsze.
          Nie musicie byc idealni, naprawdę, to co mi pomogło to wryta w głowe
          psychologiczna rada, że zawsze znajdzie się ktoś z czegoś niezadowolony. I co
          wtedy? odpowiedzcie sobie szczerze. Nic. smile

Buty mają być wygodne a nie tylko ładne. to zadziwiające jak natychmiast po
          wejściu do kośćioła przestaje sie myśleć o tym czy suknia się brudzi, gniecie
          itd. W czasie wesele ani razu nie poprawia się makijażu mimo takich planów...

Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło.
          ps.A naszym fotografom chyba musze wysłac linka do tego forum wink
          • athandavan Re: ja już po! dzielę się moją radością! 18.07.06, 17:24
            >ps.A naszym fotografom chyba musze wysłac linka do tego forum wink

Wlasnie! Moze zaczna powaznie myslec, ze taka 'fucha' od czasu do czasu nie jest
            zla wink A swym artystycznym zacieciem sprawia mnostwo radosci niejednej mlodej
            parze.

Basiu - serdecznie pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego!
            • askiem Re: ja już po! dzielę się moją radością! 18.07.06, 18:04
              Ja chcę jeszcze tych zdjęć! smile
              • agnieszka5661 Re: ja już po! dzielę się moją radością! 18.07.06, 18:57
                ja też!! wink
                • ana_11 Re: dworek 18.07.06, 21:56
                  Piękne zdjęcia!
                  Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
                  Chciałabym się zapytać w jakim miejscu organizowałaś wesele, bo ja też myślę o
                  wynajęciu dworku. Pozdrawiam
                  • barbara.verde Re: dworek 19.07.06, 12:36
                    Wesele organizowałam w Celestynowie. Dwór Radzin. Jeszcze chyba nie mają
                    strony, ale wiem że zaraz będzie. Ja tam trafiłam przez koleżankę. Ul. Otwocka
                    18. Bardzo mili ludzie świeżo wyremontowali dwór z myślą o weselach,
                    konferencjach. Na piętrze 10 miejsc noclegowych i pokój dla nowożeńców. Tydzień
                    przed naszym ślubem np. kupili sztućce - słowem, pokolei wszystko kupują,a
                    czego nie mają trzeba wypożyczyć. Miejsce jest piękne bo nie jest sztuczne, nic
                    złotego nie kapie ze ścian, surowośc XIX wiecznego dworu - właściciel jest
                    architektem, więc ma gust. dookoła stary park, też nieprzesłodzony.
                    • barbara.verde Uległam wam - pokaże coś jeszcze :- 19.07.06, 13:18
                      • annanaba Re: Uległam wam - pokaże coś jeszcze :- 19.07.06, 13:22
                        ???!???
                      • barbara.verde Re: Uległam wam - pokaże coś jeszcze :- 19.07.06, 13:29
                        Uległam wam - pokaże coś jeszcze smile
                        spotkałam się z tak miłymi reakcjami, że zdecydowałm sie wam pokazać więcej
                        zdjęć.
                        Pokaże też gości i miejsce,a dla mnie bzdurą jest zamazywanie czyjejś twarzy,
                        więc liczę na uczciwośc ludzi na forum.
                        Te zdjecia są trochę inne - tamte wybrałam jako najbardziej "nasze" uczuciowe.
                        A teraz będa bardziej zwykłe, pokazujące jak było. I kolorowe. smile
                        No to teraz instrukcja obsługi:
                        www.nalubelskiej.pl/f01.jpg
                        i dalej zmieniacie sobie numerek na f02, f03 aż do f16.
                        Miłego oglądania! Czekam na listy na priv jeśli o coś chcecie zapytać bo już
                        nie moge całe dnie śledzić forum, trzeba trochę popracować...
                        To będzie wasz cudowny dzień!
                        Na pewno - tylko nie dajcie się zwariować, że coś musicie!
                        • lacitadelle Re: Uległam wam - pokaże coś jeszcze :- 19.07.06, 13:35
                          nie działa sad
                        • barbara.verde instukcji ciąg dalszy 19.07.06, 13:41
                          www.nalubelskiej.pl/f02.JPG - JPG musi być drukowanymi.
                          • szara82 Re: instukcji ciąg dalszy 19.07.06, 13:44
                            działasmile
                          • katrine Re: instukcji ciąg dalszy 20.07.06, 11:14
                            piękne zdjęcia, szczęsliwi Państwo Młodzi - suuuuuperowo. Oryginalny stół z
                            zielenina wink) Życzę aby każdy dzień był taki piękny jak ten!
                      • szara82 Re: Uległam wam - pokaże coś jeszcze :- 19.07.06, 13:40
                        Barbarowink czy wiesz, że jesteś bardzo ładna? I że masz przystojniaka za męża? Na pewnosmile
                        Życzę dużo szczęścia i uśmiechu!!!
                        Podoba mi się to (niezmiennie zresztą u wszystkich), że jesteście wyluzowani, kochający się, z błyskiem w oku. Podejrzewam, że nawet jeśli byście mieli gorsze technicznie zdjęcia (dobra robota swoją drogą i Twoja, i fotografów), to i tak by mi się podobały. Bo ślub u was to nie szopka, nie ochy i achy, nie przekonywanie o swojej oryginalności, tylko miłość i radość. Naprawdę bardzo piękne.
                        Gratuluję!
                        PS: Ja mam ślub w grudniu, najbardziej mi żal, że nie będę miała takich "polno-ogrodowych" kwiatów, jak Ty...
                        • dzastyna Re: Uległam wam - pokaże coś jeszcze :- 19.07.06, 14:32
                          Gratulacje! Fotki sa poprostu prześliczne!!! Duzo szczescia i milosci!
    • ag1978 Re: ja już po! dzielę się moją radością! 20.07.06, 10:08
      świetne zdjęcia
      bardzo mi się podobają
      naturalne mimo "polepszenia jakości"
      jak widać na tych zdjęciach odpowiednia obróbka zdjęć wcale nie sprawia
      wrażenia sztuczności ale wręcz przeciwnie uwypukla to co powinno być bardziej
      widoczne

ślicznie wyglądali Panstwo Młodzi, fakny image

PS. spodobał mi się twój tort, masz może jakieś większe zdjęcie, tak aby był
      cały pokazany?
      • jakaspanna taka radość z Was emanuje.... 20.07.06, 11:20
        PIęknie..........................bardzo pieknie wyglądaliściesmile...pomyśleć, ze
        my za 9 m-cy.....będziemy mam nadzieję, tak samo się uśmiechać....CUDO
        • agnieszka5661 Re: taka radość z Was emanuje.... 21.07.06, 09:41
          super zdjęcia. szczególnie te, zrobione z jadącego przed Wami auta
    • zoofka Re: ja już po! dzielę się moją radością! 21.07.06, 11:43
      Jesteście naprawdę fajną parką. Miło się patrzy na wasze zdjęcia smile
      • ingass Pięknie... 25.07.06, 18:07
        Zdjęcia piekne... My dopiero przygotowujemy się do ślubu, choć tres już
        jest wink) Wybrałam podobną sukienkę do twojej, a może taką samą? Salon Lilea?

pozdrawiam
    • dorciami1 Re: ja już po! dzielę się moją radością! 25.07.06, 22:04
      Basiu, tak patrze na zdjecia kosciola i bardzo znajomy mi sie wydaje - to
      bazylika na Kaweczynskej, prawda? wink Ja tam slubuje 30.09 - mieszkalam tam
      kiedys i darze ten kosciol olbrzymim sentymentem ...
      Muzyka byla cala wasza, czy organista z bazyliki tez gral? Ciekawa jestem jak
      mu to wychodzi smile

A zdjecia przepiekne!!!

Dorota
      • barbara.verde Re: ja już po! dzielę się moją radością! 27.07.06, 09:43
        Tak, to bazylika na kawęczyńskiej.
        Organista też grał. Nasi na organy i trąbkę przygotowali wejście, wyjście i
        komunię. Ofiarowanie, dziekczynienie i części stałe - jakoś się dogadali tam na
        górze, sczerze mówiąc nie wiem kto grał, ale chyba organista smile 150zeta jakoś
        kosztował, bardzo się zachwalał jako zawodowy śpiewak i raz zaśpiewał,
        niektórzy potem nam mówili że pięknie, ja wole inaczej, z mniejszą manierą.
        Warto wczesniej go spytać kiedy ma jakiś ślub i przyjśc posłuchać.
        Pozdrawiam. A ks.Franczak powiedział rewelacyjnie kazanie. A ks.Kania jak
        zwykle żartował. smile
        • kkarutek Re: ja już po! dzielę się moją radością! 27.07.06, 13:10
          Basia, serdeczne GRATULACJE!! Zdjęcia są poprostu przecudne, a Wy wyglądaliście
          przepięknie!! smile Aż miło się na sercu robi oglądając takie reportarze smile
          Dużo miłości i uśmiechów na co dzień Wam życzę smile
          • barbara.verde Re: ja już po! dzielę się moją radością! 08.08.06, 10:35
            Witam wszystkie!
            Reportazyśći, którzy robili nam zdjęcia bardzo sie ucieszyli, że ich praca sie
            podoba i powiedzieli, że śmiało mogę ich ogłaszać i dawać telefon itd.
            Uprzedzam, że sa zapracowani i nie tani. Dla nas to znajomi poprostu.
            W każdym razie - dziewczyna nazywa sie Dorota Kaszuba.nr608684608
            Pozdrawiam wszytskie panny i nie panny
            • pipi_bipika Re: ja już po! dzielę się moją radością! 08.08.06, 12:15
              Basiu!
              Wysłałam Ci wiadomość na prv.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka