Dodaj do ulubionych

Kochane Emamy

31.12.12, 09:52
Życzę Wam by rok który zacznie się już za kilkanaście godzin był dla Was jak najlepszy i by to co ze sobą przyniesie przyćmiło dotychczasowe najlepsze wspomnienia.
Byśmy wspólnie uczyniły to miejsce spotkań jak najlepszym pełnym wartościowych rozmów.
Krejzi

Obserwuj wątek
    • ekaczmarczyk Re: Kochane Emamy 31.12.12, 10:34
      Podpisuje sie pod tymi zyczeniamismile Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Ewa
    • shellerka Re: Kochane Emamy 31.12.12, 10:36
      Dziękuję i życzę wszystkim Emamom oraz sobie tego samego smile
    • zona_mi wklejone przez moderatora 31.12.12, 16:55
      roks30
      31.12.12, 16:26

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM EMATKOM!!!
      ZDROWYCH I MĄDRYCH DZIECI, UDANYCH URLOPÓW, POCIECHY Z MĘŻÓW LUB NIEMĘŻÓW I SPEŁNIENIA MARZEŃ.
      POZDRAWIAM GORĄCO I DO "ZOBACZENIA" W NOWYM ROKU !!!
    • rhaenyra Re: Kochane Emamy 31.12.12, 17:53
      najlepszego smile
      • jak_matrioszka Re: Kochane Emamy 31.12.12, 18:00
        Zycze Wam zebyscie w 2013 wciaz umialy marzyc, smiac sie i cieszyc, zeby zaden koniec swiata nie spedzal Wam snu z powiek i aby zdrowie Wam dopisywalo smile
    • kardiolog Re: Kochane Emamy 31.12.12, 18:18
      nie wiem, czy warto jeszcze zagladac na jakiekoliwek forum gw.? moze to juz ostatni bastion, gdzie jeszcze ktokolwiek bywa nawet (moderacja w postaci niejakiej katarzyny czy karoliny tez).
      tak czy inaczej smutek rozszedl sie po kosciach, chociaz to forum tchnie nadzieja, ze moze jeszcze cokolwiek sensownego wyprysnie z tego miejsca i nie bedzie to wrzod na du--pie.
      zycze emamom , etatom i sluzbie zakladajacej watki z przydzialu forumowego wszystkiego naj-slepszego w nowym roku!!!

mam nadzieje, ze bedzie mniej ujadania, jazgotania przy wtornosci wlasnych trolli niczym echa, a wiecej empatii i wolnosci od forum. OD forum, powtarzam.
      chociaz...scheiße egal. to wasze zycie.
      kardiolog
    • kropkacom Re: Kochane Emamy 31.12.12, 18:26
      > Byśmy wspólnie uczyniły to miejsce spotkań jak najlepszym pełnym wartościowych
      > rozmów.

No, najważniejsze aby było ciekawie, intrygująco i niekoniecznie o bidecie tongue_out A nie a propos forum, życzę wszystkim zdrowia, szczęśliwych związków i godziwych zarobków.
    • lady-z-gaga Re: Kochane Emamy 31.12.12, 19:45
      Nie wiem, czy jestem emamą, ale przeczytałam życzenia i dziękuję bardzo smile
      Szczęsliwego Nowego Roku życzę wszystkim forumowiczkom bez wyjątku wink
    • kol.3 Re: Kochane Emamy 31.12.12, 20:52
      Zdrowia i miłości dla wszystkich!
    • czar_bajry Re: Kochane Emamy 31.12.12, 21:02
      Jezu Krejzi co Ci się stało?
      Wszystkiego dobregosmile
      • imasumak Re: Kochane Emamy 31.12.12, 22:51
        Eno, a co się miało stać? Z Krejzi da się całkiem sensownie pogadać nie tylko przy okazji Sylwestra smile
    • kkalipso Re: Kochane Emamy 31.12.12, 21:25

Rok się już kończy, Rok się zaczyna,
      otwórzmy więc nową butelkę wina
      i razem wypijmy za nasze zdrowie,
      aż się zakręci nam troszeczkę w głowie.

Szampańskiej Zabawy Wszystkim Ematkom i Szczęśliwego Nowego Roku!

https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRAbWXPK5TF4s5Utrew44p4nEvHjFD5Mx3BfAOERdRVUfEpePwd&t=1
    • imasumak Re: Kochane Emamy 31.12.12, 22:48
      I ja też życzę tego wszystkim smile
    • siasiunia1 Re: Kochane Emamy 01.01.13, 05:23
      dziewczyny (kobiety, kobietki, mamy )
      dużo zdrowia dla was i dla rodziny, dużo poczucia humoru i dystansu do siebie, duzo pieniędzy (ale nie tyle żeby zwariowac), dużo inwencji twórczej i dużo szczęścia smile
      • kardiolog Re: Kochane Emamy 01.01.13, 12:27
        jeszcze raz wszystkiego dobregow nowym roku osobom w watku i oboksmile

najblizsze zyczenia przy okazji kolejnych swiat!

pa!

kardiolog
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka