Dodaj do ulubionych

???Kwiaciarnia ul. Chełmska i Czerniakowska???

22.07.06, 12:07
Czy ktoś z Was kupował tam swoje wiązanki? Mam blisko od domu więc jestem
ciekawa jakie są ceny i czy sa godni polecenia. Pozdrawiam
Ania

ślub kiedy?
Obserwuj wątek
    • kasiababik Re: ???Kwiaciarnia ul. Chełmska i Czerniakowska?? 22.07.06, 12:56
      Cześć

Ja polecem kwaiciarnię na ul.Powstańców ślaskich kupywałam u nich wiązankę
      ślubną za 150 zł w sumie z wiązanką dla świadkowej zapłaciłam 220 zł.
      Zamawiałam także u nich kosze dla rodziców które wyniosły w sumie 120 zł, a
      oprócz tego dowieźli mi je do domciu 19 km od Wawkismile) Miła i fachowa obsługasmile
    • burleska Re: ???Kwiaciarnia ul. Chełmska i Czerniakowska?? 22.07.06, 13:14
      Witam, ja zamawialam stamtad wiazanke dla siebie+ butonierke dla pana mlodego i
      bukiet dla swiadkowej + butonierke dla swiadka. Za wszystko zaplacilismy 330zl.
      Przesle Ci na miala nasze bukiety. Zamawialismy tez bukiety dla rodzicow: z
      czerwonych kwiatow, w granicach 50zl. Dalam zaliczki 100zl i potem nie musialam
      nic doplacac (tzn. nikt w kwiaciarni nie stwierdzil, ze ups, niechcacy zrobili
      wieksze czy drozsze...) Tam zamawia kwiaty 'ślubne' cala moja rodzina, wiec
      wiedzialam, ze jest to sprawdzony adres. Wiem, ze dowoza do domu za oplata 40zl,
      ale skoro mieszkasz obok, to Cie to nie dotyczy...
      pozdrawiam
      • ritak81 Re: ???Kwiaciarnia ul. Chełmska i Czerniakowska?? 25.07.06, 11:40
        Rowniez prosze o zdjecie bukietow smile na gazetowego, Dzieki
      • tropea Re: ???Kwiaciarnia ul. Chełmska i Czerniakowska?? 25.07.06, 14:12
        Witam,
        Czy mogłabyś mi przesłać zdjęcia swojej wiązanki ślubnej?
        Mieszkam przy Gagarina i ostatnio coraz bardziej zastanawiam się nad kwiatami z
        tej kwiaciarni.
        Będę się musiała do nich przejśc i obejrzeć katalogi (mam nadzieję, że mają).
        Z góry dziękuję.
        Pozdrawiam
        Anka
    • aneczka_ mam pytanie 22.07.06, 22:26
      gdzie bierzesz slub i gdzie robisz wesele?
      mieszkam w okolicy i szukam dobrego lokalu na wesele
      • zaba002 Re: mam pytanie 22.07.06, 22:39
        Ślub biorę w Wilanowie a wesele mam w CANWIE na Wale Miedzeszyńskim.
        • aneczka_ Re: mam pytanie 22.07.06, 22:55
          a ile placisz za osobe? znalazlam wlasnie ich strone ale nie ma nawet menu.
          mozesz cos napisac na teat tej restauracji? moze byc na mejla
          dziekuje
          ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka