ali3 23.07.06, 17:04 Czy ktoras z Was bawila sie tam na weselu? Moze slyszalyscie jakies opinie? Bede wdzieczna za wszystkie wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quali1 Re: Puszczykowo k. Poznania Hotel Atrium 24.07.06, 09:29 ja bede miala tam wesele 30.09.2006, zebrane opinie byly dobre w prawdzie chcialam hotel Jasmin ale tam nie bylo wolnych terminow. Odpowiedz Link Zgłoś
joannapoznan Re: Puszczykowo k. Poznania Hotel Atrium 24.07.06, 10:52 ja będę miała tam ślub 19.08,może nie bedzie dla Ciebie za późno to opiszę wrażenia na forum. Znalazłam parę informacji od osób które miały tam wesele lub bawili się jako goście - nie ma podobno problemu z odgłosem pociągu - czego się bałam, jedzenie jest dobre i świeże, ktoś narzekał tylko że było go mało, a właściwie na to że kenerzy wprowadzali wzorcowy porządek i sprzątali natychmiast po posiłku. Jutro mam spotkanie z kierowniczką i mam zamiar ten temat poruszyć. sala jest bardzo ładna i ten otwierany dach jest super atrakcją. Oczywiście jak nie bedzie padać Ustala się jak do tej pory wszystko z nimi bez problemów. Kiedy chcesz robić wesele? bo z sierpniowym terminem miałam problem, rezerwowałam go prawie 1,5 roku temu i już nie mogłam mieć wymarzonego 12-tego sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ali3 Re: Puszczykowo k. Poznania Hotel Atrium 24.07.06, 18:35 Joasiu napisze do Ciebie na priv, gdyz mam parę pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
ali3 Re: Puszczykowo k. Poznania Hotel Atrium 25.07.06, 16:00 znalazlam w archiwum wwypowiedz pantarejki ktora mnie zmartwila forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=36067560&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś