25.07.06, 15:44
Mam w planach zorganizowac mojej przyjaciolce panienski, ale nie mam za bardzo na niego pomyslow, pomozcie. jak wy planujecie badz jak wspominacie jakies wczesniejsze panienskie na jakich bylyscie??
Obserwuj wątek
    • kasica1980 Re: panienski 25.07.06, 15:50
      ja byłam 2 razy na takim wieczorze.
      raz poszłyśmy na disco i kulturalnie po 2 piwka wypiłyśmy,bo przyszła pani
      młoda jakoś nie wykazywała entuzjazmu na dalszą zabawę(ale było wesoło smile.
      drugim razem impreza była w akademiku i było zupełnie inaczej.kupel koniecznie
      chciał robic striptiz,ale my jakoś nie bardzo chciałyśmy na to patrzeć(troszkę
      mało apetyczny nam się wydawałwink.w każdym razie były same baby i było troszkę
      procentowych napoi i było supersmile).
      wszystko zależy od Twoich towarzyszek smile)

pozdrawiam
      mój suwaczek
    • aldonap22 Re: panienski 25.07.06, 15:53
      Tu podsyłam Ci link, jak sobie dziewczyna poradziła z organizacją panieńskiego,
      bardzo fajne pomysły, do wykorzystania:
      www.sunsilk.pl/app/blogEntry?i=368&entry=37375
      • dorciaszek Re: panienski 25.07.06, 17:22
        no fajny fajny pomyslsmile
    • dorciaszek Re: panienski 26.07.06, 13:05
      a moze jakies pomysly jeszcze??
      • popka5 Re: panienski 26.07.06, 13:26
        Ja bylam ostatnio na panienskim smile
        Kobitki mialy w jednym mieszkanku a mezczyzni niedaleko nas, tez w mieszkanku.
        Kazda zrobila cos do jedzonka, kazda przyniosla po pol litra smile) Siedzialsmy,
        jadlysmy, potanczylysmy smile a ok 24 poszlysmy do naszych chlopakow ( ktorzy
        zreszta siedzieli i zamulali ) i wtedy zaczela sie zajebista zabawa smile)
        Nie bylo zadnych "atrakcji" typu stiptizer i stripstizerka - tak mlodzi
        ustalili miedzy soba i chyba dobrze, przynajmniej my kobietki nie mialysmy
        stresa, ze faceci sie slinia na widok innej smile)
        • popka5 Re: panienski 26.07.06, 13:42
          aha i jeszcze kupilysmy jej fajna bielizne, troszke smiechu bylo jak ja
          przymierzala smile))
    • kaaarolinkaa Re: panienski 26.07.06, 13:37
      Powiem Ci jedno-postaraj sie-moja swiadkowa zrobila wieczor panienski mi taki
      ze sie plakac chcialo....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka