dorciaszek 25.07.06, 15:44 Mam w planach zorganizowac mojej przyjaciolce panienski, ale nie mam za bardzo na niego pomyslow, pomozcie. jak wy planujecie badz jak wspominacie jakies wczesniejsze panienskie na jakich bylyscie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasica1980 Re: panienski 25.07.06, 15:50 ja byłam 2 razy na takim wieczorze. raz poszłyśmy na disco i kulturalnie po 2 piwka wypiłyśmy,bo przyszła pani młoda jakoś nie wykazywała entuzjazmu na dalszą zabawę(ale było wesoło . drugim razem impreza była w akademiku i było zupełnie inaczej.kupel koniecznie chciał robic striptiz,ale my jakoś nie bardzo chciałyśmy na to patrzeć(troszkę mało apetyczny nam się wydawał.w każdym razie były same baby i było troszkę procentowych napoi i było super). wszystko zależy od Twoich towarzyszek ) pozdrawiam mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Re: panienski 25.07.06, 15:53 Tu podsyłam Ci link, jak sobie dziewczyna poradziła z organizacją panieńskiego, bardzo fajne pomysły, do wykorzystania: www.sunsilk.pl/app/blogEntry?i=368&entry=37375 Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: panienski 26.07.06, 13:26 Ja bylam ostatnio na panienskim Kobitki mialy w jednym mieszkanku a mezczyzni niedaleko nas, tez w mieszkanku. Kazda zrobila cos do jedzonka, kazda przyniosla po pol litra ) Siedzialsmy, jadlysmy, potanczylysmy a ok 24 poszlysmy do naszych chlopakow ( ktorzy zreszta siedzieli i zamulali ) i wtedy zaczela sie zajebista zabawa ) Nie bylo zadnych "atrakcji" typu stiptizer i stripstizerka - tak mlodzi ustalili miedzy soba i chyba dobrze, przynajmniej my kobietki nie mialysmy stresa, ze faceci sie slinia na widok innej ) Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: panienski 26.07.06, 13:42 aha i jeszcze kupilysmy jej fajna bielizne, troszke smiechu bylo jak ja przymierzala )) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: panienski 26.07.06, 13:37 Powiem Ci jedno-postaraj sie-moja swiadkowa zrobila wieczor panienski mi taki ze sie plakac chcialo.... Odpowiedz Link Zgłoś