domargo 27.07.06, 14:24 czy macie zdjęcia takich bukietów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sosnewald Re: bukiet z goździków 29.07.06, 13:16 Niestety nie mam zdjęcia, ale widzialam taki bukiet na własne oczy i byłam oczarowana. Goździki można dobrać w różnych kolorach i wielkościach. Wyglądają bardzo delikatnie jednoczśnie są pełne i wyjątkowo wytrzymałe na upał. Myślę, że świetnie nadają się do klasycznego okrągłego bukietu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewulka76 Re: bukiet z goździków 29.07.06, 14:04 Ja mialam z gozdzikow, tzw kalafior, pistacjowo rozowy, byl przepiekny)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewulka76 Re: bukiet z goździków 29.07.06, 14:12 Oto moj))) img101.imageshack.us/my.php?image=bukietwu4.png Odpowiedz Link Zgłoś
domargo Re: bukiet z goździków 29.07.06, 15:08 ja się ciągle waham - chcę mieć błękitny bukiet i w sumie wybór wśród kwiatów mam niewielki. strasznie podobają mi się hortensje, ale kwiaciarka powiedziała, że nie wie czy uda jej się je zdobyć. jeśli nie - będą goździki. ewulko - bardzo ładny bukiecik Odpowiedz Link Zgłoś