bacha1979 28.07.06, 23:16 Od wrażeniem tego co obejrzałam, coś niezwykle pięknego. Już Ty wiesz o co mi chodzi.) Dziękuję Ci. I pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 28.07.06, 23:18 Dziękuję, ale to zasługa wielu osób, które na to zapracowały. Wybrałam profesjonalistów do wszystkiego Warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 28.07.06, 23:21 Kochana, nie będę Ci słodzić, ale sama wiesz, że to nie tylko zasługa osób trzecich. )) w końcu nie każdemu Bozia tyle samo dała, nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 28.07.06, 23:28 Czekam na maila, wiesz, co ma w nim być To samo A nawet lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
maruszka1980 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 10:18 ojej, dziewczyny pokazcie te zdjecia, pls! ja uwielbiam patzrec na piekne panny mlode a podejrzewam, ze w tym wypadku tak wlasnie jest Niestety, zdjecia publikowane na forum przez mlode mezatki zazwyczaj sa, mowiac delikatnie, malo atrakcyjne potem padaja jakies komplementy, ale chyba tylko po to, zeby pocieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 10:27 No takie mam mieszane uczucia z tym pokazywaniem, tym bardziej, że wychwalałam wcześniej fotigrafa, który je robił. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 10:28 No właśnie dziewczynki pokażcie te zdjęcia,jeśli nie chcecie na forum to na maila p.s.na tych zdjęciach umieszczonych na forum Agnrek wyglądała bardzo młodo,sama myślałam,ze ma jakieś 25 lat ale jak napisała,że przekroczyła 3 dziesiatkę to mi szczęka opadła dlatego dziewczynki pochwalcie się proszę Odpowiedz Link Zgłoś
annanaba Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 10:30 ja też czekam z nie cierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 10:30 Chwalcie się chwalcie Sama też się pochwalę, chociaż oboje z Narzeczonym jesteśmy totalnie niefotogeniczni... ale mam nadzieję że nasze piękne stroje dodadzą uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 11:27 Kasiad50, Ty donosicielko jedna Ja Ci zdradzę mój wiek jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 15:02 no nie przesadzaj z tymi 25-latami wygląda na tyle ile ma...(nie doszukiwać się tutaj złośliwości, bo jej nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 15:03 zawsze dobrze, że nie starzej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 08:11 Czy ja nie mam prawa napisać,że wygląda na 25 lat? Dla mnie wygląda i nie dyskutujmy na ten temat,ja tylko wyraziłam swoją opinię,nie wiedziałam,ze na forum panuje ograniczenie prawa do własnych wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 10:18 Widać nie masz prawa pocieszać 30-latki Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 11:37 nie obowiązuje, dlatego też piszę, co ja uważam niektórym wolno, bo piszą słodko, innym nie, bo piszą szczerze? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 11:48 Ja pisząc o tym,że Agnrek wyglada na 25 lat wg mnie nie pisałam słodko,bo nie taki miałam zamiar.Dopóki nie przeczytałam gdzieś w wątku ile lat ma Agnrek,naprawdę myslałam,ze ma jakieś 25 lat. A posty w stylu,że to jest jakieś słodzenie uważam za conajmniej dziwaczne,bo wg mnie na tyle lat Agnrek wyglądała na zdjęciach ślubnych. Ot i tyle.Widac golinga wszędzie doszukuje się jakiegoś słodzenia i tak też odbiera pisanie prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 11:51 nie Kasiu, nie wszędzie się tego doszukuję, drażni mnie natomisat, że za każdym razem, jak napiszę co myślę i nie jest to po czyjejś myśli, obrywa mi się... ja też nie wiedziałam, ile Agnrek ma lat, ale przegięciem było dla mnie to 25, dlatego to napisałam zresztą, kobietom wieku się nie wytyka wszystkie przecież co roku obchodzimy 18. urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:44 No nie wiem, które Wy, bo ja ciągle 16 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa741 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 21:01 Na temat braku profesjonalizmu tego fotografa wypowiadać się nie będę, szkoda klawiatury. Śmieszy mnie tylko jedno: to gra świateł czy masz wąsik?! Moze należało się wydepilowac przed sesją... A jesli cien padł Ci pod nosem (dziwne, że na większości zdjęć), tym większe brawa dla "profesjonalisty"... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 21:21 Biedna z Ciebie kobieta.... Skopałas justm, teraz się tu wpierniczasz. Żal mi Cię. I nie odpisuj, bo w d... mam takie chore posty. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa741 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 21:25 Tak, nie ma to jak klasa starzejacej się, bezdzietnej żonki z wasikiem... Jest na tak samo wysokim poziomie, jak histeryczki justm. Golinda, w jedynym miała rację. Albo głaszcze się cię po głowce i zachwala zdjęcia do d..., albo natychmiast jestes urazona, ze ktoś nie pada na kolana przed "profesjonalistą". No nic, to ty masz zdjęcia do d... Tylko nie osmieszaj się mówienie, ze zrobił je profesjonalny fotograf. Odpowiedz Link Zgłoś
stefa111 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:27 pokaż swoje, to się pośmiejemy, a może nawet Cię obrazimy?....... nie jestem przyjaciółką agnrek, ale nie moge się zgodzić na to, abyś ją obrażała. Trochę kultury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:36 No właśnie,ewa przegina już z tym obrażaniem ludzi,najlepiej albo kasować jej posty,albo wogóle na nie nie odpowiadać. p.s.tak się zastanawiam,czy ta ewa to przypadkiem nie mężczyzna hehe,bo jakoś dziwnie cieta jest na kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek do Ewy 03.08.06, 09:41 Ewka, nie pokazuj tu swoich zdjęć, bo 99% procent dziewczyn skopie Ci tyłek. Tyle jadu każdej z nas wlałaś, że biedna będziesz. Jesteś obrzydliwym, złym człowiekiem. Nie życzę Ci w życiu niczego dobrego. Nie zasługujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:44 ja uważam, że krytyka na forum jest jak najbardziej dopuszczalna i nawet zdrowa, ale komenatarz ewy był niestety poniżej poziomu podstawówki ewo! ten z wąsikiem i w garniturze to mąż Agnrek, ona to ta istota w welonie i białej sukni wybacz, ale ja niczego takiego nie zauważyłam, choć przyznam, ze zaciekawiło mnie to trochę i jeszcze raz przejrzałam te fotki i nie bronię to nikogo, ani nikomu nie chcę dokopać podstarzała żonka? Roman ci dyktował? skąd takie małomiasteczkowe poglądy?!? jak ktoś bierze ślub w wieku 30 lat, to znaczy, że doskonale wie, czego chce i że jest stuprocentowo pewien, że to własnie ten/ta dla mnie 20-latki na utrzymaniu rodziców biorące ślub są postaciami z tragikomedii! P.S. nie, nie mam 30 lat, jeszcze pare lat mi brakuje... trochę kultury, bo robi się tu jakieś śmierdzące bagno! Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:45 Golindo, dzięki! Uśmiałam się do rozpuku, zwłaszcza z tego tekstu, że ten z wąsikiem tyo mój mąż Aż mi się humor na cały dzień poprawił! Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:50 Agnrek, a jak inaczej można coś takiego skomentować...? Przecież ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:55 Mi już dawno opadły, czasem porywcza ze mnie osoba Staram się unikac ostrych słów, ale w stosunku do tej pani (czy aby na pewno pani???) trudno trzymać nerwy na wodzy. Nie obraża mnie to, bo kim mam się przejmować? TAKIM bagnem??? Mam pomysł - olewajmy ją, może się znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:56 Agnrek,spokojnie,szkoda nerwów nie denerwuj się takimi postami jak ten od ewy,bo ja mam nieodparte wrażenie,że ewa siedzi sobie,popija kawkę i pisze te bzdury tylko i wyłącznie po to,aby kogoś zdenerwować,a później się z tego cieszy,że komuś sprawiła przykrość... Cóż,widać ten typ tak ma i naprawdę szkoda na nią nerwów. A tak na marginesie,powinnas jej napisać,że tak,masz wąsy i brodę i brwi do ziemi,które widzi tylko ewa i nikt inny na forum Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 10:01 Jak mam, jak nie mam Monia76 świadkiem, widzi mnie codziennie Może jej chodziło o włosy na głowie, bo fakt, że bo mam długie i ciemne Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 10:16 nie, nie Agnrek, ja tam jestem zdania, że chodziło jej o twojego Niuńka no bo to za trudne, żeby zrozumieć, że Agnrek to nick kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 10:23 ewa ma chyba ogromne trudności ze zrozumieniem czegokolwiek,ja myślę,że przyszedł już kres jej pobytu na tym forum,niech sobie znajdzie inne forum,np.motoryzacyjne i niech tam napisze coś w swoim stylu o jakimś automaniaku,to ją żywcem zjedzą...i słusznie zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 10:35 Pewnie jeszcze mam włosy w uszach i w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 10:39 I na rękach,nogach i moze cała jesteś włochata niczym miś Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek No to wklejam: 01.08.06, 11:12 Te piękne zdjęcia są autorstwem tego Pana: www.darekstawski.com Mam nadzieję, że nie ma mi za złe, że je tu pokazuję, jak równiez nie będę posądzona o reklamę img71.imageshack.us/img71/3290/plener042cu3.jpg img240.imageshack.us/img240/1060/plener048vp0.jpg img154.imageshack.us/img154/1558/plener053ox1.jpg img227.imageshack.us/img227/8907/plener109yu7.jpg img212.imageshack.us/img212/1723/plener099uf0.jpg img215.imageshack.us/img215/4479/studio015iv2.jpg img72.imageshack.us/img72/7866/studio084ex7.jpg img89.imageshack.us/img89/6452/studio207oz7.jpg img72.imageshack.us/img72/7172/studio061ie3.jpg img301.imageshack.us/img301/9425/reporta030xq4.jpg img123.imageshack.us/img123/7348/reporta089dm0.jpg img232.imageshack.us/img232/6687/reporta114wb4.jpg img58.imageshack.us/img58/5483/reporta181em8.jpg img59.imageshack.us/img59/1374/reporta197tc8.jpg img87.imageshack.us/img87/9214/reporta312cp2.jpg img89.imageshack.us/img89/699/reporta011bs6.jpg Nie mogłam wybrać najładniejszych, więc wrzuciałam sporo. Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: No to wklejam: 01.08.06, 11:24 Zanudzić? Ależ skądże! Super zdjęcia! Fajny naszyjnik Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka1980 Re: No to wklejam: 01.08.06, 11:41 Agnrek, czy ktos Wam juz mówił, ze jestescie do siebie bardzo podobni??)) Niesamowite!! Wszystkiego najlepszego! Przepiekne zdjęcia! Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
litorija Re: No to wklejam: 01.08.06, 11:43 )) Piekne zdjecia szczegolnie podoba mi sie to ze wypelniaja je dwie osoby bez specjalnie duzego odniesienia do otoczenia Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: No to wklejam: 01.08.06, 12:00 Dlatego robiliśmy właśnie u tego fotografa! Tylko my i żadnego tła czy detalu. Odpowiedz Link Zgłoś
dark8 Re: No to wklejam: 01.08.06, 11:45 Piękne zdjęcia, jestem pod wrażeniem Szczególną uwagę zwracają Wasze oczy. Takie radosne i bardzo podobne do siebie Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: No to wklejam: 01.08.06, 11:50 wszystkiego najlepszego! zdjęcia piękne, no i naprawdę jesteście do siebie niesamowicie podobni - patrzę i patrzę z niedowierzaniem Odpowiedz Link Zgłoś
azorek22 Re: No to wklejam: 01.08.06, 12:14 Piekne zdjecia bo wygladaja naturalnie. Tez takie chce! A poza tym jestes tak ladna i fotogeniczna dziewczyna, ze chyba zawsze swietnie wygladasz na zdjeciach. Wszystkiego NAJ Odpowiedz Link Zgłoś
magda_z6 Re: No to wklejam: 01.08.06, 17:02 Powtarzam za moim małym bratankiem- ale ładna Pani !!! Jeśli nie miałaś wielbicieli 5-letnich, to już masz ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: No to wklejam: 01.08.06, 17:05 Noo, mam takiego, który jutro kończy 5 lat dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
erka80 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 11:22 Pięka para, piękne zdjęcia Wszystkiego naj,naj, naj !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melani2 Re: dziękuję bardzo :) 01.08.06, 11:28 bardzo ładna z was para. ładne zdjęcia. miło popatrzeć. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olusia178 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 11:27 Śliczne zdjęcia Jestem pod wrażeniem ! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
uttaa Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 11:38 Gratuluję, zdjęcie bardzo ładne. Czy masz może zdjęcie swojej fryzury bez welonu, albo z ujęciem na którym widać jak wyglądała z tyłu głowy? Przyznam, że myślę o czymś podobnym, a za dwa tygodnie mam próbna fryzurę i chciałabym Pani fryzjerce coś zaproponować. Ze zdjęć wynika, że sesję mieliście już po ślubie, jak oceniasz ten pomysł? My tez mamy zaplanowaną sesję na poniedziałek, ale dużo osób wypowiada się negaywnie o takim sposobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 11:40 My jeszcze nie mlielismy pleneru. Miał być w sobtę ale świadkwoej nie pasowało. Uciekanie nawet na godzinę z własnego wesela nie jest zbyt grzeczne to raz, dwa szkoda czasu. Ja jestem za sesją po ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Do Basi 01.08.06, 12:21 Jesli pogoda dopisze to w tą sobotę.Obiecuję Ci wysłąć. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Gdyby nie ja, nie widziałbyście tyh fotek.:) 01.08.06, 11:43 tych, zaręczam że to literówka. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka1980 Re: Gdyby nie ja, nie widziałbyście tyh fotek.:) 01.08.06, 11:45 Dziekujemy Ci Basiu!!!!))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrise1 Re: Gdyby nie ja, nie widziałbyście tyh fotek.:) 01.08.06, 11:49 Agnrek pięknie wyglądaliście, jak z bajki no i te zdjęcia dzięki Wam wyszły boskie! Bacha Tobie też dziękujemy ) Odpowiedz Link Zgłoś
melani2 Do BACHY!!! 01.08.06, 11:54 pokaż swoje zdjęcie slubne. bacha ciekawość mnie żżera.plissssss Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Do BACHY!!! 01.08.06, 11:55 wysle Ci na priva, oki??Podzieliłam się nimi z zaufanymi osobami. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 11:56 Niestety, nie mam dość dobrych zdjęć włosów, wszędzie zasłania welon. Poszłam ze zdjęciem Jennifer Lopez, ale zrobiłam sobie grzywkę: www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/2922.html Co do zdjęć - niegdy nie robiłabym ich w dniu ślubu, bo jest to bardzo czasochłonne i męczące. Nam plener i studio zajęły prawie 5 godzin. Byliśmy zmęczeni upałem, sukienka brudna od siadania na trawie, twarze błyszczące, ogólnie baaaardzo byliśmy znużeni. Zdjęcia robiliśmy 2 dni po ślubie, ale przerwaliśmy ze względu na upały. Wiele z nich odrzuciliśmy, bo twarze mamy na nich wymęczone i pomięte. Dokończyliśmy miesiąc po ślubie. Dopiero wtedy widać wypoczęte buzie i błysk w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:07 Agnrek,jaka ze mnie donosicielka hihi ))tylko uważnie czytająca forumka wieku nie zdradziłam,zresztą i tak wszyscy o nim zapomną jak tylko zobaczą Twoje cudne zdjęcia i jak młodo na nich wyglądasz,szczerze,myślałam,że jesteś dużo młodsza,nigdy bym Ci nie dała tyle lat ile masz hehe Bacha,ja też prosiłam Agnrek,zeby pokazała zdjecia,wiec są tutaj tez dzięki mnie Bacha,do mnie też wyślij swoje zdjecia,obiecuję,że nikomu nie pokażę ))jako zaufana forumka czekam na zdjecia p.s.Agnrek,pisałaś coś o gościach z Białegostoku,których oprowadzałaś po Warszawie zaułkami o jakich oni nawet nie wiedzieli,czy to była Twoja rodzina? Pytam,bo też jestem z Białego )) pozdrawiam Was dziewczynki serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:16 To była rodzina mojego męża. Jego babcia mieszka pod Białymstokiem, ma tam całą masę wujków i rodzeństwa stryjecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:20 Jak będziecie kiedyś w Białymstoku,to może się spotkamy Ja jako debiutująca forumka trochę zazdroszczę Wam starej gwardii forumowej tej zażyłości i tego,że podam na przykładzie Agnrek zaprosiła na ślub i wesele 2 forumki I pomyśleć,że gdyby nie to forum by sie nie poznały Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:23 Fajna sprawa takie znajomości. Justm i monia76 znam osobiście. Pierwsza była na weselu, druga na ślubie. Resztę znam ze zdjęć. W ogóle jakoś fajnie się tak skumałyśmy wszystkie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Mam zdjęcie fryzury! 01.08.06, 12:07 Uttaa, znalazłam zdjęcie z próbnego czesania, proszę bardzo: img103.imageshack.us/img103/3186/fryzura2an9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
uttaa Re: Mam zdjęcie fryzury! 01.08.06, 12:24 Dziękuję bardzo, mam nadzieje, ze moja fryzjerka zrobi mi coś równie ładnego Odpowiedz Link Zgłoś
szymeks1 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:06 Gratuluję pięknych fotek. Faktycznie oczy są niesamowite... takie rozmarzone... piękne i... niemal identyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:10 Dziękuję. wiecie, nasze mamy urodziły się na Podlasiu, 30 km od siebie. Mój dziadek do wsi męża babci po drzewo jeździł Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:16 Fajnie Basiu,pewnie wysłałaś mi na gazetowego,a ja takiego nie mam Więc prosze wyślij mi na kasiad50@wp.pl ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annanaba Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:31 bardzo ładne zdjęcia i ładna para, będzie ładne życie ) wszystkiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Wy faktycznie jesteście do siebe podobni. 01.08.06, 12:34 a zdjecia studyjne są najładniejsze z tych które widziałam. I nie cukruję Ci Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Wy faktycznie jesteście do siebe podobni. 01.08.06, 12:35 Wiem i dziękuję Nawet się nie spodziewałam, że dobry fotograf może tyle uroku i ciepła wydobyć z naszych twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Wy faktycznie jesteście do siebe podobni. 01.08.06, 12:38 po 1.Basiu dziękuję za zdjecia bardzo ładnie wyglądaliście )) po 2.Agnrek,pewnie ze fajne sa takie znajomosci Powiem Ci,ze ja na naszym białostockim forum przez czysty przypadek tez poznałam taka jedną fajna forumkę ona miała wychodzić za mąż już niedługo bo 2.09. a ja dopiero za 11 miesiecy.I nasza znajomość tak sie potoczyła,ze nie mozemy bez siebie żyć hehe. Niestety,wyjechała ona do Wawy,ale widzimy się co tydzien jak przyjezdza do domu A najlepsze jest to,ze będzie starsza na moim slubie )) A najsmutniejsze jest to,że Jej ślubu nie będzie ;-((( bo niedoszły mąż zostawił ją dla innej 3 miesiace przed ślubem I stwierdziłyśmy,że widocznie ten ślub był po to żebyśmy się poznały.I chociaż ślubu nie będzie,to nasza znajomość przetrwa mam nadzieję,ze już na lata ależ się rozpisałam... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Wy faktycznie jesteście do siebe podobni. 01.08.06, 12:41 Niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Wy faktycznie jesteście do siebe podobni. 01.08.06, 12:42 A jednak prawdziwe p.s.Agnrek ja tez czekam na zdjecia plenerowe pod kasiad50@wp.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Wy faktycznie jesteście do siebe podobni. 01.08.06, 12:46 Agnrek super zdjecia) pięknie wyglądaliście i naprawdę podobni jesteście do siebie) p.s. Dzięki Basia że zmobilizowałaś do pokozania) Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Do Basi 01.08.06, 12:48 Jutro wraca z wakacju justm, ją dopiero pomęczymy o zdjęcia, nie? Monia76 też musi nam pokazać, co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Do Basi 01.08.06, 12:51 jeżeli mogę się wciąć też jestem chętna obejrzenia zdjęć Moni (brała ślub tego dnia co i ja) A Justm wiadomo każdy jej kibicował w walce z suknią) jestem poprostu ciekawa efektu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Do Basi 01.08.06, 12:51 Napiszcie wątek do monia76, że ma dać zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Do Basi 01.08.06, 12:57 Kasiu a Twoje zdjecia? Tez jestem ich ciekawa )) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Do Basi 01.08.06, 12:59 ja jak Basia wysyłam wybrańcom) bez problemu wyślę) Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Ja byłam wśród wybrańców kasi balika. :) 01.08.06, 13:01 Fajna z Niej laska, tyle Wam zdradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Do Basi 01.08.06, 13:02 Dla mnie Basia wysłała mam nadzieję,ze Agnrek plener też wyśle więc teraz czekam na Ciebie Kasiu Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Do Basi 01.08.06, 13:00 Piekne sa te zdjecia,z mila checia sie je oglada Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Do Basi 01.08.06, 13:01 jestem, jestem. Agnrek, masz manto za to wywolywanie mnie na forum publicznym a zdjecia zaraz umieszcze. musze sie tylko bardzo skupic i wybrac kilka sztuk zamiast tych kilku setek, ktorymi zameczam najblizszych Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 One nie mają wyjscia, zdjęcia mają być!!!!! 01.08.06, 12:57 i moni i just. Łachy na ni robią, nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: One nie mają wyjscia, zdjęcia mają być!!!!! 01.08.06, 13:12 Agnrek mi zdjecia wysłała,ślicznie dziękuję Kasiababik a Ty o mnie zapomniałaś? (( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: One nie mają wyjscia, zdjęcia mają być!!!!! 01.08.06, 13:33 dziewczyny miałam mały ruch w pracy już wysyłam) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: One nie mają wyjscia, zdjęcia mają być!!!!! 01.08.06, 13:36 No własnie już czekam Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:40 Suuuper wyglądacie A jaki bukiecik apetyczny do pożarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:46 Dziękuję ) bukiecik i bukieciarka znaleziona w necie) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:48 Kasiu,niestety nic nie przyszło,a Agnrek juz ogląda (( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:51 Nie mam gazetowego Kasiu,wyślij mi tak samo jak Bacha i Agnrek na kasiad50@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:52 Kasiu masz) tyle że nie wiesz ) logujesz się tak samo jak na forum ale bez problemu wyślę także na wp) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:53 Dobre to Kasiu było nie wiem ale mam może i mam tylko nie wiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Kasiu, Bacha... 01.08.06, 13:54 ja tez niesmialo poprosze o Wasze zdjecia... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Kasiu, Bacha... 01.08.06, 13:56 Monia za chwilkę wyślę moje) a można też obejrzeć na gimbli troszkę) wraz z opisem) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Kasiu, Bacha... 01.08.06, 14:03 Kasiu,a jak na gimbli znaleźć te zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:55 pseprasam żyłka informatyka się odezwała) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:56 Nic nie szkodzi,fajnie to zabrzmiało już mam,ale szkoda że tylko 2 ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:59 poczekaj poczekaj będzie 5 paczek w sumie 6) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 14:01 Czekam,czekam,juz nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 14:10 Są Kasiu zdjecia śliczne,a juz mnie nastraszyłaś,że tyle tego będzie,a tutaj znowu tylko kilka sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 14:14 są to wybrane w sumie mamy zdjęć prawie 200 więc trudno się zdecydować, plus małżonek nie miał programu do zmniejszania więć nie chciałam zawalać ogromnymi obrazami Wasze skrzynki postaram się zmniejszyć i może jeszcze wysłać) Odpowiedz Link Zgłoś
kisia81 naszyjnik 01.08.06, 13:50 Angrek mam pytanie odnośnie naszyjnika - gdzie do kupiłaś? nie pytam o miejscowość tylko o jubilera A zdjęcia faktycznie piękne - jesteście bardzo fotogeni Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: naszyjnik 01.08.06, 13:58 dziękuję naszyjnik to srebro z cyrkoniami, można kupić w Aparcie. Ostatnio widziałam go w Wola Parku w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kisia81 Re: naszyjnik 01.08.06, 14:02 dziekuje za informacje Były w komplecie z kolczykami? Można wiedzieć na ile cenowo to wydatek Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: naszyjnik 01.08.06, 14:12 Dostałam to w prezencie, a cena to coś między 120 a 180 pln, nie pamiętam dokładnie. Kolczyki chyba do 100 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:17 Basia juz probuje Cie zmolestowac ktorys raz z kolei proszac Cie o zdjecia slubne,daloby rade przeslac pare fotek i mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:20 Oczywiście marlena, już to czynię. Myśłałam, że Ci wysłąłam, pomerdało mi się. Wiesz, że liczę na wzajemność??Ze nie czynię tego bezintersownie??? Miałyśmy ślubować tego samego dnia, ale potem z róznych względó my przełożyliśmy nasz ślub. Acha, wróciłaś z Angli?? Bo chyba byłas tam jakiś czas jeszcze z narzeczonym?? pozdarwiam Cię bardzo serdecznie i już idę na @ ysłać linka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:20 Marlenka,Ty molestujesz Bachę,to ja Ciebie zmolestuję,prosze o zdjecia na kasiad50wp.pl dzisiaj chyba wszystkie forumki mężatki wysyłają mi swoje cudne zdjecia,musze jeszcze zmolestować justm jak sie tylko pojawi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:21 zamiast wszystkie wsadzić na forum, to się ganiają z molestowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:22 No właśnie Agnrek,zamiast to uczynić to trzeba je błagać,no no Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:23 A tak na marginesie,Agnrek,bywasz ty w białymstoku,czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:23 Byłam raz, w drodze do Ełku, bo tam mam teścia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:25 Teść,to bliska rodzina wiec teraz będziesz ich odwiedzała cześciej,więc jak będziesz w Białym to pisz,to pójdziemy na piwo,znałabyś wtedy forumke Monie,Justm i Kasie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:29 Agnrek miałabyś ze mną łatwo bo mieszkam przy trasie na Białystok) Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:25 Dziekuje za fotki,czekam z niecierpliwoscia Basiu juz niestety wrocilismy do Anglii,a tak mi dobrze bylo w Polsce,ale coz jak trzeba to trzeba.Ciesze sie ze i Ty juz jestes szczesliwa mezatka Gratulacje!!! A Ty Kasiu juz po czy przed? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 ja nie chce umieszczać tu fotek 01.08.06, 14:24 z uwagi na pewne, nieliczne na szczęscie nieżyczliwe osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: ja nie chce umieszczać tu fotek 01.08.06, 14:25 Basia, tu nie zamieszczaj, bo to mój wątek Zrób sobie własny, tam będziemy wychwalać. Bo jest co. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: ja nie chce umieszczać tu fotek 01.08.06, 14:27 Nie chodzi o wątek, chodzi o forum generalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: ja nie chce umieszczać tu fotek 01.08.06, 14:28 Pokazuj, pokazuj. Mi kilka wrednych osób (nie z forum) rzuciło teksty w stylu - na zmęczoną na każdym zdjęciu wyglądasz. Cóż, biedni ludzie, nie? Zupelnie mnie to nie denerwuje, ani troszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:26 "przebijemy" "Pogadajmy". Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:27 Marlenko,ja za 11 miesięcy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:28 Pewnie,ze przebijemy "Pogadajmy",bo wszystko co jest sygnowane nickiem Agnrek bije rekordy popularnosci )) Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:30 Bo się zaraz wesoło robi, nie? Włazi na nie wtedy cała banda i pleciemy i pleciemy. Jest kilka wątków, które się rozwijają, zauważyłyście to? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 kaśka 01.08.06, 14:28 nie denerwuj mnie, że niestety. Ja bym chciała to jeszcze raz przeżywać, ale z tym samym mężem rzecz jasna...A tu sie nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: kaśka 01.08.06, 14:30 Przepraszam Basiu,już nie denerwuję,ale to dopiero 11 miesięcy,buuu jak dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: kaśka 01.08.06, 14:33 Ta znowu buuuu, bu i buuu. Ale cois Ci powiem, ja też sie doczekać nie mogłam itez pisałam każdemu, kto był tuz przed ślubem- "jak ja Ci zadzroszczę"... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: kaśka 01.08.06, 14:34 a to tak szybko mija... buuuu Basia buuu chcemy jeszcze raz!!) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: kaśka 01.08.06, 14:34 no własnie,jak ja zazdroszcze tym wszystkim którzy ten Wyjątkowy Dzień mają juz za sobę...ech Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: kaśka 01.08.06, 14:37 Wiecie, że ja od ślubu mam bardziej czuły stosunek do swojego męża? Było tak fajnie, romantycznie, że chyba się na nowo w nim zakochałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: kaśka 01.08.06, 14:39 heh... Agnrek to jeszcze bardziej tęsknie za swoim mężem niż w narzeczeństwie( Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 dokładnie ja tak samo czuję... 01.08.06, 14:39 nas ten wypadek na weselu jakoś jeszcze barzdiej zbliżył do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dokładnie ja tak samo czuję... 01.08.06, 14:40 Wiecie, że ja właściwie to nie chciałam wychodzić za mąż? Żyliśmy sobie grzesznie i było ok. Ale warto było! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: kaśka 01.08.06, 14:40 Agnrek,chyba przeoczyłaś moje pytanie,że byłaś w Białymstoku raz to wiem,a kiedy będziesz znowu z wizytą u teściów? Znasz juz forumke justm,znasz monie,mozna poznać i inne,co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: kaśka 01.08.06, 14:41 Pewnie, jedziemy do Ełku w sierpniu, ale chyba nie przez Białystok, lecz Łomżę. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:29 Zleci nie wiadomo kiedy pamietam jak calkiem niedawno bylo u mnie rok,a tu prosze juz po Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:32 Oj chciałabym kiedys być taka popularna jak Agnrek na tym forum hehe a swoją droga marlenka wyślesz mi te zdjecia czy nie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:34 Dziekuje,ale do Twoich zdjec im daleko,my mielsimy miec sesje,ale czasu nam nie starczylo Kasiu jak bedziesz na tym forum tyle sie udzielac jak Agnerek to bedziesz tez tak popularna,na to trzeba czasu i ciezkiej pracyA zdjecia sa na www.naszslub.ao.pl www.naszslub1.ao.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:37 ja zaraz uciekam do domku,pewnie zanim dotrę to wątek rozwinie się w zastraszajacym tempie i bede go czytała pół nocy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:38 Nie, pewne Panie są tu chyba od pół roku, więc ich nicki się oklepały. Ciągle tylko: bacha1979, twitti, justm, maya28, monia76. Kiedyś słynne były pojedynki w ewcia1980, pamiętacie to jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Agnrek, nie przypominaj mi proszę, do dziś mi 01.08.06, 14:40 wstyd, że dałam się wciągnać w beznadziejne dyskusje, ba psykóki!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek, nie przypominaj mi proszę, do dziś mi 01.08.06, 14:42 Ja mam też kilka za sobą z niektórymi paniami. No trudno, było, minęło, przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:28 hehehehe,przebijemy Dziewczyny a upraszczam sprawe i jesli chcecie zobaczyc zdjecia to sa na tej stronie www.naszslub.ao.pl www.naszslub1.ao.pl na tych stronach sa nasze zdjecia Agnerek przepraszam,ze na Twoim watku,mam nadzieje,ze wybaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:31 Wybaczam tylko dlatego, że zdjęcia są śliczne Mój styl, to lubię - skromnie, ale zarazem elegancko, zawsze się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:33 Wbacz Marlenko,nie zauważylam linka do twoich zdjęć,ale ze mnie rozdziawa Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:36 agnrek! ale się Twój wątek rozmnożył ja już zdjęcia widziałam, ale sobie pooglądałam jeszcze raz przyjemności nigdy za wiele macham po sąsiedzku Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:39 Nie machaj, ja mam okna na parking Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:41 ja szczerze mówiąc też mam okna od parkingu.... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:42 Tylko w drugą stronę niż ja. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Basia wygladaliscie swietnie! 01.08.06, 14:51 Wlasnie ogladnelam wasze zdjecia,oczywiscie wygladcie pieknie,tacy szczesliwi,usmiechnieci,az zyc sie chce jak sie oglada takie wesole zdjecia Wlasnie dodalam Cie do mojej listy gg A teraz zmykam dziewczyny,bo praca wzywa,a tak fajnie sie z wami gadalo,zagladne jutro moze znow fajnie sie rozwinie watekTzymajcie sie cieplo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 04.08.06, 12:21 marlena.k1 piękne dawno nie widziałam takiej ładnej pary i tego błysku w oczach u obojga jednocześnie. piękne. Panna Młoda drobniutka-ładniutka a Pan Młody jak z na każdym zdjęciu uśmiechnięty i radosny przystojniaczek. A te zdęcia to "profesjonalne" czy nie, jeżeli nie to wielkie gratki dla fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 marlena, jakas Ty symaptyczna, jaka 01.08.06, 14:35 ładna buzia... Taka drobinka. I zdjęcia ładne, skromne, gustowne...Ze o mężu nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 AGnrek????? 01.08.06, 16:04 Bardzo proszę o zdjęcie całości sukni jak znajdziesz...chyba wybrałam taką samą a nie mogę jej znaleźć w necie. Pani w salonie zapisala mi na kartce, ktore mi sie podobaly, ale jakimis symbolami, które tylko chyba one znają ) Jak mozesz jeszcze napisac z jakiej kolekcji i mniej więcej cenę bede wdzięczna. P.S. Ślicznie wyglądacie Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: AGnrek????? 01.08.06, 16:10 To jest Atelier Diagonal model 320. Kosztuje 2530 pln. suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=0&poz=397 Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 dziękuję 01.08.06, 16:18 ale ta jest baardzo baardzo podobna Chyba zadzwonie do nich i poprosze, zeby mi powiedzialy z jakiej kolekcji POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
umber82 Re: dziękuję 01.08.06, 16:34 ja może od razu przeproszę za to co napiszę, ale mnie te zdjęcia się w ogóle nie podobają nie ma w nich NIC , no może tylko dwoje średnio zadowolonych ludzi, nie - juz wiem że temu Panu dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: dziękuję 01.08.06, 16:40 umber: właśnie chciałam to napisać zachwycacie się zdjęciami, więc jako laik pokazałam je znajomym fotografom (2) i niestety nie podzielili waszych opinii, przeciwnie-znaleźli wiele błędów jakkolwiek całkiem ładnie wyglądacie, to nie ma w tych zdjęciach nic specjalnego-ani gry światła, ani żadnego pomysłu. a to na niebieskim tle jest naprawdę beznadziejne... Agnrek: nie chcę, zebyś moje słowa odbierała jako atak, ale: ci, którzy tak pieją nad tymi zdjęciami albo nie mają pojęcia o fotografii, albo są nieszczerzy... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dziękuję 01.08.06, 16:42 Golindo, mam jedną prośbę - nie psuj mi i innym radości z oglądania, ok? Piszę to bez urazy, naprawdę. Czasem lepiej sobie odpuścić niż powiedzieć za dużo. Mi się cholernioe podobają i nikt nie jest w stanie mi wmówić niczego innego, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Golindo 01.08.06, 16:48 jesli nie zauwazylas, podpowiadam, ze to sa zdjecia slubne i wlasnie w takim swietle na nie patrzymy. moze z punktu widzenia artystycznego, nie zasluguja na nagrode world press photo, ale w swojej konwencji sa przeciez bardzo dobre - pokazuja pieknie wygladajaych ludzi, sa klasyczne i bez modnych teraz udziwnien. doprawdy nie wiem jakie trzeba miec kompleksy, zeby zadac czegos wiecej od wlasnych zdjec slubnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek02 Re: dziękuję 01.08.06, 17:16 A mnie najbardziej bawi, że Ci którzy krytykują zwykle widzą brak gry światła, zero wyrazu i błędy - i co z tego. Zdjecia ślubne z reguły są kiczowate, ale tez nie maja byc dziełami sztuki - mają byc ładne w potocznym tego słowa znaczeniu. I ja mam swoje na tle błękitnego nieba i co w związku z tym - mnie sie podobaja - bo Ja na nich dobrze wygladam. Pwenie jakby mi je robiła Ann Leibowitz (czy jak to sie tam pisze) byłyby lepsze, artystyczne. Dla mnie ważne jest to, że te byle jakie, które mam dokumentuja było nie było ważne dla mnie i męża zdarzenie i mnie sie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dziękuję 01.08.06, 20:16 Kwiatku, święte słowa, oj, święte. Golinda jest pewnie przed slubem, więc nie kuma bazy Zdjęcia ślubne są po to, żeby na nie patrzeć i się wzruszać, żeby wracały wspomnienia, żeby przypominały dzień slubu. Obca osoba ma prawo tego nie widzieć,my te emocje widzimy na naszych i to oznacza, że mamy piękne zdjęcia. A że nie są, zdaniem niektórych, ciekawe czy profesjonalne... no i co z tego???? Ciekawe to sobie zawsze można zrobić, ślubne - tylko raz. Golindo Droga, takich emocji przy oglądaniu własnych Ci z całego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_kasia1 Re: dziękuję 01.08.06, 20:53 Mnie się podobaja i to bardzo. Poza tym wg mnie z waszych zdjęć bije radość - i chyba o to chodzi w ślubnych fotkach, nie o pokazanie gry światła i cienia, ale uczucia między wami. A co do profesjonalizmu Darka jako fotografa, to ja w niego wierze(robił kiedyś mi fotki i bardzo spodobały się dobrej i znanej agencji). Odpowiedz Link Zgłoś
savanna2 Re: dziękuję 01.08.06, 21:21 Niestety Golinda ma rację - zdjęcia są mało artystyczne a do tego takie "sztuczne". Ja niestety się nimi nie zachwyciłam. Widziałam tu na forum wiele radosnych i ciekawszych zdjęć. I nie miałam w zamiarze obrazić Ciebie Agnrek ale umieszczając swoje zdjęcia na forum powinnaś liczyć się z tym, że nie każdemu muszą się one podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dziękuję 01.08.06, 22:29 Mi to kompletnie nie przeszkadza, że komuś się nie podoba. Jestem pancernie odporna na wszelką krytykę, można mi wkładać ile wlezie, nie rusza mnie to, więc śmiało walcie. Mam tylko uwagę na przyszłość: Wiele dziewczyn nie pokazuje zdjęć właśnie przed takimi opiniami jak Wy wydajecie. I nic dziwnego. To takie typowo babskie - skopać, bo mi się nie podoba. Czasem jednym niepotrzebnym słowem psujecie radość młodej parze. W imię czego? Tego, że nie możecie się powstrzymać i musicie te gorzkie słowa wkleić? W imię tego, że musicie się popisać wiedzą na temat techniki mimo wszystko? Ja mam w życiu prostą zasadę - jak się podoba, to chwalić. Jak się nie podoba - to zamknąc paszczę, bo tak nakazuje zwykła ludzka życzliwość. Proste.Warto się tego nauczyć. Kiedyś Wy pokażecie przecież swoje zdjęcia... Zapewniam, nie jest miło czytać takie wredziochy. Ale to już inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
bezia74 Re: dziękuję 02.08.06, 11:07 to przez zazdrość tak piszą, wyglądaliście fantastycznie, zdjęcia są piękne, widać na nich, że jesteście szczęśliwi, że się kochacie, w końcu są to zdjęcia do rodzinego albumu, a nie na konkurs fotograficzny. Powiem tak , chciałabym żeby moje zdjęcia też tak wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: dziękuję 02.08.06, 11:36 gwarantuję wam, że żadna zazdrość przeze mnie nie przemawia spojrzyjcie na inne wątki ze zdjęciami-wiele z nich mnie naprawdę zachwyciło i napisałam to ale czytam, jak się niesamowicie zachwycacie tymi zdjęciami i zastanawiam się, czy to ja się nie znam, czy cała reszta dlatego proszę o opinię znawcę, który mówi mi, że mam rację czy napisałam coś, co Cię Agnrek obraziło? po prostu żaden artysta z tego fotografa i tyle! przycisnął guzik, nic więcej ale ty wyglądałaś naprawdę ładnie, co już gdzieś wcześniej pisałam, więc proszę mnie tu o jakąś dziwną zawiść nie posądzać poza tym: nie ja jedna napisałam, że nic specjalnego te fotki czy nie można już powiedzieć tego, co się myśli, tylko trzeba wszystkim fałszywie słodzić? Nie miałam zamiaru zepsuć wam radości, ale jeśli potrafisz się zdenerwować opinią nieznajomej ci osoby, to współczuję... Jeszcze raz życzę Wam wszystkiego najlepszego! Zresztą wyglądacie na szczęśliwych, niech tak pozostanie na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dziękuję 02.08.06, 11:41 Golindo, nic mnie nie zdenerwowało ani nie obraziło, daleka jestem od tego. Po prostu mam inne zdanie niż Ty i inne osoby, którym te zdjęcia się nie podobały. Myślę, że zupełnie inaczej patzry na nie obca osoba, a inaczej ja. Wczoraj sobie rozmawiałam z monia76 i spytałam, co czuje, gdy na swoje patrzy. Mówię Ci - człowiek się rozpływa i to nie jest narcyzm, ale coś znacznie lepszego - emocje, wspomnienia. I o to chodzi, prawda? Wczoraj odebrałąm zdjęcia na papierze, dzisiaj do nocy będę je wklejać, a wiesz, jaka to frajda? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: dziękuję 02.08.06, 11:47 i bardzo dobrze, że się cieszysz, że masz w sobie tyle radości, wiem, o czym mówisz, bo sama mam świra na punkcie zdjęć i mogłabym je oglądać bez przerwy...jest w zdjęciach coś takiego magicznego...ta jedna jedyna chwila zamknięta w obiektywie, nie do odtworzenia w rzeczywistości, a mimo to zatrzymama na zawsze... ale dlaczego mówicie tu o profesjonalizmie tego fotografa? (pomijając oczywiście cały aspekt emocjonalny, bo tego się nie ocenia) ja nie wiem jak wyjdą nasze zdjęcia znam tego człowieka od kilkunastu lat, widziałam wszystkie jego zdjęcia, został wiele razy doceniony przez profesjonalistów, ale kto wie, czy mu np. "blenda" nie pęknie (odpukać!) jeszcze raz powtórzę, że nie zamierzałam cię ani obrazić, ani sprawić ci przykrości Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dziękuję 02.08.06, 12:00 A ja nie umiem robic dobrych zdjęć. Może i dobrze, bo pewnie wtedy by mi się moje ślubne nie podobały Golidno - zgoda między nami? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: dziękuję 02.08.06, 12:02 oczywiście, że zgoda, a była kiedyś niezgoda? ech, znowu mnie coś ominęło...a tak może rozruba by była... DD P.S. w jakich okolicach mieszkasz, bo wydawało mi się, że cię widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dziękuję 02.08.06, 13:46 To by było dobre! Mieszkam na bliskiej Woli, pracuję na Mokotowie. I jeżdżę z monia76 tramwajem numer 10. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: dziękuję 02.08.06, 13:54 hmm, to w takim razie nie ciebie widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: dziękuję 02.08.06, 15:40 na Bielanach, w bordowym samochodzie, marki nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dziękuję 02.08.06, 15:43 Mamy bordowy samochód, ale na Bielanach nie bywamy Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: dziękuję 02.08.06, 16:34 no to jakieś zwidy mam ale masz raczej charakterystyczną urodę, a ta dziewczyna bardzo podoba była, więc sobie pomyślałam, że chyba dużo takich Agnreków to w Warszawie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
ewel_j Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 11:58 No dziewczeta! Piekne zdjecia....ale jak w takiej chwili moga wyjsc zdjecia nieladne? Agnerek- wygladacie razem cudownie! Ja fotografa znalazlam przez internet, majac lekkie obawy, ale zdjeciami jestem zachwycona. Mam nadzieje, ze nie brzmi to jak przechwalanka Pozdrawiam wszystkie mlode mezatki i przyszle panny mlode. Zazdroszcze wam tego dnia, bo to jest takie niesamowite przezycie..... Odpowiedz Link Zgłoś
muszka1979 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 20:30 ja tez sie dolaczam do zyczen i zachwytow. milo jest obejrzec kogos, kogo sie zna z forumowych dyskusji )) podoba mi sie Twoj skromny styl - naprawde bardzo elegancko wygladalas! wszystkiego najlepszego, bo chyba jeszcze Ci nie skladalam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 21:24 Hej, hej, dawno Cię nie było Dziękuję bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
muszka1979 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 22:20 ano dawno slub byl juz miesiac temu ale czesto tu zagladam - z przyzwyczajenia - nie moge jakos przestac ale pisze juz rzadko - tylko przy specjalnych okazjach moze sie jeszcze spotkamy na innym forum ale nie wiem czy mnie jakies wciagnie tak bardzo jak to... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
caricare Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 07:38 Wreszcie milama chwilke zeby obejrzec zdjecia twoje i twojego meza! Gratuluje jeszcze raz i zycze wam duzo szczescia! I jeszcze dodam, ze jezdzisz tramwajem pod moim domem, bo tez mieszkam na Woli A 10tka jezdzilam do liceum (czyli kilka lat temu) na Mokotow! Pozdrawiam cieplo! Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:53 Dziękuję Chyba czas założyć klub dziewczyn z "10", bo jest tu już nas kilka Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:59 Szkoda,ze ja nie jeżdżę tą "10" Miło byloby poznać Was dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
agatha111 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.08.06, 10:28 Zdrówka szczęścia pomyślności na nowej drodze życia dla ciebie i małżonka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karmielkowa Do Autorki wątku - reszta mnie zaraz zje... 05.08.06, 17:56 Na niektórych zdjęciach wyglądasz super!!! Resztę niestety ten fotograf z bożej łaski spieprzył Wszystkie diewczyny napadły tu na jedną, która pisała o wąsiku i o zmęczeniu widocznym na Twojej twarzy - niestety nie da się tego ukryć, że na niektórych zdjęciach widać i jedno i drugie. Szkoda, bo jesteś piękną kobietą (i masz śliczny profil - zazdroszczę). Piękna panna młoda (myślałam, że jesteś młodziutka), piękna suknia, zdjęcia co najwyżej przeciętne. Przepraszam za szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
karmielkowa no i szkoda, że świadkowa ma na sobie taki 05.08.06, 18:02 biurowy uniform... Odpowiedz Link Zgłoś
melani2 to nie jest konkurs fotogragiczny 06.08.06, 11:13 zdjęcia slubne zawsze są piękne jeśli bije z nich radosc, szczęcie i miłosc. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: to nie jest konkurs fotogragiczny 06.08.06, 12:16 rzeczywiście Agnrek ma lekkie cienie pod oczami, potęguje je jeszcze kolor makijażu (gdyby miała zimne kolory, to nie byłoby tak tego widać) myślę jednak, że to taka uroda, a nie zmęczenie gdyby fotograf lepiej ustawił światło i trochę popracował nad zdjęciami, to żadnych cieni nie byłoby widać... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: to nie jest konkurs fotogragiczny 06.08.06, 21:10 Dziękuję za wszystkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś