Dodaj do ulubionych

Agnrek- jestem pod wrażeniem:))))

28.07.06, 23:16
Od wrażeniem tego co obejrzałam, coś niezwykle pięknego. Już Ty wiesz o co mi
chodzi.smile)
Dziękuję Ci. I pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 28.07.06, 23:18
      Dziękuję, ale to zasługa wielu osób, które na to zapracowały. Wybrałam
      profesjonalistów do wszystkiego smile Warto było.
      • bacha1979 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 28.07.06, 23:21
        Kochana, nie będę Ci słodzić, ale sama wiesz, że to nie tylko zasługa osób
        trzecich. smile)) w końcu nie każdemu Bozia tyle samo dała, nie??
        • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 28.07.06, 23:28
          smile
          Czekam na maila, wiesz, co ma w nim być smile To samo smileA nawet lepsze.
          • maruszka1980 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 10:18
            ojej, dziewczyny pokazcie te zdjecia, pls! ja uwielbiam patzrec na piekne panny
            mlode a podejrzewam, ze w tym wypadku tak wlasnie jestwink
            Niestety, zdjecia publikowane na forum przez mlode mezatki zazwyczaj sa, mowiac
            delikatnie, malo atrakcyjnesad potem padaja jakies komplementy, ale chyba tylko
            po to, zeby pocieszyc
            • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 10:27
              No takie mam mieszane uczucia z tym pokazywaniem, tym bardziej, że wychwalałam
              wcześniej fotigrafa, który je robił.
            • kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 10:28
              No właśnie dziewczynki pokażcie te zdjęcia,jeśli nie chcecie na forum to na
              maila smile
              p.s.na tych zdjęciach umieszczonych na forum Agnrek wyglądała bardzo młodo,sama
              myślałam,ze ma jakieś 25 lat smileale jak napisała,że przekroczyła 3 dziesiatkę
              to mi szczęka opadła smiledlatego dziewczynki pochwalcie się proszę big_grin
              • annanaba Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 10:30
                ja też czekam z nie cierpliwością.
              • ashton Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 10:30
                Chwalcie się chwalcie smile Sama też się pochwalę, chociaż oboje z Narzeczonym
                jesteśmy totalnie niefotogeniczni... ale mam nadzieję że nasze piękne stroje
                dodadzą uroku.
              • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 11:27
                Kasiad50,
                Ty donosicielko jedna smile Ja Ci zdradzę mój wiek jeszcze raz!
              • golinda Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 15:02
                no nie przesadzaj z tymi 25-latami
                wygląda na tyle ile ma...(nie doszukiwać się tutaj złośliwości, bo jej nie ma)
                • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 15:03
                  zawsze dobrze, że nie starzej, nie? smile
                • kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 08:11
                  Czy ja nie mam prawa napisać,że wygląda na 25 lat? Dla mnie wygląda i nie
                  dyskutujmy na ten temat,ja tylko wyraziłam swoją opinię,nie wiedziałam,ze na
                  forum panuje ograniczenie prawa do własnych wypowiedzi...
                  • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 10:18
                    Widać nie masz prawa pocieszać 30-latki smile
                  • golinda Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 11:37
                    nie obowiązuje, dlatego też piszę, co ja uważam
                    niektórym wolno, bo piszą słodko, innym nie, bo piszą szczerze?
                    • kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 11:48
                      Ja pisząc o tym,że Agnrek wyglada na 25 lat wg mnie nie pisałam słodko,bo nie
                      taki miałam zamiar.Dopóki nie przeczytałam gdzieś w wątku ile lat ma
                      Agnrek,naprawdę myslałam,ze ma jakieś 25 lat.
                      A posty w stylu,że to jest jakieś słodzenie uważam za conajmniej dziwaczne,bo
                      wg mnie na tyle lat Agnrek wyglądała na zdjęciach ślubnych.
                      Ot i tyle.Widac golinga wszędzie doszukuje się jakiegoś słodzenia i tak też
                      odbiera pisanie prawdy...
                      • golinda Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 11:51
                        nie Kasiu, nie wszędzie się tego doszukuję, drażni mnie natomisat, że za każdym
                        razem, jak napiszę co myślę i nie jest to po czyjejś myśli, obrywa mi się...
                        ja też nie wiedziałam, ile Agnrek ma lat, ale przegięciem było dla mnie to 25,
                        dlatego to napisałam
                        zresztą, kobietom wieku się nie wytyka
                        wszystkie przecież co roku obchodzimy 18. urodziny smile
                        • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:44
                          No nie wiem, które Wy, bo ja ciągle 16 smile
      • ewa741 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 21:01
        Na temat braku profesjonalizmu tego fotografa wypowiadać się nie będę, szkoda
        klawiatury.
        Śmieszy mnie tylko jedno: to gra świateł czy masz wąsik?! Moze należało się
        wydepilowac przed sesją... A jesli cien padł Ci pod nosem (dziwne, że na
        większości zdjęć), tym większe brawa dla "profesjonalisty"...
        • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 21:21
          Biedna z Ciebie kobieta.... Skopałas justm, teraz się tu wpierniczasz. Żal mi
          Cię. I nie odpisuj, bo w d... mam takie chore posty.
          • ewa741 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 21:25
            Tak, nie ma to jak klasa starzejacej się, bezdzietnej żonki z wasikiem... Jest
            na tak samo wysokim poziomie, jak histeryczki justm.

Golinda, w jedynym miała rację. Albo głaszcze się cię po głowce i zachwala
            zdjęcia do d..., albo natychmiast jestes urazona, ze ktoś nie pada na kolana
            przed "profesjonalistą".

No nic, to ty masz zdjęcia do d... Tylko nie osmieszaj się mówienie, ze zrobił
            je profesjonalny fotograf.
            • stefa111 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:27
              pokaż swoje, to się pośmiejemy, a może nawet Cię obrazimy?.......
              nie jestem przyjaciółką agnrek, ale nie moge się zgodzić na to, abyś ją
              obrażała. Trochę kultury!!!
              • kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:36
                No właśnie,ewa przegina już z tym obrażaniem ludzi,najlepiej albo kasować jej
                posty,albo wogóle na nie nie odpowiadać.
                p.s.tak się zastanawiam,czy ta ewa to przypadkiem nie mężczyzna hehe,bo jakoś
                dziwnie cieta jest na kobiety... big_grin
                • agnrek do Ewy 03.08.06, 09:41
                  Ewka,
                  nie pokazuj tu swoich zdjęć, bo 99% procent dziewczyn skopie Ci tyłek. Tyle
                  jadu każdej z nas wlałaś, że biedna będziesz.
                  Jesteś obrzydliwym, złym człowiekiem. Nie życzę Ci w życiu niczego dobrego. Nie
                  zasługujesz.
                • golinda Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:44
                  ja uważam, że krytyka na forum jest jak najbardziej dopuszczalna i nawet
                  zdrowa, ale komenatarz ewy był niestety poniżej poziomu podstawówki
                  ewo! ten z wąsikiem i w garniturze to mąż Agnrek, ona to ta istota w welonie i
                  białej sukni
                  wybacz, ale ja niczego takiego nie zauważyłam, choć przyznam, ze zaciekawiło
                  mnie to trochę i jeszcze raz przejrzałam te fotki
                  i nie bronię to nikogo, ani nikomu nie chcę dokopać

podstarzała żonka? Roman ci dyktował? skąd takie małomiasteczkowe poglądy?!?
                  jak ktoś bierze ślub w wieku 30 lat, to znaczy, że doskonale wie, czego chce i
                  że jest stuprocentowo pewien, że to własnie ten/ta
                  dla mnie 20-latki na utrzymaniu rodziców biorące ślub są postaciami z
                  tragikomedii!
                  P.S. nie, nie mam 30 lat, jeszcze pare lat mi brakuje...

trochę kultury, bo robi się tu jakieś śmierdzące bagno!
                  • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:45
                    Golindo,
                    dzięki! Uśmiałam się do rozpuku, zwłaszcza z tego tekstu, że ten z wąsikiem tyo
                    mój mąż smile smile Aż mi się humor na cały dzień poprawił!
                    • golinda Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:50
                      Agnrek,

a jak inaczej można coś takiego skomentować...? Przecież ręce opadają...
                      • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:55
                        Mi już dawno opadły, czasem porywcza ze mnie osoba smile Staram się unikac ostrych
                        słów, ale w stosunku do tej pani (czy aby na pewno pani???) trudno trzymać
                        nerwy na wodzy. Nie obraża mnie to, bo kim mam się przejmować? TAKIM bagnem???
                        Mam pomysł - olewajmy ją, może się znudzi.
                      • kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:56
                        Agnrek,spokojnie,szkoda nerwów smilenie denerwuj się takimi postami jak ten od
                        ewy,bo ja mam nieodparte wrażenie,że ewa siedzi sobie,popija kawkę i pisze te
                        bzdury tylko i wyłącznie po to,aby kogoś zdenerwować,a później się z tego
                        cieszy,że komuś sprawiła przykrość...
                        Cóż,widać ten typ tak ma i naprawdę szkoda na nią nerwów.
                        A tak na marginesie,powinnas jej napisać,że tak,masz wąsy i brodę i brwi do
                        ziemi,które widzi tylko ewa i nikt inny na forum smile
                        • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 10:01
                          Jak mam, jak nie mam smile Monia76 świadkiem, widzi mnie codziennie smile
                          Może jej chodziło o włosy na głowie, bo fakt, że bo mam długie i ciemne smile
                          • golinda Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 10:16
                            nie, nie Agnrek, ja tam jestem zdania, że chodziło jej o twojego Niuńka
                            no bo to za trudne, żeby zrozumieć, że Agnrek to nick kobiety...
                            • kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 10:23
                              ewa ma chyba ogromne trudności ze zrozumieniem czegokolwiek,ja myślę,że
                              przyszedł już kres jej pobytu na tym forum,niech sobie znajdzie inne
                              forum,np.motoryzacyjne i niech tam napisze coś w swoim stylu o jakimś
                              automaniaku,to ją żywcem zjedzą...i słusznie zresztą smile
                              • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 10:35
                                Pewnie jeszcze mam włosy w uszach i w nosie smile
                                • kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 10:39
                                  I na rękach,nogach i moze cała jesteś włochata niczym miś smile
    • agnrek No to wklejam: 01.08.06, 11:12
      Te piękne zdjęcia są autorstwem tego Pana:
      www.darekstawski.com
      Mam nadzieję, że nie ma mi za złe, że je tu pokazuję, jak równiez nie będę
      posądzona o reklamę smile
      img71.imageshack.us/img71/3290/plener042cu3.jpg
      img240.imageshack.us/img240/1060/plener048vp0.jpg
      img154.imageshack.us/img154/1558/plener053ox1.jpg
      img227.imageshack.us/img227/8907/plener109yu7.jpg
      img212.imageshack.us/img212/1723/plener099uf0.jpg
      img215.imageshack.us/img215/4479/studio015iv2.jpg
      img72.imageshack.us/img72/7866/studio084ex7.jpg
      img89.imageshack.us/img89/6452/studio207oz7.jpg
      img72.imageshack.us/img72/7172/studio061ie3.jpg
      img301.imageshack.us/img301/9425/reporta030xq4.jpg
      img123.imageshack.us/img123/7348/reporta089dm0.jpg
      img232.imageshack.us/img232/6687/reporta114wb4.jpg
      img58.imageshack.us/img58/5483/reporta181em8.jpg
      img59.imageshack.us/img59/1374/reporta197tc8.jpg
      img87.imageshack.us/img87/9214/reporta312cp2.jpg
      img89.imageshack.us/img89/699/reporta011bs6.jpg
      Nie mogłam wybrać najładniejszych, więc wrzuciałam sporo. Mam nadzieję, że Was
      nie zanudziłam.

• ashton Re: No to wklejam: 01.08.06, 11:24
        Zanudzić? Ależ skądże!
        Super zdjęcia!
        Fajny naszyjnik smile
      • fasolka1980 Re: No to wklejam: 01.08.06, 11:41
        Agnrek,
        czy ktos Wam juz mówił, ze jestescie do siebie bardzo podobni??smile))
        Niesamowite!! Wszystkiego najlepszego!
        Przepiekne zdjęcia! Gratuluje!
        • agnrek Re: No to wklejam: 01.08.06, 11:59
          Tak! Wiele osób nam to mówi. Dziękuję smile
      • litorija Re: No to wklejam: 01.08.06, 11:43
        smile))
        Piekne zdjecia
        szczegolnie podoba mi sie to ze wypelniaja je dwie osoby bez specjalnie duzego
        odniesienia do otoczenia
        • agnrek Re: No to wklejam: 01.08.06, 12:00
          Dlatego robiliśmy właśnie u tego fotografa! Tylko my i żadnego tła czy detalu.
      • dark8 Re: No to wklejam: 01.08.06, 11:45
        Piękne zdjęcia, jestem pod wrażeniem winkSzczególną uwagę zwracają Wasze oczy.
        Takie radosne i bardzo podobne do siebie wink
        Wszystkiego najlepszego!
      • lacitadelle Re: No to wklejam: 01.08.06, 11:50
        wszystkiego najlepszego!

zdjęcia piękne, no i naprawdę jesteście do siebie niesamowicie podobni - patrzę
        i patrzę z niedowierzaniem smile
      • azorek22 Re: No to wklejam: 01.08.06, 12:14
        Piekne zdjecia bo wygladaja naturalnie. Tez takie chce!
        A poza tym jestes tak ladna i fotogeniczna dziewczyna, ze chyba zawsze swietnie
        wygladasz na zdjeciach.
        Wszystkiego NAJ
      • agacciam Re: No to wklejam: 01.08.06, 12:20
        bardzo ładne zdjęcia smile)
      • magda_z6 Re: No to wklejam: 01.08.06, 17:02
        Powtarzam za moim małym bratankiem- ale ładna Pani !!! Jeśli nie miałaś
        wielbicieli 5-letnich, to już masz wink)
        • agnrek Re: No to wklejam: 01.08.06, 17:05
          Noo, mam takiego, który jutro kończy 5 lat smile
          dziękuję smile
    • erka80 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 11:22
      Pięka para, piękne zdjęcia smile

Wszystkiego naj,naj, naj smile !!!!!!!!!!!!
      • agnrek dziękuję bardzo :) 01.08.06, 11:26
        • melani2 Re: dziękuję bardzo :) 01.08.06, 11:28
          bardzo ładna z was para. ładne zdjęcia. miło popatrzeć. pozdrawiam
      • olusia178 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 11:27
        Śliczne zdjęcia smile Jestem pod wrażeniem !

Pozdrawiam serdecznie
        • uttaa Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 11:38
          Gratuluję, zdjęcie bardzo ładne.
          Czy masz może zdjęcie swojej fryzury bez welonu, albo z ujęciem na którym widać
          jak wyglądała z tyłu głowy?
          Przyznam, że myślę o czymś podobnym, a za dwa tygodnie mam próbna fryzurę i
          chciałabym Pani fryzjerce coś zaproponować.
          Ze zdjęć wynika, że sesję mieliście już po ślubie, jak oceniasz ten pomysł?
          My tez mamy zaplanowaną sesję na poniedziałek, ale dużo osób wypowiada się
          negaywnie o takim sposobie.
          • bacha1979 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 11:40
            My jeszcze nie mlielismy pleneru. smile Miał być w sobtę ale świadkwoej nie
            pasowało. Uciekanie nawet na godzinę z własnego wesela nie jest zbyt grzeczne
            to raz, dwa szkoda czasu. Ja jestem za sesją po ślubie.
            • agnrek Do Basi 01.08.06, 12:01
              Basia,
              no właśnie chciałam o zdjęcia spytać.
              • bacha1979 Re: Do Basi 01.08.06, 12:21
                Jesli pogoda dopisze to w tą sobotę.Obiecuję Ci wysłąć. smile
                • agnrek Re: Do Basi 01.08.06, 12:22
                  No to czekam, czekam.
          • bacha1979 Gdyby nie ja, nie widziałbyście tyh fotek.:) 01.08.06, 11:41

• bacha1979 Re: Gdyby nie ja, nie widziałbyście tyh fotek.:) 01.08.06, 11:43
              tych, zaręczam że to literówka. smile
            • fasolka1980 Re: Gdyby nie ja, nie widziałbyście tyh fotek.:) 01.08.06, 11:45
              Dziekujemy Ci Basiu!!!!smile)))
              • beatrise1 Re: Gdyby nie ja, nie widziałbyście tyh fotek.:) 01.08.06, 11:49
                Agnrek pięknie wyglądaliście, jak z bajki smile no i te zdjęcia dzięki Wam wyszły
                boskie!
                Bacha Tobie też dziękujemy smile)
                • melani2 Do BACHY!!! 01.08.06, 11:54
                  pokaż swoje zdjęcie slubne. bacha ciekawość mnie żżera.plissssss
                  • bacha1979 Re: Do BACHY!!! 01.08.06, 11:55
                    wysle Ci na priva, oki??Podzieliłam się nimi z zaufanymi osobami.
                    • melani2 Re: Do BACHY!!! 01.08.06, 12:00
                      oki. dzieki. czekam
                      • bacha1979 Re: Do BACHY!!! 01.08.06, 12:00
                        Poooszłooooo.
          • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 11:56
            Niestety, nie mam dość dobrych zdjęć włosów, wszędzie zasłania welon.
            Poszłam ze zdjęciem Jennifer Lopez, ale zrobiłam sobie grzywkę:
            www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/2922.html
            Co do zdjęć - niegdy nie robiłabym ich w dniu ślubu, bo jest to bardzo
            czasochłonne i męczące. Nam plener i studio zajęły prawie 5 godzin. Byliśmy
            zmęczeni upałem, sukienka brudna od siadania na trawie, twarze błyszczące,
            ogólnie baaaardzo byliśmy znużeni.
            Zdjęcia robiliśmy 2 dni po ślubie, ale przerwaliśmy ze względu na upały. Wiele
            z nich odrzuciliśmy, bo twarze mamy na nich wymęczone i pomięte.
            Dokończyliśmy miesiąc po ślubie. Dopiero wtedy widać wypoczęte buzie i błysk w
            oku.
            • kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:07
              Agnrek,jaka ze mnie donosicielka hihi wink))tylko uważnie czytająca forumka big_grin
              wieku nie zdradziłam,zresztą i tak wszyscy o nim zapomną jak tylko zobaczą
              Twoje cudne zdjęcia i jak młodo na nich wyglądasz,szczerze,myślałam,że jesteś
              dużo młodsza,nigdy bym Ci nie dała tyle lat ile masz hehe
              Bacha,ja też prosiłam Agnrek,zeby pokazała zdjecia,wiec są tutaj tez dzięki
              mnie smile
              Bacha,do mnie też wyślij swoje zdjecia,obiecuję,że nikomu nie pokażę smile))jako
              zaufana forumka czekam na zdjecia smile
              p.s.Agnrek,pisałaś coś o gościach z Białegostoku,których oprowadzałaś po
              Warszawie zaułkami o jakich oni nawet nie wiedzieli,czy to była Twoja rodzina?
              Pytam,bo też jestem z Białego smile))
              pozdrawiam Was dziewczynki serdecznie
              • bacha1979 Kasiu, poooszło. 01.08.06, 12:13

• agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:16
                To była rodzina mojego męża. Jego babcia mieszka pod Białymstokiem, ma tam całą
                masę wujków i rodzeństwa stryjecznego.
                • kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:20
                  Jak będziecie kiedyś w Białymstoku,to może się spotkamy smile
                  Ja jako debiutująca forumka trochę zazdroszczę Wam starej gwardii forumowej tej
                  zażyłości i tego,że podam na przykładzie Agnrek zaprosiła na ślub i wesele 2
                  forumki wink
                  I pomyśleć,że gdyby nie to forum by sie nie poznały smile
                  • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:23
                    Fajna sprawa takie znajomości. Justm i monia76 znam osobiście. Pierwsza była na
                    weselu, druga na ślubie. Resztę znam ze zdjęć.
                    W ogóle jakoś fajnie się tak skumałyśmy wszystkie, nie?
          • agnrek Mam zdjęcie fryzury! 01.08.06, 12:07
            Uttaa,
            znalazłam zdjęcie z próbnego czesania, proszę bardzo:
            img103.imageshack.us/img103/3186/fryzura2an9.jpg
            • uttaa Re: Mam zdjęcie fryzury! 01.08.06, 12:24
              Dziękuję bardzo, mam nadzieje, ze moja fryzjerka zrobi mi coś równie ładnegosmile
    • szymeks1 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:06
      Gratuluję pięknych fotek. Faktycznie oczy są niesamowite... takie rozmarzone...
      piękne i... niemal identyczne.
      • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:10
        Dziękuję.
        wiecie, nasze mamy urodziły się na Podlasiu, 30 km od siebie. Mój dziadek do
        wsi męża babci po drzewo jeździł smile
        • kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:16
          Fajnie smile
          Basiu,pewnie wysłałaś mi na gazetowego,a ja takiego nie mam smile
          Więc prosze wyślij mi na kasiad50@wp.pl
          smile)))))
    • annanaba Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 01.08.06, 12:31
      bardzo ładne zdjęcia i ładna para, będzie ładne życie surprised)
      wszystkiego naj...
    • bacha1979 Wy faktycznie jesteście do siebe podobni. 01.08.06, 12:34
      a zdjecia studyjne są najładniejsze z tych które widziałam. I nie cukruję Ci
      Agnieszka.
      • agnrek Re: Wy faktycznie jesteście do siebe podobni. 01.08.06, 12:35
        Wiem i dziękuję smile
        Nawet się nie spodziewałam, że dobry fotograf może tyle uroku i ciepła wydobyć
        z naszych twarzy.
        • kasiad50 Re: Wy faktycznie jesteście do siebe podobni. 01.08.06, 12:38
          po 1.Basiu dziękuję za zdjecia smilebardzo ładnie wyglądaliście smile))
          po 2.Agnrek,pewnie ze fajne sa takie znajomosci smile
          Powiem Ci,ze ja na naszym białostockim forum przez czysty przypadek tez
          poznałam taka jedną fajna forumkę smileona miała wychodzić za mąż już niedługo bo
          2.09. a ja dopiero za 11 miesiecy.I nasza znajomość tak sie potoczyła,ze nie
          mozemy bez siebie żyć hehe.
          Niestety,wyjechała ona do Wawy,ale widzimy się co tydzien jak przyjezdza do domu
          A najlepsze jest to,ze będzie starsza na moim slubie wink))
          A najsmutniejsze jest to,że Jej ślubu nie będzie ;-((( bo niedoszły mąż
          zostawił ją dla innej 3 miesiace przed ślubem sad
          I stwierdziłyśmy,że widocznie ten ślub był po to żebyśmy się poznały.I chociaż
          ślubu nie będzie,to nasza znajomość przetrwa mam nadzieję,ze już na lata wink
          ależ się rozpisałam...
          • agnrek Re: Wy faktycznie jesteście do siebe podobni. 01.08.06, 12:41
            Niesamowite smile
            • kasiad50 Re: Wy faktycznie jesteście do siebe podobni. 01.08.06, 12:42
              A jednak prawdziwe sad
              p.s.Agnrek ja tez czekam na zdjecia plenerowe pod kasiad50@wp.pl
              Z góry dziękuję smile
        • kasiababik Re: Wy faktycznie jesteście do siebe podobni. 01.08.06, 12:46
          Agnrek super zdjeciasmile) pięknie wyglądaliście i naprawdę podobni jesteście do
          siebiesmile)

p.s. Dzięki Basia że zmobilizowałaś do pokozaniasmile)
    • agnrek Do Basi 01.08.06, 12:48
      Jutro wraca z wakacju justm, ją dopiero pomęczymy o zdjęcia, nie?
      Monia76 też musi nam pokazać, co Ty na to?
      • kasiababik Re: Do Basi 01.08.06, 12:51
        jeżeli mogę się wciąć też jestem chętna obejrzenia zdjęć Moni (brała ślub tego
        dnia co i jasmile) A Justm wiadomo każdy jej kibicował w walce z sukniąsmile) jestem
        poprostu ciekawa efektusmile

Pozdrawiam
        • agnrek Re: Do Basi 01.08.06, 12:51
          Napiszcie wątek do monia76, że ma dać zdjęcia smile
          • kasiababik Re: Do Basi 01.08.06, 12:55
            a czy Monia wróciła już??
            • agnrek Re: Do Basi 01.08.06, 12:57
              Tak smile
            • kasiad50 Re: Do Basi 01.08.06, 12:57
              Kasiu a Twoje zdjecia? Tez jestem ich ciekawa smile))
              • kasiad50 Re: Do Basi 01.08.06, 12:58
                I Moni jestem ciekawa,i Justm też smile))
              • kasiababik Re: Do Basi 01.08.06, 12:59
                ja jak Basia wysyłam wybrańcomsmile) bez problemu wyślęsmile)
                • bacha1979 Ja byłam wśród wybrańców kasi balika. :) 01.08.06, 13:01
                  Fajna z Niej laska, tyle Wam zdradzę. smile
                • kasiad50 Re: Do Basi 01.08.06, 13:02
                  Dla mnie Basia wysłała smilemam nadzieję,ze Agnrek plener też wyśle smilewięc teraz
                  czekam na Ciebie Kasiu smile
                • agnrek Re: Do Basi 01.08.06, 13:04
                  Mi też?
            • marlena.k1 Re: Do Basi 01.08.06, 13:00
              Piekne sa te zdjecia,z mila checia sie je ogladasmile
            • monia76 Re: Do Basi 01.08.06, 13:01
              jestem, jestem. Agnrek, masz manto za to wywolywanie mnie na forum
              publicznym wink a zdjecia zaraz umieszcze. musze sie tylko bardzo skupic i
              wybrac kilka sztuk zamiast tych kilku setek, ktorymi zameczam najblizszych wink
      • bacha1979 One nie mają wyjscia, zdjęcia mają być!!!!! 01.08.06, 12:57
        i moni i just. Łachy na ni robią, nie???
        • kasiad50 Re: One nie mają wyjscia, zdjęcia mają być!!!!! 01.08.06, 13:12
          Agnrek mi zdjecia wysłała,ślicznie dziękuję winkKasiababik a Ty o mnie
          zapomniałaś? sad((
          • kasiababik Re: One nie mają wyjscia, zdjęcia mają być!!!!! 01.08.06, 13:33
            dziewczyny miałam mały ruch w pracy już wysyłamsmile)
            • kasiad50 Re: One nie mają wyjscia, zdjęcia mają być!!!!! 01.08.06, 13:36
              No własnie już czekam smile
              • kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:39
                to już odbierajciesmile)
                • agnrek Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:40
                  Suuuper wyglądacie smile A jaki bukiecik apetyczny do pożarcia.
                  • kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:46
                    Dziękuję smile) bukiecik i bukieciarka znaleziona w neciesmile)
                    • kasiad50 Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:48
                      Kasiu,niestety nic nie przyszło,a Agnrek juz ogląda sad((
                      • kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:49
                        a sprawdzasz gazetowego??
                        • kasiad50 Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:51
                          Nie mam gazetowego Kasiu,wyślij mi tak samo jak Bacha i Agnrek na kasiad50@wp.pl
                          • kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:52
                            Kasiu maszsmile) tyle że nie wiesz smile) logujesz się tak samo jak na forum ale bez
                            problemu wyślę także na wpsmile)
                            • kasiad50 Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:53
                              Dobre to Kasiu było smilenie wiem ale mam smilemoże i mam tylko nie wiem hehe
                              • monia76 Kasiu, Bacha... 01.08.06, 13:54
                                ja tez niesmialo poprosze o Wasze zdjecia...
                                • kasiababik Re: Kasiu, Bacha... 01.08.06, 13:56
                                  Monia za chwilkę wyślę mojesmile) a można też obejrzeć na gimbli troszkęsmile) wraz z
                                  opisemsmile)
                                  • kasiad50 Re: Kasiu, Bacha... 01.08.06, 14:03
                                    Kasiu,a jak na gimbli znaleźć te zdjecia?
                                    • kasiababik Re: Kasiu, Bacha... 01.08.06, 14:04
                                      jam Casik smile) pamiętnik mężatkismile)
                              • kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:55
                                pseprasam żyłka informatyka się odezwałasmile)
                                • kasiad50 Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:56
                                  Nic nie szkodzi,fajnie to zabrzmiało smilejuż mam,ale szkoda że tylko 2 ;-(
                                  • kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 13:59
                                    poczekaj poczekaj będzie 5 paczek w sumie 6smile)
                                    • kasiad50 Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 14:01
                                      Czekam,czekam,juz nie mogę się doczekać smile
                                      • kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 14:02
                                        to też masz na wpsmile)
                                        • kasiad50 Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 14:10
                                          Są Kasiu zdjecia smileśliczne,a juz mnie nastraszyłaś,że tyle tego będzie,a tutaj
                                          znowu tylko kilka sztuk sad
                                          • kasiababik Re: Kasiad50 i Agnrek 01.08.06, 14:14
                                            są to wybrane w sumie mamy zdjęć prawie 200 więc trudno się zdecydować, plus
                                            małżonek nie miał programu do zmniejszania więć nie chciałam zawalać ogromnymi
                                            obrazami Wasze skrzynki postaram się zmniejszyć i może jeszcze wysłaćsmile)
    • kisia81 naszyjnik 01.08.06, 13:50
      Angrek mam pytanie odnośnie naszyjnika - gdzie do kupiłaś? nie pytam o
      miejscowość tylko o jubilera smile
      A zdjęcia faktycznie piękne - jesteście bardzo fotogeni Pozdrawiam smile
      • kisia81 Re: naszyjnik 01.08.06, 13:51
        fotogeniczni oczywiście smile
        • agnrek Re: naszyjnik 01.08.06, 13:58
          dziękuję smile
          naszyjnik to srebro z cyrkoniami, można kupić w Aparcie. Ostatnio widziałam go
          w Wola Parku w Warszawie.
          • kisia81 Re: naszyjnik 01.08.06, 14:02
            dziekuje za informacje smile
            Były w komplecie z kolczykami?
            Można wiedzieć na ile cenowo to wydatek smile
            • agnrek Re: naszyjnik 01.08.06, 14:12
              Dostałam to w prezencie, a cena to coś między 120 a 180 pln, nie pamiętam
              dokładnie. Kolczyki chyba do 100 pln.
              • marlena.k1 jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:17
                Basia juz probuje Cie zmolestowac ktorys raz z kolei proszac Cie o zdjecia
                slubne,daloby rade przeslac pare fotek i mnie?
                • bacha1979 Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:20
                  Oczywiście marlena, już to czynię.
                  Myśłałam, że Ci wysłąłam, pomerdało mi się. Wiesz, że liczę na wzajemność??Ze
                  nie czynię tego bezintersownie???
                  Miałyśmy ślubować tego samego dnia, ale potem z róznych względó my
                  przełożyliśmy nasz ślub. Acha, wróciłaś z Angli?? Bo chyba byłas tam jakiś czas
                  jeszcze z narzeczonym?? pozdarwiam Cię bardzo serdecznie i już idę na @ ysłać
                  linka.
                • kasiad50 Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:20
                  Marlenka,Ty molestujesz Bachę,to ja Ciebie zmolestuję,prosze o zdjecia na
                  kasiad50wp.pl smiledzisiaj chyba wszystkie forumki mężatki wysyłają mi swoje
                  cudne zdjecia,musze jeszcze zmolestować justm jak sie tylko pojawi hehe
                  • agnrek Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:21
                    zamiast wszystkie wsadzić na forum, to się ganiają z molestowaniem smile
                    • kasiad50 Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:22
                      No właśnie Agnrek,zamiast to uczynić to trzeba je błagać,no no sad
                      • kasiad50 Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:23
                        A tak na marginesie,Agnrek,bywasz ty w białymstoku,czy nie?
                        • agnrek Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:23
                          Byłam raz, w drodze do Ełku, bo tam mam teścia.
                          • kasiad50 Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:25
                            Teść,to bliska rodzina winkwiec teraz będziesz ich odwiedzała cześciej,więc jak
                            będziesz w Białym to pisz,to pójdziemy na piwo,znałabyś wtedy forumke
                            Monie,Justm i Kasie hehe
                            • agnrek Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:26
                              smile
                              • kasiababik Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:29
                                Agnrek miałabyś ze mną łatwo bo mieszkam przy trasie na Białystoksmile)
                  • marlena.k1 Re: jeszcze raz do Bachy;) 01.08.06, 14:25
                    Dziekuje za fotki,czekam z niecierpliwosciasmile
                    Basiu juz niestety wrocilismy do Anglii,a tak mi dobrze bylo w Polsce,ale coz
                    jak trzeba to trzeba.Ciesze sie ze i Ty juz jestes szczesliwa mezatkasmile
                    Gratulacje!!!
                    A Ty Kasiu juz po czy przed?
    • bacha1979 ja nie chce umieszczać tu fotek 01.08.06, 14:24
      z uwagi na pewne, nieliczne na szczęscie nieżyczliwe osoby.
      • agnrek Re: ja nie chce umieszczać tu fotek 01.08.06, 14:25
        Basia,
        tu nie zamieszczaj, bo to mój wątek smile Zrób sobie własny, tam będziemy
        wychwalać. Bo jest co.
        • bacha1979 Re: ja nie chce umieszczać tu fotek 01.08.06, 14:27
          Nie chodzi o wątek, chodzi o forum generalnie. smile
          • agnrek Re: ja nie chce umieszczać tu fotek 01.08.06, 14:28
            Pokazuj, pokazuj.
            Mi kilka wrednych osób (nie z forum) rzuciło teksty w stylu - na zmęczoną na
            każdym zdjęciu wyglądasz.
            Cóż, biedni ludzie, nie? Zupelnie mnie to nie denerwuje, ani troszeczkę.
      • bacha1979 Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:26
        "przebijemy" "Pogadajmy". smile
        • kasiad50 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:27
          Marlenko,ja za 11 miesięcy niestety sad
          • kasiad50 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:28
            Pewnie,ze przebijemy "Pogadajmy",bo wszystko co jest sygnowane nickiem Agnrek
            bije rekordy popularnosci wink))
            • agnrek Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:30
              Bo się zaraz wesoło robi, nie? Włazi na nie wtedy cała banda i pleciemy i
              pleciemy.
              Jest kilka wątków, które się rozwijają, zauważyłyście to?
          • bacha1979 kaśka 01.08.06, 14:28
            nie denerwuj mnie, że niestety. Ja bym chciała to jeszcze raz przeżywać, ale z
            tym samym mężem rzecz jasna...A tu sie nie da...
            • kasiad50 Re: kaśka 01.08.06, 14:30
              Przepraszam Basiu,już nie denerwuję,ale to dopiero 11 miesięcy,buuu jak dlugo
              • bacha1979 Re: kaśka 01.08.06, 14:33
                Ta znowu buuuu, bu i buuu. Ale cois Ci powiem, ja też sie doczekać nie mogłam
                itez pisałam każdemu, kto był tuz przed ślubem- "jak ja Ci zadzroszczę"...
                • kasiababik Re: kaśka 01.08.06, 14:34
                  a to tak szybko mija... buuuu

Basia buuu chcemy jeszcze raz!!smile)
                  • kasiad50 Re: kaśka 01.08.06, 14:35
                    Co się tak rozbuczałyscie dziewczynki,co?
                  • marlena.k1 Re: kaśka 01.08.06, 14:35
                    dolaczam sie-jeszcze raz!
                • kasiad50 Re: kaśka 01.08.06, 14:34
                  no własnie,jak ja zazdroszcze tym wszystkim którzy ten Wyjątkowy Dzień mają juz
                  za sobę...ech
                  • agnrek Re: kaśka 01.08.06, 14:37
                    Wiecie, że ja od ślubu mam bardziej czuły stosunek do swojego męża? Było tak
                    fajnie, romantycznie, że chyba się na nowo w nim zakochałam.
                    • kasiababik Re: kaśka 01.08.06, 14:39
                      heh... Agnrek to jeszcze bardziej tęsknie za swoim mężem niż w narzeczeństwiesad(
                    • bacha1979 dokładnie ja tak samo czuję... 01.08.06, 14:39
                      nas ten wypadek na weselu jakoś jeszcze barzdiej zbliżył do siebie...
                      • agnrek Re: dokładnie ja tak samo czuję... 01.08.06, 14:40
                        Wiecie, że ja właściwie to nie chciałam wychodzić za mąż? Żyliśmy sobie
                        grzesznie i było ok. Ale warto było!
                    • kasiad50 Re: kaśka 01.08.06, 14:40
                      Agnrek,chyba przeoczyłaś moje pytanie,że byłaś w Białymstoku raz to wiem,a
                      kiedy będziesz znowu z wizytą u teściów?
                      Znasz juz forumke justm,znasz monie,mozna poznać i inne,co nie?
                      • agnrek Re: kaśka 01.08.06, 14:41
                        Pewnie, jedziemy do Ełku w sierpniu, ale chyba nie przez Białystok, lecz Łomżę.
                        • kasiad50 Re: kaśka 01.08.06, 14:42
                          sad((
          • marlena.k1 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:29
            Zleci nie wiadomo kiedy pamietam jak calkiem niedawno bylo u mnie rok,a tu
            prosze juz po
            • kasiad50 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:32
              Oj chciałabym kiedys być taka popularna jak Agnrek na tym forum hehe
              a swoją droga marlenka wyślesz mi te zdjecia czy nie, co? wink
              • marlena.k1 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:34
                Dziekuje,ale do Twoich zdjec im daleko,my mielsimy miec sesje,ale czasu nam nie
                starczylosad
                Kasiu jak bedziesz na tym forum tyle sie udzielac jak Agnerek to bedziesz tez
                tak popularna,na to trzeba czasu i ciezkiej pracywinkA zdjecia sa na
                www.naszslub.ao.pl
                www.naszslub1.ao.pl
                • kasiad50 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:37
                  ja zaraz uciekam do domku,pewnie zanim dotrę to wątek rozwinie się w
                  zastraszajacym tempie i bede go czytała pół nocy hehe
                • agnrek Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:38
                  Nie, pewne Panie są tu chyba od pół roku, więc ich nicki się oklepały.
                  Ciągle tylko: bacha1979, twitti, justm, maya28, monia76.
                  Kiedyś słynne były pojedynki w ewcia1980, pamiętacie to jeszcze?
                  • bacha1979 Agnrek, nie przypominaj mi proszę, do dziś mi 01.08.06, 14:40
                    wstyd, że dałam się wciągnać w beznadziejne dyskusje, ba psykóki!!
                    • agnrek Re: Agnrek, nie przypominaj mi proszę, do dziś mi 01.08.06, 14:42
                      Ja mam też kilka za sobą z niektórymi paniami. No trudno, było, minęło,
                      przeszło.
        • marlena.k1 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:28
          hehehehe,przebijemysmile
          Dziewczyny a upraszczam sprawe i jesli chcecie zobaczyc zdjecia to sa na tej
          stronie
          www.naszslub.ao.pl
          www.naszslub1.ao.pl
          na tych stronach sa nasze zdjecia
          Agnerek przepraszam,ze na Twoim watku,mam nadzieje,ze wybaczysz.
          • agnrek Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:31
            Wybaczam tylko dlatego, że zdjęcia są śliczne smileMój styl, to lubię - skromnie,
            ale zarazem elegancko, zawsze się sprawdza.
            • kasiad50 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:33
              Wbacz Marlenko,nie zauważylam linka do twoich zdjęć,ale ze mnie rozdziawa smile
            • agnieszka5661 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:36
              agnrek! ale się Twój wątek rozmnożył wink ja już zdjęcia widziałam, ale sobie
              pooglądałam jeszcze raz wink przyjemności nigdy za wiele wink macham po sąsiedzku wink
              • agnrek Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:39
                Nie machaj, ja mam okna na parking smile
                • agnieszka5661 Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:41
                  ja szczerze mówiąc też mam okna od parkingu.... wink
                  • agnrek Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 01.08.06, 14:42
                    Tylko w drugą stronę niż ja.
                    • marlena.k1 Basia wygladaliscie swietnie! 01.08.06, 14:51
                      Wlasnie ogladnelam wasze zdjecia,oczywiscie wygladcie pieknie,tacy
                      szczesliwi,usmiechnieci,az zyc sie chce jak sie oglada takie wesole zdjecia
                      Wlasnie dodalam Cie do mojej listy ggsmile
                      A teraz zmykam dziewczyny,bo praca wzywa,a tak fajnie sie z wami
                      gadalo,zagladne jutro moze znow fajnie sie rozwinie wateksmileTzymajcie sie
                      cieplo!!!
          • kasia-k Re: Niedługo ilością wypowiedzi w tym wątku 04.08.06, 12:21
            marlena.k1 piękne
            dawno nie widziałam takiej ładnej pary i tego błysku w oczach u obojga
            jednocześnie. piękne.
            Panna Młoda drobniutka-ładniutka a Pan Młody jak z na każdym zdjęciu
            uśmiechnięty i radosny przystojniaczek.

A te zdęcia to "profesjonalne" czy nie, jeżeli nie to wielkie gratki dla
            fotografa.
    • bacha1979 marlena, jakas Ty symaptyczna, jaka 01.08.06, 14:35
      ładna buzia...
      Taka drobinka. I zdjęcia ładne, skromne, gustowne...Ze o mężu nie wspomnę.wink
      • martyna1985 AGnrek????? 01.08.06, 16:04
        Bardzo proszę o zdjęcie całości sukni jak znajdziesz...chyba wybrałam taką samą
        a nie mogę jej znaleźć w necie. Pani w salonie zapisala mi na kartce, ktore mi
        sie podobaly, ale jakimis symbolami, które tylko chyba one znają wink) Jak mozesz
        jeszcze napisac z jakiej kolekcji i mniej więcej cenę bede wdzięczna.

P.S. Ślicznie wyglądaciesmile
        • agnrek Re: AGnrek????? 01.08.06, 16:10
          To jest Atelier Diagonal model 320.
          Kosztuje 2530 pln.
          suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=0&poz=397
          • martyna1985 dziękuję 01.08.06, 16:18
            ale ta jest baardzo baardzo podobnasmile Chyba zadzwonie do nich i poprosze, zeby
            mi powiedzialy z jakiej kolekcjismile POzdrawiam
            • umber82 Re: dziękuję 01.08.06, 16:34
              ja może od razu przeproszę za to co napiszę, ale mnie te zdjęcia się w ogóle
              nie podobają sad nie ma w nich NIC , no może tylko dwoje średnio zadowolonych
              ludzi, nie - juz wiem że temu Panu dziękujemy.

• agnrek Re: dziękuję 01.08.06, 16:36
                Za własne zdanie nie nalezy przepraszać smile
              • golinda Re: dziękuję 01.08.06, 16:40
                umber:
                właśnie chciałam to napisać
                zachwycacie się zdjęciami, więc jako laik pokazałam je znajomym fotografom (2)
                i niestety nie podzielili waszych opinii, przeciwnie-znaleźli wiele błędów
                jakkolwiek całkiem ładnie wyglądacie, to nie ma w tych zdjęciach nic
                specjalnego-ani gry światła, ani żadnego pomysłu.
                a to na niebieskim tle jest naprawdę beznadziejne...
                Agnrek:
                nie chcę, zebyś moje słowa odbierała jako atak, ale:
                ci, którzy tak pieją nad tymi zdjęciami albo nie mają pojęcia o fotografii,
                albo są nieszczerzy...
                • agnrek Re: dziękuję 01.08.06, 16:42
                  Golindo,
                  mam jedną prośbę - nie psuj mi i innym radości z oglądania, ok?
                  Piszę to bez urazy, naprawdę. Czasem lepiej sobie odpuścić niż powiedzieć za
                  dużo. Mi się cholernioe podobają i nikt nie jest w stanie mi wmówić niczego
                  innego, ok?
                • monia76 Golindo 01.08.06, 16:48
                  jesli nie zauwazylas, podpowiadam, ze to sa zdjecia slubne i wlasnie w takim
                  swietle na nie patrzymy. moze z punktu widzenia artystycznego, nie zasluguja na
                  nagrode world press photo, ale w swojej konwencji sa przeciez bardzo dobre -
                  pokazuja pieknie wygladajaych ludzi, sa klasyczne i bez modnych teraz
                  udziwnien. doprawdy nie wiem jakie trzeba miec kompleksy, zeby zadac czegos
                  wiecej od wlasnych zdjec slubnych.
                • kwiatek02 Re: dziękuję 01.08.06, 17:16
                  A mnie najbardziej bawi, że Ci którzy krytykują zwykle widzą brak gry światła,
                  zero wyrazu i błędy - i co z tego. Zdjecia ślubne z reguły są kiczowate, ale
                  tez nie maja byc dziełami sztuki - mają byc ładne w potocznym tego słowa
                  znaczeniu. I ja mam swoje na tle błękitnego nieba i co w związku z tym - mnie
                  sie podobaja - bo Ja na nich dobrze wygladam. Pwenie jakby mi je robiła Ann
                  Leibowitz (czy jak to sie tam pisze) byłyby lepsze, artystyczne. Dla mnie ważne
                  jest to, że te byle jakie, które mam dokumentuja było nie było ważne dla mnie i
                  męża zdarzenie i mnie sie podobają.
                  • agnrek Re: dziękuję 01.08.06, 20:16
                    Kwiatku,
                    święte słowa, oj, święte.
                    Golinda jest pewnie przed slubem, więc nie kuma bazy smile Zdjęcia ślubne są po to,
                    żeby na nie patrzeć i się wzruszać, żeby wracały wspomnienia, żeby przypominały
                    dzień slubu. Obca osoba ma prawo tego nie widzieć,my te emocje widzimy na
                    naszych i to oznacza, że mamy piękne zdjęcia. A że nie są, zdaniem niektórych,
                    ciekawe czy profesjonalne... no i co z tego???? Ciekawe to sobie zawsze można
                    zrobić, ślubne - tylko raz.
                    Golindo Droga,
                    takich emocji przy oglądaniu własnych Ci z całego serca życzę.
                  • mala_kasia1 Re: dziękuję 01.08.06, 20:53
                    Mnie się podobaja i to bardzo.
                    Poza tym wg mnie z waszych zdjęć bije radość - i chyba o to chodzi w ślubnych
                    fotkach, nie o pokazanie gry światła i cienia, ale uczucia między wami.
                    A co do profesjonalizmu Darka jako fotografa, to ja w niego wierze(robił kiedyś
                    mi fotki i bardzo spodobały się dobrej i znanej agencji).
                • savanna2 Re: dziękuję 01.08.06, 21:21
                  Niestety Golinda ma rację - zdjęcia są mało artystyczne a do tego
                  takie "sztuczne". Ja niestety się nimi nie zachwyciłam. Widziałam tu na forum
                  wiele radosnych i ciekawszych zdjęć. I nie miałam w zamiarze obrazić Ciebie
                  Agnrek ale umieszczając swoje zdjęcia na forum powinnaś liczyć się z tym, że
                  nie każdemu muszą się one podobać.
                  • agnrek Re: dziękuję 01.08.06, 22:29
                    Mi to kompletnie nie przeszkadza, że komuś się nie podoba. Jestem pancernie
                    odporna na wszelką krytykę, można mi wkładać ile wlezie, nie rusza mnie to, więc
                    śmiało walcie.

Mam tylko uwagę na przyszłość:
                    Wiele dziewczyn nie pokazuje zdjęć właśnie przed takimi opiniami jak Wy
                    wydajecie. I nic dziwnego. To takie typowo babskie - skopać, bo mi się nie podoba.
                    Czasem jednym niepotrzebnym słowem psujecie radość młodej parze. W imię czego?
                    Tego, że nie możecie się powstrzymać i musicie te gorzkie słowa wkleić? W imię
                    tego, że musicie się popisać wiedzą na temat techniki mimo wszystko?

Ja mam w życiu prostą zasadę - jak się podoba, to chwalić. Jak się nie podoba -
                    to zamknąc paszczę, bo tak nakazuje zwykła ludzka życzliwość.
                    Proste.Warto się tego nauczyć.
                    Kiedyś Wy pokażecie przecież swoje zdjęcia... Zapewniam, nie jest miło czytać
                    takie wredziochy. Ale to już inna bajka.
                    • bezia74 Re: dziękuję 02.08.06, 11:07
                      to przez zazdrość tak piszą, wyglądaliście fantastycznie, zdjęcia są piękne,
                      widać na nich, że jesteście szczęśliwi, że się kochacie, w końcu są to zdjęcia
                      do rodzinego albumu, a nie na konkurs fotograficzny.
                      Powiem tak , chciałabym żeby moje zdjęcia też tak wyszły.
                      • golinda Re: dziękuję 02.08.06, 11:36
                        gwarantuję wam, że żadna zazdrość przeze mnie nie przemawia
                        spojrzyjcie na inne wątki ze zdjęciami-wiele z nich mnie naprawdę zachwyciło i
                        napisałam to
                        ale czytam, jak się niesamowicie zachwycacie tymi zdjęciami i zastanawiam się,
                        czy to ja się nie znam, czy cała reszta
                        dlatego proszę o opinię znawcę, który mówi mi, że mam rację
                        czy napisałam coś, co Cię Agnrek obraziło?
                        po prostu żaden artysta z tego fotografa i tyle! przycisnął guzik, nic więcej
                        ale ty wyglądałaś naprawdę ładnie, co już gdzieś wcześniej pisałam, więc proszę
                        mnie tu o jakąś dziwną zawiść nie posądzać
                        poza tym: nie ja jedna napisałam, że nic specjalnego te fotki
                        czy nie można już powiedzieć tego, co się myśli, tylko trzeba wszystkim
                        fałszywie słodzić?
                        Nie miałam zamiaru zepsuć wam radości, ale jeśli potrafisz się zdenerwować
                        opinią nieznajomej ci osoby, to współczuję...
                        Jeszcze raz życzę Wam wszystkiego najlepszego! Zresztą wyglądacie na
                        szczęśliwych, niech tak pozostanie na zawsze! smile
                        • agnrek Re: dziękuję 02.08.06, 11:41
                          Golindo,
                          nic mnie nie zdenerwowało ani nie obraziło, daleka jestem od tego.
                          Po prostu mam inne zdanie niż Ty i inne osoby, którym te zdjęcia się nie
                          podobały. Myślę, że zupełnie inaczej patzry na nie obca osoba, a inaczej ja.
                          Wczoraj sobie rozmawiałam z monia76 i spytałam, co czuje, gdy na swoje patrzy.
                          Mówię Ci - człowiek się rozpływa i to nie jest narcyzm, ale coś znacznie
                          lepszego - emocje, wspomnienia. I o to chodzi, prawda?
                          Wczoraj odebrałąm zdjęcia na papierze, dzisiaj do nocy będę je wklejać, a
                          wiesz, jaka to frajda?
                          • golinda Re: dziękuję 02.08.06, 11:47
                            i bardzo dobrze, że się cieszysz, że masz w sobie tyle radości, wiem, o czym
                            mówisz, bo sama mam świra na punkcie zdjęć i mogłabym je oglądać bez
                            przerwy...jest w zdjęciach coś takiego magicznego...ta jedna jedyna chwila
                            zamknięta w obiektywie, nie do odtworzenia w rzeczywistości, a mimo to
                            zatrzymama na zawsze...
                            ale dlaczego mówicie tu o profesjonalizmie tego fotografa?
                            (pomijając oczywiście cały aspekt emocjonalny, bo tego się nie ocenia)
                            ja nie wiem jak wyjdą nasze zdjęcia
                            znam tego człowieka od kilkunastu lat, widziałam wszystkie jego zdjęcia, został
                            wiele razy doceniony przez profesjonalistów, ale kto wie, czy mu np. "blenda"
                            nie pęknie smile (odpukać!)
                            jeszcze raz powtórzę, że nie zamierzałam cię ani obrazić, ani sprawić ci
                            przykrości
                            • agnrek Re: dziękuję 02.08.06, 12:00
                              A ja nie umiem robic dobrych zdjęć. Może i dobrze, bo pewnie wtedy by mi się
                              moje ślubne nie podobały smile
                              Golidno - zgoda między nami? smile
                              • golinda Re: dziękuję 02.08.06, 12:02
                                oczywiście, że zgoda, a była kiedyś niezgoda?
                                ech, znowu mnie coś ominęło...a tak może rozruba by była... big_grinDD

P.S. w jakich okolicach mieszkasz, bo wydawało mi się, że cię widziałam...
                                • agnrek Re: dziękuję 02.08.06, 13:46
                                  To by było dobre! Mieszkam na bliskiej Woli, pracuję na Mokotowie. I jeżdżę z
                                  monia76 tramwajem numer 10.
                                  • golinda Re: dziękuję 02.08.06, 13:54
                                    hmm, to w takim razie nie ciebie widziałam...smile
                                    • agnrek Re: dziękuję 02.08.06, 13:54
                                      A kiedy i w jakim rejonie?
                                      • golinda Re: dziękuję 02.08.06, 15:40
                                        na Bielanach, w bordowym samochodzie, marki nie pamietam
                                        • agnrek Re: dziękuję 02.08.06, 15:43
                                          Mamy bordowy samochód, ale na Bielanach nie bywamy smile
                                          • golinda Re: dziękuję 02.08.06, 16:34
                                            no to jakieś zwidy mam smile
                                            ale masz raczej charakterystyczną urodę, a ta dziewczyna bardzo podoba była,
                                            więc sobie pomyślałam, że chyba dużo takich Agnreków to w Warszawie nie ma...smile
                                            • agnrek Re: dziękuję 02.08.06, 16:39
                                              Ha ha ha smile Widać są klony!
    • ewel_j Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 11:58
      No dziewczeta! Piekne zdjecia....ale jak w takiej chwili moga wyjsc zdjecia
      nieladne? Agnerek- wygladacie razem cudownie!
      Ja fotografa znalazlam przez internet, majac lekkie obawy, ale zdjeciami jestem
      zachwycona. Mam nadzieje, ze nie brzmi to jak przechwalanka smile
      Pozdrawiam wszystkie mlode mezatki i przyszle panny mlode. Zazdroszcze wam tego
      dnia, bo to jest takie niesamowite przezycie.....
      • muszka1979 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 20:30
        ja tez sie dolaczam do zyczen i zachwytow. milo jest obejrzec kogos, kogo sie
        zna z forumowych dyskusji smile)) podoba mi sie Twoj skromny styl - naprawde
        bardzo elegancko wygladalas!
        wszystkiego najlepszego, bo chyba jeszcze Ci nie skladalam!!!
        • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 21:24
          Hej, hej,
          dawno Cię nie było smile
          Dziękuję bardzo smile
          • muszka1979 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 02.08.06, 22:20
            ano dawno wink
            slub byl juz miesiac temu ale czesto tu zagladam - z przyzwyczajenia - nie
            moge jakos przestac smile ale pisze juz rzadko - tylko przy specjalnych okazjach smile
            moze sie jeszcze spotkamy na innym forum ale nie wiem czy mnie jakies wciagnie
            tak bardzo jak to...
            pozdrawiam!
            • caricare Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 07:38
              Wreszcie milama chwilke zeby obejrzec zdjecia twoje i twojego meza! Gratuluje
              jeszcze raz i zycze wam duzo szczescia! I jeszcze dodam, ze jezdzisz tramwajem
              pod moim domem, bo tez mieszkam na Woli smile A 10tka jezdzilam do liceum (czyli
              kilka lat temu) na Mokotow! smile Pozdrawiam cieplo!
              • agnrek Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:53
                Dziękuję smile
                Chyba czas założyć klub dziewczyn z "10", bo jest tu już nas kilka smile
                • kasiad50 Re: Agnrek- jestem pod wrażeniem:)))) 03.08.06, 09:59
                  Szkoda,ze ja nie jeżdżę tą "10" sad Miło byloby poznać Was dziewczynki wink
    • agatha111 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.08.06, 10:28
      Zdrówka szczęścia pomyślności na nowej drodze życia dla ciebie i małżonka!!!
      • agnrek Re: Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.08.06, 10:39
        Dziękujemy bardzo smile
    • karmielkowa Do Autorki wątku - reszta mnie zaraz zje... 05.08.06, 17:56
      Na niektórych zdjęciach wyglądasz super!!! Resztę niestety ten fotograf z bożej
      łaski spieprzyłsad Wszystkie diewczyny napadły tu na jedną, która pisała o wąsiku
      i o zmęczeniu widocznym na Twojej twarzy - niestety nie da się tego ukryć, że na
      niektórych zdjęciach widać i jedno i drugie. Szkoda, bo jesteś piękną kobietą (i
      masz śliczny profil - zazdroszczę). Piękna panna młoda (myślałam, że jesteś
      młodziutka), piękna suknia, zdjęcia co najwyżej przeciętne. Przepraszam za
      szczerość.
      • karmielkowa no i szkoda, że świadkowa ma na sobie taki 05.08.06, 18:02
        biurowy uniform...
    • melani2 to nie jest konkurs fotogragiczny 06.08.06, 11:13
      zdjęcia slubne zawsze są piękne jeśli bije z nich radosc, szczęcie i miłosc.
      • golinda Re: to nie jest konkurs fotogragiczny 06.08.06, 12:16
        rzeczywiście Agnrek ma lekkie cienie pod oczami, potęguje je jeszcze kolor
        makijażu (gdyby miała zimne kolory, to nie byłoby tak tego widać)
        myślę jednak, że to taka uroda, a nie zmęczenie
        gdyby fotograf lepiej ustawił światło i trochę popracował nad zdjęciami, to
        żadnych cieni nie byłoby widać...
        • agnrek Re: to nie jest konkurs fotogragiczny 06.08.06, 21:10
          Dziękuję za wszystkie opinie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka