Dodaj do ulubionych

pogoda na 5.08 :((((((((((((

01.08.06, 10:34
Niech ktos mi powie, ze zna chociaz jedna pozytywna prognoze na sobote 5 !!!!
Obserwuj wątek
    • stokrotka_ok Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 01.08.06, 14:34
      Ja nie znam!!! ale wiesz smieszy to podejscie dziewczyn. Tak jakby tylko pogoda
      byla najwazniejsza. zastanow sie co jest wazne dla ciebie...
      • sierpniowe_popoludnie Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 01.08.06, 14:36
        Przed chwilą spojrzałam na 12.08. i też się załamałam sad
    • deborah2 podaję linka do amerykańskiej strony o pogodzie 01.08.06, 14:50
      wwwa.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR|PL|PL007|WARSAW|&metric=1
    • martusia81 Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 08:04
      jejje pogoda tragiczna ,u mnie 19 stopnie i deszcz...sad((((((((( a o 13 mila
      byc plener ...sad(((( ja nie wiem...ale dno sad((
    • monisia.nowak Re: Do Stokrotki pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 11:06
      Pogoda jest bardzo ważna! Nie wyobrażam sobie omijania kałuż, jakiejś asysty do
      niesienia parasola, bo przecież nie będę go niosła sama. Poza tym rozwalająca
      się od wilgoci fryzura, pochlapana sukienka, goście w popłochu uciekający z
      kościoła przed deszczem i dla niektórych nieudane zdjęcia w plenerze.
      Długo mam jeszcze wymieniać????
      • stokrotka_ok Re: Do Stokrotki pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 12:28
        Pogoa jest wazna ale nie najwazniejsza!!!! niestety dla niektorych jest inaczej.
    • stokrotka_ok Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 12:31
      i jeszcze jedno na ta jedyna rzecz nie masz wplywu wiec po co rozstrzasac
      sprawe pogode a tym bardziej w perspektywei dlugoterminowej....
      • ashton Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 12:36
        No wiadomo że nie ma się wpływu, ale stres jest... ja np. planuję imprezę "na
        piechotę" - kościół, knajpę i hotel mam w obrębie warszawskiej Starówki i nie
        widzę sensu poruszania się samochodami, wiadomo że w ulewę fajnie nie będzie wink
        • stokrotka_ok Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 12:44
          jasne rozumiem ale powiem wam bo ja juz po i u nas troche popadalo jak
          wychodzilismy z kosciola, ze naprawde nie ma to wplywu na pzrebieg uroczystosci
          itd. i to czym radze sie nie sugerowac to te potworne prognozy pogody w
          internecie i w TV. Myslalam nawet o ich zaskarzeniu bo co nie obejrzalam
          prognozy pogody przed slubem, to nastepnego dnia byla zupelnie inna. w ten tez
          sposob dwa razy przekladalismy plener bo mialo potwornie padac, a okazywalo
          sie ze jest piekne slonce....
    • azanna Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 13:19
      Ponad trzy miesiące temu przeżywałam to samo co Wy. Na dworze piękna pogoda, a
      prognozy na sobotę tragiczne. I nadzieja, że jednak się nie sprawdzą. Jeszcze w
      piątek było cudownie, słonecznie, ciepło. Ale prognozy się sprawdziły, zrobiło
      się zimno i prawie cały czas padało. Gdy zobaczyłam tę pogodę rano w sobotę to
      się popłakałam. No, ale oczywiście ślub wzięliśmysmile I coś Wam powiem - pogoda
      tego dnia nie zepsuła ani na jotę. Mieliśmy duży, kolorowy parasol, który nad
      nami trzymał świadek - świetnie to wygląda na filmie i zdjęciach. Wybraliśmy na
      podkład muzyczny do filmu "Raindrops keep falling on my head" - i ogląda się to
      rewelacyjnie. Życzenia były składane w przedsionku kościoła. Po weselu nie
      mogłam sama siebie zrozumieć jak mogłam się wcześniej aż tak bardzo stresować
      pogodą. Gdybym miała teraz brać ślub w ogóle bym się tym nie przejmowała - bo
      pogoda nie ma znaczenia. Wymaga drobnych zmian organizacyjnych, ale ślub w
      deszczu jest równie piękny jak w słońcu. Jeśli się oczywiście do tego podejdzie
      z humorem.
      Sukienka nie pobrudziła się w ogóle - aż byłam w szoku. Zabrudziła się dopiero
      podczas sesji plenerowej, którą robiliśmy jakiś czas później. I choć suknia
      była dość odkryta nie było mi w ogóle zimno. Wręcz gotowałam się w kościele,
      mimo, że goście w większości byli w kurtkach lub płaszczach.
      Nie przejmujcie się więc dziewczyny. Może nie będzie padało, ale jeśli nawet to
      naprawdę nie ma znaczenia. Same mi potem przyznacie rację, mimo, że pewnie
      teraz nie wierzyciesmile
      • bacha1979 azanna 02.08.06, 13:23
        pamiętam jak pisałaś, że koleżanka z parcy zabroniła Ci wchodzić na serwisy
        pogodowe, a Ty ukradkiem zaglądałaś i oberwałaś za to spinaczem. smile
        A pogoda faktycznie jest sprawą drugorzędną. Zobaczycie dziewczyny.
        • azanna Re: azanna 02.08.06, 13:26
          Bacha - gratuluje pamięcismile))) Ale to właśnie dowód jak bardzo stresowałam się
          pogodąsmile I po co???smile
          Teraz ta sama koleżanka zabroniła mi czytać stron www o ciąży, bo jak dwa
          tygodnie temu się naczytałam czego mi nie wolno to byłam nieźle przerażona. Ale
          spinaczami już nie rzucasmile
          A tak przy okazji - czy można zobaczyć gdzieś Twoje zdjęcia ze ślubu?
          • bacha1979 Re: azanna 02.08.06, 13:28
            Jasne, zaraz Ci maila wyśle.
            pochwal się , w ciąży jestes???smile
            • bacha1979 Re: azanna 02.08.06, 13:35
              Masz maila ode mnie. smile
              • azanna Re: azanna 02.08.06, 13:43
                Już odpisałam, dziękismile
      • lady_of_avalon Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 13:25
        azanno - lejesz balsam na ma skołataną duszę wink))
    • golinda Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 13:34
      meteo.icm.edu.pl/
      tutaj zawsze się sprawdza, może tylko przelotnie popadać (w Polsce Centralnej
      przynajmniej)
      • stokrotka_ok Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 13:56
        Wlasnie na ICM sprawdzam codzinnie pogode przed moim slubem i ani razu sie nie
        sprawdzily!!!! Nie wierzcie w prognozy szczegolnie te dlugoterminowe!!!
        • agunia84 Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 15:25
          azanno twoja wypowiedź bardzo podniosła mnie na duchu. moj ślub w sobote a
          pogoda zapowiada sie paskudnie u nas w krakowie. ale pojde za twoja rada i nie
          będę się przejmować.dzięki
        • golinda Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 15:29
          na icm sie zawsze sprawdza, tam nie ma długoterminowych, one sie rzeczyscie nie
          sprawdzaja
          • stokrotka_ok Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 15:49
            Wiem na ICM nie ma dlugoterminowych prognoz. tyle za nawet na ICM nie
            sprawdzaly sie prognozy z dnia na dzien. pzrez prognozy na ICM, w telewizji i
            na portalach przekladalismy dwa razy plener bo mialo lac w w-wie a nastpenego
            dnia okazywalo sie ze jest piekna pogoda. Niestety nic nie ejst w stanie mnie
            juz teraz przekonac do prognoz...
            • golinda Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 15:56
              poczekajcie, ja, jako prawdziwa wiedzma wyciagne zaraz kryształową kulę...kota
              czarnego nie mam, ale mam szarego królika, też będzie dobry...
              i zaraz przepowiem pogodę, a jak się okaże, że ma być brzydka, to będę ją
              zaklinać
              ruscy potrafili sobie z tym poradzić, to ja sobie nie poradzę?
              głowa do góry, dziewczyny! ważne, żeby w naszych sercach było słońce!!! smile
              • ashton Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 16:04
                Dorzucam ze swej strony dwa czarne myszoskoczki... i zaklinamy!
    • msikk Re: pogoda na 5.08 :(((((((((((( 02.08.06, 16:36
      już pocieszam:
      POGODA NIE MA ZADNEGO ZNACZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      moja koleżanka miała beznadziejną pogodę pod koniec kwietnia totalna ulewa i
      zawierucha ..... a ślub i wesele było SUPER !!!!!!!! w niczym to nie
      przeszkodziło ! nikt tego nie zauważył ! BYŁO SUPER
      ciesz się z tego że jesteś zdrowa i Twój facet jest zdrowy a reszta się nie
      liczy
      trzymam kciuki !
      słonecznego uśmiechu życzę !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka