misumi 15.08.06, 17:00 Możecie się wypowiedzieć? Jeżeli nie robiliście u tego Pana zdjęć to chociaż wypowiedzcie się o zdjęciach przez niego zrobionych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_klapsiara Re: ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl 15.08.06, 17:34 Zdjęcia obejrzałam i jeśli mam być szczera, to nie przypadły mi do gustu. Większość ujęć nieciekawych, kolory jakby wyblakłe. Ale najważniejsze to to, czy tobie się podobają. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl 15.08.06, 20:12 Hmmm.. Jak juz na drugim zdjeciu na stronie widze ostrosc na kwiatek za para, a nie na sama pare, to juz mi sie nie chce ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
madziks81 Re: ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl 15.08.06, 21:13 Nie chce cie zrazac, ale mi tez sie za bardzo nie podobaja te zdjecia. Moze ma fajne pomysly na ujecia ale kiepska ostrosc, niektore sa blade, natomiast na niektorych oczoplasu mozna dostac od kolorow. Na stronie internetowej ma sesje zrobiona z max 5 parami. Znajomi radzili mi, i tak poszlam ich wskazowkami zeby wybierac fotografow ktorzy maja w swoich albumach conajmniej parenascie par. Ale decyzja nalezy do ciebie. www.fotomax.com.pl/ popatrz na to, daje ci tylko do przemyslenia i porownania. To jest moj drugi typ na mojego weselnego fotografa Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl 15.08.06, 21:33 Akurat to ze ma 5 par na stronie nie swiadczy ze tyle tylko wesel zrobil. Najwazniejsze jest to, ze na strone daje sie zdjecia najlepsze jakie sie zrobilo. Mysle wiec ze mozna wyciagnac wniosek, ze nam zrobi podobne lub gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
madziks81 Attenete 15.08.06, 23:57 Wlansie przeczytalam twoja wypowiedz w innym watku. Widze ze mam do czynienia z profesjonalista. To byl komplement Dlatego bardzo prosze zerknij jescze raz na ta stronke www.fotomax.com.pl/ i powiedz co sadzisz i jego plenerach. Tylko szczerze prosze. Bede Ci baaaardzo wdzieczna. Znalazlam wielu fotogramow ale z duzych miast a niestety bede organziowala wesele nad jeziorem w malej miejscowosci a duzego wyboru tam nie ma .Sorry misumi za zasmiecanie watku Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Attenete 16.08.06, 08:57 dla mnie te zdjęcia z fotomax też są kiepskiej jakości - ze względu na prześwietlenie lub niedoświetlenie Odpowiedz Link Zgłoś
wegierka111 Re: ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl 15.08.06, 21:41 Sorry, ale dla mnie to są maścidła pierwszej wody )) Odpowiedz Link Zgłoś
atenette madziks81 16.08.06, 01:35 Dziekuje bardzo i wysylam ci maila na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
agatha111 Re: ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl 16.08.06, 09:17 Jak ktoś zajmuje się wszystkim - zdjęciami, muzyką, wideo i zaproszeniami, no to efekt jest taki jak na zdjeciach widać. Zdjęcia zamieszczone na tej stronce są fatalne - pod każdym względem, nie będę opisywać co mi się dokladnie nie podoba, bo nie podoba mi się 100%. Moja rada - szukaj fotografa nadal!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś