Dodaj do ulubionych

ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl

15.08.06, 17:00
Możecie się wypowiedzieć?
Jeżeli nie robiliście u tego Pana zdjęć to chociaż wypowiedzcie się o
zdjęciach przez niego zrobionych.
Obserwuj wątek
    • mysza_klapsiara Re: ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl 15.08.06, 17:34
      Zdjęcia obejrzałam i jeśli mam być szczera, to nie przypadły mi do gustu.
      Większość ujęć nieciekawych, kolory jakby wyblakłe. Ale najważniejsze to to, czy
      tobie się podobają. Pozdrawiam.
      • atenette Re: ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl 15.08.06, 20:12
        Hmmm.. Jak juz na drugim zdjeciu na stronie widze ostrosc na kwiatek za para, a
        nie na sama pare, to juz mi sie nie chce ogladac sad
    • madziks81 Re: ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl 15.08.06, 21:13
      Nie chce cie zrazac, ale mi tez sie za bardzo nie podobaja te zdjecia. Moze ma
      fajne pomysly na ujecia ale kiepska ostrosc, niektore sa blade, natomiast na
      niektorych oczoplasu mozna dostac od kolorow. Na stronie internetowej ma sesje
      zrobiona z max 5 parami. Znajomi radzili mi, i tak poszlam ich wskazowkami zeby
      wybierac fotografow ktorzy maja w swoich albumach conajmniej parenascie par.
      Ale decyzja nalezy do ciebie.
      www.fotomax.com.pl/ popatrz na to, daje ci tylko do przemyslenia i
      porownania. To jest moj drugi typ na mojego weselnego fotografa
      • atenette Re: ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl 15.08.06, 21:33
        Akurat to ze ma 5 par na stronie nie swiadczy ze tyle tylko wesel zrobil.
        Najwazniejsze jest to, ze na strone daje sie zdjecia najlepsze jakie sie
        zrobilo. Mysle wiec ze mozna wyciagnac wniosek, ze nam zrobi podobne lub gorsze.
        • madziks81 Attenete 15.08.06, 23:57
          Wlansie przeczytalam twoja wypowiedz w innym watku. Widze ze mam do czynienia z
          profesjonalista. To byl komplement smile Dlatego bardzo prosze zerknij jescze raz
          na ta stronke www.fotomax.com.pl/ i powiedz co sadzisz i jego
          plenerach. Tylko szczerze prosze. Bede Ci baaaardzo wdzieczna.
          Znalazlam wielu fotogramow ale z duzych miast a niestety bede organziowala
          wesele nad jeziorem w malej miejscowosci a duzego wyboru tam nie ma sad.Sorry
          misumi za zasmiecanie watku
          • esmeralda_pl Re: Attenete 16.08.06, 08:57
            dla mnie te zdjęcia z fotomax też są kiepskiej jakości - ze względu na
            prześwietlenie lub niedoświetlenie
    • wegierka111 Re: ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl 15.08.06, 21:41
      Sorry, ale dla mnie to są maścidła pierwszej wody smile))
      • atenette madziks81 16.08.06, 01:35
        Dziekuje bardzo i wysylam ci maila na gazetowego smile
        • esmeralda_pl Re: madziks81 16.08.06, 08:57
          węgierka - może monidła? wink
    • agatha111 Re: ktoś robił tu zdjęcia? www.agencja-weselna.pl 16.08.06, 09:17
      Jak ktoś zajmuje się wszystkim - zdjęciami, muzyką, wideo i zaproszeniami, no
      to efekt jest taki jak na zdjeciach widać. Zdjęcia zamieszczone na tej stronce
      są fatalne - pod każdym względem, nie będę opisywać co mi się dokladnie nie
      podoba, bo nie podoba mi się 100%.
      Moja rada - szukaj fotografa nadal!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka